kkost Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 Для розуміння того, що відбувається. В тому числі і на форумі - lb.ua/society/2022/06/17/520374_agenturna_viyna_informatsiyna.html 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maxut Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 За чотири місяця. Рідко заходив сюди. Але Кіря як був, останнім. пі-ас.ом Так і залишився. У ВАС тут Синдромський синддром??? 4 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 3 минуты назад, US7IGN сказал: коли хтось жаліється що йому щось важко нести, я пропоную уявити що ти це щойно с***ів. друге дихання одразу відкривається. думаю у корабликів той же принцип дії... перефразую, є бульдозер, але на ньому багато зерна не с3,14здити:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 2 минуты назад, workover сказал: перефразую, є бульдозер, але на ньому багато зерна не с3,14здити:)) а якщо баржу причепити? всі вже побачили на що здатні трактори... 4 минуты назад, Maxut сказал: Але Кіря як був, останнім. пі-ас.ом Так і залишився я б не хвалився таким тайним знанням. тут ще не всі достатньо готові до гейропейських цінностей... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 10 минут назад, US7IGN сказал: я б не хвалився таким тайним знанням. тут ще не всі достатньо готові до гейропейських цінностей... але розуміння потроху приходить)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 1 минуту назад, kkost сказал: але розуміння потроху приходить)) традиційно все через дупу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 Какие у нас талантливые люди в стране ... шикарный хит (рекомендую!). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: традиційно все через дупу... то ж гейропейські цінності. як ви хтіли?)))0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 16 хвилин тому, Kirill_Dnepr сказав: Зашел и сразу с оскорблений, молодец 👍 Перемога. Таке життя.Почув русский- стріляй на звук, не помилишся.Що ми і побачили. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 51 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: Потому что вы не в Одессе А что в Одессе? У нас тут ПВО настолько круто, что по паре ониксов каждые сутки сбивает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 (змінено) 7 годин тому, ЧортПобьєрі сказав: Я писав про русских з Росії Нахіба? 7 годин тому, ЧортПобьєрі сказав: а Ви про українця з Луганської області. А також про кадирівців. Які воюють проти України. 7 годин тому, ЧортПобьєрі сказав: Будьте уважні ☝️. 🖕 Змінено 19 червня 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Таке життя.Почув русский- стріляй на звук, не помилишся.Що ми і побачили. думаю, це стосується і тих хто украаїнською просуває москальські наративии 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 38 минут назад, workover сказал: Это буксир, а не балкер))) Баржу можна тянуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 1 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: Я лично бы валил оттуда. Тоже мне новость, много таких уже отсюда свалило. А у кого деньги закончились, уже даже возвращаться начинают 🤣 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 7 минут назад, sergio сказал: Баржу можна тянуть. баржу толкают) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 14 хвилин тому, vadimv сказав: 🖕 Вас дружина так рідко випускає з під спідниці в інтернет- а Ви ці хвилини вирішили витратити на мене.Дякую, не очікував. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 4 часа назад, Vikctor сказал: Не можно, а потрібно. Но я сподіваюсь, що дозвіл на носіння зброї + немінучий/незворотній після такой війни великій арсенал зброї в руках у громадян сам собою зробить ціх уйобків обережніше, та нарешті поступово навчить (хоча доживуть до цього далеко не всі з них) служити закону... Херня! у судейских короткостволы уже давно, а любого применившего против них засудят так, чтобы другим неповадно было. рулит только незарегистрированное оружие, с остальным никто и рыпаться не будет, себе дороже. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 (змінено) 7 минут назад, workover сказал: баржу толкают) тягни-штовхай... коригувальник? Змінено 19 червня 2022 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 Только что, US7IGN сказал: тягни-штовхай... корегувальник? якщо до себе додому тягнеш, то хто ти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 4 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 1 хвилину тому, Kirill_Dnepr сказав: Одессит скажет бабки, капуста, лавэ, но никогда не скажет «деньги». мамкин филолог 👆 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 Не знаю, кто это, но анализ адекватный telegra.ph/Itak-poprobuyu-opisat-obshchuyu-situaciyu-v-vojne-06-19 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 6 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Вы точно из Одессы? Одессит скажет 24 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Не знаю что там, давно не был и уже наверное не приеду. Так вот сидите, и не п**дите (с) анекдот 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 7 минут назад, workover сказал: якщо до себе додому тягнеш, то хто ти? у мене нема дому і я нічого туди не тягну 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 19 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2022 5 минут назад, US7IGN сказал: у мене нема дому і я нічого туди не тягну що ніколи і не було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз