Dark FeniX Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 49 минут назад, murava сказал: Та да, дійсно, знову нашій владі хєровий народ попався. Все несе і несе, корумпує і корумпує. Нєту нікакого спасєнія от такого народу. Ну, почему? Власть - это и есть всё тот же народ. Или, по вашему, наша власть из другой страны завезена? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 19 годин тому, 90BCO сказав: Пропоную дочекатися: на всяк випадок спитаю, сьогодні вже завтра чи ще вчора? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 9 часов назад, Privet сказал: Як не дивно, у нашому пункті комплектації усе, що я бачив та чув - не викликало ніяких підозр. Може, - чого не знаю. Медична комісія не без приколів, але усе більш-менш нормально та професійно. Мене відправили до області на обстеження - не сподобалася моя кардіограма. В області зробили УЗД серця, та написали висновок, що бігати та копати - то напевно вже не для мене. Прикололо, що з сіл хлопці по 45 років приїхали з жінками , та ті майже по-билися у черзі у загальній лікарні. - Хто тут від військомата останній ? - Я (така сочна дама) - Ви теж до армії ? - Ти що здурів ? Он, - мій у кутку сидить. Спостерігав за цим та міркував : - Не дай бох.... Абсолютно то саме.Декілька місяців назад гарна дівчина з сільради принесла додому напечатанну іменну повістку,у визначений час прийшов туди,пройшов медкомісію,тиск був 180×120,направили на обстеження,по результатам обстеження маю запис у військовому квитку "негоден в мирний час,годен у війсковий",записали номер телефону для зв'язку,ввели в якусь комп'ютерну базу данних, і відправили додому,сказали що таких поки не беруть.Коли після медкомісії розписувався у величезному зошити,то звернув увагу що десь у 70 % людей було записано "направлений на обстеження",і тількі 30 % "годен". 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 (змінено) 1 час назад, Dark FeniX сказал: Ну, почему? Власть - это и есть всё тот же народ. Или, по вашему, наша власть из другой страны завезена? взагалі то так - з іншої , вороже налаштованої до всього українського "сраны" - срср , брехливого бренду ( бо ніякого "добровільного" союзу не було - була кацапська імперія , яка піддавала системному геноциду поневолені народи ) , яким , як фігорвим листячком прикривалися кацапи радянські вчительки піхвомразі ще до недавна примушували українських дітей вчити на пам'ять "мацква ! как много в етом звуке" ,"слуга сцарю атец солдатам" , "умремте ж под мацквой" е.т.с. радянська номенклатура максимально зберегла важілі впливу на суспільне життя в Україні війну кацапія розпочала саме тому , що народ України спробував зкинути радянську номенклатуру нащадків ось цих Змінено 28 липня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.alf Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 5 минут назад, Dark FeniX сказал: Ну, почему? Власть - это и есть всё тот же народ. Или, по вашему, наша власть из другой страны завезена? Шутка же Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 (змінено) 29 хвилин тому, Dark FeniX сказав: Или, по вашему, наша власть из другой страны завезена? В очень большой степени - да. Из-за поребрика. Асвабадителями. В качестве оккупационной администрации. И трошки разбавлена местными пособниками оккупантов типа сосальдо. Шоб типа народом прикинуться. Змінено 28 липня 2023 користувачем vadimv 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 23 минуты назад, Dark FeniX сказал: Ну, почему? Власть - это и есть всё тот же народ. Или, по вашему, наша власть из другой страны завезена? ,, Правительство на другой планете живёт, родной! "©😎 3 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 (змінено) 12 хвилин тому, sergio сказав: ,, Правительство на другой планете живёт, родной! "©😎 Именно. В Лондоне, Монако, Испании, Австрии, Израиле, на Мальдивах и т.п. На крайняк (самые тупые) - в Ростове. Змінено 28 липня 2023 користувачем vadimv 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 (змінено) 2 години тому, outdoor24 сказав: А хто ж ті гроші воєнкомам несе? Знов влада винувата? якби вони сумлінно виконували свої обов‘язки, то вам би це ще більше не сподобалося. Ні, маестро хотів сказати, що попередня влада "провела" реформи в оборонному відомстві, а нинішня - "скасувала" їх. 😉 Так само з 2014 р. були "придбані" БМП, танки, літаки, ППО та інша зброя для зміцнення обороноздатності країни. Як то кажуть, не словом, а ділом: "Армія.Мова.Віра" (с) Змінено 28 липня 2023 користувачем XL.pro 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 1 час назад, MaxS сказал: на всяк випадок спитаю, сьогодні вже завтра чи ще вчора? та зачекайте! ще мільярд дерев не виросло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 А тобто народу таки хєрова влада попалась? Так я так і кажу, а мене порохоботом обзивають? Чи ні, всеж влада і народ єдині? Так наш дорогий Вомбат так і сказав - самі голосували - самі і сьорбайте, двома ложками. Не гидуйте, жвавіше сьорбайте. А Вомбата піддають всяким гонитвам. 6 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 6 минут назад, murava сказал: А тобто народу таки хєрова влада попалась? Так я так і кажу, а мене порохоботом обзивають? Чи ні, всеж влада і народ єдині? Так наш дорогий Вомбат так і сказав - самі голосували - самі і сьорбайте, двома ложками. Не гидуйте, жвавіше сьорбайте. А Вомбата піддають всяким гонитвам. тобто , якби обрали не зе , а пороха , війни не було б ? навіть не смішно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 Только что, Бездомный сказал: тобто , якби обрали не зе , а пороха , війни не було б ? навіть не смішно В історії немає "якби" 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 1 минуту назад, Бездомный сказал: тобто , якби обрали не зе , а пороха , війни не було б ? навіть не смішно якби у баби був піцюрик, вона була б дідом. який сенс гадати? 6 минут назад, murava сказал: Так наш дорогий Вомбат так і сказав - самі голосували - самі і сьорбайте, двома ложками. Не гидуйте, жвавіше сьорбайте. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 4 хвилини тому, murava сказав: А тобто народу таки хєрова влада попалась? Не "попалась", а була завезена з-за парєбріка окупаційною армією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 Только что, vadimv сказал: Не "попалась", а була завезена з-за парєбріка окупаційною армією. Ага, отой випуск трускавецького універа економіки в повному складі на чолі з навеличнішим лідором квн нам який окупант завіз? 8 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 1 минуту назад, murava сказал: Ага, отой випуск трускавецького універа економіки в повному складі на чолі з навеличнішим лідором квн нам який окупант завіз? мабуть той, якому в очі заглядали. їм же мир обіцяли. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 11 хвилин тому, murava сказав: Так наш дорогий Вомбат так і сказав - самі голосували - самі і сьорбайте, двома ложками. Не гидуйте, жвавіше сьорбайте. А Вомбата піддають всяким гонитвам. У вомбата просто інший сорт лайна у тарілці, а він усім намагається його як десерт втюхати) 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 Тобто була проведена реформа децентралізації. Львівські воєнкоми приїхали не із Києва і не "бородата мамка" їх зі Сходу завезла. Тому "самі і сьорбайте, двома ложками" (с). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 Только что, JFK сказал: У вомбата просто інший сорт лайна у тарілці, а він усім намагається його як десерт втюхати) йопта! так він у владу пішов? то я думаю давно його не видно на форумі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 8 хвилин тому, murava сказав: В історії немає "якби" Та ладно, у вашої секти всі спічі з того починаються) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 1 хвилину тому, US7IGN сказав: йопта! так він у владу пішов? то я думаю давно його не видно на форумі Та скоріш за все. його свої односельчани вже десь прикопали, бо забібав вже всіх) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 4 минуты назад, JFK сказал: Та скоріш за все. його свої односельчани вже десь прикопали, бо забібав вже всіх) що ви таке кажете! не на часі владу критикувати! війна і все таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 2 часа назад, sergio сказал: Ну, я поки, що безкоштовно відмазався, якщо не рахувати ту горілку, яку 25 років тому на,, воєнку" носили викладачам-відставникам за екзамени, щоб отримати лейтенанта запаса. 😎 страшно уявити, що такий комвзводу накомандує, якщо купив воєннік за горілку і сало. 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 2 хвилини тому, US7IGN сказав: що ви таке кажете! не на часі владу критикувати! війна і все таке Тому і прикопали) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз