Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 минут назад, DmiVady сказал: якби Сержіо жив ближче до Криму, я б вже замислився над однією версією ... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Canton сказав: Там фюзеляж вроде как из композита. Так это возможно клеевой слой... А клеи современные похлеще сварки при выдержанной технологии Я не був на виробництві тих "фламінг", але що таке композит знаю, в нас "ЮМЗ" все ж у місті ) А ще в мого друга батько з товаришем побудували з тих юмзовських композитів, у 69-му році, два човни ... човен друга ми продали перед війною у гарному стані ) Моє зауваження було до "експерта по швах", бо я знаю, чим їх перевіряють навіть на сучасних виробництвах човнів, не кажучи про ракети, і що по зовнішньому вигляду давати оцінку ... то таке. На фотках я бачив і клепані з'єднання, а матеріал по фото хз ... можливо вуглецева тканина з пропиткою, як на "шахедах", тільки її запікати треба, кілька метрів довжини ... коротше я не буду Даннінга з Крюгером звати ))) - є Солонін та експерти з фейсбуку. Експерт з мордакнижки - чи то дурник, чи то хайпожер) А "Фламінго" - вундервафля та зброя перемоги! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: є Солонін Да, Солонин это голова...ему фламинго в рот не клади... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 41 хвилину тому, DmiVady сказав: А як отой чувак по фото/відео робить рентгеноскопію зварного шва? Він точно розуміється на тому, про що намагається написати в тих їхніх фейсбуках? 😉 Не, ну те що "Фламінго" чергова незламна шляпа від влади, то я підозрюю, і ця підозра поки що не розвіяна. Бо пройшло стільки часу після "бойового запуску", а про влучання в Криму 3 000,0! кг вибухівки по об'єкту досі нема інфи не від наших не від їхніх. Хоча те, що в той наліт били дронами - більшістю пораховано і верифіковано. Збитих/впавших ракет (як іноді знаходять на російській частини "Нептунів", які дійсно є, і працюють на ураження ворога) теж поки нема в етері... 18 тонн металу злетіло та пощезло ... якби Сержіо жив ближче до Криму, я б вже замислився над однією версією ... хоча ... "ти ховраха бачиш? - а він є!" ... Фламінго з явились ,коли США тормознули з ракетами і під зустріч на алясці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 хвилин тому, Canton сказав: Да, Солонин это голова...ему фламинго в рот не клади... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Бармалей сказав: таки да...лишь что то в виде чуда это изменит Яке може бути чудо, коли держава продовжує просувати націоналістичний дискурс. І це при вимираючій нації, коли майбутнє країни - це мігранти. Таке можуть робити або дегенерати, або вороги. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Блд, за что нам это???? "Украина первой в мире будет предоставлять государственные услуги с помощью искусственного интеллекта" – Федоров Змінено 5 годин тому користувачем Canton 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Блд, за что нам это???? "Украина первой в мире будет предоставлять государственные услуги с помощью искусственного интеллекта" – Федоров Маю надію, що він хоча б буде не української розробки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: І це при вимираючій нації А у нас есть нация? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Там хтось трьошку збирається давати за незаконний перетин кордону:😎 https://www.facebook.com/share/v/1Nzq8ZgLwu/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Canton сказав: А у нас есть нация? Раз є націоналізм, значить є і нація Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Раз є націоналізм, значить є і нація Это фантазм... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, karbo сказал: Проти Ірану взагалі нічого не змогли зробити, якби не зусилля США я думаю - наоборот...сша отбомбиться не смогли бы даже с тем непонятным результатом что есть, если бы Израиль всю пво их не вынес в нуль...не говоря об остальном...и разведке в том числе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, Canton сказав: Это фантазм... Фанатизм - це те, що порохоботи проповідують;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Раз є націоналізм Якійсь він недолугий, чи що ... як там у класика було ... "Тут усім заправляли мордаті та вусаті рагулі. Рагулі вважали себе національно свідомими; кожен тримав в кишені свою помірковану та конформістську дулю. Крім дулі, їм були притаманні: цілковита бездарність, провінційна обмеженість і повна відсутність почуття гумору. В комбінаті процвітала «шароварщина». Навіть непрофесійному оку був помітний гидотний рівень всіх цих численних фресок, вітражів і мозаїк, де шаровари роздувалися, як пухлини, а їх власники вусами підмітали підлогу. Рагулів, однак, це не бентежило, себе вони вважали останнім «П’ємонтом» українського мистецтва, а нас – піжонами та небажаними конкурентами." © Чи в якогось некласика: "У каждого народа есть свои особенности, свои достойные черты. Но люди, захлебывающиеся слюной от умиления перед своим народом и лишенные чувства меры, всегда доводят эти национальные черты до смехотворных размеров, до патоки, до отвращения. Поэтому нет злейших врагов у своего народа, чем квасные патриоты." © 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Фанатизм - це те, що порохоботи проповідують;) Братик, завязывайте с алкоголием...Вы уже не читаете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Братик, завязывайте с алкоголием...Вы уже не читаете... Все я читаю. Націоналізм просувають саме фанатики, ще з першого Майдану. Потім більшість з них стали порохоботами. Я дивуюся, як ви могли попасти в їх когорту. Наче ж розумна людина... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Все я читаю. Ага, только разницу между фантазмом и фанатизмом х...й уловили... "Выдыхай, бобер..."(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Ага, только разницу между фантазмом и фанатизмом х...й уловили... "Выдыхай, бобер..."(С) О, точно, таки неправильно прочитав, мозок працює швидше, ніж я читаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 33 хвилини тому, Canton сказав: Блд, за что нам это???? "Украина первой в мире будет предоставлять государственные услуги с помощью искусственного интеллекта" – Федоров Перевожу. Нельзя будет дозвониться ни в одну госструктуру..Все будут отмораживаться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: мозок працює швидше, ніж я читаю Понятно...это явно не Пьер Смирнофф... Это уже ТГК Лучше уж так... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Перевожу. Нельзя будет дозвониться ни в одну госструктуру..Все будут отмораживаться. Абонент: Коли пенсію перерахують? Чат-бот: Слава Україні! Абонент: Мені вже немає за що їсти купити. Чат-бот: Героям Слава! Абонент: І ліки закінчилися... Чат-бот: Батько наш Бандера! Це був короткий анонс AI від міністерства Цифровізації 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Понятно...это явно не Пьер Смирнофф... Это уже ТГК Лучше уж так... Це побічний ефект техніки швидкого читання, коли слова сприймаються цілком зразу, а не по буквах:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, Vinsol2009 сказал: Перевожу. Нельзя будет дозвониться ни в одну госструктуру..Все будут отмораживаться. Как раз наоборот. Мне регулярно с разними Ші в банках приходится общатся. Ни разу решить проблему не удалось. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз