Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 хвилин тому, vadimv сказав: А шо такое, ваша вера в боженьку вдруг внезапно дала трещину? Москальский поп не общается с патриархом . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: далі побачимо - може стати неочікувано і яскраво. Нарешті великі зміни йдуть починаючи з 2019 та 2022. Я б не сказав що у мене великі очікування, але так співпало що закінчив два великих проекти і готовий до нових. Останній курс лікування трохи покращив стан, успіхи дітей надихають, зараз трохи відпочину і готовий їбашити далі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 54 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 1 час назад, рыбак сказал: В 23 тут кроме меня никто даже не заикался о мире , но я далеко не все читаю, может пропустил . Почти все тогда грезили " перемогою" , а некоторые представляли себя в Крыму в роли полицаев. .это уже в 24 м было, кода начало приходить понимание. За разговоры о мире отправляли в бан, месяцев так на семь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 15 минут назад, DmiVady сказал: Серж, з усією повагою до вашої тачки та стилю життя ... я не буду витрачати дорогоцінний час(навіть кільки хвилин) свого життя, щоб слухати якогось незрозумілого чувака. Якщо є якась мисля - то просто напишіть її. Звіт за крайній тиждень з ЛБЗ я бачив - нічого переможного, але і зрадного небагато ... далі побачимо - може стати неочікувано і яскраво. Там щось на тему, що деякий штурмовий полк, не дав відступити деяким з"єднчнням ТРО, під загрозою фізичної розправи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 10 хвилин тому, US7IGN сказав: хоча на це і пішли роки. але роки що так що так йдуть... Або підтверждувати кваліфікацію, або заробляти гроші . Не усіх є запас на два роки. Рік на мову, рік на підтвердження. Сусідка 5 років мила посуд, поки не здала на С1. Вихователь дитячого садочку. Інша рік мова, рік на стажування. Оператор платежів на чеській пошті. Вища освіта економіст . Чоловік одразу працював водієм. По 800 км за день. Витримав місяць. Написав більше ста запитів, відповіли двоє. Влаштувався механіком. Вища освіта. Інженер механік. Лагодить верстати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 52 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Американська торгова палата в РФ нагородила спецпосланця Дмитрієва за "сприяння діалогу" Джерело: https://censor.net/ua/n3587817 До речі, в отому "Союзі", що розвалив стартовий майданчик, на МКС полетіли кацапи з американцями. Дружба навєкі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: За разговоры о мире отправляли в бан, месяцев так на семь вм мали на увазі "руском мірє"? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 3 хвилини тому, Скромный прораб сказав: За разговоры о мире отправляли в бан, месяцев так на семь К сожалению не навсегда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Там щось на тему, що деякий штурмовий полк, не дав відступити деяким з"єднчнням ТРО, під загрозою фізичної розправи. Це лише каже про те що відступ був неорганізованим. Думаю наступні покоління бусифікованих ухилянтів будуть демонструвати інший рівень координації на місці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Нарешті великі зміни йдуть починаючи з 2019 та 2022. Я б не сказав що у мене великі очікування, але так співпало що закінчив два великих проекти і готовий до нових. Останній курс лікування трохи покращив стан, успіхи дітей надихають, зараз трохи відпочину і готовий їбашити далі В реакціях нема смайлика "Хай щастить!" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 48 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: К сожалению не навсегда. Не хочешь мира, иди воюй, в чём проблема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Тільки що, Скромный прораб сказав: иди Наhuj Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 46 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Только что, Vinsol2009 сказал: Наhuj Ты уже давно там, истеричка понаехавшая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 45 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: вм мали на увазі "руском мірє"? Нет, о том мире, который надо мир) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 41 хвилину тому, рыбак сказав: Тебе какое дело ? Часто приходится со свидетелями разных сект общаться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Нет, о том мире, который надо мир) Война — это мир. Свобода — это рабство. Незнание — сила (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 50 хвилин тому, ozor сказав: «Вчені виявили подібність розвитку деменції у котів та людей.» www.bbc.com/ukrainian/articles/crm4e9jylxpo.amp Яка несподіванка! Ніхто ж про це раніше не казав ) Цитата Токсоплазма може впливати на ризик розвитку деменції, оскільки дослідження виявили зв'язок між інфекцією Toxoplasma gondii та нейродегенеративними процесами, зокрема через вплив на імунну систему Змінено 29 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 53 хвилини тому, US7IGN сказав: Думаєте краще мати китайців на кордоні? А тіпа зараз на кордоні (на лінії фронту) їх немає. Про це ж писали вже. 51 хвилину тому, US7IGN сказав: чи не застрелить наркоман в штатах чи не переїде в натопві ісламіст в європі Та краще вже перейти до фінального питання - чи не впаде кокос на голову і чи не з'їсть акула в океані... Хтось там казав, що "всі помруть однаково, а от пожити встигнуть по різному " Змінено 20 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 11 минут назад, US7IGN сказал: Це лише каже про те що відступ був неорганізованим. Думаю наступні покоління бусифікованих ухилянтів будуть демонструвати інший рівень координації на місці. Третя штурмова вже неофіційно проводила в Тернополі тренування по безпосередній Бусифікації, оминаючи ТЦК. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 35 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 8 минут назад, US7IGN сказал: Война — это мир. Свобода — это рабство. Незнание — сила (с) Нет, ну, вот… А как?))) Мир не хочу и воевать не хочу, странные( Три года, с открытия темы, одни и те же, орут, кричат и все, как один, или на диванах, или в египтах Змінено 33 хвилини тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 1 година тому, рыбак сказав: В 23 тут кроме меня никто даже не заикался о мире , но я далеко не все читаю, может пропустил . Почти все тогда грезили " перемогою" , а некоторые представляли себя в Крыму в роли полицаев. .это уже в 24 м было, кода начало приходить понимание. Писав десь в кінці 23-го, осінь-зима. Лінь шукати. Ось пост за 01.01.24 01.01.2024 в 19:59, Dmitriy_S сказав: З Трампом є два варіанти. Або він дасть достатньо зброї, щоб швидко відвоювати окуповані території. Або створить умови, при яких нам прийдеться підписати мирний договір з тимчасовою втратою окупованих територій. В будь-якому випадку це приведе до закінчення війни. Затяжна війна не на користь України, бо веде до втрати нації. До одного місця ті кордони 91-го року, якщо в країні лишаться жити тільки пенсіонери та люмпени. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Третя штурмова вже неофіційно проводила в Тернополі тренування по безпосередній Бусифікації, оминаючи ТЦК. 😏 Буданов їх дуже хвалив. Отже військова диктатура є вкрай вірогідною. Для буферу з китайцями саме те якщо зможуть організувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 3 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Нет, ну, вот… А как?))) Мир не хочу и воевать не хочу, странные( Три года, с открытия темы, одни и те же, орут, кричат и все, как один, или на диванах, или в египтах Це ти дивний, мир з капітуляцією плутаєш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 27 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому Только что, Вячеслав63 сказал: Це ти дивний, мир з капітуляцією плутаєш. Еще раз, Слава. Ты не согласен с предложенными 28-ю пунктами, якобы предложенными американцами Украине? Взял трёхлинейку и вперёд. Немощный? Пошли сына. Что, блин, не так??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Так вас же ніхто не примушує) Тож чи є сенс лякати себе, якщо ви не готові до цього, і, тим більше ви не збираєтеся брати в цьому участь? Налякати тих хто залишився? Чи ви вважаєте, що частина тих, хто свідомо залишився(при тому мали всі можливості звалити) в Україні, не пропрацювали кілька самих херових варіантів майбутнього, і не подумали про те, що вони будуть з цим робити, не склали "планів а,б тощо"? Ні, якщо ваші лякалки, це просто тролинг, або якесь моргентау, то і добре, розважайтесь далі, не заважатиму 😁))) Так я нікого й не лякаю. Просто констатую факт, що після війни буде срака. Звісно, що всі не виїдуть, багато лишиться. Ну так це вибір кожного. Декотрі при сраці дуже добре себе почувають, як риба у воді:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз