ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, DimaF сказал: Изначально вопрос о мобилизации в Дыре, какие там 4 миллиона?? Потрошитель же ответил, мобилизация на срочку от Дыры, а потом после срочки ищут контракт от региона с наибольшими выплатами. Малость конечно приукрасил по бабкам, но в целом близко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Потрошитель же ответил, мобилизация на срочку от Дыры, а потом после срочки ищут контракт от региона с наибольшими выплатами. Малость конечно приукрасил по бабкам, но в целом близко. срочка вона ж до 30 а не до 60-ти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, ks6 сказал: Потрошитель же ответил, мобилизация на срочку от Дыры, а потом после срочки ищут контракт от региона с наибольшими выплатами. Малость конечно приукрасил по бабкам, но в целом близко. Нет там такого. Те кто в Дыре, там и варятся, никто в Ханты Пердюйск не едет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому © Це знову Філл намалював) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, DimaF сказал: Нет там такого. Те кто в Дыре, там и варятся, никто в Ханты Пердюйск не едет. Да не суть в этом. Кому надо тот поедет. Вопрос что нет принудительной мобилизации как в 22-23. Понятно что кто-то под статью попал или еще какие проблемы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви з своїм сином в окопах? А чого на зарплату в ЗСУ жаліються? Могли б і безкоштовно захищати Батьківщину від окупантів і колаборантів:) Обов'язково всім бути в окопах? Чоловіки племінниць давно в окопах. Вони молоді, сильні, здорові. А комусь же треба і тил забезпечувати, бо тим, що в окопах чимось треба воювати. Бімби до дронів самі не надрукуються. Більше тони виробів з пластику , який треба купити за чималенькі гроші, вже на фронті. А вага одного виробу з пластику - десь 100 грам. А ви як допомагаєте ЗСУ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Обов'язково всім бути в окопах? Чоловіки племінниць давно в окопах. Вони молоді, сильні, здорові Круто. У моей жены племянницы мужа брат. И мой троюродный брат. Ну это почти что я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, ks6 сказал: Да не суть в этом. Кому надо тот поедет. Вопрос что нет принудительной мобилизации как в 22-23. Понятно что кто-то под статью попал или еще какие проблемы. Эт понятно, но Потрошитель врет как дышит)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, ks6 сказав: Круто. У моей жены племянницы мужа брат. И мой троюродный брат. Ну это почти что я. Вони теж на фронті? Ви як допомагаєте ЗСУ? Чи ви проти? Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Вони теж на фронті? Ви як допомагаєте ЗСУ? Чи ви проти? Не против. Допомагаю по возможности. Только это далеко не то , что на карте конкретно стоит твое здоровье или жизнь. Поэтому, имхо, если лично не воюю или мой сын, то заикаться о каком то патриотизме я просто не имею права. Это не конкретно Вам, а в целом. Помагайчиков дохрена, воевать некому. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 23 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Обов'язково всім бути в окопах? Чоловіки племінниць давно в окопах. Вони молоді, сильні, здорові. А комусь же треба і тил забезпечувати, бо тим, що в окопах чимось треба воювати. Бімби до дронів самі не надрукуються. Більше тони виробів з пластику , який треба купити за чималенькі гроші, вже на фронті. А вага одного виробу з пластику - десь 100 грам. А ви як допомагаєте ЗСУ? Я ніколи не допомагав ЗСУ, тільки конкретним людям, котрі там служили, своїм друзям і знайомим, і то до тієї пори поки не усвідомив до чого все йде і чому війна продовжується. І я про це тут написав тоді. 04.03.2024 в 09:31, Dmitriy_S сказав: Ухилянти - то нинішні герої, бо тільки вони здатні спасти країну від пройобу всього і вся. Тримайтеся! :)) Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і засилає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я ніколи не допомагав ЗСУ, тільки конкретним людям, котрі там служили, своїм друзям і знайомим, і то до тієї пори поки не усвідомив до чого все йде і чому війна продовжується. І я про це тут написав тоді. Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і залишає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Котам зрадофільство начебто і не притаманне. Чи є винятки? Спротив планам окупанта - то не шлях до самогубтства. А от бездіяльність - так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Вячеслав63 сказав: Котам зрадофільство начебто і не притаманне. Чи є винятки? Спротив планам окупанта - то не шлях до самогубтства. А от бездіяльність - так. Курчат по осені рахують:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, ks6 сказав: Не против. Допомагаю по возможности. Только это далеко не то , что на карте конкретно стоит твое здоровье или жизнь. Поэтому, имхо, если лично не воюю или мой сын, то заикаться о каком то патриотизме я просто не имею права. Это не конкретно Вам, а в целом. Помагайчиков дохрена, воевать некому. Я не згоден. Бо по вашій лозіці, ніхто, окрім тих хто в окопах, не має права говорити про патріотизм. А це далеко не так. І різним колаборантам треба відповідати на їх випади. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) "Гарантии США для Украины будут подписаны после войны, заявил Зеленский в Давосе. «Документ о гарантиях безопасности США для Украины готов, экземпляры есть у Украины и США. Президенты подпишут его по завершении войны, а затем ратифицируют Конгресс и Верховная Рада», – сказал он.".. ... Почему сейчас не записать в документе , что он вступает в силу сразу после окончания войны ? .или тут ключевое :".Президенты подпишут"... Змінено 59 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я ніколи не допомагав ЗСУ, тільки конкретним людям, котрі там служили, своїм друзям і знайомим, і то до тієї пори поки не усвідомив до чого все йде і чому війна продовжується. І я про це тут написав тоді. Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і засилає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Я рад,что дожил до двух вещей. До ***ения ермака и до того, что кто-то просто напишет вот такие слова. И за это его не забанят и к нему не приедет контора. Хотя насчет "не приедет"- то еще выждать нужно :) На всякий случай- Слава Украине, доначу прытуле и стерненку регулярно :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 47 минут назад, DimaF сказал: Те кто в Дыре, там и варятся, никто в Ханты Пердюйск не едет. Едут...только не совсем в Зажопинск Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, DimaF сказал: Эт понятно, но Потрошитель врет как дышит)) Нет. Он просто не говорит всей правды. "Судья не солгал, ибо судьи не лгут...он просто не скзал всей правды..."(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і засилає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Значит я уже убился...ап стену...12 лет уже... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Dmitriy_S, US7IGN айм нит хелп! Точніше не я, а дитині треба) Коли буде час та натхнення, знайдіть на шару книжку англійською: How Propaganda Works, by Jason Stanley, бо "якабу" трошки прихуєло: www.yakaboo.ua/ua/how-propaganda-works.html?srsltid=AfmBOopAkQm3PmL4MKAPOeWKyheXhjLBeCjH9J_KKmHrCZoIr1TYou9h&utm_source=chatgpt.com Можна ще цю: Ten Arguments For Deleting Your Social Media Accounts Right Now Хоч, можливо таки у папері придбаю, ціна більш-менш, але донька поки що не знайомилась зі змістом, не сказала "треба". Дєвочка созрєла) "Пропаганду" і ще пару книг вже пройшла, має бажання йти далі) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Данило Терпило сказал: Я рад,что дожил до двух вещей. До ***ения ермака и до того, что кто-то просто напишет вот такие слова. И за это его не забанят и к нему не приедет контора. Хотя насчет "не приедет"- то еще выждать нужно На всякий случай- Слава Украине, доначу прытуле и стерненку регулярно :)) Так сейчас уже тяжко найти тех , кто майдан поддерживал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Данило Терпило сказал: На всякий случай- Слава Украине, доначу прытуле и стерненку регулярно :)) Это сделало мне вечер!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Dmitriy_S, US7IGN айм нит хелп! Точніше не я, а дитині треба) Коли буде час та натхнення, знайдіть на шару книжку англійською: How Propaganda Works, by Jason Stanley, бо "якабу" трошки прихуєло: www.yakaboo.ua/ua/how-propaganda-works.html?srsltid=AfmBOopAkQm3PmL4MKAPOeWKyheXhjLBeCjH9J_KKmHrCZoIr1TYou9h&utm_source=chatgpt.com Можна ще цю: Ten Arguments For Deleting Your Social Media Accounts Right Now Хоч, можливо таки у папері придбаю, але донька поки що не знайомилась зі змістом. Дєвочка созрєла) "Пропаганду" і ще пару книг вже пройшла, має бажання йти далі) silverbronzo.wordpress.com/wp-content/uploads/2019/03/how-propaganda-works.pdf pdfroom.com/books/ten-arguments-for-deleting-your-social-media-accounts-right-now/avd94Ol85KD Змінено 52 хвилини тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Dmitriy_S, US7IGN айм нит хелп! Точніше не я, а дитині треба) Коли буде час та натхнення, знайдіть на шару книжку англійською: How Propaganda Works, by Jason Stanley, бо "якабу" трошки прихуєло: www.yakaboo.ua/ua/how-propaganda-works.html?srsltid=AfmBOopAkQm3PmL4MKAPOeWKyheXhjLBeCjH9J_KKmHrCZoIr1TYou9h&utm_source=chatgpt.com Можна ще цю: Ten Arguments For Deleting Your Social Media Accounts Right Now Хоч, можливо таки у папері придбаю, ціна більш-менш, але донька поки що не знайомилась зі змістом, не сказала "треба". Дєвочка созрєла) "Пропаганду" і ще пару книг вже пройшла, має бажання йти далі) Нащо вам та пропаганда, я б ото краще вина випив (с) :))how-propaganda-works.pdf Змінено 42 хвилини тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому До речі шукав тут свою одну цитату та не знайшов, це ще до 19-го року було. Але після вже хтось почав до чогось здогадуватись:)) 07.05.2020 в 13:00, allanek сказав: " вот оно чЁ, Михалыч"(с) Кажется, Кирилл говорил, что вся эта возня связана с вашим личным проектом. А нас используют в качестве лабораторных крыс. То вже був розвиток теми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз