Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Invest-finans сказав: Согласно Конституции Украины использование вооруженных сил прямо запрещено внутри страны. А как Торнадо С попало внутрь страны? Как буда попал Бук, который сбил Боинг? Их же ж можно купить в ближайшем военторге? И ваще, модераторы ещё тут присутствуют? Ась? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, karbo сказав: той час армією командував руський, СБУ руський, прем'єр міністр руський. Громадяни Росії. И заметьте, всю эту власть в совершенно законным образом избрал украинский нарит на свободных выборах, собственно как и зелёную плесень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 часов назад, Dmitriy_S сказал: Та це ще практично класична британська англійська. Спілкування з бритами в реальному житті - це ще той треш, угар і содомія. Мало того, що вони люблять триндіть не по ділу, так вони це все ще й роблять такою англійською, яка на звичну американську англійську взагалі не схожа. Бува попадаються такі екземпляри, що взагалі починаєш сумніватися, що воно англійською балакає. Не знаю як у вас там в Квебеку англійською розмовляють, я там не був і люди звідти мені не попадалися, але простонародна британська англійська - це срака. Та знаю. Оно в кіно багато жартів на цю тему: Мій улюблений епізод: Тут дуже смішно про шотландський та акцент Уельсу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, vadimv сказав: Еще одно наглое вранье. Смотри как плесень распределило... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому p.s. Зовсім забув стару класику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому "Володимир Олександрович знайшов час заїхати в свою Лондонську квартиру і перевірити якість ремонту." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Два прилета в Песочин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) Загальна вартість проєкту створення пішохідної зони становить 255,5 млн грн. В Харькове больше нЕкуда бабок ввалить, как цветы высаживать на зиму . Змінено 50 хвилин тому користувачем Vinsol2009 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 22-річну Тунберг затримали відповідно до британського антитерористичного законодавства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 12 минут назад, Vinsol2009 сказал: 22-річну Тунберг затримали відповідно до британського антитерористичного законодавства Уже вышла под залог... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 35 минут назад, Vinsol2009 сказал: Два прилета в Песочин. Три Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз