US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, yuragon сказав: офіційно для південної корейх північна це просто лднр яка тимчасово не конролюється урядом. так що по букві закону південної ж кореї вони отримали саме своїх громадян Так і для трампа і більшості світу Україна це частина парашки. Як би вам не хотілося думати інакше . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, US7IGN сказав: Так і для трампа і більшості світу Україна це частина парашки. Як би вам не хотілося думати інакше . ета другоє (с) кацапи офіційно визнали і нашу незалежність, і кордони - це робить ситуацію абсолютно іншою впринципі. а хто там собі що думає - ніхто їм не заборонить так думати. ми говоримо про закони і угоди. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: північних корейців південній кореї? може і українців з німеччини одразу на парашку депортувати? Та я й так знаю що з вас юрист такий собі, але перестаньте щораз пробивати дно 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, yuragon сказал: офіційно для південної корейї північна це просто лднр яка тимчасово не конролюється урядом. так що по букві закону південної ж кореї вони отримали саме своїх громадян що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? прийняття КНДР в ООН ніяк не поміняло позиції і законів Південної Кореї - північна це територія яка тимчасово не контролюється законним урядом. рокіровка Тайваню з КНР в ООН ще більш "дивна" була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, yuragon сказав: ета другоє (с) кацапи офіційно визнали і нашу незалежність, і кордони - це робить ситуацію абсолютно іншою впринципі. а хто там собі що думає - ніхто їм не заборонить так думати. ми говоримо про закони і угоди. немає більше ніяких законів і угод. відбувається переформатування світового порядку. як то кажуть - бити будуть по морді, а не по паспорту. розумію що дуже комфортно вдавати що це не так, але рожеві окуляри в реальності навіть психіку захищають лише до певного моменту. жити і діяти треба відповідно до "тут і зараз", а не так як колись було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? Те ж саме, що й підорашка Не кажучи вже про ганебний вчинок з викиданням Китайської Республіки (Тайваню) з ради безпеки і просуванням туди КНР. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 25 минут назад, Дощ сказал: Та вони і так нам не дуже поспішають на поміч Але якийсь крінж - ми віддали їм їх громадян "за так", які воювали проти нас і були захоплені в бою. Просто віддали і мусимо мовчати, плять, бо це для них спецоперація Ну то хай повернуть назад і закриють своє безпекове питання. Хай тут сидять до скону поки не з'явиться привід поміняти на щось/когось толкове Кацапи б ніколи не віддали, а вони знають толк у війнах Всі хочуть вбити кацапів але щоб не бути як кацапи. Ну мабуть типу вбивати якось гуманно, щоб не так як вони, а якось інакше. А ще краще щоб це хтось зробив Как насрано в голове! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, Бездомный сказав: що тоді північна корея робить в оон та інших міжнародних організаціях ? Та тут питання в іншому - "юрист" стверджує що є якісь північні і якісь південні корейці, і не бачить в цьому проблеми - це те саме що "народ донбасса" або "народ крима" 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Canton сказав: Как насрано в голове! Якби ви їх на курщині здобували як ми і платили за це неймовірну ціну, яку вам по тв не покажуть - то хотів би я подивитись що було б у вас в голові Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 минуты назад, Дощ сказал: Якби ви їх на курщині здобували як ми і платили за це неймовірну ціну, яку вам по тв не покажуть - то хотів би я подивитись що було б у вас в голові Ага, ага... Вот и подошли к стадии - "Я в рот ипал, я воевал" (С) Деточка, давайте не будем, кто, какую цену когда платил...а то может оказаться, что... Змінено 3 години тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Ага, ага... Вот и подошли к стадии - "Я в рот ипал, я воевал" (С) Деточка, давайте не будем, кто, какую цену когда платил...а то может оказаться, что... Так отож, якщо у вас в голові насрано то дивіться в першу чергу в свою голову і свій результат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 минут назад, Дощ сказал: Та тут питання в іншому - "юрист" стверджує що є якісь північні і якісь південні корейці Северная Корея - независимое суверенное государство признанное с мире и имеющее статус в ООН. Точка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 39 минут назад, Дощ сказал: Та вони і так нам не дуже поспішають на поміч Це неправда. Вони допогали грошима, гуманітаркою - шукайте самі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Canton сказав: Северная Корея - независимое суверенное государство признанное с мире и имеющее статус в ООН. Точка. Та ви по ходу такий же лантух як і "юрист". Почитайте на досугє про закони і звичаї війни, може побачите розділ про комбатантів і поводження з ними, у т.ч. передачу третій стороні. Про корею і мови немає - ми віддали їй їх громадян, про що вони неодноразово просили (і полонені і Корея). Крапка. А тепер ще й вийобуються, переживають за безпеку Змінено 3 години тому користувачем Дощ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, truck55 сказав: Це неправда. Вони допогали грошима, гуманітаркою - шукайте самі. Так вони так і допомагають - через поляків, через треті руки бо сцикотно Якщо сцикотно віддайте назад - в чому проблема? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, Дощ сказал: Та ви по ходу такий же лантух як і "юрист". Почитайте на досугє про закони і звичаї війни, може побачите розділ про комбатантів і поводження з ними, у т.ч. передачу третій стороні. Про корею і мови немає - ми віддали їй їх громадян, про що вони неодноразово просили (і полонені в Корея). Крапка. А тепер ще й вийобуються, переживають за безпеку Все ещё хуже чем насрано... Просто полный пздц, улиточка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Так вони так і допомагають - через поляків, через треті руки бо сцикотно Якщо сцикотно віддайте назад - в чому проблема? Напрямую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Так, нах уй От за що люблю сд - зайдеш на 5 хв, зразу дойобуються дерев'яні лушпаки, послав їх нах і поговорить немає з ким 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Відносини між Києвом і Сеулом, після балабольства Зеленського в ООН, погіршуються далі. Південна Корея заявила, що Україна підірвала довіру між урядами через розголошення даних про полонених КНДР. Адміністрація президента Південної Кореї вимагає від України офіційних пояснень і вибачень. В ОП думають, як перебити цей скандал в інформаційному просторі. У Сеулі заявили, що Київ розкрив ці дані всупереч домовленості про конфіденційність, а подальше заперечення Україною існування такої угоди назвали неправдивим і таким, що «підірвало довіру між двома урядами». Мдя, наш бідоносець невиліковний. (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 29 минут назад, Александр Аврамчук сказал: не так страшні удари як корупція В загальному мені також корупція видається відчутним гальмом для виходу з кризової ситуації у який ми опинились, але поставити її на перше місце це явний перебір. Перше місце без сумніву за війною з усіма її сумними наслідками. Гіперболізація цього непривабливого явища може зупинити механізм державного апарату, на що будуть сподіватись прихильники ліквідації України. Але у нашому суспільстві вже здавна склались такі відносини, що публіка більше схильна слідкувати за порошинками в чужих очах. Я не кажу що це правильно і добре - ця клята корупція, але на побутовому рівні 99% відсотків згідні самі відкуплятись від гайців і т. І в інших сусідніх країнах таке практикувалось - наприклад, колись у доковідну епоху поляки запросто робили собі докі інвалідів і їхали собі без докорів сумління на роботи до багатої Європи. Одним словом - це шкідливий наратив і мало зрозуміло, чим воно зашкодить напряму простому селянину в наш час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: В загальному мені також корупція видається відчутним гальмом для виходу з кризової ситуації у який ми опинились, але поставити її на перше місце це явний перебір. Перше місце без сумніву за війною з усіма її сумними наслідками. Гіперболізація цього непривабливого явища може зупинити механізм державного апарату, на що будуть сподіватись прихильники ліквідації України. Але у нашому суспільстві вже здавна склались такі відносини, що публіка більше схильна слідкувати за порошинками в чужих очах. Я не кажу що це правильно і добре - ця клята корупція, але на побутовому рівні 99% відсотків згідні самі відкуплятись від гайців і т. І в інших сусідніх країнах таке практикувалось - наприклад, колись у доковідну епоху поляки запросто робили собі докі інвалідів і їхали собі без докорів сумління на роботи до багатої Європи. Одним словом - це шкідливий наратив і мало зрозуміло, чим воно зашкодить напряму простому селянину в наш час. це вся кляте НАБУ. зробили проблему з нічого Змінено 3 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, Дощ сказав: Почитайте на досугє про закони і звичаї війни сайт верховної ради лежить. може на сайті ООн є? 7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Перше місце без сумніву за війною з усіма її сумними наслідками. не зупиняйтеся. про причини війни ще можна порозмірковувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 минуты назад, Дощ сказал: Так вони так і допомагають - через поляків, через треті руки бо сцикотно Якщо сцикотно віддайте назад - в чому проблема? А зараз припинять і це. Стане тобі легше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 35 минут назад, kim chen lhoran сказал: Я не кажу що це правильно і добре - ця клята корупція, Я ж вище говорив, що корупція це погано, але користуючись таким постулатом, хтось явище оберне на зброю проти нас. Здається хтось просто не чув ще прислів'я - "Застав дурака богу молитись, то він і... Я ще пробачаюсь - я ще сьогодні бачив в медіа MSN матеріал за претензії през. Пд К Лі Чжуна, що його інцидент з Зеленськім перетворився на скандал старанням прокацапської преси. Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз