Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Бездомный сказал:

яйця в баби - то ознака самотності (с)

Тут вжє не раз було запитання де Ваши сини з яйцями? Чи можє вони насправді баби в самотності?))))

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Свіжа новина для балабола @murava

nv.ua/ukr/world/countries/bolgariya-ne-prodast-ukrajini-obladnannya-dlya-haes-3-i-haes-4-povidomiv-viceprem-yer-50506554.html

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

07.04.2025 в 16:08, Бездомный сказав:

07.04.25 15:08 

Ціни на російську нафту впали до $50 за барель. Це на 25% нижче, ніж РФ закладала у свій бюджет

За даними Argus Media, у п'ятницю ціна нафти Urals із завантаженням у балтійському порту Приморськ склала $52,76 за барель.

Господь , пали кацапомразоту !

Вибачайте за запізнення, але Дональд Фредович просив вам передати, що йому приємно, коли пан Бездомний називає його Господом:)

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Вибачайте за запізнення, але Дональд Фредович просив вам передати, що йому приємно, коли пан Бездомний називає його Господом:)

сьогодні Делягін плакав , що окрім падіння ціни і долларі , ще й доллар на десять відсотків крякнув 

донні то не Бог , а хіба що  канчук Божий , засіб

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

40 минут назад, murava сказал:

Все залежить чиї будуть ці нитки :)

Чому це так вже і боятись користуватись наприклад своєю власністю?

Ніби так, але більше залежить від того, як далеко зайде війна. Якби підрив був би на суходолі - то його ліквідували б максимум за тиждень часу. На суші труби ізолюють при будівництві  просто на трасі бітумом і плівкою, є для цього спецкомплекси. Машина іде по вже звареній трубі і відтак обкручує плівкою.

Трапляються аварійні ситуації, десь утворюється тріщина - і деколи газ вибухає і розкотує труби на майже рівні листи і так би йшло на кілометри, до якоїсь запірної арматури.  Щоб цього не ставалось - з відповідним інтервалом вставляють трубу з листів зварених по гвинтовій поверхні. Таку трубу вибух вже не може розшити. 

Труби що йдуть під водою ізолюють мабуть зразу на трубопрокатних заводах, та і підірвати їх якомусь аквалангісту чи бригаді диверсантів не так вже складно, а потім ліквідувати аварію дуже ґеморно.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, XL.pro сказав:

Ваші пропозиції? Віддати Херсон, Запоріжжя, заморозити війну на кілька років до нового наступу?

Якби я був патріотом, оце все "Україна понад усе", "Воля або смерть" в мене була б пропозиція, але я псіх і вона вам не сподобається:-)

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Якби я був патріотом, оце все "Україна понад усе", "Воля або смерть" в мене була б пропозиція, але я псіх і вона вам не сподобається:-)

Пишіть вже))). Буде хоч якесь різноманіття думок)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

мабуть це ще конфіденційна інформація бо є планом наступної президенстської кампанії :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

19 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ціни на російську нафту впали до $50 за барель. Це на 25% нижче, ніж РФ закладала у свій бюджет

Економісти побоються, що якщо ціна впаде до 50, то стане невигідним добувати  американську нафту із сланцевих пластів. Нафти на ринках зменшиться - може вирости ціна. Оптимум - ціна 60 баксів, тоді і Штати ще в грі, і раша загинається.

Посилання на коментар

Тільки що, XL.pro сказав:

Для початку я б оголосив тотальну мобілізацію, включаючи жінок і дітей з 14-16 років. І посилив би бусифікацію. І при цьому повністю відкрив би кордони для всіх, окрім військових, поліції, ТЦК (*** його зна, військові вони, чи ні, я вже заплутався), чиновників, прокурорів і т.д. і т.п. Паралельно замінував би всі українські АЕС максимальною кількістю вибухівки. Ну і коли більшість виїдуть в Європу в якості біженців,  поставив би ультиматум, або кацапи забираються з України протягом 72 годин, або я підриваю всі українські АЕС, з наступним наслідком того, що територія України, а також більша частина Європи і європейської частини РФ стануть мало придатними для життя. Якщо правильно спрогнозувати вітер в сторону Московії, то при невиведенні кацапських військ через 72 години першою підривається Чорнобильська АЕС. Ну а якщо не дійде, то як каже українська приказка, горить сарай гори і хата:) 

Воля або смерть! Слава Україні!

Пи.Си. Історію пишуть псіхи, нормальні люди практично не вносять вклад в історію. На жаль в Україні псіхів у владі нема, тому історію пише не Україна, історію пишуть нею.

• Хаха 3
Посилання на коментар

Сили оборони уразили пункт дислокації 448-ї ракетної бригади армії рф на Курщині.

Саме ця бригада у Вербну неділю завдала ракетного удару по місту Суми.

Зафіксовано вторинну детонацію боєприпасів.  Результати удару уточнюються. 

За інформацією російських пабліків, туди прилетів 31 дрон.

Генштаб у цимерманбуке пише:

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/

• Лайк 3
Посилання на коментар

13 хвилин тому, XL.pro сказав:

Коте, то що там з виборами?) Вже середина весни, чи то малось на увазі 2026 року?)))

Найближчі дві неділі покажуть. Хоча загальний сценарій для України вже і так зрозумілий.

• Хаха 1
Посилання на коментар

25 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Абєрєжна, патріоти захочуть також відібрати у вас паспорт, відправити на фронт за зраду національних інтересів і підмахування кацапам.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Для початку я б оголосив тотальну мобілізацію, включаючи жінок і дітей з 14-16 років. І посилив би бусифікацію. І при цьому повністю відкрив би кордони для всіх, окрім військових, поліції, ТЦК (*** його зна, військові вони, чи ні, я вже заплутався), чиновників, прокурорів і т.д. і т.п.

якісь взаємовиключні параграфи :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Сили оборони уразили пункт дислокації 448-ї ракетної бригади армії рф на Курщині.

Саме ця бригада у Вербну неділю завдала ракетного удару по місту Суми.

Зафіксовано вторинну детонацію боєприпасів.  Результати удару уточнюються. 

За інформацією російських пабліків, туди прилетів 31 дрон.

Генштаб у цимерманбуке пише:

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/

а є якась причина по якій це робиться після, а не до умовної атаки на умовні Суми?

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

якісь взаємовиключні параграфи :lol:

Навпаки, так і задумано. Потрібно щоб виїхало максимальна кількість українців:-)

Посилання на коментар

Київ. Контрактова площа. Підлітки слухають російську музику через 6 годин після трагедії в Сумах.

Відверте рашистське бидло знущається з України та українців.

Воно рже і далі вмикає гімн росії.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Навпаки, так і задумано. Потрібно щоб виїхало максимальна кількість українців:-)

експансія і релокація це різні речі. навіщо зовсім їхати якщо можна відкрити ще один офіс в іншій юрисдикції?

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Найближчі дві неділі покажуть. Хоча загальний сценарій для України вже і так зрозумілий.

Ви мені своїм діалектом "не робіть мозок". Найближча неділя буде воскресна, наступна - через рік))).

P.S. Військовий стан і мобілізацію продовжили до початку серпня 2025 р. Навіть гіпотетитично вибори можуть бути не раніше зими)))

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Судячи з активізації агітаторів вже десь вибори незабаром, відтоді і кінець війні незадовго перед цім.🙃

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

P.S. Військовий стан і мобілізацію продовжили до початку серпня 2025 р. Навіть гіпотетитично вибори можуть бути не раніше зими)))

це можна легко виправити за потреби

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Росіяни принесли нам війну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...