Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, Dmitriy_S сказал:

Я не називав це християнським. Це все зробили ви:) Я навіть не обирав своє ім'я, його вибрала моя прабабця, вірніше купила за сулію вина, бо на празник родився. І все згідно християнських канонів:lol:

Ну ладно , почему в Америке государственники называют " христианской" то , что противоречит учениям Христа ? С Россией - то понятно, а как быть с США ? Каким боком Государство и власть к учению Христа ?  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

вибрала моя прабабця, вірніше купила за сулію вина, бо на празник родився. І все згідно християнських канонів:lol:

Каких таких еще " христианских канонов" ?  Где такое сказано?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

38 минут назад, рыбак сказал:

Кто это сказал , что одной истины нет , это истинное учение ?

я не сказав що істини немає , а єдиної етики-моралі, яку б підтримували всі. а істина є, звичайно. закони фізики, наприклад. чи математики

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, karlito сказал:

я не сказав що істини немає , а єдиної етики-моралі, яку б підтримували всі. а істина є, звичайно. закони фізики, наприклад. чи математики

Да ладно , почему тогда в космосе действуют другие законы физики , чем на Земле. Да и с математикой там хватает  траблов 

Посилання на коментар

19 хвилин тому, рыбак сказав:

Каких таких еще " христианских канонов" ?  Где такое сказано?

Читайте про  Мартіна Лютера, і Кінга також:)

Посилання на коментар

9 минут назад, karlito сказал:

я, а єдиної етики-моралі, яку б підтримували всі. 

Но попытки были- " теория справедливости" . Похоже , что в этом контексте и было упоминание в видео со студентами  фамилии Ролза 

Посилання на коментар

Трохи на злобу дня...

Прихований текст

Що я думаю про владу?                        

Не лише про цю, сучасну і нашу, а вообше...

Глибоко, в темному синьому морі живе таке животне - асцидія.

Це таке дрібне, хордове безпозвоночне. Але в нього, в цьому худому і немічному тільці, - є якийсь мозг!

Поки є в нього мозг, то воно іспользує його як GPS. Пливе по океану, вибирає собі місце житєльства. А коли находить хороше, удачне місце, - то приліпляється до камня навєчно, і там живе вже спокон віку...

Перше, що воно робить на місці пристанища - з’їдає собственний мозг! В неї вже все хорошо, він їй більш нахyй не нужен... (с)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Читайте про  Мартіна Лютера, і Кінга також:)

Зачем , что мне с этого прочитанного у Мартина Лютера , там истина ? Или - "аби було " ?

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Зачем , что мне с этого прочитанного у Мартина Лютера , там истина ? Или - "аби було " ?

Протестанство - це єдина гілка християнства, чи як вони самі називають, деномінація, з якою я більш-менш можу миритися. Решта - це повний шлак. 

Посилання на коментар

Протестанство - це єдина гілка християнства, чи як вони самі називають, деномінація, з якою я більш-менш можу миритися. Решта - це повний шлак. 

Похоже вы так и не поняли о чем я пытаюсь с вами обсуждать.может  это моя вина.

Как вы разумеете сказанное ниже : -

"  И, возведя Его на высокую гору, диавол показал Ему все царства вселенной во мгновение времени,

6 и сказал Ему диавол: Тебе дам власть над всеми сими царствами и славу их, ибо она предана мне, и я, кому хочу, даю ее; 

итак, если Ты поклонишься мне, то все будет Твое.
8 Иисус сказал ему в ответ: отойди от Меня, сатана; написано: Господу Богу твоему поклоняйся, и Ему одному служи."

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Похоже вы так и не поняли о чем я пытаюсь с вами обсуждать.может  это моя вина.

Как вы разумеете сказанное ниже : -

"  И, возведя Его на высокую гору, диавол показал Ему все царства вселенной во мгновение времени,

6 и сказал Ему диавол: Тебе дам власть над всеми сими царствами и славу их, ибо она предана мне, и я, кому хочу, даю ее; 

итак, если Ты поклонишься мне, то все будет Твое.
8 Иисус сказал ему в ответ: отойди от Меня, сатана; написано: Господу Богу твоему поклоняйся, и Ему одному служи."

Так коти - це і є ісчядія ада:)

Саме тому ми дружим з відьмами. Особливо з рудими. Люблю Безуглу:)))

Посилання на коментар

Так коти - це і є ісчядія ада:)

Саме тому ми дружим з відьмами. Особливо з рудими. Люблю Безуглу:)))

Ваша стандартная схема - перевести разговор в абсурд.  Смысл тогда было до этого ?

Вы же последнее время использовали ии , воспользуйтесь  

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Ваша стандартная схема - перевести разговор в абсурд.  Смысл тогда было до этого ?

Вы же последнее время использовали ии , воспользуйтесь  

Так ви нічого умного і інтєрєсного не написали. Що з вам балакать? Все те саме, по третьому кругу. Це даже не Кант з Гєгєлем. Нікакого праздніка (с)

Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Так ви нічого умного і інтєрєсного не написали. Що з вам балакать? Все те саме, по третьому кругу. Це даже не Кант з Гєгєлем. Нікакого праздніка (с)

Разве я претендовал на умного ? никогда так не говорил.

А что вы тут , на форуме , сказали умного или полезного ?  Приведите пример того , что вы считаете умным и интересным, и для кого  , сказанное вами .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

А хто вам заважає?

Цитата

Огляд від ШІ

Виїхати за кордон Вам може перешкодити наявність судової ухвали про тимчасову заборону виїзду, заборгованість зі сплати аліментів, несвоєчасний чи пошкоджений закордонний паспорт, або, для чоловіків, відсутність законних підстав для виїзду (наприклад, дозвіл військовозобов'язаним, чи обмеження за віком під час воєнного стану). 

пілказує скрипт, що якісь там надумані заборони для чоловіків в Україні вільній незалежній незламній , і що мені потрібен дозвіл, як і має бути у вільній країні 

Цитата

чи можна вважати Україну вільною країною, якщо чоловікам заборонено виїзд закордон?

Це складне філософське та правове питання, на яке немає однозначної відповіді "так" чи "ні", оскільки

))))))))))))

відповідь в стилі зелі потужного первозванного 

Цитата

чому я повинен помирати за Україну?

Це глибоке, чесне і дуже складне питання, яке стосується найфундаментальніших цінностей і особистого вибору кожної людини.

ха. каже ОСОБИСТИЙ ВИБІР КОЖНОЇ ЛЮДИНИ. 

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

55 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Але ж саме німці з протестантської Прусіїї ( а з не сибаритских католицьких   Баварії чи Австрії )  влаштували дві світові війни  й голокост:crazy:

559027061_2287294008415361_1264312882957605121_n (1).jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

9 хвилин тому, рыбак сказав:

Разве я претендовал на умного ? никогда так не говорил.

А что вы тут , на форуме , сказали умного или полезного ?  Приведите пример того , что вы считаете умным и интересным, и для кого  , сказанное вами .

Я даже не питався:

Прихований текст

Матвія 7:6 Не давайте святого псам і не кидайте ваших перлин перед свинями, щоб не потоптали їх своїми ногами і, обернувшись, не розшарпали вас.

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Я даже не питався:

Показать контент

Матвія 7:6 Не давайте святого псам і не кидайте ваших перлин перед свинями, щоб не потоптали їх своїми ногами і, обернувшись, не розшарпали вас.

"

А то залізете на небо:

«І ми не ми, і я не я,

І все те бачив, і все знаю,

Нема ні пекла, ані Раю.

Немає й Бога, тілько я!"

Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

"

А то залізете на небо:

«І ми не ми, і я не я,

І все те бачив, і все знаю,

Нема ні пекла, ані Раю.

Немає й Бога, тілько я!"

Оце те саме, тільки я. Ваш кіт.

Посилання на коментар

кажуть , міце поховання кеосаяна молодшого тримають у таємниці - бояться , що будуть масові дефекації  на могилу

"прихильників творчості  митця" .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

Да ладно , почему тогда в космосе действуют другие законы физики , чем на Земле.

такого ще не чув. те що предмети ведуть себе по іншому чим на Землі - пояснюється іншими обставинами - відсутність, власне, Землі, гравітації, атмосфери і т д. але ніяких чудес там не відбувається. І якщо є якісь проблеми - то тому вина наші недостатні знання, а не "інакша" фізика.

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

такого ще не чув. те що предмети ведуть себе по іншому чим на Землі - пояснюється іншими обставинами - відсутність, власне, Землі, гравітації, атмосфери і т д. але ніяких чудес там не відбувається. І якщо є якісь проблеми - то тому вина наші недостатні знання, а не "інакша" фізика.

життя людини яка не знає фізики сповнене магії :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Diax said something that is still very important to us, which is that you should not believe a thing only because you like to believe it. We call that ‘Diax’s Rake’ and sometimes we repeat it to ourselves as a reminder not to let subjective emotions cloud our judgment. 
© Neal Stephenson, Anathem
вільний переклад: 
"Діакс сказав дещо, що й досі залишається для нас важливим: не варто вірити в щось лише тому, що хочеться в це вірити. Ми називаємо це «граблями Діакса» і часом повторюємо собі, нагадуючи, що суб’єктивні почуття не повинні затьмарювати розум."

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Diax said something that is still very important to us, which is that you should not believe a thing only because you like to believe it. We call that ‘Diax’s Rake’ and sometimes we repeat it to ourselves as a reminder not to let subjective emotions cloud our judgment. 
© Neal Stephenson, Anathem
вільний переклад: 
"Діакс сказав дещо, що й досі залишається для нас важливим: не варто вірити в щось лише тому, що хочеться в це вірити. Ми називаємо це «граблями Діакса» і часом повторюємо собі, нагадуючи, що суб’єктивні почуття не повинні затьмарювати розум."

– Нормальный пассажир, – сказал Хан, – никогда не рассматривает себя в качестве пассажира. Поэтому если ты это знаешь, ты уже не пассажир. Им никогда не придет в голову, что с этого поезда можно сойти. Для них ничего, кроме поезда, просто нет.

– Для нас тоже нет ничего кроме поезда, – мрачно сказал Андрей. – Если, конечно, не обманывать самих себя.

Хан усмехнулся.

– Не обманывать самих себя, – медленно повторил он. – Если мы не будем обманывать самих себя, нас немедленно обманут другие. И вообще, суметь обмануть то, что ты называешь «самим собой», – очень большое достижение, потому что обычно бывает наоборот – это оно нас обманывает. А есть ли что-нибудь другое, кроме нашего поезда, или нет, совершенно не важно. Важно то, что можно жить так, как будто это другое есть. Как будто с поезда действительно можно сойти. В этом вся разница. Но если ты попытаешься объяснить эту разницу кому-нибудь из пассажиров, тебя вряд ли поймут.

И Андрей закричал: "Я покину причал, если ты мне откроешь секрет!" И Сиддхартха ответил: "Спокойно, Андрей, Никакого причала здесь нет...". (с)

ну або в самій просунутій версії ніякого Андрія теж немає :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...