Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Так їде війна  і навіть звичайні життєві проблеми сильно загострюються. І у мирному життю є досить немалий відсоток психічно нездорових людей, а коли над зависає перспектива йти в окопи, то у декого повністю зриває клямку.

про психічно хворих та відсотки краще не треба :lol:

21 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Не знущайтесь з Бездомного

я пам'ятаю історії про одного дільничного, який пішов в міліцію працювали виключно через те що любив бити та знущатися над людьми. підшукував п'яних, бив та грабував їх. отакий офіційний в формі маніяк на службі у держави. цікаво коли вони зустрічаються з тими хто їх теж починає стріляти.

а гарний мент це як гарний руський. я таких за все життя ще жодного разу не зустрічав :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зраду підвезли

Цитата

Касательно взрыва на крыше одного из десятков цехов Воткинского завода.

Или «не нужно маленьких дурить»

«Внаслідок ураження Воткінського заводу ракетами FP-5 «Фламінго» зафіксовано пролом 30 на 24 метри в одному з цехів, — КіберБорошно

Внутрішня площа цеху, ймовірно, повністю вигоріла, адже характер руйнувань свідчить, що епіцентр вибуху знаходився всередині будівлі»

Не знаю чё там видит «киберборошно», а я вижу около 400 кв.м. растаявшего снега, частичное повреждение лёгких каркасных конструкций на крыше и, возможно, частичное разрушение лёгкой кровельной конструкции перекрытия площадью до 50 кв.м. Обычно, такие разрушения оставляют боеприпасы с БЧ 50-100 кг. Например старенькое изделие 9М27Ф - фугасная ракета для «Урагана» с БЧ 100 кг и вв 52 кг. С учётом дальности поражения, логично предположить, что это был БпЛА с БЧ аналогичного веса. А что бывает после разрыва 1150 килограмого БЧ («Фламинго»)- поинтересуйтесь у тех кто видел последствия после попадания ФАБ/КАБ-1500. Или хотя бы Искандера с БЧ всего 480 кг.

И к слову, исходя из этих четырёх фоток, как полагаете, в какой степени и как надолго объект Воткинский завод «выведен из строя»?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0dqsarTjUWhzjmHAKUgSW4FZ1nAZnHbEZFqaXrQHudfSboK9D86h3nrb7L4izzSCPl&id=100009262688506

image.png.b5f8f471e8fab9dcc9fb172a7a238f47.png

image.thumb.png.25f5c0f34aab7a7e867cd2e4f26330f0.pngimage.thumb.png.8c4a7be927c3f742d09381902a6b9ee7.png

image.thumb.png.3c70c0432908b1a2900f450360700b32.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

про психічно хворих та відсотки краще не треба

А куди вони поділись; хто Їх вилікував? 

Але зараз утворились не тільки ножиці в інструкціях певних діянь, але вже якісь багатокутники:

https://www.youtube.com/shorts/N_K5K5tjDYU?feature=share

Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

А куди вони поділись; хто Їх вилікував? 

я мав на увазі 73%, але як не згадати Цоя

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

опять споры ... опять верующие в пришествие очередного спасителя...красивые слова, иногда и аргументация у некоторых пробивается, но вера ее перекрывает)))

я тут недавно, а вот большинство активных пользователей темы давненько...так вот о чем это я?))) вспоминайте, кто из этих верующих ранее за что тут уверял и на основании этого делайте выводы о новых увлечениях данных персонажей

кричал за первый-второй майдан-порошенко , значит следующий крик будет за такое же омно, которое лишь и дальше приведет к ослаблению и разворовыванию страны и ухудшению-уменьшению прав и свобод...

ипать, дошло до того, что ворюжка янык реально зирец демократии и свобод на фоне этих псевдодемократических сил...деды, что вы с собой и своими детьми сделали...почему слепы и скрепны) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 минут назад, Бармалей сказал:

ипать, дошло до того, что ворюжка янык реально зирец демократии и свобод на фоне этих псевдодемократических сил...деды, что вы с собой и своими детьми сделали...почему слепы и скрепны) 

Справа не утому, що яник ворюжка, а у тому, що його хпутін 6 разів викликав на килим поки не змусив відмовитись від підписання асоціації з ЄС.

Яник тоді був у ролі Лукаша, але  на той час набагато важливіщого

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

15 минут назад, Бармалей сказал:

опять споры ... опять верующие в пришествие очередного спасителя...красивые слова, иногда и аргументация у некоторых пробивается, но вера ее перекрывает)))

я тут недавно, а вот большинство активных пользователей темы давненько...так вот о чем это я?))) вспоминайте, кто из этих верующих ранее за что тут уверял и на основании этого делайте выводы о новых увлечениях данных персонажей

кричал за первый-второй майдан-порошенко , значит следующий крик будет за такое же омно, которое лишь и дальше приведет к ослаблению и разворовыванию страны и ухудшению-уменьшению прав и свобод...

Сывачолый мудак отменил пенсии дерслужбовцам в размере 90% от ЗП. В результате у бати пенсия с 380 уе скатилась в сраное говно. 😏

Посилання на коментар

Только что, kim chen lhoran сказал:

Справа не утому, що яник ворюжка, а у тому, що його хпутін 6 разів викликав на килим поки не змусив відмовитись від підписання асоціації з ЄС

что дала ассоциация в том виде что подписали и что мы потеряли...сравнивая это можно понять кто прав...такие вещи сразу не подписывают...торгуются и выбивают послабления и деньги и т.д. что и происходило пока негодяи не совершили госпереворот-революцию (что из этого произошло можно понять почитав определения этих понятий) 

Посилання на коментар

10 минут назад, Бармалей сказал:

что дала ассоциация в том виде что подписали и что мы потеряли...сравнивая это можно понять кто прав...такие вещи сразу не подписывают...торгуются и выбивают послабления и деньги и т.д. что и происходило пока негодяи не совершили госпереворот-революцию (что из этого произошло можно понять почитав определения этих понятий) 

Що ви мені за Майдани накидуєте небилиці; усі мої знайомі були там.

Тоді це був єдиний можливий шлях пройти в ЄС проміж крапельками, а зараз нас можуть взяти може ще до кінця цього року. При цьому я не  думаю, що там манна небесна.

Посилання на коментар

45 минут назад, US7IGN сказал:

Щось Серджіо спить мабуть після важкої ночі :lol:

www.instagram.com/reel/DVIQxyijAMb/

Та пашу, як папа Карло, вже зранку два тєліка, плиту і холодос забрав. 💪

IMG_20260225_103038.jpg

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

усі мої знайомі були там.

если они ничему не научились после первого майдана, то я бы больше никогда не обращал внимания на них и искал бы более развитых знакомых...

жизнь и качество жизни, и мировоззрение, и ментальное здоровье и др. любого человека во-многом зависит от его круга общения...

простите за непрошеный совет...

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Сывачолый мудак отменил пенсии дерслужбовцам в размере 90% от ЗП.

А не дохера то тем прдарам бездельникам.

Уровень пенсий должен быть общий для всех.

Тогда и прокурвы и бездельники будут заинтересованы в нормальных пенсиях для всех, а не только для себя.

Ещё одна консерва вскрылась сегодня...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

А не дохера то тем прдарам бездельникам.

Уровень пенсий должен быть общий для всех.

Тогда и прокурвы и бездельники будут заинтересованы в нормальных пенсиях для всех, а не только для себя.

У меня у бати в подсобке возле кабинета даже диван был, на котором подремать комфортно в рабочее время можно было. И бабинник, чтобы музон слушать, а эти πιдары все развалили.. 😠

😠

Лы. Сы Я уже давно вскрылся, да и не скрывал особо😎

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Бармалей сказал:

жизнь и качество жизни, и мировоззрение, и ментальное здоровье и др. любого человека во-многом зависит от его круга общения...

простите за непрошеный совет...

Але Україна вже тоді через втручання кремля з метою покласти на неї ще раз віковічну лапу почала знову входити в коло першочергових задач по втягуванню в імперію

Посилання на коментар

14 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Тю, вы только узнали!?))

Серджио это тот редкий случай, когда человек гордится своим долбоебизмом))

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Але Україна вже тоді через втручання кремля з метою покласти на неї ще раз віковічну лапу почала знову входити в коло першочергових задач по втягуванню в імперію

когда через забор живет бешенная собака то нормальный хозяин укрепляет забор подкидывая этой собачке вкусную косточку

а тупой долпонавт кидает в нее камни и пригласив гостей на пьянку не имея дров штахетины забора использует для костра)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, DimaF сказал:

Тю, вы только узнали!?))

Серджио это тот редкий случай, когда человек гордится своим долбоебизмом))

Ещё в 11 классе однокласник мне сказал:"Когда ты молчишь, то выглядишь умнее", 😎

А вообще руководствуюсь древней китайской тактикой, опускаю собеседника, до своего уровня доабоебизма, а затем побеждают потому, как опыта больше. 😎

Посилання на коментар

25 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Що ви мені за Майдани накидуєте небилиці; усі мої знайомі були там.

Тоді це був єдиний можливий шлях пройти в ЄС проміж крапельками, а зараз нас можуть взяти може ще до кінця цього року. При цьому я не  думаю, що там манна небесна.

Це дуже смішний анєкдот:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

30 минут назад, kim chen lhoran сказал:

а зараз нас можуть взяти може ще до кінця цього року

будут тянуть с этим рассказывая небылицы и про еще чуть чуть...уберут зелю...придет новая команда пистыды по новому...и потихоньку съедут с темы наговорив о том что еще не все задания Украина выполнила

Посилання на коментар

22 хвилини тому, sergio сказав:

Я уже давно вскрылся

Ну почему все любители клоуна ***ы по натуре...

• Хаха 2
Посилання на коментар

Цитата

Навколо викрадення сина кримінального авторитета та власника кол-центрів у Дніпрі розгорівся величезний скандал, який привернув увагу до Дніпра та ОПГ 9.

За даними джерел в Офісі президента, через резонанс буде проведено перевірку роботи правоохоронних органів у Дніпрі, а також колишнього голови ОВА Лисака.
За даними джерел у правоохоронних органах, до Дніпра направлять столичних правоохоронців із перевірками.

НАБУ також перевірятиме Лисака разом із НАЗК.

Як з’ясувалося, мережа кол-центрів, за свідченнями Комарова, працювала не лише по росіянах, а й по країнах ЄС та США.

давайте порадуемся за украинцев, которые после проверки станут богаче и счастливей

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

так він вже реалізується. як казав Буданов - "Ми рухаємося повільно, але рухаємося. Ви побачите тільки фінал"

https://www.facebook.com/novyny.live/videos/буданов-про-переговори-ми-рухаємося-повільно-але-рухаємося-ви-побачите-тільки-фі/2126541081443763/

Та я це чув і вірю пану Буданову, в цьому "до кінця", давно морально готовий. 

Але все ж не можу скласти поки що, що буде вважатися тим кінцем з погляду влади?

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Ну почему все любители клоуна ***ы по натуре...

Зато нету отклонений в гендерной самоидентификации как у вас. 😎

Посилання на коментар

5 минут назад, Бармалей сказал:

когда через забор живет бешенная собака то нормальный хозяин укрепляет забор подкидывая этой собачке вкусную косточку

Ну то так собі аргумент; Лукаш типа живе з хпутіним вась-вась, а Білораша вже фактично з'їдена та перетравлена. А колись Лукаш не вийшов з тамтої нової союзної держави тільки тому, шо сам особисто ще до появи хпутіна розраховував стати правителем об'єднаної махини. А в результаті Білорусі практично вже нема - щось подібне було б і з Україною; спочатку би різко підсилилась русифікація.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...