7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: ніже у світі нема такого рівня корупції. під час війни Брешеш, як русня. cpi.ti-ukraine.org Чи ти русня іє? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, 7351 сказав: Брешеш, як русня. cpi.ti-ukraine.org Чи ти русня іє? це всі хто проти Порошенка вважають що "рівень сприйняття" корупції і рівень корупції одне й те саме? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: И повел его к куренному атаману. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, yuragon сказав: це всі хто проти Порошенка вважають що "рівень сприйняття" корупції і рівень корупції одне й те саме? Приведете посилання на інший міжнародний рейтінг країн по рівню корупції? Чи аби потеревенити (попіздоболити)? Чи, як у всіх, хто проти діючого військового керівництва України: "Не знаю як, але не так!" 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 хвилин тому, миг сказав: «Шо ж, ти, фраєйр здав назад?!..»(с) Постояв трохи з картонкою і вирішив вибачитись… Виктор Фортуна .. після питання до нього «а, де ті дрони, на які він гроші збирав?!» він мене забанив! Як почалась війна, то він з самого початку і по цей день весь час Україну хоронить і пише, що всьо пропало! Тепер коли його неефективний підрозділ розформували, то з картонкою побіг на Майдан, а тепер вибачатись почав! AQP21x2gcFo8hcI7fPiYQkE6Ol1QCM2vBFECr09mXaoHr_5A9_mY7aXVScqiH490ZBwvMtGaVurucW1x9TWORCpQ6hmUrtKXPhqr4izlTwctxQ.mp4 3 \u041c\u0411 · 0 завантажень І скіко вам зелені платять? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 31 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Щодо єврейського питання і Петлюри ШІ каже таке - Політика Петлюри щодо євреїв Засудження та компенсації: Петлюра засуджував єврейські погроми і виступав за створення незалежної держави Ізраїль, а його уряд виплачував постраждалим євреям значні грошові компенсації. Національна автономія та самооборона: В уряді Петлюри було створено міністерство у справах євреїв, євреї отримали національно-персональну автономію, а Петлюра підтримував ідею створення єврейських загонів самооборони. Особисте ставлення: Жодних фактів антисемітизму в діях Петлюри не знайдено, а в студентські роки він навіть захищав євреїв, за що отримав прізвисько «єврейський батько». Таким чином, ставлення Петлюри до євреїв було неоднозначним: з одного боку, існували спроби захистити єврейське населення та надати йому права, з іншого — його військові формування були причетні до багатьох погромів, що призвело до трагічних наслідків для єврейської громади Фсьонєтакадназначна. Не заморачивайтесь. И то и то было приведено метафорически . Как бы вам это сказать , ну , типо: вы живете сейчас в метафорической реальности , а я - в реальности. Вряд ли вы это поймете и не потому , что кто- то умнее или глупее , нет , так уж получилось . Вот адвокат поймет , вероятно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, рыбак сказал: не потому , что кто- то умнее или глупее , нет , так уж получилось 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, 7351 сказав: Приведете посилання на інший міжнародний рейтінг країн по рівню корупції? Чи аби потеревенити (попіздоболити)? Чи, як у всіх, хто проти діючого військового керівництва України: "Не знаю як, але не так!" Трембіта, Пекло, Паляниця, Рута, Толока, Довгий Нептун, Сапсан, Фламінго. Де вони і чому не літають? Оце і є рівень корупції, і не потрібно ніяких рейтингів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Де вони і чому 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Нептун літає, є верифікація, росіяни знаходять уламки та навіть бачив відео враження нашої установки при запуску ракет по цілях. Сапсан літав, але після потужної рекламної акції незламних опешних довбнів "скоро балістика", отримав лайки та попросив зачекати. Щось ще літає, але вже лениво шукати ) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Трембіта, Пекло, Паляниця, Рута, Толока, Довгий Нептун, Сапсан, Фламінго. Де вони і чому не літають? Оце і є рівень корупції, і не потрібно ніяких рейтингів. Для когось -- не літають, Для об'єктів на території росії -- літають. Стратегічні об'єкти на території росії -- вибухають. Разом з пердаками ворогів України, що працюють на русню. Собаки брешуть, а караван йде!(С) Україна переможе! підори згинуть! 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Трембіта, Пекло, Паляниця, Рута, Толока, Довгий Нептун, Сапсан, Фламінго. Де вони і чому не літають? Оце і є рівень корупції, і не потрібно ніяких рейтингів. А где вы видели шоб летала трембита , паляныця или толока- " как вы лодку назовете..." Соберутся на толоку , подудят в трембиту , поделят паляныцю - и все дела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Нептун літає, є верифікація, росіяни знаходять уламки та навіть бачив відео враження нашої установки при запуску ракет по цілях. Сапсан літав, але після потужної рекламної акції незламних опешних довбнів "скоро балістика", отримав лайки та попросив зачекати. Щось ще літає, але вже лениво шукати ) Схоже питання не стільки в тому що літає, а скільки. Без потужної міжнародної допомоги на скільки тисяч в місяць вже кацапи вийшли? А поки що таке враження що відпрацьовується в основному замовлення того кому вигідно знищити кацапське виробництво нафтопродуктів ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Зелені боти дістали з полиці присипану нафталіном політичну мумію Порошенка і активно нею мемасять неприроднім способом. Руду торпеду з дурки відпустили головою стукати в двері комітетів Верховної Ради. Шановні колеги, будьте уважні, мабуть Гетьманцеви з Арахаміями збираються в черговий раз залізти в ваші кишені. Або до чергового епічного зеленого зашквару залишились лічені години. Змінено 3 години тому користувачем MaxS 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Нептун літає, є верифікація, росіяни знаходять уламки та навіть бачив відео враження нашої установки при запуску ракет по цілях. Сапсан літав, але після потужної рекламної акції незламних опешних довбнів "скоро балістика", отримав лайки та попросив зачекати. Щось ще літає, але вже лениво шукати ) Якщо і літає, то дуже і дуже мало, це явно не серійне виробництво. Це при тому, шо за той Довгий Нептун вже рік чи більше балакають, а з полігоном для його випробувань пброблем нема. Те, що літають кацапські ракети - це всі бачать і на відео масово фіксують. По українських такого немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, MaxS сказав: Зелені боти дістали з полиці присипану нафталіном політичну мумію Порошенка і активно мемасять. Руду торпеду з дурки відпустили головою стукати в двері комітетів Верховної Ради. Не чіпайте Руду Відьму, вона свої залдачі чесно виконує, періодично ворушить зміїне кубло:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: Схоже питання не стільки в тому що літає, а скільки. Без потужної міжнародної допомоги на скільки тисяч в місяць вже кацапи вийшли? А поки що таке враження що відпрацьовується в основному замовлення того кому вигідно знищити кацапське виробництво нафтопродуктів ) З міжнародною допомогою теж непросто ... але війна показала, що без переводу виробництва за кордон діла не буде - розіб'ють та і без енергії станки не крутяться, а люди без тепла не дуже охоче працюють. То вже спостерігаємо, як європейці налаштовані Мабуть, читали вже, пару днів назад "партнери" м'яко натякали на корупцію: Таємні витрати України на озброєння викликають питання після внутрішньої перевірки Внутрішні урядові звіти показують труднощі, з якими стикається країна, коли підтримка США слабшає, а Київ переходить до виробництва зброї у межах власної оборонної промисловості, що має довгу історію корупції. Перепрошую пана, пересказувати немає часу, тому ось вам від моделі на алгоритмах підбору слів, воно сенси ухопило, хоч і не всі: "Стаття The New York Times висвітлює системні виклики, з якими стикається Україна, намагаючись побудувати сучасну й прозору систему оборонних закупівель під час війни. Внутрішні аудити показали значні переплати, затримки поставок і контракти з компаніями без підтвердженого виробництва, що вказує на структурні проблеми управління і контролю. Водночас сама поява Державного агентства оборонних закупівель, спроба відмовитися від посередників і створення онлайн-платформи закупівель демонструють реальні зусилля реформувати сектор. Загалом матеріал показує двоїсту реальність: Україна робить величезний прорив у створенні власної військово-промислової бази, але цей успіх підточують старі проблеми — корупційні ризики, неефективність і брак політичної волі. Вирішення цих питань є критично важливим не лише для обороноздатності, а й для збереження довіри міжнародних партнерів, які фінансують частину українського військового виробництва." © GPT-5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: По українських такого немає. Так пошукайте, або попросіть доказів у "калькулятора перемоги") Я вже все написав ) інфа в відкритих джерелах, підбирати - ви прогер, заставте свій ШІ працювати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 хвилин тому, DmiVady сказав: але війна показала, що без переводу виробництва за кордон діла не буде - розіб'ють та і без енергії станки не крутяться тобто всі ще радянські підземні потужності виробництвом ракет зайняті, а під прикриттям курорту в карпатах черговий військовий завод 1000000 заброньованих будують? ти ніколи не переможеш якщо будешь сподіватися на когось. бо то він переможе. тобою. хоча може комусь і подобається смак власного лайна на чужому члені... Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Так пошукайте, або попросіть доказів у "калькулятора перемоги") Я вже все написав ) інфа в відкритих джерелах, підбирати - ви прогер, заставте свій ШІ працювати) Та я періодично моніторю кацапські канали. По дронам українським відео ціла купа, вони реально працюють. А от по ракетам немає, по меншій мірі масово. Якщо я помиляюся і щось пропустив, то скиньте десяток посилань на кацапські відео з різними кейсами їх використання. Самому шукати мені лінь, я не військовий аналітик, воно мені не треба:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: тобто всі ще радянські підземні потужності виробництвом ракет зайняті, а під прикриттям курорту в карпатах черговий військовий завод 1000000 заброньованих будують? В мене знайомого будівельника бусифікували, то він секретні об'єкти зараз під Києвом будує. Будинки, дачі... Мабуть то конспіративні помешкання для спецагентів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та я періодично моніторю кацапські канали. По дронам українським відео ціла купа, вони реально працюють. А от по ракетам немає, по меншій мірі масово. Якщо я помиляюся і щось пропустив, то скиньте десяток посилань на кацапські відео з різними кейсами їх використання. Самому шукати мені лінь, я не військовий аналітик, воно мені не треба:) Мені теж - є спеціально навчені боти на форумі, нехай відпрацьовують те, що платиться і з моїх податків, у тому числі. "Ні, не хочу" © Лесь 18 хвилин тому, US7IGN сказав: тобто всі ще радянські підземні потужності виробництвом ракет зайняті, а під прикриттям курорту в карпатах черговий військовий завод 1000000 заброньованих будують? ти ніколи не переможеш якщо будешь сподіватися на когось. бо то він переможе. тобою. хоча може комусь і подобається смак власного лайна на чужому члені... Яскраво, але так як є. Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, миг сказав: Справа Порошенка. Суд Продовжує розпердолити невгамовну плісняву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Когда же, бляdь, вы уже навоюетесь(. Форумные дронщики, ракетчики, зенитчики… 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Когда же, бляdь, вы уже навоюетесь(. Форумные дронщики, ракетчики, зенитчики… Чекаємо, поки ви на передову не поїдете, захищати рідний Харків. Без вас перемоги не здобути 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз