Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Тільки що, OlaR сказав: Мы все были на одном месте 24 февраля ... Не всі. Різна інформація, різний матеріальний стан, різна ситуація з родичами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 6 хвилин тому, US7IGN сказав: чому одні були готові, а іншим хтось щось завжди винен? Тому що одні читали Франка, а інші Булгакова. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не всі. Різна інформація, різний матеріальний стан, різна ситуація з родичами. Мне @OlaRнапоминает королеву из мультика, которая сказала если нет денег на хлеб пусть едят пироженки 5 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 51 минуту назад, Юрий Киев сказал: з іншої сторони я познайомився,по-моєму вже писав,з двомя дорослими парами під Бахмутом,проукраїнськими,їх діти живуть в Ктєві,а вони ні в яку не хотіли і не збирались полишати свої оселі. "що буде,те буде". Якщо в результаті такого вибору їм прийдеться допомагати раші, то підуть під суд як колаборанти. І не буде їм виправдання. Це якраз "що буде,те буде". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 7 минут назад, Музей сказал: Будьте певні, таких буде достатньо. Одна справа коли якiсь кафiри десь воюють. А iнша коли катують твоiх громадян. Не розумiю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 11 годин тому, John_ сказав: Нормально так кацапські пси відпрацьовують на форумі . Вкид теми. І ми українці починаємо шукати винних серед своїх. Чи то про чоловіка який незміг чи не хотів виїзжати. Чи то про порошенка і зелену команду а я рада що виникла така дискусія на форумі, бо це питання вже постало і воно потребує рішень дивлячись на вал колаборантів (( деякі вже хочуть за старою звичкою графу " был ли на оккупированной территории" ввести (( моя думка - не судІ....ніхто не може знати як поведе себе в стресовій ситуації, можна підготуватись, але в момент стресу вся ваша підготовка кудись подінеться...звісно це не стосується тих у кого в зубі капсула з ціанідом 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви передивилися голівудських фільмів. Ні. Заздалегіть програю можливі варіанти. Тому знала, що тре робити о 5 ранку 24 лютого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 3 хвилини тому, OlaR сказав: Якщо в результаті такого вибору їм прийдеться допомагати раші, то підуть під суд як колаборанти. І не буде їм виправдання. Це якраз "що буде,те буде". Ваша повнолітня донька зараз у ВСУ? Якщо ні, то пропоную вважати її зрадницею і засудити до довічного ув'язнення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 3 хвилини тому, OlaR сказав: Якщо в результаті такого вибору їм прийдеться допомагати раші, то підуть під суд як колаборанти. І не буде їм виправдання. Це якраз "що буде,те буде". Ваша повнолітня донька зараз у ВСУ? Якщо ні, то пропоную вважати її зрадницею і засудити до довічного ув'язнення. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не всі. Різна інформація, різний матеріальний стан, різна ситуація з родичами. ну тут вже треба обирати - або ви довіряєте свою безпеку та щастя тим за кого голосували, або готуєтесь до всього самостійно... часу було вдосталь... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 3 минуты назад, irina1969 сказал: можна підготуватись, але в момент стресу вся ваша підготовка кудись подінеться не кажіть за всіх. просто треба регулярно тренуватись. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не всі. Різна інформація, різний матеріальний стан, різна ситуація з родичами. Дітей спасають у першу чергу. Матеріальний стан не має значення, коли тре спасати дитину. Люди сідали в машину та везли дітей. І своїх і сусідских. Більшисть біженців без машин тікали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 2 хвилини тому, OlaR сказав: Ні. Заздалегіть програю можливі варіанти. Тому знала, що тре робити о 5 ранку 24 лютого. Один мій знайомий лишився навіть коли вже було все ясно, бо в нього був лежачий батько. Йому що було робити, кинути батька? В мене є й такі приклади, коли батьків кидали, бо в машину не влазили. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 3 хвилини тому, AOZ1 сказав: Одна справа коли якiсь кафiри десь воюють. А iнша коли катують твоiх громадян. Не розумiю. І я не розумію. І що з того? Потрібно викликати посла, пхати рилом в парашу, висилати дипломатів підсрачниками і накладати санкції на бізнес Шрі-ланки в Україні. А він тут є? І чи це вплине на позицію ШЛ? Як мінімум, можна заборонити українцям відвідувати ШЛ.... або як максимум. Що там чутно з діяльністю Wizz Air Hungary Ltd в Україні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 17 минут назад, Музей сказал: Тому що одні читали Франка, а інші Булгакова. IMHO, Булгаков давав більш правильне уявлення про те, що буде. Тому треба читати обох. 8 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 2 хвилини тому, US7IGN сказав: не кажіть за всіх. просто треба регулярно тренуватись. ви десь прочитали що я кажу за всіх ? дивний тунельний зір 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 хвилину тому, OlaR сказав: Дітей спасають у першу чергу. Матеріальний стан не має значення, коли тре спасати дитину. Люди сідали в машину та везли дітей. І своїх і сусідских. Більшисть біженців без машин тікали. Знову ж таки, ви тікали з досить безпечного Києва. У мене є приклади, коли їхали майже пустими машинами і сусідів ніхто не забирав. Але то вже все в зоні бойових дій. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 Наше небо. Небо наше. www.instagram.com/reel/CipTOXSgQkZ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 5 минут назад, Музей сказал: Що там чутно з діяльністю Wizz Air Hungary Ltd в Україні? Забрали свiй лiтак. А що? Дивився на безкошовний квiток Кишинев-Барса на Листопад. Схоже можливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 5 минут назад, irina1969 сказал: а я рада що виникла така дискусія на форумі, бо це питання вже постало і воно потребує рішень дивлячись на вал колаборантів (( деякі вже хочуть за старою звичкою графу " был ли на оккупированной территории" ввести (( Ось не тре. Пособництво має конкретні прояви. Далеко не всіх чомусь вдалося запугати. Хтось від стресу почав хворіти, а хтось в результаті стрессу почав допомагати окупантам складати розстрільни списки. Ось як завжди. Кажуть про покарання колаборантів, а комусь бачиться "всі, хто залишився на окупованої теріторії" Чи це такий фінт вухами? Давайте поставимо знак рівності між колаборантам та мешканцем, що не став допомагати оркам. І не будемо нікого карати, бо у першого стрес був? Єдине, що вважаю правильним, дати всім рузькомірцам звалити у рашу. Щоб меньше було кого судити та розбиратись. Цитата моя думка не судІ....ніхто не може знати як поведе себе в стресовій ситуації, можна підготуватись, але в момент стресу вся ваша підготовка кудись подінеться...звісно це не стосується тих у кого в зубі капсула з ціанідом Давайте і росіян судити не будемо. Ми ж в їхній шкурі не були. Ну кидали бомби на наші міста. Ну і що? Може в них також стресс та погрози діточкам. Тож путя у всьому винен. То їх тре зрозуміти та пробачити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Один мій знайомий лишився навіть коли вже було все ясно, бо в нього був лежачий батько. Йому що було робити, кинути батька? В мене є й такі приклади, коли батьків кидали, бо в машину не влазили. Йому теж погрожували згвалтувати доньку? Як його до співпраці орки примусили? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 2 хвилини тому, OlaR сказав: Ось не тре. Пособництво має конкретні прояви. Далеко не всіх чомусь вдалося запугати. Хтось від стресу почав хворіти, а хтось в результаті стрессу почав допомагати окупантам складати розстрільни списки. Ось як завжди. Кажуть про покарання колаборантів, а комусь бачиться "всі, хто залишився на окупованої теріторії" Чи це такий фінт вухами? Давайте поставимо знак рівності між колаборантам та мешканцем, що не став допомагати оркам. І не будемо нікого карати, бо у першого стрес був? Єдине, що вважаю правильним, дати всім рузькомірцам звалити у рашу. Щоб меньше було кого судити та розбиратись. Давайте і росіян судити не будемо. Ми ж в їхній шкурі не були. Ну кидали бомби на наші міста. Ну і що? Може в них також стресс та погрози діточкам. Тож путя у всьому винен. То їх тре зрозуміти та пробачити? я не веду розмови з тими хто чує тільки себе і на цьому крапка 2 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 1 хвилину тому, OlaR сказав: Йому теж погрожували згвалтувати доньку? Як його до співпраці орки примусили? Він не співпрацював з орками. Це я до того, що ви розказуєте, що всі могли виїхати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 7 хвилин тому, AOZ1 сказав: Забрали свiй лiтак. А що? Дивився на безкошовний квiток Кишинев-Барса на Листопад. Схоже можливо. А чим Угорщина краща за ШЛ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2022 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Знову ж таки, ви тікали з досить безпечного Києва. Ага. Коли я через 4 дні перетнула з дитиной кордон, то повернутись у досить безпечний Киів було вже дуже складно. А чоловік бачив градові дуєлі з балкона квартири. Цитата У мене є приклади, коли їхали майже пустими машинами і сусідів ніхто не забирав. Але то вже все в зоні бойових дій. Хтось не забирав. Але більшись пустими машинами не їхали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз