Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Canton сказав:

Вот когда выйдем на паритет с собственным производством - вот тогда можно будет сказать, что в Украине есть свои ракеты

Скільки країн в світі мають "паритет" в цьому питанні з росією?

А по іншим військовим напрямкам?

А звизди росії Україна дає вже понад чотири роки повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Чим більший шкап тим голосніше падає.(С)

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, Canton сказав:

Сколько к нам прилетело за эти годы?

І як воно вплинуло на боєздатність військ? Ніяк. Сараї гарна ціль, особливо коли дивитись як блоки складаються.

Воєнна промисловість України виведена за її межі і межі доступності російської спроможності атакувати 

Тоді як ППО РФ слабшає, бо нереально відновити все знешкоджене. Не тягне промисловість на такі масштаби 

І вони не можуть вивести з під удару свої виробничі потужності, бо де відносно безпечно там відсутні трудові ресурси 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

14 минут назад, 7351 сказал:

Скільки країн в світі мають "паритет" в цьому питанні з росією?

А по іншим військовим напрямкам?

А звизди росії Україна дає вже понад чотири роки повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Чим більший шкап тим голосніше падає.(С)

шафа

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

37 минут назад, Canton сказал:

А вот это вот интересно...это не миндич штилерманить по карманам...

Пашинский красава...

"Українська бронетехніка" та виробник ракет Taurus домовилися про стратегічне партнерство 

Компанія MBDA – провідний розробник та виробник ракетних систем і високоточного озброєння. Продуктовий портфель MBDA включає понад 45 ракетних систем, які перебувають на озброєнні понад 90 країн світу. Компанія бере участь у виробництві низки ключових західних систем озброєнь, зокрема ракет Patriot, Meteor, Taurus, Storm Shadow/SCALP та Enforcer.(С)

Джерело: https://censor.net/ua/n4007751

original.jpg

неахй хоч щось від Пашинського  полетить з початку .

мій знайомий  ракетник на дембелі в захваті від прильоту по Чебоксарах - каже , дуууууже дошкульно прилетіло 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

35 хвилин тому, Canton сказав:

Не обссыкайте портки раньше времени...

3-5-10-100 этих "летающих бревен" не решают ничего, от слова нихyя

Сколько к нам прилетело за эти годы?

Вот когда выйдем на паритет с собственным производством - вот тогда можно будет сказать, что в Украине есть свои ракеты

А пока есть одно большое нихyя, "двушечка на москву" и ***ливый гундосый клоун в телевизоре...

www.instagram.com/reel/DZXwcq5C5pC/

Посилання на коментар

33 минуты назад, karbo сказал:

Тоді як ППО РФ слабшає, бо нереально відновити все знешкоджене. Не тягне промисловість на такі масштаби 

І вони не можуть вивести з під удару свої виробничі потужності, бо де відносно безпечно там відсутні трудові ресурси 

Абы хню какую написать...

Посилання на коментар

10 минут назад, Бездомный сказал:

мій знайомий  ракетник на дембелі в захваті від прильоту по Чебоксарах - каже , дуже дошкульно прилетіло 

Да нормально все, для "бревна"

Но это должно меряться тысячами, а не единичными случайными накрытиями...Касьянов правильно про ПВО и РЭБ расписал...уж я то знаю...

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, XL.pro сказал:

Але українці пам’ятають всі «заслуги» Порошенка та Бойка — і торгівлю вугіллям з ОРДЛО та Медведчуком, і завод «Рошен» у липецьку у війну, Свинарчукгейт, Мінські угоди та багато іншого.

Особисто я ніколи не пробачу Порошенку те, що він свого брата вбив. І брата Єрмака. Попіл братів стукає у моє серце.

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

13 минут назад, Бездомный сказал:

неахй хоч щось від Пашинського  полетить з початку .

Не полетит...ему не дадут (вернее у него не закупят)

Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DZXwcq5C5pC/

З Сум поки що евакуацію не оголошують, хоча знайомі на місцях пишуть, що FPV на оптиці літають, як в себе вдома...

• Лайк 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

717477783_1526501722607000_2113910066010492095_n.jpg

Нє, захисникам толстоєвщини то недоступно.

Їм хоч колок на голові теши...

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

39 минут назад, 7351 сказал:

Самому не смешно?

Не "звизды дает", а с охреннным трудом удар держит...с потерей территорий и людей...

И воюет не СВОИМ оружием...

Так шо от Украины в этой войне только ЛЮДИ...которые имеют свойство заканчиваться...

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Бездомный сказал:

мій знайомий  ракетник на дембелі в захваті від прильоту по Чебоксарах

"Я верю, друзья, караваны ракет..." І Паляниці, і Рути, і Пекло. Я вірю. Дожити б.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Canton сказал:

«Фламінго» долетіла до Чебоксар. Це головна новина сьогоднішнього ранку. Всі дронові атаки по російській нефтянці в порівнянні з цією атакою забуті, а вчорашню успішну атаку «Нептунами» по Новошахтинську майже ніхто не помітив. Перемога Fire Point настільки велика, що з нею може зрівнятися тільки висадка американців на місяць. Навіть президент про це написав і подякував Fire Point.

Давайте розбиратися, що ж трапилося, і чому.

По-перше, ніхто і не казав, що «Фламінго» не існує. На цієї тезі, нібито хтось каже, що «Фламінго» не існує, а ось дивиться - вона ж летить! - і побудована піар-кампанія Штілермана, захист компанії «Файєрпоінт» від звинувачень в лобізмі і корупції.

З вересня минулого року, коли була вперше презентована ця чудо-зброя, коли Ірина Терех, технічна директорка «Файєрпоінт» заявила, що «Фламінго у всьому краща за Томагавк», а президент сказав, що це найкраща зброя, я багато писав і говорив, що дійсно можна зробити «літаючий обʼєкт» з реактивним двигуном, і що цей «обʼєкт» дійсно може долетіти з точки «А» в точку «Б», якщо йому не заважати. Це технічно нескладно.

Але це не сучасна крилата ракета. Нехай вас не вводить в оману дальність і вага бойової частини, бо це все залежить тільки від розмірів і потужності двигуна. Натомість, сучасні крилаті ракети навпаки робляться малими за розміром, щоб зменшити ризики збиття ППО.

Сучасні крилаті ракети мають складні системи автономного польоту без супутникової навігації, складні системи огинання рельєфу для польотів на наднизьких висотах, для того, щоб ще більше знизити ризики перехоплення ППО. Сучасні крилаті ракети мають складні системи наведення, головки самонаведення.

Нічого цього у «Фламінго» немає. Це болванка з мотором, яка подорожує з точки «А» в точку «Б» за допомогою супутникової навігації на заздалегідь заданій фіксованій висоті. Якщо пощастить не зустріти ППО, вона має всі шанси прибути до пункту призначення.

Тому - Чебоксари. Не москва, не Пітер, не Новошахтинськ, куди завітали «Нептуни», і не завод «Кремній Ел» у Брянську, який розтрощили ракети «Шторм шедоу». Чебоксари - де мінімум ППО і засобів РЕБ, а широкій громадськості значно простіше продати «дальність 1000 км». Зазначимо, що на дальності більше 2000 км в росіян взагалі немає ППО - вона або на фронті, або біля двох столиць.

Зараз будь-який «успіх» «Фламінго» подається як свідчення геніальності Штілермана, підтвердження його правоти у всіх питаннях, і виправдання «золотого дощу», який був пролитий на «Файєрпоінт» нашою владою.

Нагадаю тільки, що нам було обіцяно по три ракети на добу з жовтня минулого року. Це вже сотні ракет. Хоча б до Чебоксар. Але їх немає.

Я писав ще в вересні 2025-го, що серйозною проблемою проєкту є відсутність достатньої кількості старих радянських двигунів АІ-25, навколо яких і побудована ракета. Їх взагалі на вересень минулого року можна було знайти не більше 200 штук. Проте, нам обіцяли чомусь тисячі ракет…

На початку цього року Штілерман визнав проблему з двигунами, і заявив, що «Файєрпоінт» побудує завод для виробництва двигунів… Але на це потрібно щонайменше 1 млрд доларів, два-три роки, близько 500 висококваліфікованих, досвідчених інженерів і десь дві сотні підрядників… Всього шість країн в світі виробляють зараз реактивні двигуни…

Безумовно, компанія Fire Point сьогодні має, напевно, найкращих фахівців, бо в неї є необмежений фінансовий ресурс для надвисоких зарплат і стовідсоткова адміністративна підтримка. Тому її дрони FP-1 і FP-2 непогані. Але тільки і завдяки відсутності конкуренції.

Проте з ракетами все не так просто. Для розробки і вдосконалення ракет потрібні не тільки гроші - потрібен час, потрібні роки, технологічна база, досвід…

Дивно, що держава не розвиває готове вже виробництво «Непутнів», які довели свою ефективність, натомість всі ресурси вкладає в сирі ракети Fare Point.

Дивно, що сьогодні президент каже, що в Україні немає своєї балістики, але вона ось-ось зʼявиться, натякаючи на ракети «Файєрпоінт», коли ще рік тому він казав, що українські балістичні ракети «Сапсан» довели свою ефективність і запущені в серійне виробництво.

Де правда, і де ракети - висновки робить самі. Я сподіваюся, що ця вся «ракетна програма» колись закінчиться реальними термінами увʼязнення, і не для мене, як вони зараз намагаються, а для реальних злодіїв, мародерів і зрадників. Ю. Касьянов

Я вибачаюсь. Але "Результат на табло"

Посилання на коментар

10 минут назад, Canton сказал:

Не полетит...ему не дадут (вернее у него не закупят)

Ну Штилерман в интервью  сказал що зараз держава закупає весь дальнобой. Вне залежності від його качества.  

Посилання на коментар

3 минуты назад, AOZ1 сказал:

Я вибачаюсь. Але "Результат на табло"

На жаль десь загубилися попередні 2999 результатів.

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, AOZ1 сказал:

Ну Штилерман в интервью  сказал

Абсолютно не интересно, что он сказал...

Малограмотный жулик на доверии, Ося Бендер сдох бы от стыда за профессию, что такая мерзость получило право еще что то  пиз...ть на публику

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Canton сказав:

Абы хню какую написать...

Визнай, мозку не вистачає зрозуміти написане 😅

Посилання на коментар

31 минуту назад, Canton сказал:

Да нормально все, для "бревна"

Но это должно меряться тысячами, а не единичными случайными накрытиями...Касьянов правильно про ПВО и РЭБ расписал...уж я то знаю...

я спитав за Касьянова

- Там гроши ділять... Бізнес, бізнес і нічого крім бізнесу

Посилання на коментар

20 минут назад, Canton сказал:

Абсолютно не интересно, что он сказал...

Малограмотный жулик на доверии, Ося Бендер сдох бы от стыда за профессию, что такая мерзость получило право еще что то  пиз...ть на публику

Щось на кшталт Арестович VS дозвуковий Нептун. Після того як той Москву утовпив. Цю війну роблять дешеві швидкі технічні рішення. Може одно виключення це PAC3    

Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

А вот это вот интересно...это не миндич штилерманить по карманам...

Пашинский красава...

"Українська бронетехніка" та виробник ракет Taurus домовилися про стратегічне партнерство 

Компанія MBDA – провідний розробник та виробник ракетних систем і високоточного озброєння. Продуктовий портфель MBDA включає понад 45 ракетних систем, які перебувають на озброєнні понад 90 країн світу. Компанія бере участь у виробництві низки ключових західних систем озброєнь, зокрема ракет Patriot, Meteor, Taurus, Storm Shadow/SCALP та Enforcer.(С)

Джерело: https://censor.net/ua/n4007751

original.jpg

Цитата

"Украинская бронетехника" опровергла сотрудничество с Пашинским

Наша компания добросовестно выполняет долгосрочные контракты и не имеет ни одного "безнадежного" контракта. К тому, понимая тяжелую ситуацию на фронте, наша компания поставляет некоторую продукцию без аванса от силовых ведомств – и до сих пор ждет соответствующей оплаты от Сил обороны по некоторым прошлогодним контрактам,
– говорится в заявлении.

Кроме того, в компании опровергли информацию о связи с Сергеем Пашинским.

24tv.ua/ru/sergej-pashinskij-sud-ukrainskaja-bronetehnika-otricaet-svjaz_n2505285

"ООО "Украинская бронетехника" не имела и не имеет никакой связи с Сергеем Пашинским. Нас, как компанию, связывает исключительно членство в "Национальной ассоциации предприятий оборонной промышленности", которую он возглавил с первых дней полномасштабного вторжения – 9 марта 2022 года", – отметили в ООО.
24tv.ua/ru/sergej-pashinskij-sud-ukrainskaja-bronetehnika-otricaet-svjaz_n2505285

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...