Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, US7IGN сказав:

Я в ньому Фейнмана вперше прочитав

О, плюс, це було щось:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Фанат зарубіжної фантастики?

В СРСР з цим було непросто. Хоча, під кінець, я, здається, Урсулу Ле Гуін "Волшебнік Зємноморья" навіть в журналі "Наука і Жизнь" читав:lol:

Ой, а ми її в м'якому форматі у 92-му(чи 93-му) році видавали, ще Крістофер Сташефа  "Чарівник мимоволі"  ) веселі були часи - частину тиражу на камазі супроводжував до Москви, на продажу, гайцям хабарі книжками видавав 😉 )

* Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому.

Змінено користувачем DmiVady
ашипки)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, DmiVady сказав:

Ой, а ми її в м'якому форматі у 92-му(чи 93-му) році видавали, ще Крістофер Сташефа  "Чарівник мимоволі"  ) веселі були часи - частину тиражу на камазі супроводжував до Москви, на продажу, гайцям хабарі книжками видавав 😉 )

* Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому.

Врем'я таке було тоді. Хтось план на Москву возив, а хтось книжки. І міліція тоді була накурена і начитана. Не то шо січас:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

До речі, пан US7IGN нагадав - "Ніч у самотньому жовтні", я пригадав, що не так давно (два-три роки тому) її читав, і, можливо, у перший раз )
Отримав задоволення, як на мене - воно того варте.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...