МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому здається мені , жовті вз їбуть весь світ років через 10. рік назад смартфони, а тепер електромобілі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: а головний безбожник був якунович, який аж цілу лавру заєбашил де ви таких їбаньків неграмотних сектантів знаходите? мене більше цікавило порівняння цього інтелектуального регіону з другими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, МаТраС сказав: мене більше цікавило порівняння цього інтелектуального регіону з другими а звідки той сектант? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому і не знав,що фб пропускає такі відоси трешові. по хожу меньше всього правил і цензури в фб.. https://www.facebook.com/reel/666580669506294 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: а звідки той сектант? західна мабуть. по акценту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому https://www.facebook.com/reel/30932707793043592 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: західна мабуть. по акценту не наговорюйте. там не всі тупі. інтелектуали теж є. багато моїх знайомих з'їбало з західної в західну та Канади ще до 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, МаТраС сказав: і не знав,що фб пропускає такі відоси трешові. по хожу меньше всього правил і цензури в фб.. https://www.facebook.com/reel/666580669506294 я так розумію- це фільтрація.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: не наговорюйте. там не всі тупі. інтелектуали теж є. багато моїх знайомих з'їбало з західної в західну та Канади ще до 2022 я про бамбас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 хвилин тому, МаТраС сказав: я про бамбас А. І в яких одиницях інтелект треба міряти? По кількості тих хто отримав вищу освіту? Університетів? Наукові досягнення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: А. І в яких одиницях інтелект треба міряти? По кількості тих хто отримав вищу освіту? Університетів? Наукові досягнення? по поведінці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому ну реально тупые С Голлівудський колгосп. Пропаганда СРСР в американському кінематографі. «The North Star», 1943 р https://www.facebook.com/reel/2242477992887250 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Україна через 10 років https://www.facebook.com/reel/770280045845214 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 часов назад, Dr.Yura сказал: У Тернополі ТЦК почали залучати бойові підрозділи до мобілізаційних заходів, — нові правила вже в дії t.me/zahid_golovne_ua/65987 А как ТЦК может залучить бойовий підрозділ? Тот ему подчиняется чтоли? Откомандирует людей с фронта (ну бойовий же) по запросу ТЦК "помогите сами не можем"? А кто среди них будет главный бойцы пидроздилу или ТЦКшник? А если пидроздил скажет нам бомжа не надо а ТЦК скажет у нас план? А если другой пидроздил скажет этого не трогайте он нам волонтерит то какой пидроздил главнее? Какой-то нелогичный вброс с запахом анархии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 часов назад, Vinsol2009 сказал: А є законні підстави? У мене питання, а який сенс захищати країну, яка усе більше перетворюється на кацапію завдяки блазню? Якщо немає законних то підійдуть і незаконні, тільки того б πιдора(в усіх сенсах) з мерства прибрати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Якщо немає законних то підійдуть і незаконні, тільки того б πιдора(в усіх сенсах) з мерства прибрати. шо ви так його нeнавидeтe?чи думаєтe святий прийдe?до рeчі, а що з сиіттям у вас було оків 7 назад, що як в індіі вийшов львів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз