Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так я ж не бармалєй з Ірану, про буття та перспективи яких ми теревенили з паном юристом 😁)))
Тож мені їхні проблеми настільки ж далекі, як і їм мої задачі. 
Нам своє робити 😉

Неуважно прочитав, думав з України))).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Неуважно прочитав, думав з України))).

З України ... я серйозно про це подумаю, коли ви ще раз якогось Зеленського пару раз поспіль оберете (щодо результатів перших після перемир'я виборів в мене сумнівів нема, там бінго-лемінго 99,99%) :lol:)))
А може просто укладу корупційний пакт про взаємний ненапад з підорасами та переїду у село, як і збирався до повномасштабного вторгнення.
Хоча до цього світлого моменту ще дожити треба 😉
Поживемо-побачимо :-o

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

нда Иран разошелся...интересно а ядерка у него есть, что он так смело вокруг всех подряд долбит

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Бармалей сказав:

нда Иран разошелся...интересно а ядерка у него есть, что он так смело вокруг всех подряд долбит

Україна п'ятий рік воює при захопленій території, там і метра не втратили і людських втрат практично нема 

Посилання на коментар

30 хвилин тому, DmiVady сказав:

З України ... я серйозно про це подумаю, коли ви ще раз якогось Зеленського пару раз поспіль оберете (щодо результатів перших після перемир'я виборів в мене сумнівів нема, там бінго-лемінго 99,99%) :lol:)))
А може просто укладу корупційний пакт про взаємний ненапад з підорасами та переїду у село, як і збирався до повномасштабного вторгнення.

Відучаємось говорити за всіх (с)

Я голосував за Порошенка, навіть виграв суперечку, знаючи, що він програє. 

Неможливо все життя пити, палити, вживати наркотики, а потім скаржитись на погане здоров'я. Все закономірно))).

Бачу в Україні залишаються найстійкіші і тільки час покаже чи були вони ідіотами, що не виїхали вчасно))).

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Вадим зламав ваш акаунт? :lol:))) А як же "Іран для сильних!"😉
Якщо серйозно, то рекомендація досить твереза, ябзїбав :oops:

Ви спізнились з висновками, Вадим вилетів з  (закреслено Борисполя) Єгипту ще вчора о 7.22 - його чуйка не підводить, він як оракул за будь якої стрьомної ситуації драпає превентивно

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

Я голосував за Порошенка

Та шожтакоє, бездомний постійно твердить що голосував за нього, тепер ви.. Невдовзі ми не знайдемо тих, хто голосував за зеленського

• Хаха 4
Посилання на коментар

Тільки що, Дощ сказав:

Та шожтакоє, бездомний постійно твердить що голосував за нього, тепер ви.. Невдовзі ми не знайдемо тих, хто голосував за зеленського

На форумі всі ходи записані, прочитайте останні сторінки виборів. 

Очевидність перемоги Зеленського була зрозуміла всім, крім упоротих порохоботів)

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, XL.pro сказав:

Відучаємось говорити за всіх (с)

Я голосував за Порошенка, навіть виграв суперечку, знаючи, що він програє. 

Неможливо все життя пити, палити, вживати наркотики, а потім скаржитись на погане здоров'я. Все закономірно))).

Бачу в Україні залишаються найстійкіші і тільки час покаже чи були вони ідіотами, що не виїхали вчасно))).

Та ладно! Я пам'ятаю, як ви мене прутнями обкладали, коли я сказав, що спасав ПОПа :lol:)))
Ще й в порохоботи записали 😁)))

Мені на то, було і є, звісно, похyй, але я тоді вирішив, що ви явний виборець Зеленського)
Якщо помилився ... то що ж, буває. :pardon:

Тож якщо я помилився, і це вас заділо - перепрошую, не правильно зрозумів :pozor:

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, XL.pro сказав:

На форумі всі ходи записані, прочитайте останні сторінки виборів. 

Очевидність перемоги Зеленського була зрозуміла всім, крім упоротих порохоботів)

Ця очевидність настала після першого туру, але жевріла надія що народ схаменеться і розум переможе. Щось типу як перед обранням Трампа, але щось пішло не так - світ вимкнув механізм самозахисту

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Активні (ті що на вибори ходять) українці дуже сильно залучені в інфопростір. І частина з них доволі таки розумні люди, але ...
перемагає і перемагатимуть надалі не "розум", а технології впливу. А протистояти цьому можуть дуже малий відсоток, на жаль ( 

І змінити це за пару років неможливо, імунітет українців руйнувався десятиріччями, з 90-х.

• Лайк 4
Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Чого якогось? Якого Зеленського треба, того і оберете. Це в мене раньше вєлосіпєда LLM не було просто. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Нема коли новини читати. Який рахунок на персидсько-єврейській олімпіаді? Що шановні експерти з усього кажуть?

Дубайські ухилянти щось не вгадали з країною.

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Активні (ті що на вибори ходять) українці дуже сильно залучені в інфопростір. І частина з них доволі таки розумні люди, але ...
перемагає і перемагатимуть надалі не "розум", а технології впливу. А протистояти цьому можуть дуже малий відсоток, на жаль ( 

І змінити це за пару років неможливо, імунітет українців руйнувався десятиріччями, з 90-х.

українці такі самі як і всі інші згідно останніх досліджень наукових. не треба перекладати на когось відповідальність. кожен українець навіть за свого життя міг докласти якихось зусиль для покращення хоча б самого себе, я вже не кажу про дітей.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, MaxS сказав:

Нема коли новини читати. Який рахунок на персидсько-єврейській олімпіаді? Що шановні експерти з усього кажуть?

Дубайські ухилянти щось не вгадали з країною.

кажуть що іранці ***ово на Майдан місцевий виходять :lol:

US President Donald Trump called for regime change in Tehran, telling Iranians to “take over your government.”

edition.cnn.com/world/live-news/israel-iran-attack-02-28-26-hnk-intl

Посилання на коментар

14 минут назад, DmiVady сказал:

проблема не в том, что подвержены влиянию массы, а в том, что зеленские, залужные и подобное придя во власть принимают спокойно старые правила "игры" созданные юсченками, бабаюлями и парашенками...и дальше продолжают игру... а угадать того, кто это поменяет из всех подсунутых - нереально.

Оставлять основателей системы - признаться, что часто упомянутый тут эффект присущ тебе...

Посилання на коментар

44 хвилини тому, DmiVady сказав:

Та ладно! Я пам'ятаю, як ви мене прутнями обкладали, коли я сказав, що спасав ПОПа :lol:)))
Ще й в порохоботи записали 😁)))

Мені на то, було і є, звісно, похyй, але я тоді вирішив, що ви явний виборець Зеленського)
Якщо помилився ... то що ж, буває. :pardon:

Тож якщо я помилився, і це вас заділо - перепрошую, не правильно зрозумів :pozor:

Перестаньте, все гаразд. Можу підтрунити не за голосування за Порошенка, як такого, а за порохоботість (упоротість, тупість).

При виборі між Ігорем Валерійовичем і Петром Олексійовичем, очевидно, що тільки бовдур буде обирати "бородату мамку".

Коли ж абстрагуватися від ситуації, в країні нічого не змінилося, та ж сама корупція без реформ. Для пересічного без різниці яка група впливу буде розкрадати бюджет.

Війна насувалася, ніхто не хотів в неї вірити, крім Вадима. Я взагалі до нього ставився скептично: задрот, доколупцється до електромобілів, тільки повний привід і мало комфортна механічна коробка передач))).

Але ж таким задротом був герой фільму "Гра на пониження". Він говорив очевидні речі на які ніхто не хотів звертати увагу.

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

кажуть що іранці ***ово на Майдан місцевий виходять :lol:

US President Donald Trump called for regime change in Tehran, telling Iranians to “take over your government.”

edition.cnn.com/world/live-news/israel-iran-attack-02-28-26-hnk-intl

Друг валядимир старі методички скинув - тегеранці ваші Томагавки будуть з квітами зустрічати. Тегеран за 3 дня.

Посилання на коментар

цікаво як так недолугим кацапам із вкрадених в Бучі пралок вдається таку красу збирати? виглядає досить професійно

https://www.youtube.com/shorts/-96O8WprHSA

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

українці такі самі як і всі інші згідно останніх досліджень наукових. не треба перекладати на когось відповідальність. кожен українець навіть за свого життя міг докласти якихось зусиль для покращення хоча б самого себе, я вже не кажу про дітей.

Це ви для кого мотиваційний пост написали? 😁)))

Так, українці такі самі, тому після виборів в США пан Цукерберг отримав по йебалу, а "Кембридж аналітика" перестала існувати. Але технології нікуди не ділись, а тільки вдосконалюються. 1-й рік показав наочно. І вважати що вони, наприклад, вас не можуть зачепити й не зачепили, скажімо так ... трошки самовпевнено 😉 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...