7351 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 21 хвилину тому, vbb сказав: і все це оплачується нашими життями..... нічого з цього не коштує життя мого сина Щиро Вам співчуваю. Звісно, ніщо не коштує життя Вашого сина. Ця допомога зберегла життя багатьох синів багатьох українців... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 минуты назад, Серьожа сказал: говорят и одеситам тоже Цікаво, хто говорить? Мабуть не одесити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 2 минуты назад, Alvalk сказал: Тобто по-вашему, справжній патріот - це той, хто у держави більше краде? Ну якщо у вас тут протирічь немає, то вже і пояснювати нема що Где я написал что Коломойский патриот? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 хвилину тому, Alvalk сказав: По вашому виходить, що ми їй ще й дякувати маємо за те, що у нас тепер є класна західна зброя. А Порошенко - лох, бо впорався нашою, і тому крім байрактарів і невеликої кількості джавелинів нічого не отримав Л- логіка Порошенко не керував ЗСУ під час повномасштабного вторгнення. Під час вторгнення в Іловайську керував -- не впорався... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 22 хвилини тому, Alvalk сказав: А про Тауруси Шольц мабуть щось знає, тому не дає. у кацапів забагато всього на Шольца... 8 хвилин тому, Alvalk сказав: Годок, звісно, обісравсь. щоб всі так обісралися. подивіться тільки його на офіційну позицію в переліку. не тому що про забогованість по комунальці. Бені там і поруч не стояло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 минуты назад, Серьожа сказал: Где я написал что Коломойский патриот? а що таке в вашому розумінні проукраїнський? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 Только что, Alvalk сказал: Цікаво, хто говорить? Мабуть не одесити. Я Вам не скажу за всю Одесу.Но за Днепр и Харьков знаю точно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 (змінено) 7 минут назад, 7351 сказал: Під час вторгнення в Іловайську керував -- не впорався... Будемо рахувати, де керував і не впорався Зеленський? Чи це буде дуже больно ля вашої психики? Змінено 29 травня 2024 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 години тому, Бездомный сказав: в першому турі я голосував за Ющенка . Але ті , хто вивели у другий тур овоча з тюблею , нарікають мені за те , що я проголосував за овоча , і мовчать про те , що у другий тур цих потвор вивели вони , і тупо не лишили мені вибору між жабою та гадюкою. Був вибір між миром і війною, яле деякі бовбограї вибрали війну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 минуты назад, Серьожа сказал: Я Вам не скажу за всю Одесу.Но за Днепр и Харьков знаю точно . Одеса сама впоралась, 2 травня. А Паліца практично нічого помітного не зробив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 2 минуты назад, Alvalk сказал: а що таке в вашому розумінні проукраїнський? Кантон не патриот но проукраинский.Так понятно? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 години тому, 12val12 сказав: Лисицкая Елена Укріпрайони були ще в 15 році навколо Маріуполя в радіусі 50 км.Вони будувалися швидко і якісно.А бетонні брили та зуби дракона ,які стояли при виїзді з Маріуполя в бік Донецька,на повороті до Кальчика та Гранітного,дійсно щезли перед самим вторгненням.Чия це була команда,ми мабуть не взнаємо зараз,але час все розставить на свої місця і кожен відповість за ці злочини,як що доживе.В усі села починаючи з Чермалика і майже до Запорізької області ,орки заходили парадним кроком,як то кажуть "без шума и пыли".Багато питань.....Але хто зна,чи буде колись відповідь на них..... БРЕШЕ ? Якась вона підозріла, от якби Олена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 Только что, Alvalk сказал: Одеса сама впоралась, 2 травня. А Паліца практично нічого помітного не зробив Верю,Вам лучше знать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 година тому, US7IGN сказав: з чого всі взяли що йому тут погано? з того, що свобода пересування - це одне з базових прав людини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Серьожа сказав: Я Вам не скажу за всю Одесу.Но за Днепр и Харьков знаю точно . Харків - вотчина Авакова. Харківську ОДА звільняв вінницький "Ягуар". Скоріше, без Порошенка там не обійшлося, бо тоді з Аваковим вони ще "дружили". Змінено 29 травня 2024 користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 4 години тому, Бездомный сказав: хто системно знищував ЗСУ ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 48 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Невже і Фірташа кинув? А ще цікаво, як він Ахмєтова "кинув". Повідайте, всім буде цікаво. Фірташа звичайно, що кинув. Ахметов відкупився. Пінчука ще не кинув, за нього Медведчук заступився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Послухайте Портнікова. Цікаві речі розказує. До когось доходить як до жирафи, чукча нє чітатєль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 (змінено) 22 минуты назад, Серьожа сказал: Кантон не патриот но проукраинский.Так понятно? А в чому для вас відмінність патріота від проукраїнського? Змінено 29 травня 2024 користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Послухайте Портнікова. Цікаві речі розказує. А він там не розказував, чого він особистим прикладом не показує, як треба захищати Україну? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 17 хвилин тому, vadimv сказав: з того, що свобода пересування - це одне з базових прав людини. ну це явно не через Україну та її владу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 2 хвилини тому, Alvalk сказав: А в чому для вас відмінність патріота від проукраїнського? Патріоти підтримують все, що робить держава. Проукраїнські тільки те, що вважають правильним. Я проукраїнський, але не патріот. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Так Діма, той, що Кіт, казав, що вони з Порошенком були заодно, ще з Майдану. А пряме посилання на цитату можна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Патріоти підтримують все, що робить держава. Проукраїнські тільки те, що вважають правильним. Я проукраїнський, але не патріот. от дурні. патріот це взагалі шайтанракета Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2024 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Були на Майдані Хто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз