DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: це до першої облави. а в цілому все життя це везіння чи ні. саме через це й потрібно карму в гарному стані підтримувати у пересічних ухилянтів просто немає знань та можливостей довести що затримання це не кінець, а тільки початок боротьби. системі ще далеко до КДБ чи НКВС, хоча ті ж Чорновол, Джемілєв та інші довели що навіть їх можна було на йух посилати До якої облави? Хто тих опездалів на виробництво допустить? Вони швидше отримають по нирках і знову самі відправляться на нуль. Бо якщо майже вся офіційна оборонка платить відкати через "смотрящих" топкорупціонеру, то хто ж дозволить зменшити потік грошей нагору? От коли почнуть роздавати "рознарядки" за кількістю голів з підприємства, тоді... подивимось. Але це вже не моя тема і не мої клопоти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 минут назад, sergio сказал: Якісь двіж в Черкасах. Менти поховались. 😎 Вони (поліціянти) так само перші повтікали коли кацапи в місто зайшли Змінено 1 година тому користувачем юра84 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 48 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Основні наші втрати - це СЗЧ. У нас зараз спортивна мобілізація. Ловим, обучаєм, відпускаєм. І так по колу. VID_20260202_150640_039.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: це СЗЧшники чи ухилянти? Як і нещодавно обговорювали, можливо це перша "Врадієвка", якщо, звісно, кількість та організація достатня, для кількох днів помайданити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: До якої облави? так як в Києві наприклад - зупиняють рух на вулиці без з'їздів і кожну машину перевіряють 3 хвилини тому, юра84 сказав: Вони (поліціянти) так само перші повтікали коли кацапи в місто зайшли вони рятували найцінніше що є в країні - себе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, sergio сказал: Якісь двіж в Черкасах. Менти поховались. 😎с Стоп, стоп. Там этот военный сказал :" Влада- це наша небезпека". Он еретик или сектант ?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Як і нещодавно обговорювали, можливо це перша "Врадієвка", якщо, звісно, кількість та організація достатня, для кількох днів помайданити. побачимо по кацапській реакції. вони найменше зацікавлені щоб змінилась існуюча нефективна система та влада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: так як в Києві наприклад - зупиняють рух на вулиці без з'їздів і кожну машину перевіряють Вас теж перевірили? 😉 всі машини рівні, але 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, yuragon сказал: Боюсь неправильно щось зрозуміти - краще відразу запитати в того хто прочитав і все правильно зрозумів. Але це трохи вбік пішла дискусія. Наразі я прошу в вас сказати як закінчилася б війна на ваш погляд, адже ви про то згадали, але ніяк не хочете уточнити. Вже починаю думати що то ви так тролите мене заговорючи і не відповідаючи прямо.... Не бойтесь . Прочтите . Там все доступно. Там и найдете ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 36 минут назад, yuragon сказал: Боюсь неправильно щось зрозуміти - краще відразу запитати в того хто прочитав і все правильно зрозумів. Але це трохи вбік пішла дискусія. Наразі я прошу в вас сказати як закінчилася б війна на ваш погляд, адже ви про то згадали, але ніяк не хочете уточнити. Вже починаю думати що то ви так тролите мене заговорючи і не відповідаючи прямо.... Промывать мозги своей пропагандой и отправлять чужих детей в могилы ты быстро понял как и много об этом прочел ,и не боялся . А тут боишься Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Вас теж перевірили? 😉 всі машини рівні, але 😉 Я ж казав що на такі акції не заїжджаю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Промывать мозги своей пропагандой и отправлять чужих детей в могилы ты быстро понял как и много об этом прочел. А тут стесняешься. Кацапе, а чому ти не читаєш свої миротворчі проповіді кацапам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, рыбак сказал: Стоп, стоп. Там этот военный сказал :" Влада- це наша небезпека". Он еретик или сектант ?)) Правдоруб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, sergio сказал: Правдоруб. В одном месте он говорит , что власть- опасность , а потом рекламирует свою политпартию- опять властную структуру . То он лицемер , а не правдоруб . Предлагает одно поменять на похожее , а может и хуже. Или " хуже уже не будет " ? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, Александр Аврамчук сказав: бачив як іноземці на нашій вулиці будували котедж . щось мурликали на свой мові. Закупівля авіапослуг Запорізьким ТЦК – що відомо про експеримент з іноземними контрактниками — Ексклюзив ТСН share.google/Vr90A3SgbpIlwinRY 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 хвилини тому, рыбак сказав: Не бойтесь . Прочтите . Там все доступно. Там и найдете ответ. Зрозуміло - злив зараховано. 22 хвилини тому, рыбак сказав: Промывать мозги своей пропагандой и отправлять чужих детей в могилы ты быстро понял как и много об этом прочел. А тут стесняешься. Не знаю про кого ви. Я мав честь служити зтими хто як і я в перші дні самі прийшли і стояли в чергах під військоматами щоб стати в лави захисників. Пропаганду "не противитись" агресору я наразі з вашого боку читаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 1 минуту назад, yuragon сказал: Зрозуміло - злив зараховано. Не знаю про кого ви. Я мав честь служити зтими хто як і я в перші дні самі прийшли і стояли в чергах під військоматами щоб стати в лави захисників. Пропаганду "не противитись" агресору я наразі з вашого боку читаю. В чем твоя честь заключается , что ты прятался в норе в десятках км от фронта , пока другие погибали в штурмах и окопах ? И кому ты служил , вот таким образом ? Змінено 55 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 2 минуты назад, yuragon сказал: Пропаганду "не противитись" агресору я наразі з вашого боку читаю. Пересопницкое Евангелие - это пропаганда ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 час назад, sergio сказал: Хто знає, куди подівся форумчанин-Корні. По опаленню спеціалізувався. З першого дня воює,живий. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: В чем твоя честь заключается , что ты прятался в норе в десятках км от фронта , пока другие погибали в штурмах и окопах ? И кому ты служил , вот таким образом ? Бридко спілкуватись з вами, але відповім. В нас за час моєї служби в боях на позиціях разом зі своїм підрозділом загинуло два командира роти. Я більшу частину був на посаді взводного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Короче сам себе накаркал. Отошел от подьезда метров 30 и опаньки. Дастер тормозит и ко мне мент с военным . На военном бодикамера и в руках планшеты. Вежливо, обликови, чы любий документ з фото , можно дию. Решил сразу разрулить, вижу кугутки лет 35. Ничего не ношу, бо нет статьи за неношения, все данные забыл, бо дурак, это не запрещено, если хотят протокол затрымання и поехали. Лупают глазами, чого вы так дядьку, мы ж по хорошому. Молчу. Гарного дня и вам не хворать. Пока норм. Ситуация номер 7. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Только что, yuragon сказал: Бридко спілкуватись з вами, але відповім. В нас за час моєї служби в боях на позиціях разом зі своїм підрозділом загинуло два командира роти. Я більшу частину був на посаді взводного. Я тебе не навязываюсь. Это ты ко мне прицепился , как дерьмо собачье. Что ты другими прикрываешься , за себя отвечай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Ничего не ношу, бо нет статьи за неношения, все данные забыл, а що будете робити коли відвезуть в райвідділ та штрафів навішають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 3 години тому, sergio сказав: Ось власне, я тому і не хочу мобілізуватись, як лейтенант. Ну так є варіант, безмежна можливість мобілізуватись, як рядовий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 3 минуты назад, ozor сказал: Ну так є варіант, безмежна можливість мобілізуватись, як рядовий. Та запросто можуть мій воєнник порвати і новий виписати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз