Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 50 минут назад, US7IGN сказал: Ці самі небезпечні більше не вони , а їхні батьки Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, XL.pro сказал: Не будьте вінсолом))). Нікуди РФ в найближчі роки не дінеться, а от економічні проблемі весною будуть вочевидь, вперше з моменту повномасштабного вторгнення. Зустрічне питання. Звідки у Вас любов до Росії? На ідіота не схожі ... Можливо спільний бізнес з росіянами? К России как к государству у меня нет никакой любви. Как и бизнеса никогда не было и нет с россиянами. Зачем вы стараетесь приписать мне того , чего не существует , как и того , чего я не говорил ? Разве я сказал , что Россия, исходя из ваших предсказаний, исчезнет? Сможете привести хоть одну мою цитату , где у меня " любов до Росії"? Или по вашему я обязан проклинать и клясть РФ или вообще кого или что либо чтобы так образом выражать свое негодование происходящим ? Вы не честно и не корректно себя ведете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому "Ніхто не піде воювати на все життя": омбудсмен відповів, як вирішити проблеми мобілізації share.google/6nJ59PPlumFm8DeFZ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тарас Чмут: Росії потрібні переговори, хоч вона й надуває щоки www.pravda.com.ua/articles/2025/12/30/8013911 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, vadimv сказав: Иногда даже 15-летние девки ) За тих дадуть більше, ніж вони важать:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 40 минут назад, XL.pro сказал: Зустрічне питання. Звідки у Вас любов до Росії? На ідіота не схожі ... Можливо спільний бізнес з росіянами? Если уж вы так хотите поговорить за "идиотов" , то присмотритесь внимательно к тому , чему пишете сами. Только идиоту не понятно , что ненависть вызовет ненависть. . Месть вызывает месть. - это все называется " Око за око" . По этим моисеевым законам жили люди тысячи лет назад и продолжают упорствовать в своем идиотизме. - это тупик , это - смерть, это - жить во тьме и не видеть света и Истины. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, hause сказав: У списку одні українсько-жидівські гниди Нормально там все. Я б Юлію Володимирівну спробував:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Нормально там все. ) Сейчас уже будет более проще прогнозировать . Как считаете , когда боевые действия закончатся : неделя , месяц ..? - это не ирония Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б Юлію Володимирівну спробував:) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Збоченець. В президенти обрати б спробував:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Спочатку сервер, потім атомну у спільне користування для його живлення Насправді для одного піддослідного з 50к постів умовно вистачить і нормального ПК (не дешманського ноута, а повноцінної машини). Головне не намагатися прогнати моргентау, бо може й LLM поламатися) Але наш Кіт замислив щось цікаво-збочинне. Не питайте мене: я не тямлю в програмуванні й технологіях LLM-моделей, щоб відстежити його задум :). Зате цікаво, що з цього вийде 😜. Ганяти LLM для розваги - таке собі... Сара Коннор не в захваті. А от для справи - навіть на цьому форумі з її допомогою можна не проглядати зайве в стройтемах, а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею. Можливо, якщо форуми взагалі виживуть, на всіх буде семантичний пошук, а не отєто вот) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, рыбак сказав: Сейчас уже будет более проще прогнозировать . Как считаете , когда боевые действия закончатся : неделя , месяц ..? - это не ирония В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Філл довгу гіфку намалював) лаконічність не завжди з митцем ) Філл) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: четырнадцатого числа весеннего месяца нисана Ця назва доречі використовується у Туреччині ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, DmiVady сказав: а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею а хто визначає ревалентність і що дурня, а що ні? мені на все життя запам'ятався один урок. я ще вчився в школі і треба було прочитати uk.wikipedia.org/wiki/Гранатовий_браслет_(повість) я цього не зробив, а наступного дня урок де треба розказати про прочитане. я вирішив запитати у знайомого студента місцевого будівельного ВУЗа. той видав коротенький аналіз в стилі Пєлєвіна (це я вже потім зрозумів що він просто розважався) про збочену панночку і скорочену теорію фетишизму. я ж і пересказав наскільки запам'ятав. таких очей вчительки школа ще не бачила. з того часу я більше не довіряю чиїйсь думці не володіючи першоджерелами інформації і не маючи власної думки з цього приводу. я також витратив декілька годин часу щоб розібратися що таке ШІ і як він працює, тому використовую його дуже обмежено та спеціалізовано в межах завантажених документів. звісно що метод першодослідників хімії - рандомно щось змішувати в надії що щось путне вийде, теж інколи спрацьовує, але... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Насправді для одного піддослідного з 50к постів умовно вистачить і нормального ПК (не дешманського ноута, а повноцінної машини). Головне не намагатися прогнати моргентау, бо може й LLM поламатися) Але наш Кіт замислив щось цікаво-збочинне. Не питайте мене: я не тямлю в програмуванні й технологіях LLM-моделей, щоб відстежити його задум :). Зате цікаво, що з цього вийде 😜. Ганяти LLM для розваги - таке собі... Сара Коннор не в захваті. А от для справи - навіть на цьому форумі з її допомогою можна не проглядати зайве в стройтемах, а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею. Можливо, якщо форуми взагалі виживуть, на всіх буде семантичний пошук, а не отєто вот) Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було. А пости з старого форума я використовував для ML і всякої фігні, ще до того як LLM толком з'явилися. Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. Плюс можна зробити нормальну модерацію з мінімальним навантаження на модераторів і з контролем самих модераторів, щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: звісно що метод першодослідників хімії - рандомно щось змішувати в надії що щось путне вийде, теж інколи спрацьовує, але... Найкраще спрацьовує метод деяких дослідників калу чуми, холери тощо - самому заразитися і спробувати вилікуватися ) Кажуть, мозок в такому режимі працює дуже ефективно )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: Если уж вы так хотите поговорить за "идиотов" , то присмотритесь внимательно к тому , чему пишете сами. Только идиоту не понятно , что ненависть вызовет ненависть. . Месть вызывает месть. - это все называется " Око за око" . По этим моисеевым законам жили люди тысячи лет назад и продолжают упорствовать в своем идиотизме. - это тупик , это - смерть, это - жить во тьме и не видеть света и Истины. Жодної ненависті: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК. Ви вперто відмовляєтесь в це вірити. Можу зрозуміти Трампа, Віткоффа, Кушнера, яких Росія фінансово стимулює. Але відмовляюся розуміти всіх інших. Крім клінічних ідіотів. P.S. Не сприймайте мої пости як образу на свою адресу. Змінено 2 години тому користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК. Ви вперто відмовляєтесь в це вірити. Рибак якось писав, що йому відкрилася істина. Ще писав, що якось можна завалити економіку расісі. Але нікому не розказує. Мовчить, як риба об льод... Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, vadimv сказав: І оце все (коли того і цього немає в списках) називається свободним демократичним вибором народу ) За який потім той народ винуватять і примушують відповідати )) Чергова маячня тих, хто голосував то за овоча, то за блазня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. а ще від Трампа, Сі і інших. але схоже все як в тому анекдоті - маю бажання, але не маю можливості. маю можливість, але не маю бажання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 44 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c) В литературном жанре существует еще у Достоевского "Великий инквизитор." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Чергова маячня тих, хто голосував то за овоча, то за блазня. Не в курсі, бо не голосував ні за овоча, ні за блазня ) Змінено 27 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Основные и незыблемые правила для большинства народных депутатов. 1️⃣ Если поймали на коррупции, то сразу кричи о патриотизме и о том, что это спланированная дискредитация. 2️⃣ Если дети живут за границей, то говори о своем патриотизме и о том, что дети не граждане Украины. 3️⃣ Если уличили во вранье, ври дальше без оглядки и оправданий. И не забудь сказать, что ты патриот. 4️⃣ Постиг умения переобувания в воздухе, пора научиться и перешнуровываться. 5️⃣ Стал не мил власти, значит ты патриотичный оппозиционер. 6️⃣ Ездишь на шикарной машине и живешь в шикарном доме? Это все не твое. Ты всего лишь арендуешь за государственные деньги. 7️⃣ Получаешь деньги в конверте? Нет, ты получаешь просто конверты без денег. 8️⃣ Чти праздники и придумывай новые. Главное, чтобы за бюджетные деньги. А какие еще "правила" вы знаете? t.me/NikolayGolbin/1748 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз