karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Бармалей сказав: шире смотри - меньше воруют либо решают для своих - крепче экономика, больше рабочих мест, больше покупательная способность , больше успешных бизнесов и т.д. и т.п - итог больше пенсии))) При чому тут "крадуть"? У пенсійний фонд гроші повинні приходити з платежів, які вносять працедавці та власне наймані працівники. А також так звані самозайняті. Ну там ще інші доходи можуть бути з продажу певних видів продукції. І це все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, DmiVady сказал: Ой, дякую) У нас поки що все за планом. Але якщо амбасадор теми жертв примусового кунілінгусу пан прибічник добровільного піхвосмоктання ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, karbo сказав: В ЄС не беруть тому що українці це сомалійці в Європі, і цю навалу Європа не вивезе. І це ще 12 млн пенсіонерів, таких як ти, вона на забезпечення не поставила, а в разі вступу ще тебе прийдеться годувати Знову хтось нічого не вгадав ) Цитата Мы той Европе и на нена. Там прекрасно понимают, что поглотив Украину, Европа ею сразу же и подавится. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, vadimv сказав: Знову хтось нічого не вгадав ) Що не вгадав? Це очевидна річ з часів незалежності України. Тобі треба було 35 років, щоби до цього дійти?))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, karbo сказал: При чому тут "крадуть"? У пенсійний фонд гроші повинні приходити з платежів, які вносять працедавці та власне наймані працівники. А також так звані самозайняті. Ну там ще інші доходи можуть бути з продажу певних видів продукції. І це все. как с тобой можно говорить если ты не понимаешь написанного либо узко выхватываешь слово которое потом и обсмактываешь)))... лучше покажи что ты украинец и иди свергать трампа за фото с путиным висящее в белом доме...у нас даже порохоботы спалили бы белый дом парашенки если бы он фото с путиным повесил да еще хвастался им...а они ведь верующие в его святость))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ще раз підтвердило, що воно таке... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 хвилини тому, Бармалей сказав: как с тобой можно говорить если ты не понимаешь написанного либо узко выхватываешь слово которое потом и обсмактываешь)))... лучше покажи что ты украинец и иди свергать трампа за фото с путиным висящее в белом доме...у нас даже порохоботы спалили бы белый дом парашенки если бы он фото с путиным повесил да еще хвастался им...а они ведь верующие в его святость))) По пенсійній темі сказати нічого? Мені пох на Трампа, нехай собі вішає на стіну що йому в голову зайде, може при бажанні навіть самого себе. Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: Це очевидна річ Так я ж лише очевидні речі озвучую ) При цьому більше половини з них сприймаються як маячня )) На першій стадії сприйняття ))) 26.01.2026 в 09:45, vadimv сказав: Очевидна істина все одно пройде всі етапи "та це якась маячня" -> "а в цьому шось є" -> "та це кожний ідіот знає" і дійде як не через голову, так через ноги )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 хвилини тому, vadimv сказав: Так я ж лише очевидні речі озвучую ) При цьому більше половини з них сприймаються як маячня )) На першій стадії сприйняття ))) Нарешті до тебе дійшло, що Україна не потрібна Європі. Я радий за тебе. Я тут від часу пробую чому саме українців не хоче цивілізація, ображаються на мене)) Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, karbo сказав: Нарешті до тебе дійшло Це було написано в листопаді 2013. А дійшло набагато раніще, інакше я б англійську ще в школі не вчив... 3 хвилини тому, karbo сказав: саме українців не хоче цивілізація Не українців, а совків - таких як ти посібників окупантів ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Це було написано в листопаді 2013. А дійшло набагато раніще, інакше я б англійську ще в школі не вчив... Ага, всього лише 22 роки тобі треба було щоби дійшло?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому блін як ці морозні дні пережити без наслідків для людей і безпритульних тварин понеділок вівторок і далі курс на весну з незначними морозами 🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Не українців, а совків - таких як ти посібників окупантів З 91-го року ми називали Україну гондурасом. Зараз бачу що гондурасвисоко піднявся а Сомалі - це саме те. Це означає гребсти все під себе нічого для державності дурити один одного Ну ж не даром зараз українці солідарні сомалійцями в США Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, akineo сказав: як ці морозні дні пережити Та просто треба жити в нормальному кліматі, от і все. Тут сьогодні вдень було +26. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, akineo сказал: і безпритульних тварин Купил мешок куриных шей, подкармливаю собак. Они у нас кстати почти все с бирками в ушах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, DimaF сказав: Купил мешок куриных шей, подкармливаю собак. Они у нас кстати почти все с бирками в ушах. ви молодці) але бірка не дає гарантії, що воно не кусається) собаки це складна тема, їм потрібен господар, вони хочуть слугувати (підлизати господарю) і буде гавкати на всіх інших хто її не годує. але всі собаки різні, бувають і адекватні любимчики всього району) я по котам. зараз з цим складніше, бо вони живуть в підвалі. а підвали зашили, та ще і без централізованого опалення. до -20 проблем не було, от переймаюсь що буде ще нижче температура, аж безсоння 😭 писав в групи, 0 реакцій, і забрати їх ніхто не хоче.. доречі, саме через собак не має сенсу їм робити їм будиночки на вулиці, бо загризуть Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Та просто треба жити в нормальному кліматі, от і все. Тут сьогодні вдень було +26. куди їхати?) в Україні нормальний клімат, минулі роки була м'яка зима. просто треба на все класти бовта і не брати на себе нічого окрім своїх інтересів і власної родини максимально відгородитись від соціуму і бути байдужим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 2 години тому, hause сказав: На Житомирщині скажений людолов почав стріляти в людей з пістолета. Чекаємо подробиць. t.me/gnapinfo/1841 тцкшник стріляв.mp4 лише мені здається, що збільшилось насильство? це небезпечна тенденція. поступово збільшується влада над цивільними. так і до розстрілів можна дійти. за репутацією організації потрібно слідкувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 8 хвилин тому, akineo сказав: куди їхати?) В широти від екватора до 40-ї паралелі (а краще до 30-ї). 8 хвилин тому, akineo сказав: в Україні нормальний клімат, минулі роки була м'яка зима До вас якось туго доходить очевидний факт, що за останні 20 років Гольфстрім втратив 10% потужності і далі біуде ще "м'якше". А в разі зупинки (що може статися хоч завтра) у вас там буде Якутія. Свого часу льодовик доходив до Дніпра (місто таке на Дніпрі). 2 години тому, DmiVady сказав: витягне цю важливу місію: розкривати нерозумним очі Змінено 51 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому Сьогодні вперше бачив в Києві облаву - на Дніпровській набережній дорогу перекрили. Мабуть розібратися з бусифікацією означало саме це Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: До вас якось туго доходить очевидний факт, що за останні 20 років Гольфстрім втратив 10% потужності і далі біуде ще "м'якше". А в разі зупинки (що може статися хоч завтра) у вас там буде Якутія. Свого часу льодовик доходив до Дніпра (місто таке на Дніпрі). ох йо 😬 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Тільки що, US7IGN сказав: Сьогодні вперше бачив в Києві облаву - на Дніпровській набережній дорогу перекрили. Мабуть розібратися з бусифікацією означало саме це будуть підписувати додаткову заяву, що "мене не бусифікували, я сам" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 18 минут назад, karbo сказал: З 91-го року ми називали Україну гондурасом. Зараз бачу що гондурасвисоко піднявся а Сомалі - це саме те. Це означає гребсти все під себе нічого для державності дурити один одного Ну ж не даром зараз українці солідарні сомалійцями в США Всього навсього ВВП Гондураса на 700$ в рік на людину більше ніж в Україні .Або приблизно на 10-12% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 58 минут назад, DimaF сказал: У вас разжижение мозга какое то.... Всегда интересовал вопрос - почему некоторые из кожи вон лезут, но стараются казаться большими ибанатами, чем есть на самом деле? Это что, такая форма мазохизма? Или просто профессиональная мимикрия? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: будуть підписувати додаткову заяву, що "мене не бусифікували, я сам" ? не знаю, я не зупинявся щоб це запитати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз