vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Тож був би капеланом. Чи замполітом:) Нє, він фарисеїв не виносив. Кінець кінцем таки пішов у СЗЧ. 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це ви скільки вже зранку прийняли, що він у вас на Різдво воскрес?:) Після цукерок з канабісом взагалі було б Воїстину Акбар і Харє Ханука Самеах... Зловимо Славімо його! Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, akineo сказал: христос воскрес! якщо б він жив в наші часи, його бусифікували б? #АЯКЖЕ! А был бы презом - порохоботы бы кляли и на галгофу бы с радостью несли))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Kirill Sazonov 5 ч. · Сын бывшего президента США Хантер Байден раскритиковал коррупцию в Украине, назвав страну "змеиным логовом". Красавец. Напомню, когда взяли за мягкие места министра экологии Януковича Злочевского с его компанией по выкачиванию украинских недр - именно семейка Байденов его прикрыла. И НАБУ отвернулось. И никто не сел в тюрьму, а откупился малой кровью. И Хантер Байден в 2014 году вошел в совет директоров украинской этой газовой компании Burisma Holdings, которая, несмотря на отсутствие у него отраслевого опыта, платила ему около 1 миллиона долларов в год До этого он помогал университетам в юридических и политических вопросах и занимался лоббированием, чтобы они получали государственное финансирование. Но под значительным давлением со стороны окружения Обамы был вынужден отказаться от этого бизнеса Интересно, просто работать он не пробовал? Не заниматься лоббизмом, опираясь на папу, не отмывать бабки окружения Януковича в Украине, под прикрытием папы, а просто работать? Красавец, конечно. Но коррупция в Украине, а США при Байдене постоянно об этом напоминали. И активно "помогали" бороться с ней. Вот и Хантер говорит... Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 минут назад, vadimv сказал: Після цукерок з канабісом взагалі було б Воїстину Акбар і Харє Ханука Самеах... Христом себя не представили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, vadimv сказав: Він вже давно все продав ) Мати якесь майно у сучасній Україні - не дуже гарна ідея )) Цікаво булою б послухати практикуючих ріелторів і банкірів. Але бачу, що тут таких немає. Тільки сержіо, що вклався в облігації на три роки вперед. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Він би був ухилянтом Пішки перейшов би Йордан Тису по воді він не був ухилянтом - він був ватажком сікариїв ( кинджальників ) Сика́рії - Радикальне крило національно-визвольного руху зелотів проти представників римської влади в провінції. навіть не знаю - хто це на сучасні гроші - Азов , Третя штурмова , е.т.ц. для ворогів - його стратили , для братів по зброї - апостолів - він загинув у бою , а потім воскрес. Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, Бездомный сказав: він не був ухилянтом - він був ватажком сікаріїв навіть не знаю - хто це на сучасні гроші Сашко Білий? Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, vadimv сказав: І гнучкість, яка дозволяє дотягнутися язиком до місця під хвостом. Ця функція значно ширша. Не тільки своїм хвостом, а ще того, хто йде на вибори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, ozor сказав: Цікаво булою б послухати практикуючих ріелторів і банкірів. Але бачу, що тут таких немає. Тільки сержіо, що вклався в облігації на три роки вперед. Я не ріелтор і не Сержіо, але угод багато. І все тільки дорожчає. Релокацій багато. Причому вже по другому разу. Бо умовно в Мукачево не готові так вджобувати як в умовному Харькові. Змінено 1 година тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 минут назад, vadimv сказал: Сашко Білий? І Сашко Білій (а чи були в нього апостоли ?) . Ахто його стратив ? сучий порох мальдивський любий друзь мертвечука та деркача. Змінено 58 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 30 хвилин тому, MaxS сказав: Я не ріелтор і не Сержіо, але угод багато. І все тільки дорожчає. Релокацій багато. Причому вже по другому разу. Бо умовно в Мукачево не готові так вджобувати як в умовному Харькові. До речі, що для мене трошки дивно, в нас теж легкий підйом, по мурашниках, але на низову ланку, мабуть, переселенці. Ну і новобудови (але там свій процесинг, я не компетентний - не грався ніколи). Середній сегмент, мабуть, на тому ж рівні. Тобто продати, скажімо в моєму паркінгу гараж(щоб не бігом, але й не продавати все життя) як було 15-20 тис. грошей, у 23-му році так і приблизно на тому ж рівні зараз. Оренда виросла - спалені по дворах мопедами іномарки підвищили попит. По квартирах середнього рівня не цікавився, не моніторю. В селі (Орлик), за час повномасштабки навколо мене (непогана локація, поряд з річкою) викупили все що було, і за гарні гроші. Викупили небідні та недурні люди, що мене дуже влаштовує. І як бонус - в мене вже гарний облаштований сліп для човна прямо напроти воріт. По селу закинутого значно поменшало, і ціни вже не шарові, як було до повномасштабного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому Здогадайся по відео що за демократична країна: https://www.facebook.com/watch/?v=1847040499249413&vanity=zradaikorupciya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 59 хвилин тому, MaxS сказав: Я не ріелтор і не Сержіо, але угод багато. І все тільки дорожчає. Релокацій багато. Причому вже по другому разу. Бо умовно в Мукачево не готові так вджобувати як в умовному Харькові. Це який регіон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 2 хвилини тому, юра84 сказав: Здогадайся по відео що за демократична країна: https://www.facebook.com/watch/?v=1847040499249413&vanity=zradaikorupciya Армія-похідна суспільства. Від солдата до генерала можна натрапити на довбня, ймовірно, в тцк цей процент трохи завищений. Інакше не буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 1 час назад, ozor сказал: Цікаво булою б послухати практикуючих ріелторів і банкірів. Але бачу, що тут таких немає. Тільки сержіо, що вклався в облігації на три роки вперед. Нащо продавати?! Мені за 5 років, що жив попередній квартирант десь 12 кує з двушки накапало. Ще щось з двох гаражів.Ще трохи брухту назбирав, на життя вистачає. 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз