DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, sergio сказав: То ми з першого квітня побачимо. Що там, на день президента, нові жарти плануються? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, murava сказав: Когда украинец начинает думать - в глазах государства он сразу становится русским (с) Типу ти руський і думаєш))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, karbo сказал: Типу ти руський і думаєш))) Це вам чат жпт такі коротенькі пости пише? Фудстемпів на платну підписку не вистачило? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, murava сказав: Це вам чат жпт такі коротенькі пости пише? Фудстемпів на платну підписку не вистачило? Ще не знайшовся той GPT chat шоби я його не задовбав 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Сперечатися з чатом не так вже і важко, аргументів у нього не так вже і багато Правда він досить впертий 🤣 Але на відміну від людей у нього хоча би які аргументи є🤣 Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 2 часа назад, Бездомный сказал: ірландці в певний час теж пережили геноцидж та голодомор . Ірландців ще 120 років тому сильно геноцидили, але їх більше порятували не титанічні зусилля народу по виживанню, як відкрилась можливість спетляти до США. Чим вони і скористались - їх у США зараз десь 35 млн. Але свою мову втратили. Шотландців не геноцидили, але вони так само свою чисельність збільшили через еміграцію до США, хоча і не в такому великому ступеню. А потім вже діаспори з іншої країни вже підтримують розвиток своїх націй на місцях. У євреїв свої варіанти і їх дуже багато, спочатку самий масовий був до Іспанії і далі до Європи, хоча є такі дива як кушкінські чи гірські євреї. А вже потім вони перемкнулись на Америку. Вірменам також дісталось, наприклад, дослідники датують поселення вірмен під Високим замком у Львові ще серединою XII ст. Багато їх у Франції і у США в Каліфорнії. Раз бачив ролик що вони колись втекли мало не до Лаосу. Було і в Баку багато до Сумгаїтських подій - за вокзалом в Баку в 80-тих роках були цілі вірменські квартали їх старовинних хатинок. Зараз там немає жодної. Але тепер масово на раші вони живуть в Ростові та Кубані. Понтійських греків стален масово повиселяв до Середньої Азії, вони майже усі після совка виїхали до Греції. Хоча пару чоловік було і на Уралі, невідомо за яки заслуги. Ще про поляків хочеться сказати; вони є майже усюди по цілому світі серед білої цивілізації. Але вони і на своєму історичному місці непогано примножились, мабуть ще з ери Пілсудського. Тоді вони займали ареал менший ніж білоруси (позн. синім кольором і набагато менший ніж українці (позн. червоним кольором. Змінено 56 хвилин тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: як відкрилась можливість спетляти до США там вони його і пережили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 5 годин тому, MaxS сказав: Так бот від ОП тут вже чотири роки херячить як Папа Карло. Як налаштували в катакомбах на Банковій під гарну мівіну і вино, так і працює. Нема шось сьогодні. Навєрно 23 хвевраля празнує... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому О, нагадали 😁))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Президент України Володимир Зеленський перші два роки повномасштабної війни жив у бункері. Про це він розповів в інтервʼю AFP, опублікованому 22 лютого. Він розповів, що наразі не проживає у бункері, хоч робив це раніше. За словами президента, він жив там протягом двох років. «Я два роки жив у бункері, але працював тут, в офісі. Кожного дня, з першого дня війни. Але я ж знаю, що нас всіх не загнати в бункер», – сказав президент. я не зрозумів він жаліється чи хвастається . так. всіх не загнати в бункер, бо нема нормальних персональних бункерів для усіх в нормальній доступності... zaxid.net/news/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: О, нагадали 😁))) Де мої нові шкарпетки?! Треба дружині буде нагадати. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Президент України Володимир Зеленський перші два роки повномасштабної війни жив у бункері. Про це він розповів в інтервʼю AFP, опублікованому 22 лютого. Він розповів, що наразі не проживає у бункері, хоч робив це раніше. За словами президента, він жив там протягом двох років. «Я два роки жив у бункері, але працював тут, в офісі. Кожного дня, з першого дня війни. Але я ж знаю, що нас всіх не загнати в бункер», – сказав президент. я не зрозумів він жаліється чи хвастається . так. всіх не загнати в бункер, бо нема нормальних персональних бункерів для усіх в нормальній доступності... zaxid.net/news/ https://ru.wikipedia.org/wiki/Бункерный_дед 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому Хата на Балі за гнилі овочі для солдатів: як Буський консервний виростив нового Гринкевича Джерело: https://censor.net/ua/r3601844 На відміну від тисяч українських військових, які роками не мають нормальних ротацій, Свиридов тричі на рік їздив відпочивати за кордон. В його списку поїздок Мальдіви, Японія, Антарктида та індивідуальний тур Америкою. Зараз підозрюваний на гауптвахті. Але насправді, таких підозрюваних можуть бути десятки. Крім того, зазвичай правоохоронці навіть не доходять до підозр власникам компаній. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому (змінено) 28 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Хата на Балі за гнилі овочі для солдатів: як Буський консервний виростив нового Гринкевича Джерело: https://censor.net/ua/r3601844 На відміну від тисяч українських військових, які роками не мають нормальних ротацій, Свиридов тричі на рік їздив відпочивати за кордон. В його списку поїздок Мальдіви, Японія, Антарктида та індивідуальний тур Америкою. Зараз підозрюваний на гауптвахті. Але насп 39 хвилин тому, DmiVady сказав: О, нагадали 😁))) равді, таких підозрюваних можуть бути десятки. Крім того, зазвичай правоохоронці навіть не доходять до підозр власникам компаній. Цитата Зранку 23 лютого 1989 року в дивізії особливого призначення імені Дзержинського, поблизу Москви, було празнично… На честь дня «найпотужнішої армії в світі» давали по вареному яйцю… Яєць на всіх не хватало… Ми зі ше одним сослуживцем пішли до замполіта, майора Мустафіна з целью відпроситься в увольнєніє… — Товарищ майор, разрешите увольнение, в город Москву, сроком на сутки, — попросив я… — А хyй тебе не мясо? — риторично і убєдітєльно спитав майор Мустафін. — В увольнєніє ім… Нажретесь как свиньи, знаю я вас… — Нє, ми не будем пить, — робко возразив я замполіту… — Нє пізді, — сказав майор. — Да и хули там делать в этой Москве, если не бухать? — продовжив він діалог уже сам з собою… — Пріказиваю оставаться в расположении части, — суворо наказав замполіт. — Так ми й тут нап’ємся, як схочем, — сказав я майору, — в расположенії часті… — Я знаю, — зітхнув майор. — Тєм нє мєнєє — хyй там… хyй вам, в смисле… Нахyй… В Радянській армії преобладала залізна дисципліна, культура і логіка… (с) Змінено тільки що користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз