Фрай Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 4 години тому, Бездомный сказав: 4 години тому, US7IGN сказав: хлопці зробили свої справу та можуть відпочити. яку справу ? ...не дешевше було сісти на кілька років за перевезення того , що вони везли ? Дивлячись кому й що везли, вкотре і тд Бо варіанти два - зброя для ДРГ або зброя/награбоване/наркота по давно відпрацьованим схемам. 1 годину тому, Магирус сказав: 2 години тому, Canton сказав: Не стоит радоваться...за некотоые плюшки в жизни приходится платить...а иногда - и расплачиваться.... Зрозуміло Що саме вам зрозуміло? Він вийшов на пенсію після служби у вс рф і був направлений в Україну як і багато інших бувших військових. Генерал Ягун чітко про це сказав, багато з них осіло у СБУ, МВС, МО і тд, та у цієї "консерви" виявили занадто високе ай-к'ю, а міністерські посади зайняті, тому поки що нє прі дєлах. От і бризкає жовч з лайном на все українське. Змінено 21 квітня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 11 хвилин тому, Магирус сказав: Да і треба визначитися, що вважати перемогою. Бо Верховний каже - до кордонів 24-го лютого (тобто знову до Мінська-2): At Senate Armed Services Committee hearing, Sen. Eric Schmitt (R-MO) questioned Defense Sec. Lloyd Austin about Ukraine aid: "What does victory look like for Ukraine? How do you define victory?" Austin answeared: "You may have heard my previous statements, Senator, we have said from the very beginning that we would like to see Ukraine as a democratic and independent country so that it can defend its sovereign territory and repel aggression." Sen. Eric Schmitt: "With all due respect, I think part of the problem is that this administration has not outlined an exit strategy. As for me, this is carte blanche for a war that, without any clearly defined goals, will be endless. This is where the skepticism comes from. So I did not vote for an additional aid package because we do not have sufficient control over the spending of funds. And victory is not yet determined." https://www.youtube.com/watch?v=aVPa6CqAsXw Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 18 минут назад, Фрай сказал: Що саме вам зрозуміло? Він вийшов на пенсію після служби у вс рф і був направлений в Україну як і багато інших бувших військових. Генерал Ягун чітко про це сказав, багато з них осіло у СБУ, МВС, МО і тд, та у цієї "консерви" виявили занадто високе ай-к'ю, а міністерські посади зайняті, тому поки що нє прі дєлах. От і бризкає жовч з лайном на все українське. Володька , ти навіщо вуса зголив ? (с) Змінено 21 квітня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: At Senate Armed Services Committee hearing, Sen. Eric Schmitt (R-MO) questioned Defense Sec. Lloyd Austin about Ukraine aid: "What does victory look like for Ukraine? How do you define victory?" Austin answeared: "You may have heard my previous statements, Senator, we have said from the very beginning that we would like to see Ukraine as a democratic and independent country so that it can defend its sovereign territory and repel aggression." Sen. Eric Schmitt: "With all due respect, I think part of the problem is that this administration has not outlined an exit strategy. As for me, this is carte blanche for a war that, without any clearly defined goals, will be endless. This is where the skepticism comes from. So I did not vote for an additional aid package because we do not have sufficient control over the spending of funds. And victory is not yet determined." https://www.youtube.com/watch?v=aVPa6CqAsXw поки кацапи борсаються в Україні - їм не до Казахстану . Казахстан - то контроль над покладами нафти , газу та .... урану . уран - то енергектека майбутнього . То достатня відповідь пану Еріку Шмідту ? Допомога Казахстану набагато складніша не тільки логістично , але й тому , що Казахстан навіть пручатися не буде - роздвине ноги , і все . Змінено 21 квітня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 40 хвилин тому, US7IGN сказав: він вам ще погрожувати зараз почне Коти не погрожують, вони мовчки сруть в тапки😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: З якого дива ви вирішили, що я рано чи пізно потраплю в армію? Я вам вручу повістку))) 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Коти не погрожують, вони мовчки сруть в тапки😉 У мене, до речі, шість чорних котів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: У мене, до речі, шість чорних котів) ви їх на продаж чи для себе? m.gorod.cn.ua/news_23173.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 8 минут назад, Фрай сказал: або зброя/награбоване/наркота по давно відпрацьованим схемам Моя думка - скоріше цей варіант... 9 минут назад, Фрай сказал: Що саме вам зрозуміло? Він вийшов на пенсію після служби у вс рф і був направлений в Україну як і багато інших бувших військових. Генерал Ягун чітко про це сказав, багато з них осіло у СБУ, МВС, МО і тд, та у цієї "консерви" виявили занадто високе ай-к'ю, а міністерські посади зайняті, тому поки що нє прі дєлах. От і бризкає жовч з лайном на все українське. Ну, я не маю такої звички лізти в душу до людини. тим більше мене на форумі вісім років не було. Я не бачив, щоб він бризкав жовчу на все українське Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 минуты назад, Магирус сказал: У мене, до речі, шість чорних котів) Наверное Вы умеете их готовить! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 428474629997294737.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: ви їх на продаж чи для себе? Підбирав, двох якось на березняках (кошенят) в смітнику знайшли, брав на перетримку, не пристроїв. Да який продаж - вони дворові. Це ж не мейнкуни) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 33 хвилини тому, МаТраС сказав: думаю, зараз ім на комісії гайки теж вріжуть.. Ну тут таке ,що сильно не вийде вирізати. Якщо є підстави ніхто нічого не вріже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 11 минут назад, Фрай сказал: От і бризкає жовч з лайном на все українське. Не "бризкає жовч", а плюю...слюной...и не "на все українське", а на упоротое шароваровышиватное... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, Магирус сказав: Моя думка - скоріше цей варіант... побачимо, теж хочу так думати Цитата Я не бачив, щоб він бризкав жовчу на все українське Ще буде час Цитата Не "бризкає жовч", а плюю...слюной...и не "на все українське", а на упоротое шароваровышиватное... Не, Дима, то ты пионэрам можешь очки втирать! Змінено 21 квітня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: Наверное Вы умеете их готовить! мабуть людині амбре котів подобається Змінено 21 квітня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 12 минут назад, US7IGN сказал: At Senate Armed Services Committee hearing, Sen. Eric Schmitt (R-MO) questioned Defense Sec. Lloyd Austin about Ukraine aid: "What does victory look like for Ukraine? How do you define victory?" Austin answeared: "You may have heard my previous statements, Senator, we have said from the very beginning that we would like to see Ukraine as a democratic and independent country so that it can defend its sovereign territory and repel aggression." Sen. Eric Schmitt: "With all due respect, I think part of the problem is that this administration has not outlined an exit strategy. As for me, this is carte blanche for a war that, without any clearly defined goals, will be endless. This is where the skepticism comes from. So I did not vote for an additional aid package because we do not have sufficient control over the spending of funds. And victory is not yet determined." https://www.youtube.com/watch?v=aVPa6CqAsXw Переклав: "На слушаниях сенатского комитета по вооруженным силам сенатор Эрик Шмитт (республиканец от МО) допросил министра обороны. Ллойд Остин о помощи Украине: "Как выглядит победа Украины? Как вы определяете победу?" Остин ответил: «Возможно, вы слышали мои предыдущие заявления, сенатор, мы с самого начала говорили, что хотели бы видеть Украину демократической и независимой страной, чтобы она могла защищать свою суверенную территорию и отражать агрессию». Сенатор Эрик Шмитт: «При всем уважении, я думаю, что отчасти проблема в том, что нынешняя администрация не наметила стратегию выхода. Как по мне, это карт-бланш на войну, которая без каких-либо четко определенных целей будет бесконечной» Вот откуда скептицизм. Поэтому я не голосовал за дополнительный пакет помощи, потому что у нас нет достаточного контроля над расходованием средств. И победа еще не определена." Ну так воно і є. Стретегії немає, мети немає. І це не люди на форумі ниють. Значить це ниють в США Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: мабуть людині амбре котів подобається може він його заманює? 8 хвилин тому, Магирус сказав: У мене, до речі, шість чорних котів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 7 хвилин тому, Магирус сказав: Я вам вручу повістку))) 😁 Хіба навпаки;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: мабуть людині амбре котів подобається Взагалі немає запаху. Бувають такі оселі, що котів немає, а таке амбре... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Стретегії немає, мети немає. все є, тільки про це вголос культурні люди не кажуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Хіба навпаки;) В ТЦК працюєте? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 3 години тому, Юрий Киев сказав: Що за компроміси з совістю!? Тільки Порошенко, найвеличніший дипломат всіх часів! Смішно, що пц. Юра, ніфіга не смішно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 8 минут назад, US7IGN сказал: мене за точно це фото в тривалий бан в ЩШ відправили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: все є, тільки про це вголос культурні люди не кажуть Та там наче в законі Байден має за 45 днів надати відповідь і про мету, і про стратегію. Аж цікаво, як викручуватися будуть. Змінено 21 квітня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз