US7IGN Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 21 хвилину тому, ks6 сказав: Если пролистаете форум где-то сентября 2022. Был такой форумчанин Черт Побери, так он очень предупреждал про серьезную опасность Шахедов, многие прикалывались с мопедиков. багато було розумних людей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 5 хвилин тому, 7351 сказав: зробили вкид на користь окупантам Я вам про це і пишу - всі кримінальні справи проти п'ятого президента закриті. Не робіть вкидів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 4 часа назад, murava сказал: Це тільки в марафоні можна лякати знищити кримський міст, який по суті вже нікому не треба і відіграє роль сакрального обєкта, бо є чудова стабільна гілка залізничного і автомобільного сполучення по суходолу. По суті всьо, Крим і анексований південь можете запити водою назавжди. 1. Если "англичане" говорят, что по крымскому мосту уже ничего не возят, значит рф чувствует, что скоро его не будет, а он им очень нужен. Не замечали? Как только мы что-то у них валим, московиты пишут "так оно нам не особо и надо было". 2. У меня вопрос даже не к вам,а к кадровику СА Canton. Дружище, вы реально считаете потенциальную ЖД ветку и автодорогу чудовою стабільною для стабильного безопасного грузового и пассажирского товарооборота материка с полуостровом, при наличии средств огневого воздейсвия и позиций противника в 100 с лишним км от нее? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 12 минут назад, Магирус сказал: А у нас всі 25-28 мільйонів громадян поголовно пережили мінометні обстріли? Кто было под обстрелами? Оно было под обстрелами? Оно бежало из своего дома впереди собственного визга, только злой чечен пальчиком погрозил... А обстрел тока в тик-токах видело... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 18 хвилин тому, Магирус сказав: Вам тут ніхто нічого не винен, як каже Верховний Головнокомандувач. Ви же звинувачуєте постійно в чомусь минулого президента, хоча всі кримінальні справи проти нього розвалилися в суді. Я вже не кажу про дитячі підліткові відео рівня Тік Току 14 хвилин тому, 7351 сказав: Жоден Верховний головнокомандувач Збройних Сил України, перебуваючи на цій посаді, такого не казав. Знову збрехали і зробили вкид на користь окупантам України... Чи підтвердите свої слова посиланням? 9 хвилин тому, Магирус сказав: Я вам про це і пишу - всі кримінальні справи проти п'ятого президента закриті. Не робіть вкидів Так то ви про п'ятого Верховного Головнокомандувача вкид зробили? І коли він таке казав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, Canton сказав: Кто было под обстрелами? Оно было под обстрелами? Оно бежало из своего дома впереди собственного визга, только злой чечен пальчиком погрозил... А обстрел тока в тик-токах видело... Так ти тепер воно? Пишешь з окупованого Луганська? Чи збіг? Як там з чеченами, дружив? А в 1994 вбивав чеченських дітей, коли служив в армії ерефії? Я був в окупованому Донецьку до 11 серпня 2014 року. Міни вибухали 50-100 метрів від мого дому. Змінено 8 травня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 2 минуты назад, Propeller сказал: Дружище, вы реально считаете потенциальную ЖД ветку и автодорогу чудовою стабільною для стабильного безопасного грузового и пассажирского товарооборота материка с полуостровом, при наличии средств огневого воздейсвия и позиций противника в 100 с лишним км от нее? Ну, я не артиллерист, но ФАТАЛЬНОГО ущерба мы нанести не сможем при том количестве дальнобойных БП, которыми обладаем. А железка штатными подразделениями ЖД войск восстанавливается за несколько часов "Огненевой вал" мы, к сожалению, обеспечить не можем. А точечные удары залижут достаточно быстро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 5 минут назад, 7351 сказал: Міни вибухали 50-100 метрів від мого дому. Пруфы в студию... Иначе брехло... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: Ну, я не артиллерист, но ФАТАЛЬНОГО ущерба мы нанести не сможем при том количестве дальнобойных БП, которыми обладаем. А железка штатными подразделениями ЖД войск восстанавливается за несколько часов "Огненевой вал" мы, к сожалению, обеспечить не можем. А точечные удары залижут достаточно быстро до речі, поки всі дивляться на Харків, щось несподівано може трапитися біля Запоріжжя... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 15 минут назад, Propeller сказал: значит рф чувствует, что скоро его не будет Это не так просто, как кажется. Его вывести из строя надолго - только тактическим ядерным ударом. И не одним желательно... Сколько в грузовике было взрывчатки? Вроде 800 кг? Эффект - весьма незначительный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 11 хвилин тому, 7351 сказав: Міни вибухали 50-100 метрів від мого дому Не вірю без доказів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 1 година тому, 7351 сказав: Тобто, про зафарбовування мурала з Залужним ти збрехав... Та ні, просто повідомив про відношення плісняви до Залужного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 47 хвилин тому, Магирус сказав: Вам тут ніхто нічого не винен, як каже Верховний Головнокомандувач. Ви же звинувачуєте постійно в чомусь минулого президента, хоча всі кримінальні справи проти нього розвалилися в суді. Я вже не кажу про дитячі підліткові відео рівня Тік Току Я щось не пам'ятаю, щоб вони дійшли до суду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 8 хвилин тому, Магирус сказав: Не вірю без доказів Цікаво, як мають виглядати докази:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 52 минуты назад, ks6 сказал: Скажем в серьез не принимали, пошучивали Та да...гавно и палки, дендрофекальные технологии, из писюнячих шкурок... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, як мають виглядати докази:) Так само, як і всі докази в мережі: фото, відео, текст тощо. Ну я ж нє лох якийсь вірити на слово, або якщо лінуюся загуглити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Я щось не пам'ятаю, щоб вони дійшли до суду. Мається на увазі - слухання справ було в суді. А до суда так, не дійшло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 14 хвилин тому, Canton сказав: Это не так просто, как кажется. Его вывести из строя надолго - только тактическим ядерным ударом. И не одним желательно... Сколько в грузовике было взрывчатки? Вроде 800 кг? Эффект - весьма незначительный Мене досі дивує частина нашого народу. Наслухалися маячні на стрімах від "експертів" і вважають, що підірвати кримський міст це так просто. Нехай пригадають, скільки Антонівський міст Хаймарсами "утюжили" і то по факту не зруйнували повністю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Так само, як і всі докази в мережі: фото, відео, текст тощо. Ну я ж нє лох якийсь вірити на слово, або якщо лінуюся загуглити А де гарантія, що то його фото/відео? По мені, наприклад, і в п'ятнадцяти метрах з міномета прилітало, але мені тоді було не до фото з відео:) А взагалі 100-150 метрів в забудові - це дуже далеко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 3 хвилини тому, Магирус сказав: Мене досі дивує частина нашого народу. Наслухалися маячні на стрімах від "експертів" і вважають, що підірвати кримський міст це так просто. Нехай пригадають, скільки Антонівський міст Хаймарсами "утюжили" і то по факту не зруйнували повністю ніхто не каже що просто, але враховуючи хто над цим працює і постачає "матеріали" то я б сказав би що це просто складна технічна задача, яка може бути виконана. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 (змінено) 1 година тому, 7351 сказав: вкид на користь окупантам України Окупантам не потрібен цей форум і наші кухонні балачки диванних воїнів. Окупант методично нищить нашу енергосистему. Не чубіться з співітчизниками, а краще поміркуйте про альтернативні джерела електроенергії. Вони нам всім скоро знадобляться Змінено 8 травня 2024 користувачем Магирус 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А де гарантія, що то його фото/відео? По мені, наприклад, і в п'ятнадцяти метрах з міномета прилітало, але мені тоді було не до фото з відео:) А взагалі 100-150 метрів в забудові - це дуже далеко. Сегодня проезжал по Баварии. В радиусе 100 м от эпицентра стекла выбиты. Не знаю шо там бахнуло, но улица была перекрыта два дня. Троллейбусы не ходили, а автобусы в объезд по узинькой улочке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Сегодня проезжал по Баварии. В радиусе 100 м от эпицентра стекла выбиты. Не знаю шо там бахнуло, но улица была перекрыта два дня. Троллейбусы не ходили, а автобусы в объезд по узинькой улочке. То явно не міна з міномета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 5 хвилин тому, Магирус сказав: електрохарчування Если не знаете язык, включите гуглтранслейт. Очень кастурбато. Живлення . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А де гарантія, що то його фото/відео? Мені взагалі не потрібні його докази. Я просто продемонстрував, що людина займається маячною Змінено 8 травня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз