Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, akineo сказал:

готовий шашлик 900 грн кіло це дох?я?*

Шия приблизно 300 грн/ кг, нехай 10% піде на відходи, потім вага при смажені  впаде на 30-40%.Дрова, вугілля не безкоштовно. Година роботи навіть підсобника 200 грн. Скільки там навару, гривень 150 получиится?

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, sergio сказав:

Шия приблизно 300 грн/ кг, нехай 10% піде на відходи, потім вага при смажені  впаде на 30-40%.Дрова, вугілля не безкоштовно. Година роботи навіть підсобника 200 грн. Скільки там навару, гривень 150 получиится?

Не заважайте пролетаріату вірити що злі капіталісти їх найобують. Дивно що такі надприбутки не надихають самому хоч по 1900 продавати

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, ozor сказал:

Бездомний теж за міст переймається, беріть його- і в генштаб, там дадуть чим пошкрябать і углубіть.

Мені взагалі на міст пофіг. То далеко. На нас тут завдяки мудрій політиці нашої влади скоро поляки  з білорусами нападуть.До одних 70 км, до інших 200. Треба сало(закреслено) мідь переховати. 😏 

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, akineo сказал:

готовий шашлик 900 грн кіло це дох?я?*

Нет.

Вчера брал замаринованный, в проверенном месте, 380 кило.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Не заважайте пролетаріату вірити що злі капіталісти їх найобують. Дивно що такі надприбутки не надихають самому хоч по 1900 продавати

я раз в тиждень беру, підтримую підриємця) у нього діти , жінка. все ок 

просто я таке уйо(*біще, що наівть на шашлики не має з ким сходити

в маркеті по 200 грн маринований, але невідомо ж якого м'яса 

Посилання на коментар

Тільки що, DimaF сказав:

Нет.

я про вже засмажений 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Мені взагалі на міст пофіг. То далеко. На нас тут завдяки мудрій політиці нашої влади скоро поляки  з білорусами нападуть.До одних 70 км, до інших 200. Треба сало(закреслено) мідь переховати. 😏 

а потім виходити і кричати - Jestem Polakiem, tylko dzikim!:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, юра84 сказал:

Я думав Ви про тіх що тцкуни)))) а тут мова про інших. 

Та дивлюсь інтенсивність облав трохи зменшилась, мабуть таки частина поїхала до Києва 😸 

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

а потім виходити і кричати - Jestem Polakiem, tylko dzikim!:lol:

Різноманітні несвідомі громадяни можуть вийти з лозунгами на кшталт. Lwów-Polskie miasto. 😎 

Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

я про вже засмажений 

Ну так Сержио расписал выше, это почти себестоимость.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, akineo сказал:

просто я таке уйо(*біще, що наівть на шашлики не має з ким сходити

Ну то я уявляю спочатку пішите ніби мужік, потім самі ж написали що Ви баба, потім пішите що уйо... Навіть не уявляю що буде далі то це там Ваші на Хрещатику зібралися?))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, юра84 сказав:

Ну то я уявляю спочатку пішите ніби мужік, потім самі ж написали що Ви баба, потім пішите що уйо... Навіть не уявляю що буде далі то це там Ваші на Хрещатику зібралися?))))

Схоже його навіть свої не беруть :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Я вам гарантирую - в Ольгино сейчас дичайший аврал. Там сутками двадцать четыре на семь с дополнительным набором персонала не спят на всех этажах и тоннами переводят украинские комментарии про Польшу, рассылая их по правым и националистическим группам. В основном тезис о том, что Польша продалась Москве. Это, конечно, будет стопроцентное попадание в целевую аудиторию.
Как и в обратную сторону - в соцсетях просто толпы разжигающих троллей.
В Кремле сейчас просто до потолка прыгают от счастья и потирают ручонки. И если бы там был бы хоть один умный - он в этот момент и вправду задрав штаны бросился бы подмасливать поляков. Идеальный момент. Стратегическая возможность. Нас спасает только то, что они тупые.
И с обоих сторон не нашлось ни одного взрослого, чтобы прекратить это катастрофическое разбивание тарелок - катастрофическое также для обеих сторон.
Сталевы яйца 2.0.
Ну, ок. А. Бабченко

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Canton сказав:

И с обоих сторон не нашлось ни одного взрослого, чтобы прекратить это катастрофическое разбивание тарелок - катастрофическое также для обеих сторон.

а я вище писав. занадто імпульсивні, квапливі рішення. від чого залежать життя українців. просо кінчені

все вивозять в результаті на собі звтчайні люди. а гниди лише в гучні заяви можуть. 2 центнера свиня важить.. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

як цю торпеду допити

хто ж нащиває пиво ДЕСАНТ 

ТІТАН!!111 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

11 минут назад, sergio сказал:

Ну по-перше та сама шия для оптового покупця далеко не 300. Далі - вакуумний масажер допоможе вмасувати 15-30% вологи. Більше того, після масажера і лопатка здаватиметься шиєю. Ще далі - втрата 40% - забагато. 30 максимум. Дрова оптом.

Посилання на коментар

9 минут назад, akineo сказал:

як цю торпеду допити

хто ж нащиває пиво ДЕСАНТ 

ТІТАН!!111 

Як цю гидоту можно пити!?

Вот рекоендую!)

spacer.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, DimaF сказав:

Як цю гидоту можно пити!?

Вот рекоендую!)

spacer.png

у Велмарті вибір великий. але такого не памятаю. 

Посилання на коментар

Только что, akineo сказал:

у Велмарті вибір великий. але такого не памятаю. 

В "Сильпо" на прошлой неделе была распродажа, по 38 гривен, взял ящик, в погреб поставил)

Посилання на коментар

28 минут назад, akineo сказал:

я про вже засмажений 

Если за столиком, с возможностью заказать сотку плюс бокал пива то очень дёшево.200 г шашлыка плюс вышеперечисленный алкоголь 300 грн. Песня. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, юра84 сказал:

Це в нас Вінсол таким же відомий. 

Посилання на коментар

14 минут назад, Gonchik сказал:

Ну по-перше та сама шия для оптового покупця далеко не 300. Далі - вакуумний масажер допоможе вмасувати 15-30% вологи. Більше того, після масажера і лопатка здаватиметься шиєю. Ще далі - втрата 40% - забагато. 30 максимум. Дрова оптом.

А, забув, ще основна витрата мєнтам за дах, яка нивелює, все вище наведене. 😏 

Колись по роботі їздили до Куєва на сертифікацію обладнання в якись гастроном в Океан плащі, і була халтурка по сертифікації облалнання в якогось підприємця в БЦ. Він закупив обладнання для наварбвання коліс, бо його вже практично напіпнулось.Ну і, проводили ми ту сертифікацію, по традиції в кафешці.Ну він і розповідає, то менти приїдуть дай комплект гуми для райвідділу, то прокурорські... 

Та самі шлакоблоками коли займались. Приїхав мент познімав номери з машин бо То не пройшли. Поїхали порішали по 50 грн зверху за талон То на одиницю. За місяць той πιдар Мазур дзвонить, якому вже забашляли. Я підвал роблю, мені стільки то блоків (180здається)привезіть, буде в рахунок наступного ТО... 

Короче бізнесом в нас або взагалі підпільний, або з нормальним дахом. 

Десь так і з тими шашликами. 

К-корупційних податок, якщо по науковому. 

Посилання на коментар

51 минуту назад, DimaF сказал:

Нет.

Маринуют обычно мясо у которого истекает срок хранения. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...