7351 Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 20 хвилин тому, Canton сказав: Собаки брешуть, а караван йде (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 2 минуты назад, 7351 сказал: Собаки брешуть, а караван йде (С) "Пальцами блох ловите, пальцами..."(С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 14 хвилин тому, vadimv сказав: З півночі Сумської області до мацкви всього якихось 470 км... Ви трохи не в ту сторону поїхали, мали б командувати Першим Московським фронтом під загальним керівництвом гєнєралісімуса Бездомного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 4 хвилини тому, Canton сказав: "Пальцами блох ловите, пальцами..."(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Ви трохи не в ту сторону поїхали, мали б командувати Першим Московським фронтом під загальним керівництвом гєнєралісімуса Бездомного. Другий фронт сам себе не відкриє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Ви трохи не в ту сторону поїхали Я в правильну сторону поїхав, читайте підпис ) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: мали б командувати Першим Московським фронтом під загальним керівництвом гєнєралісімуса Бездомного. Я ж буквально вчора цитував Кастанеду: Цитата If someone is waiting for me with a powerful rifle with a telescopic sight I simply will not come around. А позавчора писав, що ще з дитинства вирішив не грати в нечесні ігри. Бо сьогодні американці дозволили "обстрелы территории РФ дальнобойными ракетами", а завтра передумають і кинуть, як Чан Кайші, в'єтнамців і афганців або українців з папірцем. Мене це вже трохи притомило за останні 33 роки. Змінено 28 травня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, vadimv сказав: Я ж буквально вчора цитував Кастанеду: О, так це був Кастанеда. Увлєкався його творчістю по молодості. А потом поняв, що це тоже хyйня. Та й траву курить я давно перестав. А Кастанеда без трави - дєньгі на вєтєр:) Всьоровно шо читать Коельйо без пляшки вина і плаксивой женщіни под боком, бо там в нєкоторих епізодах треба обов'язково плакать вмєстє:) Змінено 28 травня 2024 користувачем Dmitriy_S 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: О, так це був Кастанеда. Увлєкався його творчістю по молодості. А потом поняв, що це тоже ***ня. Та й траву курить я давно перестав. А Кастанеда без трави - дєньгі на вєтєр:) Всьоровно шо читать Коельйо без пляшки вина і плаксивой женщіни под боком, бо там в нєкоторих епізодах треба обов'язково плакать вмєстє:) Кастанеда нормально на лохах заробив. Я тепер буду називати його грибний воєнком! Змінено 28 травня 2024 користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Кастанеда нормально на лохах заробив Дон Хуан не дасть збрехать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: О, так це був Кастанеда. Увлєкався його творчістю по молодості. А потом поняв, що це тоже ***ня. Та й траву курить я давно перестав. А Кастанеда без трави - дєньгі на вєтєр:) Рекомендую грибочки - дуже добре вигрібає з міндалини біовиживатєльне бєспокойство. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 5 хвилин тому, vadimv сказав: Рекомендую грибочки - дуже добре вигрібає з міндалини біовиживатєльне бєспокойство. ) Так от чого на Сумщині мухомори пропали... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 2 години тому, Бездомный сказав: а є за поребриком й така думка Приховати вміст ходют слухи.. "А вот это уже интересно, друзья. Сенатор Совета Федерации и член «комитета по обороне и безопасности» Дмитрий Рогозин (да, тот самый шут Димочка, бывший глава «Роскосмоса») сообщил о выводе из строя некого очень важного элемента российской системы управления стратегическими ядерными силами. Разумеется, если эта информация попадёт в масс-медиа, наша баночка с пауками поспешит заявить, что это дело рук США либо каких-то полумифических «украинских диверсантов». Но у меня иное мнение. И я, и мои источники из АП сходимся в мнении, что это месть военных Путину за массовые аресты высших офицеров, которые начались недавно и продолжаются до нынешнего дня (в медиа попадает далеко не всё). Вполне возможно, что «заговор генералов» не просто очередной страх Путина (о чём я неоднократно писала в мае), а существует на самом деле. Может быть, именно поэтому Путин в последние недели крайне подавлен и напуган. Давайте на минуту представим, что это так и есть. Тогда, выводя из строя систему управления ЯО, генералы получают множество выгод – ослабляют Пу как фигуру, усиливают свои позиции, и самое главное – ослабляют позиции РФ, постепенно выводя её из войны. Якби добре це було. На це тільки й надія. Потеррівших там багато, і кожен наступний вже готується) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 годину тому, Бездомный сказав: так як сказати - панам генералам не посміхається йти стежкою блюхера-єгорова-тухачевстького , прімакова , штерна , рокоссовського ... Лєбєдя забув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Кастанеда нормально на лохах заробив. Я тепер буду називати його грибний воєнком! Ващє-то вони кактус жерли, чи курили. Вже не помню. Пейот чи якось так. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ващє-то вони кактус жерли, чи курили. Вже не помню. Пейот чи якось так. не такий страшний Карлос як його послідовники fantasy-worlds.org/lib/id16800 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 година тому, 7351 сказав: Уперше в такій безпековій угоді вказана конкретна кількість військових літаків, які нададуть Україні, – 30 F-16 до 2028 рок Не доживу))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 www.ukrinform.ua/rubric-economy/3868720-svecia-vidilila-novij-paket-dopomogi-dla-energetiki-ukraini.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 4 хвилини тому, МаТраС сказав: Не доживу))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 (змінено) 49 минут назад, 7351 сказал: Собаки брешуть, а караван йде (С) тризуб на аві Сanton нагадує мені ось це Спойлер Змінено 28 травня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Лєбєдя забув. Рохліна ... Фрунзе , Дурляхера - Дурляхова ... навіть , як не дивно , ..... маршала Гречко ( який , як фаховий військовий , був категорично проти афганської авантюри спецобосрації кдбшника Андропова) , генерал- полковник Івашов живий лише тому , що йому 80 років і він вже не при ділах . там , якщо копирсатися - мартіролог кацапських топвійськових , знищених охранотою - незкінченний . так склалося історично Змінено 28 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 час назад, Alvalk сказал: Спокійно. Там же сказано, що перші (два?) вже цьогоріч ...якщо нарешті у нас буде готова інфраструктура для них Україна зможе використовувати F-16 та іншу зброю, передану Бельгією, тільки на своїй території, - прем’єр де Кроо Джерело: https://censor.net/ua/n3491686 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 Саме цікаве у всій цій бусифікації те, що вона розвінчала міф про свободолюбивих українців, які вийшли на майдан, бо менти побили купку студентів. Виявилося, що без організації українці таке ж бидло, як і кацапи, і так же само коряться владі без жодних протестів, окрім фейсбуку. Але не здивуюся, якщо й фейсбук скоро заборонять:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Саме цікаве у всій цій бусифікації те, що вона розвінчала міф про свободолюбивих українців я думаю впровадження цього фсбшного плану було найбільшим досягненням кацапів за всю війну з 2022 року 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 14 хвилин тому, Бездомный сказав: Рохліна ... Фрунзе , Дурляхера - Дурляхова ... навіть , як не дивно , маршала Гречко ( який , як фаховий військовий , був проти афганської авантюри спецобосрації ) , генерал- полковник Івашов живий лише тому , що йому 80 років і він вже не при ділах . там , якщо копирсатися - мартіролог кацапських топвійськових , знищених охранотою - незкінченний . так склалося історично Дивитися треба на результат. А результатом була перемога. Тож я на вашому місці більше переживав би, що ніхто не має/розстрілює українських генералів. А там є за що. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 13:22, Dmitriy_S сказав: Саме цікаве у всій цій бусифікації те, що вона розвінчала міф про свободолюбивих українців, які вийшли на майдан, бо менти побили купку студентів. Виявилося, що без організації українці таке ж бидло, як і кацапи, і так же само коряться владі без жодних протестів, окрім фейсбуку. Але не здивуюся, якщо й фейсбук скоро заборонять:) не зря штат поліції роздули так. скоро вояки , батьки дітей..думаю, зірвуться 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз