DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Он в игноре. Просто самый страшный сценарий для Украины, если он и ему подобные дорвутся до власти. Це низова ланка суспільства, яка не в змозі до чогось "дориватися". Презервативи використовують тільки з одної ціллю, а потім їх викидають. Тож не переймайтесь. Слідкувати доцільніше, як на мене, за керманичами й берегти себе) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 35 минут назад, karbo сказал: І що таке надзвичайно розумне заходить російською, що би не могло прийти через українську?🤣 дивно чути те від поціновувача смаку кацапського прутня Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Моду на українську в Київ приніс 2005, якщо вірно оцінюю. Можу помилятися. Була, а потім пішла на спад. І те саме було в 14-ому. І те саме в 22-му. Люди переходять на українську, а потім бачать рагулів і не хочуть з ними себе асоціювати. І повертаються назад на російську. Рагулі навіть не розуміють, що люди не переходять на українську саме через них. Бо в якийсь час з'являється умовний Дощ і починає нести свою рагульську дічь. І люди думають - та ну його нах. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, Бездомный сказав: дивно чути те від поціновувача смаку кацапського прутня Це ти кацапського члена так і не зліз 😆😆 У мене в сім'ї не було жодної російськомовної людини за всю її історію існування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 37 минут назад, DmiVady сказал: Це низова ланка суспільства, яка не в змозі до чогось "дориватися". Презервативи використовують тільки з одної ціллю, а потім їх викидають. Тож не переймайтесь. Слідкувати доцільніше, як на мене, за керманичами й берегти себе) Я акцентировал, подобные. Там и размах другой и возможности. Этот, да ,как пробка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 6 годин тому, Александр Аврамчук сказав: Зеленський готовий відправити депутатів на фронт якщо не будуть голосувати. у нього вже зовсім мізки поїхали від влади і вседозволеності. хай спочатку друзів своїх відправить. абе йде на фронт з депутатами і ОП. і як він збирається законодавче це питання врегулювати? указом президента? Цитата все вирішує одна людина, а страждають усі», — наголосив він Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 4 години тому, Vinsol2009 сказав: перших днів повномасштабного російського вторгнення були депутати, які хотіли скласти мандат. Можуть бути різні бажання і різне ставлення до них, але у нас воєнний стан і треба захищати нашу державу. І тому народним депутатам доведеться або служити в парламенті згідно з українським законодавством, або я готовий проговорювати з представниками парламенту закон щодо змін до мобілізації, щоб депутати могли піти на фронт. Якщо не служиш державі в парламенті, то служи державі на фронті. Це мій підхід», – наголосив президент. якщо депутатам так погано, то навіщо вони кожних 3 місяці роблять знову і знову те саме? www.rada.gov.ua/news/Novyny/269770.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 43 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Рагулі Цитата Рагу́ль (також ра́гуль, ро́гуль) — «сільський житель» в українському молодіжному та кримінальному сленгу[1]. Одне зі зневажливих прізвиськ галицьких українців, яке вживали у Львові деякі росіяни з 1960-х років[2]. У ширшому розумінні — малокультурна людина. так хто винен, що вони "сільські люди", чи що у них освіти мало? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Тільки що, akineo сказав: так хто винен, що вони "сільські люди", чи що у них освіти мало? Жид зневажає українців. Невже так важко це усвідомити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 20 годин тому, sergio сказав: Поехал сегодня в гараж заниматься машиной, давно там не был. При въезде установили шлагбаум. Спросил у мастера, чо за фигня?!Грит, что уже несколько раз облавы были, что ТЦКашники на нескольких бусах заезжали и начинали лазить по кооперативу. Тю, один знайомий мебляр вже змінив 3-4 команди працівників (теж в кооперативі десь в боксі працює). Думаю тцк мають йому дати медаль вже, як золотому поставщику ресурсів. Деякі працювали буквально 1-2 дні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз