Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: О, а как Вы отдали 1000 грн за то машины, как Вы её заправляте?. Это Вы, наверное, ботом подрабатывает е. Я за свою отдал 6500 вечнозелёных, вдвое больше, чем в Чехии она стоила, это чтобы миндичем было что украсть или на пенсии 30 летним корурвам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, Бармалей сказав: А Винсол прав...Украина не выпускает свои авто...похерила отрасль, вместо того, чтоб модернизировать и развивать и просто берет бабло за то что гражданин покупает у других...#какогохрена! смысл напрягаться и свое выпускать если можно просто бабло грести - такой подход будет ко всему и он будет одним из факторов который и завалит это государство Ибо не даёт развиваться предпринимательству. Точка входа резко подскакивает в цене. Рубят сук, на котором сидят. Я бы ещё понял, если бы действительно защищали внутренний рынок. А так обычная Обираловка, чтобы было что украсть. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Маленький інсайд з Ради))) Вчора, після чергового провалу чергових двох ініціатив КМУ, зібрали представників фракцій разом з Головою Парламенту та урядовцями) Від Кабміну був Міністр фінансів Марченко та віце-премʼєр Качка. Ну і після раунду палких перемовин на тему «Та як ви взагалі такі зобовʼязання могли підписати», той самий Марченко чесно визнав, що перемовини велись як раз під час «МіндічГейту» і Уряд був в максимально слабкий позиції і боявся щось відстоювати. Тож погодились на все) А далі вже не могли «зістрибнути» з того, що підписали у staff level agreement) Що і треба було довести…. А ще урядовці повідомили, що зараз будуть подавати від Уряду той самий “One big beautiful bill” де буде: - і впровадження ПДВ для ФОПів - і скасування пільги на посилки менше 150 євро - і впровадження підвищеного військового збору 5% після війни - ну і оподаткування цифрових платформ Тож можемо тут «подякувати» нашому Уряду, зокрема Премʼєру, яка спочатку закривала очі на всю корупцію в Енергоатомі, а потім налякані скандалом, здали одразу всі позиції)) І чому б після цього вони не можуть зібрати голоси у депутатів? Навіть не уявляю))) P.S. А ще урядовці та деякі представники Слуги народу активно поширюють тезу серед партнерів, що це НАБУ та САП винні, що Рада не працює) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та я тут самий проукраїнський персонаж. На боці кацапні тут грають записні місцеві "патріоти". Як справжній форумний "патріот" Ви виводили валюту за кордон ( через продаж майна або витрачання коштів)? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Як справжній форумний "патріот" Ви виводили валюту за кордон ( через продаж майна або витрачання коштів)? Ну не режим же підтримувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Ну не режим же підтримувати В тому то й справа, що справжні "патріоти" повиїжджали та повивозили свої сім'ї, а хто залишився - підтримує місцевий "режим")))). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Як справжній форумний "патріот" Ви виводили валюту за кордон ( через продаж майна або витрачання коштів)? Це не є протизаконним. Це все чесно зароблена валюта:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: В тому то й справа, що справжні "патріоти" повиїжджали та повивозили свої сім'ї, а хто залишився - підтримує місцевий "режим")))). емігранти в екзилі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Це не є протизаконним. Це все чесно зароблена валюта:) Ні хвилини не сумнівався у Вашому "патріотизмі"))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: В тому то й справа, що справжні "патріоти" повиїжджали та повивозили свої сім'ї, а хто залишився - підтримує місцевий "режим")))). Як казав один відомий мандрівник - відучайтеся казати за всіх 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, XL.pro сказав: Ні хвилини не сумнівався у Вашому "патріотизмі"))) Цікаво, що для вас "патріотизм"? Бо наприклад у мене немає однозначного розуміння цього питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Ні хвилини не сумнівався у Вашому "патріотизмі"))) Та сто разів писав, що я не патріот. Але проукраїнські налаштований. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 22 хвилини тому, US7IGN сказав: Цікаво, що для вас "патріотизм"? Бо наприклад у мене немає однозначного розуміння цього питання Мені подобається формулювання Семюеля Джонсона: "Patriotism is the last refuge of a scoundrel". На диво добре лягає на українську дійсність 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому " Я извиняюсь, но что это вы всё- патриот , да патриот ?! Что это за слово такое?! — Это он из роли, из роли! Ну, вот роль такая. — Это роль . -- Эта роль ругательная, и я прошу ее ко мне не применять.". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому (змінено) 39 хвилин тому, DmiVady сказав: Мені подобається формулювання Семюеля Джонсона: "Patriotism is the last refuge of a scoundrel". На диво добре лягає на українську дійсність та що далеко ходити, хто був справжнім патріотом - дисидент Чорновол який проти режиму в таборі сидів чи КДБіст, який працював на державу і відправив в табір дисидента? щось мені підказує що патріотами себе вважали обидва двоє Змінено 18 хвилин тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 40 хвилин тому, US7IGN сказав: Цікаво, що для вас "патріотизм"? Бо наприклад у мене немає однозначного розуміння цього питання Це коли інтереси держави ставлять вище своїх. 37 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та сто разів писав, що я не патріот. Але проукраїнські налаштований. Та знаю, що не патріот, а проукраїнсько налаштований маніпулятор))) Змінено 42 хвилини тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) "українці - наш мобресурс" казали вони для тих ,хто не вірив у чорну піхоту Русский мир. Офицеры по рации открытым текстом командуют пускать в расход собственных солдат. t.me/polonskynews/189585 Змінено 27 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 41 хвилину тому, US7IGN сказав: Як казав один відомий мандрівник - відучайтеся казати за всіх Вадим ніколи не бив себе у груди із закликом нищити кацапів тому його позиція зрозуміла всім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Це коли інтереси держави ставлять вище своїх. Я правильно вас зрозумів: ви готові себе, своїх дітей та близьких принести в жертву інтересам "держави"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 2 минуты назад, XL.pro сказал: Вадим ніколи не бив себе у груди із закликом нищити кацапів тому його позиція зрозуміла всім. але вичавлював з себе кацапа краплю за краплею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Це коли інтереси держави ставлять вище своїх. Здається - це визначення ідіота, а не патріота:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 15 хвилин тому, XL.pro сказав: Це коли інтереси держави ставлять вище своїх. 21 хвилину тому, US7IGN сказав: хто був справжнім патріотом - дисидент Чорновол який проти режиму в таборі сидів чи КДБіст, який працював на державу і відправив в табір дисидента? тобто патріот все ж таки КДБіст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому (змінено) 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Здається - це визначення ідіота, а не патріота:) нє-нє - ідіотами історично - з часів еллади - називали обособлених людей , які не беруть участі у суспільно-політичному житті Змінено 20 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Я правильно вас зрозумів: ви готові себе, своїх дітей та близьких принести в жертву інтересам "держави"? Ті люди, які на фронті щохвилини ризикують своїм життям заради збереження України і є патріотами. Я в тилу. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Я за свою отдал 6500 вечнозелёных, вдвое больше, чем в Чехии она стоила, это чтобы миндичем было что украсть или на пенсии 30 летним корурвам? Вы , как типичный бот, включаете дурака. Деньги на ремонт в тумбочке взяли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз