Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, 7351 сказав:

image.thumb.png.6c7f3513cf78bffd10637a370899503c.png

Долар б’є рекорди та наближається до 45 гривень: офіційний курс валют на середу

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

36 минут назад, karlito сказал:

та я знаю як воно має бути в теорії. але там "на положено давно положено". я про реальність, коли голодні смерті наших співгромадян підуть

Та не як не будуть викручуватись. Війна все спише.

• Сумно 2
Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

І та йопана податкова з депутатами, щось не то приняли, не то не приняли закон, про оподаткування продажів через ЛОХз та інші платформи. У всякому випадку, краще гроші ганяти, як переказ особистих грошей, а не наложкі всякі 

Закон прийнято, сьогодні: itd.rada.gov.ua/billinfo/Bills/Card/69816 

Бо, якби не прийняли, то вчорашні 2,8 (реально 2,6) ярди в Держбюджет могли частково уплисти знов до ЄС :)
Як не дивно, ЄС навчаємий: хоч і дає нашій чесній владі гроші
, але жорстко прив'язує їх до якості реформ.

З вашими оборотами напружуватися рано, ну і там ще багато чого: підписання, узгодження, запрацює (якщо запрацює) тільки у 2027 році.
Та і критичного там нічого нема. Прочитаєте - розберетесь, та і форум експертів вам допоможе :beer:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, karlito сказав:

вчора спілкувався з жінкою з Нової Каховки, а вона з земляками перед цим. каже що великі проблеми з продуктами, перші в жопі як завжди літні люди.

хз як буде викручуватись наша влада з повною блокадою частин ТОТ. негарна ситуація вимальовується.

що ви маєте на увазі? всіх бетоном залити як в 2014 казали. Ковальську і Герег з бюджету можна профінансувати :flag1:

1 година тому, karlito сказав:

та я знаю як воно має бути в теорії. але там "на положено давно положено". я про реальність, коли голодні смерті наших співгромадян підуть

а як ще пенсійний фонд рятувати? от тут така турбота щоб жоден пенс зайвого не поїв interfax.com.ua/news/general/1174363.html

Посилання на коментар

17 минут назад, DmiVady сказал:

Закон прийнято, сьогодні: itd.rada.gov.ua/billinfo/Bills/Card/69816 

Бо, якби не прийняли, то вчорашні 2,8 (реально 2,6) ярди в Держбюджет могли частково уплисти знов до ЄС :)
Як не дивно, ЄС навчаємий: хоч і дає нашій чесній владі гроші
, але жорстко прив'язує їх до якості реформ.

З вашими оборотами напружуватися рано, ну і там ще багато чого: підписання, узгодження, запрацює (якщо запрацює) тільки у 2027 році.
Та і критичного там нічого нема. Прочитаєте - розберетесь, та і форум експертів вам допоможе :beer:

Так, якщо >2000€ тоді.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, sergio сказав:

Так, якщо >2000€ тоді.

то треба збільшувати обороти. хтось же має платити податки. полубітний з безхатьком не заплатять.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...