US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Так їде війна і навіть звичайні життєві проблеми сильно загострюються. І у мирному життю є досить немалий відсоток психічно нездорових людей, а коли над зависає перспектива йти в окопи, то у декого повністю зриває клямку. про психічно хворих та відсотки краще не треба 21 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Не знущайтесь з Бездомного я пам'ятаю історії про одного дільничного, який пішов в міліцію працювали виключно через те що любив бити та знущатися над людьми. підшукував п'яних, бив та грабував їх. отакий офіційний в формі маніяк на службі у держави. цікаво коли вони зустрічаються з тими хто їх теж починає стріляти. а гарний мент це як гарний руський. я таких за все життя ще жодного разу не зустрічав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Щось Серджіо спить мабуть після важкої ночі www.instagram.com/reel/DVIQxyijAMb/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Зраду підвезли Цитата Касательно взрыва на крыше одного из десятков цехов Воткинского завода. Или «не нужно маленьких дурить» «Внаслідок ураження Воткінського заводу ракетами FP-5 «Фламінго» зафіксовано пролом 30 на 24 метри в одному з цехів, — КіберБорошно Внутрішня площа цеху, ймовірно, повністю вигоріла, адже характер руйнувань свідчить, що епіцентр вибуху знаходився всередині будівлі» Не знаю чё там видит «киберборошно», а я вижу около 400 кв.м. растаявшего снега, частичное повреждение лёгких каркасных конструкций на крыше и, возможно, частичное разрушение лёгкой кровельной конструкции перекрытия площадью до 50 кв.м. Обычно, такие разрушения оставляют боеприпасы с БЧ 50-100 кг. Например старенькое изделие 9М27Ф - фугасная ракета для «Урагана» с БЧ 100 кг и вв 52 кг. С учётом дальности поражения, логично предположить, что это был БпЛА с БЧ аналогичного веса. А что бывает после разрыва 1150 килограмого БЧ («Фламинго»)- поинтересуйтесь у тех кто видел последствия после попадания ФАБ/КАБ-1500. Или хотя бы Искандера с БЧ всего 480 кг. И к слову, исходя из этих четырёх фоток, как полагаете, в какой степени и как надолго объект Воткинский завод «выведен из строя»? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0dqsarTjUWhzjmHAKUgSW4FZ1nAZnHbEZFqaXrQHudfSboK9D86h3nrb7L4izzSCPl&id=100009262688506 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, US7IGN сказал: про психічно хворих та відсотки краще не треба А куди вони поділись; хто Їх вилікував? Але зараз утворились не тільки ножиці в інструкціях певних діянь, але вже якісь багатокутники: https://www.youtube.com/shorts/N_K5K5tjDYU?feature=share Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: А куди вони поділись; хто Їх вилікував? я мав на увазі 73%, але як не згадати Цоя 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому опять споры ... опять верующие в пришествие очередного спасителя...красивые слова, иногда и аргументация у некоторых пробивается, но вера ее перекрывает))) я тут недавно, а вот большинство активных пользователей темы давненько...так вот о чем это я?))) вспоминайте, кто из этих верующих ранее за что тут уверял и на основании этого делайте выводы о новых увлечениях данных персонажей кричал за первый-второй майдан-порошенко , значит следующий крик будет за такое же омно, которое лишь и дальше приведет к ослаблению и разворовыванию страны и ухудшению-уменьшению прав и свобод... ипать, дошло до того, что ворюжка янык реально зирец демократии и свобод на фоне этих псевдодемократических сил...деды, что вы с собой и своими детьми сделали...почему слепы и скрепны) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 15 минут назад, Бармалей сказал: ипать, дошло до того, что ворюжка янык реально зирец демократии и свобод на фоне этих псевдодемократических сил...деды, что вы с собой и своими детьми сделали...почему слепы и скрепны) Справа не утому, що яник ворюжка, а у тому, що його хпутін 6 разів викликав на килим поки не змусив відмовитись від підписання асоціації з ЄС. Яник тоді був у ролі Лукаша, але на той час набагато важливіщого Змінено 49 хвилин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 15 минут назад, Бармалей сказал: опять споры ... опять верующие в пришествие очередного спасителя...красивые слова, иногда и аргументация у некоторых пробивается, но вера ее перекрывает))) я тут недавно, а вот большинство активных пользователей темы давненько...так вот о чем это я?))) вспоминайте, кто из этих верующих ранее за что тут уверял и на основании этого делайте выводы о новых увлечениях данных персонажей кричал за первый-второй майдан-порошенко , значит следующий крик будет за такое же омно, которое лишь и дальше приведет к ослаблению и разворовыванию страны и ухудшению-уменьшению прав и свобод... ипать, дошло до того, что ворюжка янык реально зирец демократии и свобод на фоне этих псевдодемократических сил...деды, что вы с собой и своими детьми сделали...почему слепы и скрепны) Сывачолый мудак отменил пенсии дерслужбовцам в размере 90% от ЗП. В результате у бати пенсия с 380 уе скатилась в сраное говно. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому Только что, kim chen lhoran сказал: Справа не утому, що яник ворюжка, а у тому, що його хпутін 6 разів викликав на килим поки не змусив відмовитись від підписання асоціації з ЄС что дала ассоциация в том виде что подписали и что мы потеряли...сравнивая это можно понять кто прав...такие вещи сразу не подписывают...торгуются и выбивают послабления и деньги и т.д. что и происходило пока негодяи не совершили госпереворот-революцию (что из этого произошло можно понять почитав определения этих понятий) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 10 минут назад, Бармалей сказал: что дала ассоциация в том виде что подписали и что мы потеряли...сравнивая это можно понять кто прав...такие вещи сразу не подписывают...торгуются и выбивают послабления и деньги и т.д. что и происходило пока негодяи не совершили госпереворот-революцию (что из этого произошло можно понять почитав определения этих понятий) Що ви мені за Майдани накидуєте небилиці; усі мої знайомі були там. Тоді це був єдиний можливий шлях пройти в ЄС проміж крапельками, а зараз нас можуть взяти може ще до кінця цього року. При цьому я не думаю, що там манна небесна. Змінено 36 хвилин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) 45 минут назад, US7IGN сказал: Щось Серджіо спить мабуть після важкої ночі www.instagram.com/reel/DVIQxyijAMb/ Та пашу, як папа Карло, вже зранку два тєліка, плиту і холодос забрав. 💪 Змінено 38 хвилин тому користувачем sergio 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: усі мої знайомі були там. если они ничему не научились после первого майдана, то я бы больше никогда не обращал внимания на них и искал бы более развитых знакомых... жизнь и качество жизни, и мировоззрение, и ментальное здоровье и др. любого человека во-многом зависит от его круга общения... простите за непрошеный совет... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Сывачолый мудак отменил пенсии дерслужбовцам в размере 90% от ЗП. А не дохера то тем прдарам бездельникам. Уровень пенсий должен быть общий для всех. Тогда и прокурвы и бездельники будут заинтересованы в нормальных пенсиях для всех, а не только для себя. Ещё одна консерва вскрылась сегодня... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому (змінено) 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А не дохера то тем прдарам бездельникам. Уровень пенсий должен быть общий для всех. Тогда и прокурвы и бездельники будут заинтересованы в нормальных пенсиях для всех, а не только для себя. Ещё одна консерва вскрылась сегодня... У меня у бати в подсобке возле кабинета даже диван был, на котором подремать комфортно в рабочее время можно было. И бабинник, чтобы музон слушать, а эти πιдары все развалили.. 😠 😠 Лы. Сы Я уже давно вскрылся, да и не скрывал особо😎. Змінено 33 хвилини тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 9 минут назад, Бармалей сказал: жизнь и качество жизни, и мировоззрение, и ментальное здоровье и др. любого человека во-многом зависит от его круга общения... простите за непрошеный совет... Але Україна вже тоді через втручання кремля з метою покласти на неї ще раз віковічну лапу почала знову входити в коло першочергових задач по втягуванню в імперію Змінено 29 хвилин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 14 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ещё одна консерва вскрылась сегодня... Тю, вы только узнали!?)) Серджио это тот редкий случай, когда человек гордится своим долбоебизмом)) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: Але Україна вже тоді через втручання кремля з метою покласти на неї ще раз віковічну лапу почала знову входити в коло першочергових задач по втягуванню в імперію когда через забор живет бешенная собака то нормальный хозяин укрепляет забор подкидывая этой собачке вкусную косточку а тупой долпонавт кидает в нее камни и пригласив гостей на пьянку не имея дров штахетины забора использует для костра))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому (змінено) 3 минуты назад, DimaF сказал: Тю, вы только узнали!?)) Серджио это тот редкий случай, когда человек гордится своим долбоебизмом)) Ещё в 11 классе однокласник мне сказал:"Когда ты молчишь, то выглядишь умнее", 😎 А вообще руководствуюсь древней китайской тактикой, опускаю собеседника, до своего уровня доабоебизма, а затем побеждают потому, как опыта больше. 😎 Змінено 17 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 25 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Що ви мені за Майдани накидуєте небилиці; усі мої знайомі були там. Тоді це був єдиний можливий шлях пройти в ЄС проміж крапельками, а зараз нас можуть взяти може ще до кінця цього року. При цьому я не думаю, що там манна небесна. Це дуже смішний анєкдот 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 30 минут назад, kim chen lhoran сказал: а зараз нас можуть взяти може ще до кінця цього року будут тянуть с этим рассказывая небылицы и про еще чуть чуть...уберут зелю...придет новая команда пистыды по новому...и потихоньку съедут с темы наговорив о том что еще не все задания Украина выполнила Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 22 хвилини тому, sergio сказав: Я уже давно вскрылся Ну почему все любители клоуна ***ы по натуре... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому Цитата Навколо викрадення сина кримінального авторитета та власника кол-центрів у Дніпрі розгорівся величезний скандал, який привернув увагу до Дніпра та ОПГ 9. За даними джерел в Офісі президента, через резонанс буде проведено перевірку роботи правоохоронних органів у Дніпрі, а також колишнього голови ОВА Лисака. За даними джерел у правоохоронних органах, до Дніпра направлять столичних правоохоронців із перевірками. НАБУ також перевірятиме Лисака разом із НАЗК. Як з’ясувалося, мережа кол-центрів, за свідченнями Комарова, працювала не лише по росіянах, а й по країнах ЄС та США. давайте порадуемся за украинцев, которые после проверки станут богаче и счастливей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 2 години тому, US7IGN сказав: так він вже реалізується. як казав Буданов - "Ми рухаємося повільно, але рухаємося. Ви побачите тільки фінал" https://www.facebook.com/novyny.live/videos/буданов-про-переговори-ми-рухаємося-повільно-але-рухаємося-ви-побачите-тільки-фі/2126541081443763/ Та я це чув і вірю пану Буданову, в цьому "до кінця", давно морально готовий. Але все ж не можу скласти поки що, що буде вважатися тим кінцем з погляду влади? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Ну почему все любители клоуна ***ы по натуре... Зато нету отклонений в гендерной самоидентификации как у вас. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 5 минут назад, Бармалей сказал: когда через забор живет бешенная собака то нормальный хозяин укрепляет забор подкидывая этой собачке вкусную косточку Ну то так собі аргумент; Лукаш типа живе з хпутіним вась-вась, а Білораша вже фактично з'їдена та перетравлена. А колись Лукаш не вийшов з тамтої нової союзної держави тільки тому, шо сам особисто ще до появи хпутіна розраховував стати правителем об'єднаної махини. А в результаті Білорусі практично вже нема - щось подібне було б і з Україною; спочатку би різко підсилилась русифікація. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз