Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, vadimv сказав:

Та він он людей називає тваринами

От як, так це ж не я а ви послався на порушення п7 ПДР, чи не ви?

Screenshot_2026-09-02-08-26-04-872-edit_com.android.chrome.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, XL.pro сказал:

Ви логіку Доща не розумієте:

Эцилоппы в фильме «Кин-дза-дза!» носят коричнево-оранжевые штаны. 

Особенности формы: Помимо специфических штанов, эцилоппы носят головной убор с мигающими лампочками и вооружены транклюкаторами.

Статус: Их цвет штанов не относится к элитным категориям (желтым или малиновым), но дает им власть над обычными пацаками и чатланами.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 минут назад, XL.pro сказал:

Я чогось не знаю?

Дощ как-то писал , что правильней сделать аватору хорошее физическое замечание, чем наказывать финансово. Лень искать, но у него проскакивали темы о желательном рукоприкладстве.

• Лайк 4
Посилання на коментар

9 часов назад, Бездомный сказал:

що там , небо кацапам закрили ?

Путін на заяву Зеленського про небезпеку в небі РФ: "Це заявка на державний тероризм" Джерело: https://censor.net/ua/n4021321

Посилання на коментар

40 минут назад, XL.pro сказал:

Називає, але не б'є по голові палицею. .

эцилопп бьет пацаков по голове прикладом транклюкатора (местного универсального оружия). 

Транклюкатор заменяет плюканской полиции одновременно пистолет и дубинку. Нарушителей, замеченных в непочтении к власти, эцилопп имеет право избить или оглушить ударом приклада по голове прямо на месте. [

Исключение из правил: эцилоппам строго запрещено бить (как днем, так и ночью) обладателей голубых штанов, а обладателей малиновых штанов нельзя бить только по ночам.

• Хаха 1
Посилання на коментар

48 хвилин тому, XL.pro сказав:

Я чогось не знаю?

Нє, це я чогось не знаю, тому не беруся стверджувати ) 

Ваш син робить ремонт в квартирі

Ще нічого він там не робить. І не факт, що робитиме. 

і планує там жити

Як там кажуть - розкажи богу про свої плани... 

а не їде на ферму до Аргентини))))

Так він до сільськогосподарських робіт не привчений, ніхто не змушував його смикати буряки з мерзлої землі, тягати ящики з кабачками і помідорами, сапати в спеку цибулю від межі до горизонту, копати картоху на гектарі і корів на череду ганяти.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Дощ сказав:

Починається - я не я, корова не моя )

Це теж мабуть не ви писали?

14.07.2025 в 22:06, Дощ сказав:

Ви надто переймаєтесь цінністю свого нікчемного життя, ... воно нічого не варте.

17 хвилин тому, ks6 сказав:

Дощ как-то писал , что правильней сделать аватору хорошее физическое замечание, чем наказывать финансово. Лень искать, но у него проскакивали темы о желательном рукоприкладстве.

А ось так він називав отой піхвець, що відбувається:

04.07.2024 в 23:10, Дощ сказав:

Не піхвець, а робочий стан робочої системи.

• Хаха 1
Посилання на коментар

З відкритих джерел.

122 українські компанії, в яких від одного до трьох співробітників, за два останні роки заробили 470 мільярдів гривень.

Ці компанії нічого не виробляють, нічого не створюють, у них немає виробничих приміщень, верстатів, у них є тільки юридичні адреси і все.

Це банальні прокладки, через які проходять бюджетні кошти.

У деяких компаній статутний фонд 4 тисячі грн, а з бюджету вони отримують 2 млрд грн на поставку до ЗСУ продуктів харчування.

Це відповідь тим, хто постійно задає питання: "Де наша балістика, де наша ПРО, де наші удари по пусковим майданчикам ворога?".

В кишенях, офшорах, мішках наближених.

Бачили очі що купували?

Далі знаєте. (С)

• Хаха 1
Посилання на коментар

47 минут назад, XL.pro сказал:

Після війни переважна більшість українців буде травмованою. Потрібно звикати.

Пока еще ни встречались объективные мнения по поводу окончания войны , в смысле реального ее завершения.

.правда я  не смотрю разно блогерского бреда и пропаганды , по той причине , что там правды по определению быть не может .

Яне знаю и не могу знать точных намерений Кремля в отношении Украины , но сомневаюсь , что они желают оставить после войны украинский ресентимент в отношении России . Иначе они бы уже согласились на остановку войны. Конечно играют важную роль и  внешние  факторы , но фактор ресентимента  , думаю, не менее важный. И этот фактор они могут преодолеть только единственным методом .

• Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, Дощ сказал:

Screenshot_2026-09-02-08-26-04-872-edit_com.android.chrome.jpg

Ну якщо Ви уважно та без емоцій ще раз перегляните його пост  то можливо побачите що він написав 1.7 а не 7

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

Как например дело 641/5221/26. 5 апреля группа оповищення в Харькове подошла к мужчине, у которого не было документов. Он побежал, за ним побежали. Мужчина выстрелил два раза со стартового пистолета, но его все равно догнали. Он достал нож и ударил тцкашника в живот. Ранил , не убил. Итого 3 года с заменой на испытательный срок на год. По сути оправдали. Потому что не имеет права ТЦК кидаться на гражданских. Ждем следующих решений по резонансным делам этой тематики.

Тут конкретну обставину суд взяв до уваги, а не "купа відео фото"

Колись на зорі змін, здається як нові штрафи ввели, рік так 2005, даївці склали на мене протокол проїзд на червоне світло, я подав на них в суд (складне перехрестя не встиг закінчити маневр). Потім, готуючись до суду і збираючи докази, приїхав на другий день з камерою на це ж перехрестя і став знімати щоб суддя бачив складність ситуації, і зняв як це ж авто даї (тоді ще було даї) потрапляє у схожу ситуацію і їде на червоне світло. І хоч суд я виграв, але мій відеодоказ суддя до розгляду не взяв, оскільки "він не стосується конкретно моєї справи"

Так само й тут, "купа доказів" а як до справи то виявляється вони й не докази зовсім, а якась фігня

У ситуації з очкариком видно хамство, але в наш час такого вагон і трошки, навіть тут на форумі 

• Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Яне знаю и не могу знать точных намерений Кремля в отношении Украины

Там у толстоевского что-то должно про это быть...

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

18 минут назад, ks6 сказал:

Дощ критикует адвоката за мамону , а сам служит мамоне. 

Посилання на коментар

26 минут назад, vadimv сказал:

Там у толстоевского что-то должно про это быть...

У Солженіцина , Шаламова , Жженова

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Дощ сказал:

щоб суддя бачив складність ситуації, і зняв як це ж авто даї (тоді ще було даї) потрапляє у схожу ситуацію і їде на червоне світло. І хоч суд я виграв, але мій відеодоказ суддя до розгляду не взяв, оскільки "він не стосується конкретно моєї справи"

Ты бы еще в качестве примера привел проезд кортежа твоего гетьмана, которому все дозволено.

Посилання на коментар

29 минут назад, рыбак сказал:

эцилопп бьет пацаков по голове прикладом транклюкатора (местного универсального оружия). 

Транклюкатор заменяет плюканской полиции одновременно пистолет и дубинку. Нарушителей, замеченных в непочтении к власти, эцилопп имеет право избить или оглушить ударом приклада по голове прямо на месте. [

Исключение из правил: эцилоппам строго запрещено бить (как днем, так и ночью) обладателей голубых штанов, а обладателей малиновых штанов нельзя бить только по ночам.

Колір штанів напряму залежить від кількості кц. 

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

1. Коли він всіх безпідставно називає "ухилянтами", то це доказ неупередженої людини.

2. Безліч відео, журналістських розслідувань про корупцію військових (поліцейських), порушення діючого законодавства - х....я, не доведено судом, наклеп, кацапське ІПСО.

І хто мені заборонить називати ухилянтів ухилянтами?)) ну, ок, дозволяю вам називати неухилянтів неухилянтами

Щодо другого - писав вище (попросіть Вадима пошукати) - ми знаходимось у стані війни, подібні відео множаться у прогресії, до них у 9 з 10 є питання, раніше намагались з'ясувати де правда де монтаж, зараз на хайповій темі виригують все підряд і видають за чисту монету, ви ж не думаєте що я буду поратись у вашому лайні

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Дощ сказал:

Тут конкретну обставину суд взяв до уваги, а не "купа відео фото"

Колись на зорі змін, здається як нові штрафи ввели, рік так 2005, даївці склали на мене протокол проїзд на червоне світло, я подав на них в суд (складне перехрестя не встиг закінчити маневр). Потім, готуючись до суду і збираючи докази, приїхав на другий день з камерою на це ж перехрестя і став знімати щоб суддя бачив складність ситуації, і зняв як це ж авто даї (тоді ще було даї) потрапляє у схожу ситуацію і їде на червоне світло. І хоч суд я виграв, але мій відеодоказ суддя до розгляду не взяв, оскільки "він не стосується конкретно моєї справи"

Так само й тут, "купа доказів" а як до справи то виявляється вони й не докази зовсім, а якась фігня

У ситуації з очкариком видно хамство, але в наш час такого вагон і трошки, навіть тут на форумі 

Мент без складання протоколу про затримання відразу до буса пхає. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

Цікаво якісь розбори між ОЗУ ГУР і СБУ. Щось менти останнім часом не при справах. Максимум ухилянтів пакують. 😺 

t.me/gnapinfo/5030

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

19 минут назад, Дощ сказал:

Відео правильно проігнорували, бо воно просто демонстраційне. За часів Януковича схожу ситуацію оскаржував через РОВД. Хоча в мене була купа фото долучена до скарги, які демонстрували, що даішник не бачив світлофор з того місця, де стояв. Але скаргу задовільнили на  тій підставі, що даішник не надав фото- та відеодоказів і склав протокол, виходячи з суб'єктивної оцінки ситуації.

Змінено користувачем truck55
Посилання на коментар

16 хвилин тому, юра84 сказав:

Ну якщо Ви уважно та без емоцій ще раз перегляните його пост  то можливо побачите що він написав 1.7 а не 7

Можливо, зір ні у чорту. Ну тоді може й ви з Вадимом уважно перечитайте мою відповідь і можливо побачите що не я людей називав тваринами, а так написано у пдр п7

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

1. Коли він всіх безпідставно називає "ухилянтами", то це доказ неупередженої людини.

2. Безліч відео, журналістських розслідувань про корупцію військових (поліцейських), порушення діючого законодавства - х....я, не доведено судом, наклеп, кацапське ІПСО.

не всі діагнози є логікою 

50 хвилин тому, XL.pro сказав:

При тому Ваш син робить ремонт в квартирі і планує там жити, а не їде на ферму до Аргентини))))

ви дізнаєтесь багато нового коли ваш власний син виросте. успіхів у вихованні...

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, Дощ сказал:

Можливо, зір ні у чорту. Ну тоді може й ви з Вадимом уважно перечитайте мою відповідь і можливо побачите що не я людей називав тваринами, а так написано у пдр п7

Так я і не кажу що Ви людей назвали тваринами ( чи я десь таке писав?) просто вказав що Ви помилилися пунктом. У Вас ранок не задався?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Дощ сказав:

не я людей називав тваринами, а так написано у пдр п7

Тобто це не ви приклали до відео з незаконним затриманням людей пункт про "перегін тварин"?

Дійсно, а хто ж це зробив? ) Воно мабуть якось само так вийшло )) "Робочий стан робочої системи", "Ви надто переймаєтесь цінністю свого нікчемного життя, ... воно нічого не варте."

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, truck55 сказав:

Відео правильно проігнорували, бо воно просто демонстраційне. За часів Януковича схожу ситуацію оскаржував через РОВД. Хоча в мене була купа фото долучена до скарги, які демонстрували, що він не бачив світлофор з того місця, де стояв. Але скаргу задовільнили на  тій підставі, що даїшник не надав фото- та відеодоказів і склав протокол, виходячи з суб'єктивної оцінки ситуації.

Ну так і я про що. Можна й в реальних ситуаціях таких "доказів" назнімати, то що вже говорити про нереальні, і під час війни. Можна тримати спеціальну знімальну групу яка буде штампувати тисячі "самих чесних" доказових роликів "на злобу дня" - немає сумніву що такі групи фігачать у три зміни 

З.і. чисто з інтересу - акінео ваш клон, чи ви його? А ви обоє чиї клони?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...