US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: той про кого ви говорите відслужив в ЗСУ і отримав поранення на відміну від деяких з яких пір поранення це ознака переваги? на мені шрамів більше ніж у більшості українців, але я не вважаю себе кращим через це. більше того, кожен з них це ознака моєї тупості, оскільки я допустив їх появу. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: осторожное неудовольствие открытой пропагандой гомосятины Це про відео Портникова і Скрипіна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 45 минут назад, sergio сказал: Дел Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 48 минут назад, sergio сказал: Там без вариантов, по полной. Я лично три раза, почти подряд, чалился. 😟 Да видно , шо ты путевый арестант , без косяков..С песка и щебня на общак сколько " откашлял"?))) Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бездомный сказал: ну , у разі перетворення кацапії на китайську провінцію ( а це - цілком вирогідно ) , Китай може успадкувати частку прав кацапії на Арктику Если бы у бабушки был бы х#й, то она была бы дедушкой....(с.) Нас это никак не волнует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 минут назад, DimaF сказал: Если бы у бабушки был бы х#й, то она была бы дедушкой....(с.) Нас это никак не волнует. та якщо піхвоока мавпа почне активніше їсти кацапію , цілком можливо , що їїм обом стане не до нас Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Ці дії є черговим підтвердженням, що наміри та методи влади не змінились. В дусі раннього ФСБ опричники Зеленського намагаються закрити рота всім, хто має сміливість критикувати дії влади. Д Тобі ще "не закрили рота"? Чи рашинських звіздоболів, які не критикують, а тупо плюються лайном, це не стосується? Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 7 минут назад, 7351 сказал: тоді одне питання - чому лише зараз ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: тоді одне питання - чому лише зараз ? Хтось дозволив, таки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз