Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, 7351 сказав: Долар б’є рекорди та наближається до 45 гривень: офіційний курс валют на середу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 минут назад, karlito сказал: та я знаю як воно має бути в теорії. але там "на положено давно положено". я про реальність, коли голодні смерті наших співгромадян підуть Та не як не будуть викручуватись. Війна все спише. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 5 годин тому, sergio сказав: І та йопана податкова з депутатами, щось не то приняли, не то не приняли закон, про оподаткування продажів через ЛОХз та інші платформи. У всякому випадку, краще гроші ганяти, як переказ особистих грошей, а не наложкі всякі Закон прийнято, сьогодні: itd.rada.gov.ua/billinfo/Bills/Card/69816 Бо, якби не прийняли, то вчорашні 2,8 (реально 2,6) ярди в Держбюджет могли частково уплисти знов до ЄС Як не дивно, ЄС навчаємий: хоч і дає нашій чесній владі гроші, але жорстко прив'язує їх до якості реформ. З вашими оборотами напружуватися рано, ну і там ще багато чого: підписання, узгодження, запрацює (якщо запрацює) тільки у 2027 році. Та і критичного там нічого нема. Прочитаєте - розберетесь, та і форум експертів вам допоможе Змінено 36 хвилин тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 1 година тому, karlito сказав: вчора спілкувався з жінкою з Нової Каховки, а вона з земляками перед цим. каже що великі проблеми з продуктами, перші в жопі як завжди літні люди. хз як буде викручуватись наша влада з повною блокадою частин ТОТ. негарна ситуація вимальовується. що ви маєте на увазі? всіх бетоном залити як в 2014 казали. Ковальську і Герег з бюджету можна профінансувати 1 година тому, karlito сказав: та я знаю як воно має бути в теорії. але там "на положено давно положено". я про реальність, коли голодні смерті наших співгромадян підуть а як ще пенсійний фонд рятувати? от тут така турбота щоб жоден пенс зайвого не поїв interfax.com.ua/news/general/1174363.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 17 минут назад, DmiVady сказал: Закон прийнято, сьогодні: itd.rada.gov.ua/billinfo/Bills/Card/69816 Бо, якби не прийняли, то вчорашні 2,8 (реально 2,6) ярди в Держбюджет могли частково уплисти знов до ЄС Як не дивно, ЄС навчаємий: хоч і дає нашій чесній владі гроші, але жорстко прив'язує їх до якості реформ. З вашими оборотами напружуватися рано, ну і там ще багато чого: підписання, узгодження, запрацює (якщо запрацює) тільки у 2027 році. Та і критичного там нічого нема. Прочитаєте - розберетесь, та і форум експертів вам допоможе Так, якщо >2000€ тоді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 14 хвилин тому, sergio сказав: Так, якщо >2000€ тоді. то треба збільшувати обороти. хтось же має платити податки. полубітний з безхатьком не заплатять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз