Бездомный Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 50 минут назад, US7IGN сказал: Ці самі небезпечні більше не вони , а їхні батьки Змінено 30 грудня 2025 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 8 минут назад, XL.pro сказал: Не будьте вінсолом))). Нікуди РФ в найближчі роки не дінеться, а от економічні проблемі весною будуть вочевидь, вперше з моменту повномасштабного вторгнення. Зустрічне питання. Звідки у Вас любов до Росії? На ідіота не схожі ... Можливо спільний бізнес з росіянами? К России как к государству у меня нет никакой любви. Как и бизнеса никогда не было и нет с россиянами. Зачем вы стараетесь приписать мне того , чего не существует , как и того , чего я не говорил ? Разве я сказал , что Россия, исходя из ваших предсказаний, исчезнет? Сможете привести хоть одну мою цитату , где у меня " любов до Росії"? Или по вашему я обязан проклинать и клясть РФ или вообще кого или что либо чтобы так образом выражать свое негодование происходящим ? Вы не честно и не корректно себя ведете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 "Ніхто не піде воювати на все життя": омбудсмен відповів, як вирішити проблеми мобілізації share.google/6nJ59PPlumFm8DeFZ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 Тарас Чмут: Росії потрібні переговори, хоч вона й надуває щоки www.pravda.com.ua/articles/2025/12/30/8013911 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 1 година тому, vadimv сказав: Иногда даже 15-летние девки ) За тих дадуть більше, ніж вони важать:) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 40 минут назад, XL.pro сказал: Зустрічне питання. Звідки у Вас любов до Росії? На ідіота не схожі ... Можливо спільний бізнес з росіянами? Если уж вы так хотите поговорить за "идиотов" , то присмотритесь внимательно к тому , чему пишете сами. Только идиоту не понятно , что ненависть вызовет ненависть. . Месть вызывает месть. - это все называется " Око за око" . По этим моисеевым законам жили люди тысячи лет назад и продолжают упорствовать в своем идиотизме. - это тупик , это - смерть, это - жить во тьме и не видеть света и Истины. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 2 години тому, hause сказав: У списку одні українсько-жидівські гниди Нормально там все. Я б Юлію Володимирівну спробував:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Нормально там все. ) Сейчас уже будет более проще прогнозировать . Как считаете , когда боевые действия закончатся : неделя , месяц ..? - это не ирония Змінено 30 грудня 2025 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я б Юлію Володимирівну спробував:) Змінено 30 грудня 2025 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 4 хвилини тому, vadimv сказав: Збоченець. В президенти обрати б спробував:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Спочатку сервер, потім атомну у спільне користування для його живлення Насправді для одного піддослідного з 50к постів умовно вистачить і нормального ПК (не дешманського ноута, а повноцінної машини). Головне не намагатися прогнати моргентау, бо може й LLM поламатися) Але наш Кіт замислив щось цікаво-збочинне. Не питайте мене: я не тямлю в програмуванні й технологіях LLM-моделей, щоб відстежити його задум :). Зате цікаво, що з цього вийде 😜. Ганяти LLM для розваги - таке собі... Сара Коннор не в захваті. А от для справи - навіть на цьому форумі з її допомогою можна не проглядати зайве в стройтемах, а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею. Можливо, якщо форуми взагалі виживуть, на всіх буде семантичний пошук, а не отєто вот) Змінено 30 грудня 2025 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 14 хвилин тому, рыбак сказав: Сейчас уже будет более проще прогнозировать . Как считаете , когда боевые действия закончатся : неделя , месяц ..? - это не ирония В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 Філл довгу гіфку намалював) лаконічність не завжди з митцем ) Філл) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: четырнадцатого числа весеннего месяца нисана Ця назва доречі використовується у Туреччині ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 15 хвилин тому, DmiVady сказав: а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею а хто визначає ревалентність і що дурня, а що ні? мені на все життя запам'ятався один урок. я ще вчився в школі і треба було прочитати uk.wikipedia.org/wiki/Гранатовий_браслет_(повість) я цього не зробив, а наступного дня урок де треба розказати про прочитане. я вирішив запитати у знайомого студента місцевого будівельного ВУЗа. той видав коротенький аналіз в стилі Пєлєвіна (це я вже потім зрозумів що він просто розважався) про збочену панночку і скорочену теорію фетишизму. я ж і пересказав наскільки запам'ятав. таких очей вчительки школа ще не бачила. з того часу я більше не довіряю чиїйсь думці не володіючи першоджерелами інформації і не маючи власної думки з цього приводу. я також витратив декілька годин часу щоб розібратися що таке ШІ і як він працює, тому використовую його дуже обмежено та спеціалізовано в межах завантажених документів. звісно що метод першодослідників хімії - рандомно щось змішувати в надії що щось путне вийде, теж інколи спрацьовує, але... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Насправді для одного піддослідного з 50к постів умовно вистачить і нормального ПК (не дешманського ноута, а повноцінної машини). Головне не намагатися прогнати моргентау, бо може й LLM поламатися) Але наш Кіт замислив щось цікаво-збочинне. Не питайте мене: я не тямлю в програмуванні й технологіях LLM-моделей, щоб відстежити його задум :). Зате цікаво, що з цього вийде 😜. Ганяти LLM для розваги - таке собі... Сара Коннор не в захваті. А от для справи - навіть на цьому форумі з її допомогою можна не проглядати зайве в стройтемах, а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею. Можливо, якщо форуми взагалі виживуть, на всіх буде семантичний пошук, а не отєто вот) Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було. А пости з старого форума я використовував для ML і всякої фігні, ще до того як LLM толком з'явилися. Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. Плюс можна зробити нормальну модерацію з мінімальним навантаження на модераторів і з контролем самих модераторів, щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 8 хвилин тому, US7IGN сказав: звісно що метод першодослідників хімії - рандомно щось змішувати в надії що щось путне вийде, теж інколи спрацьовує, але... Найкраще спрацьовує метод деяких дослідників калу чуми, холери тощо - самому заразитися і спробувати вилікуватися ) Кажуть, мозок в такому режимі працює дуже ефективно )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. Змінено 30 грудня 2025 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: Если уж вы так хотите поговорить за "идиотов" , то присмотритесь внимательно к тому , чему пишете сами. Только идиоту не понятно , что ненависть вызовет ненависть. . Месть вызывает месть. - это все называется " Око за око" . По этим моисеевым законам жили люди тысячи лет назад и продолжают упорствовать в своем идиотизме. - это тупик , это - смерть, это - жить во тьме и не видеть света и Истины. Жодної ненависті: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК. Ви вперто відмовляєтесь в це вірити. Можу зрозуміти Трампа, Віткоффа, Кушнера, яких Росія фінансово стимулює. Але відмовляюся розуміти всіх інших. Крім клінічних ідіотів. P.S. Не сприймайте мої пости як образу на свою адресу. Змінено 30 грудня 2025 користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 3 години тому, XL.pro сказав: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК. Ви вперто відмовляєтесь в це вірити. Рибак якось писав, що йому відкрилася істина. Ще писав, що якось можна завалити економіку базові основи расісі. Але нікому не розказує. Мовчить, як риба об льод... Змінено 30 грудня 2025 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 4 години тому, vadimv сказав: І оце все (коли того і цього немає в списках) називається свободним демократичним вибором народу ) За який потім той народ винуватять і примушують відповідати )) Чергова маячня тих, хто голосував то за овоча, то за блазня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. а ще від Трампа, Сі і інших. але схоже все як в тому анекдоті - маю бажання, але не маю можливості. маю можливість, але не маю бажання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 44 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c) В литературном жанре существует еще у Достоевского "Великий инквизитор." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 (змінено) 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Чергова маячня тих, хто голосував то за овоча, то за блазня. Не в курсі, бо не голосував ні за овоча, ні за блазня ) Змінено 30 грудня 2025 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 30 грудня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2025 Основные и незыблемые правила для большинства народных депутатов. 1️⃣ Если поймали на коррупции, то сразу кричи о патриотизме и о том, что это спланированная дискредитация. 2️⃣ Если дети живут за границей, то говори о своем патриотизме и о том, что дети не граждане Украины. 3️⃣ Если уличили во вранье, ври дальше без оглядки и оправданий. И не забудь сказать, что ты патриот. 4️⃣ Постиг умения переобувания в воздухе, пора научиться и перешнуровываться. 5️⃣ Стал не мил власти, значит ты патриотичный оппозиционер. 6️⃣ Ездишь на шикарной машине и живешь в шикарном доме? Это все не твое. Ты всего лишь арендуешь за государственные деньги. 7️⃣ Получаешь деньги в конверте? Нет, ты получаешь просто конверты без денег. 8️⃣ Чти праздники и придумывай новые. Главное, чтобы за бюджетные деньги. А какие еще "правила" вы знаете? t.me/NikolayGolbin/1748 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз