рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги; Хвантастика? Каа это должно происходить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Ну так государство не обеспечило тот самый достойный базовый минимум, что бы что-то требовать. Тобто, ти не вважаєш себе частиною країни, від громадянства якої, до того, як на країну напали, ти не бажав відмовлятись і користувався всіма "ништяками", за які інші, в свій час, віддали життя та свободу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, ks6 сказал: Ну так государство не обеспечило тот самый достойный базовый минимум, что бы что-то требовать. Т.е вы считаете , что если государство обеспечило базовый уровень , то тогда имеет право требовать взамен вашу жизнь или жизнь вашего ребенка ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Каа это должно происходить ? Приклад. Якщо ви в цивілізованій країні будете часто платити "кешем" до вас, полюбому, завітає поліція... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: Задача пропагандона викривляти реальність, от його і крутить як чорта від хреста Порохоботи туплять: можна накидати жалоб на його агресивні пости, і тоді, згідно з правилами форуму, цей акаунт забанять років на двадцять) Можна пройтись за крайні пару місяців ) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Порохоботи туплять: можна накидати жалоб на його агресивні пости, і тоді, згідно з правилами форуму, цей акаунт забанять років на двадцять) Це про "вінсолів"? .......................................... (які ж рашапідори жалюгидні) Змінено 1 година тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: Приклад. Якщо ви в цивілізованій країні будете часто платити "кешем" до вас, полюбому, завітає поліція... Извиняюсь за настойчивость , но я же не просил пример. Ответьте пожалуйста на вопрос : как это должно происходить ? "причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги;" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 7351 сказал: Тобто, ти не вважаєш себе частиною країни, від громадянства якої, до того, як на країну напали, ти не бажав відмовлятись і користувався всіма "ништяками", за які інші, в свій час, віддали життя та свободу? Я никакими ништяками не пользовался, на биржи не стоял, за комуналку никогда задолженности не имел, ничего не мутил, не воровал, когда работал в белую, налоги за меня шли. Если ничего не изменится и доживу, то в 65 получу минимальную пенсию, на которую особо не расчитываю. Кстати ты вроде тоже не побежал виддаваты жыття. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Извиняюсь за настойчивость , но я же не просил пример. Ответьте пожалуйста на вопрос : как это должно происходить ? "причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги;" Ви ж, наче, читати вмієте -- можете погугліти про життя в цивілізованих країнах... Може і тут щось розкажете, якщо буде бажання. Азам я не обучаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, рыбак сказал: Т.е вы считаете , что если государство обеспечило базовый уровень , то тогда имеет право требовать взамен вашу жизнь или жизнь вашего ребенка ? Не жизнь. А принять участие в защите этого государства. Естественно риски погибнуть вырастают. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: Ви ж, наче, читати вмієте -- можете погугліти про життя в цивілізованих країнах... Може і тут щось розкажете, якщо буде бажання. Азам я не обучаю... Т.е такое может происходить только в цивилизованных странах, так ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Я никакими ништяками не пользовался, на биржи не стоял, за комуналку никогда задолженности не имел, ничего не мутил, не воровал, когда работал в белую, налоги за меня шли. Если ничего не изменится и доживу, то в 65 получу минимальную пенсию, на которую особо не расчитываю. Кстати ты вроде тоже не побежал виддаваты жыття. Я вже отримую пенсію, 2 роки. І так, віддавати життя не побіг -- спокійно, три рази, без повістки, був у ТЦК ще в березні-квітні 2022 року, показавши всі необхідні документи. І з Києва я не тікав за кордон у лютому 2022-гого, і з військового обліку не знімався у 2014 році, як "вінсоли". Тобто, ні в 2014 від воєнкоматів, ні в 2022 від ТЦК не ховався, як багато хто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, US7IGN сказав: Задача пропагандона викривляти реальність, от його і крутить як чорта від хреста 2 години тому, 7351 сказав: Саме так -- рашапропагандони у цій темі цим і займаються. Майже завжди вкиди дези від них без посилання на джерело... І їх не тільки "крутить як чорта від хреста" -- в них пердаки рве від ненавісті до України та українців... Лорд Хо-Хо. Нацистський пропагандист, теж зачарував британців радіопередачами з Німеччини, дотепний і веселий шопіздец. www.bbc.com/ukrainian/articles/cp876nez4j4o.amp Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 минуты назад, ks6 сказал: Не жизнь. А принять участие в защите этого государства. Естественно риски погибнуть вырастают. Иногда государство называют отчизной ( батьківщиною ). Представьте себе отца или мать которые говорит сыну : я дал тебе возможность достойно жить , и теперь ты должен пойти меня защищать . Что вы скажете про этих матерей и отцов ? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Т.е такое может происходить только в цивилизованных странах, так ? Дайте ваше визначення "цивілізована країна" з прикладами -- інакше ні про що розмовляти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, 7351 сказал: Я вже отримую пенсію, 2 роки. І так, віддавати життя не побіг -- спокійно, три рази, без повістки, був у ТЦК ще в березні-квітні 2022 року, показавши всі необхідні документи. І з Києва я не тікав за кордон у лютому 2022-гого, і з військового обліку не знімався у 2014 році, як "вінсоли". Тобто, ні в 2014 від воєнкоматів, ні в 2022 від ТЦК не ховався, як багато хто. Я тоже никуда не уехал, данные в резерве обновил вовремя. И чего? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Иногда государство называют отчизной ( батьківщиною ). Представьте себе отца или мать которые говорит сыну : я дал тебе возможность достойно жить , и теперь ты должен пойти меня защищать . Что вы скажете про этих матерей и отцов ? Не розумію сина, якому потрібно це казати -- в нього не було батьків, тільки біологічні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: Дайте ваше визначення "цивілізована країна" з прикладами -- інакше ні про що розмовляти. Меня устроит то определение , которое устроит вас. Не столь важно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: Не розумію сина, якому потрібно це казати -- в нього не було батьків, тільки біологічні... А мать и отца ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, ks6 сказав: Я тоже никуда не уехал, данные в резерве обновил вовремя. И чего? Це питання до мене? Де посилання на мою претензію саме до вас з цього приводу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому що там за зашквар у зеленої незламної потужністі по розкладу? бо нема часу новини читати, але бачу підвищену активність агресивно налаштанованих провладних дописувачів. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Як повідомляє Politico, протягом другого терміну Трампа європейські країни, включно з тими, що не входять до ЄС, наприклад Велика Британія та Норвегія, активно координувалися у рамках неформальної групи, що вже працює без участі США — "коаліції охочих". Радники з національної безпеки 35 держав підтримують постійний контакт, зустрічаються онлайн та особисто, а також обмінюються повідомленнями в неофіційних чатах. За словами людей, знайомих з роботою цієї групи, довіра між її членами висока, і вони шукають багатосторонні рішення у ситуації, коли дії Трампа часто створюють проблеми для союзників. www.bbc.com/ukrainian/articles/c4gvj63dd7vo?xtor=AL-73-[partner]-[ukr]-[headline]-[ukrainian]-[bizdev]-[isapi] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, MaxS сказал: що там за зашквар у зеленої незламної потужністі по розкладу? бо нема часу новини читати, але бачу підвищену активність агресивно налаштанованих провладних дописувачів. Против Баканова дело возбудили 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 6 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Ждуни-підараси? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз