Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Цього разу "привертання" йде вже десять років. Так. Не десятки,а сотні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Якщо ви помітили, то навіть в Думі багато українців. Які в керівництві РФ. не помітно. чи справжні українці завжди проти України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: не помітно. чи справжні українці завжди проти України? Портніков же чітко сказав, що то не українці, а зрадники України засідають в тій думі. А скільки етнічних українців серед рашистських генералів? Змінено 7 червня 2024 користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 (змінено) 42 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: в Думі багато українців. Які в керівництві РФ Може все ж таки манкуртів? 42 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: ти можеш привертати на свою сторону інших. Може все ж таки вербувати? 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так. Не десятки,а сотні. За цей час кацапи вже знищили мільйони українців, які не хотіли "привертатися". Змінено 7 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Портніков же чітко сказав, що то не українці, а зрадники України засідають в тій думі. А скільки етнічних українців серед рашистських генералів? Я б на вашому місці задався іншим питанням. Скільки кацапів серед наших генералів. Але, оскільки, українці - це нація дегенератів (не я сказав!), то відповіді на ці питання вас здивують. Чи ні. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Може все ж таки манкуртів? Може все ж таки вербувати? А какая разніца? Ви от, готовий манкурт, вам штуку баксів дати і будете працювати на РФ. Чи дві-три-чотири-п'ять. Скільки вам? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 Нідерланди почнуть спільно з Данією виготовляти бойові машини піхоти CV90 для України. Про це повідомляє уряд Нідерландів. Зазначається, що країна вирішила взяти участь у шведському фонді зі створення бойових машин піхоти CV90 для України спільно з Данією та виділила на це 400 млн євро. ua.news/ua/world/niderlandi-viroblyatimut-dlya-ukrayini-shvedski-bmp-cv90 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А какая разніца? Манку́рт — легендарний цілковито покірний хазяїну раб, людина без пам'яті. 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви от, готовий манкурт Я фрилансер, тобто вільна людина. І на пам'ять поки не скаржуся. А єдина спроба завврбувати мене закінчилася навдачею, бо я в армії не служив. ) Змінено 7 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 Ї 14 хвилин тому, vadimv сказав: Манку́рт — легендарний цілковито покірний хазяїну раб, людина без пам'яті. Я фрилансер, тобто вільна людина. І на пам'ять поки не скаржуся. А єдина спроба завврбувати мене закінчилася навдачею, бо я в армії не служив. ) То скільки?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ї То скільки?:) - Да за кого вы меня принимаете!? - За кого принимаю - понятно, осталось о цене договориться! (с) анекдот 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 10 хвилин тому, US7IGN сказав: - Да за кого вы меня принимаете!? - За кого принимаю - понятно, осталось о цене договориться! (с) анекдот Лишу собі в закладки, як юриста. Може пригодиця. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 7 годин тому, Dmitriy_S сказав: А взагалі, якби я працював на кацапів, то Що значить, якщо? Ви крім них, ще на когось працюєте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Лишу собі в закладки, як юриста. Може пригодиця. всратого юриста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 7 годин тому, Dmitriy_S сказав: Від українців майже нічого не залежить. Вони воюють не за свої і не своєю зброєю. Але воюють, і, якщо припинять, то ті хто лишаться, вже не будуть українцями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: А що там, якщо коротко? Бо агента ФСБ Портнікова півгодини слухати - це западло. Ну вас же слухають, і деякі, навіть, ще не блюють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 Президент Аргентини Хав'єр Мілей найімовірніше не відвідає Глобальний саміт миру у Швейцарії 15-16 червня, оскільки хоче бути у своїй країні під час національних свят. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3872408-prezident-argentini-ne-priide-na-samit-miru-do-svejcarii-zmi.html#:~:text=Президент Аргентини не приїде на Саміт миру до Швейцарії - ЗМІ,-07.06.2024 12&text=Президент Аргентини Хав'єр Мілей,це повідомляє видання La Nacion. Генсек ООН не поїде на саміт миру по Україні www.rbc.ua/rus/news/gensek-oon-poyide-samit-miru-ukrayini-1717782893.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 (змінено) 47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: То скільки?:) Мені один мохіто, будь ласка. 45 хвилин тому, US7IGN сказав: - За кого принимаю - понятно, осталось о цене договориться! (с) анекдот Каждый обычно принимает в меру своей распущенности. Кацапам со мной очень непросто будет о цене договориться - они мне всю жизнь испоганили. Разве что они сами повесят ***ла, взорвут кремль, и сожгут мацкву, для начала. Змінено 7 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 17 минут назад, US7IGN сказал: Президент Аргентини Хав'єр Мілей найімовірніше не відвідає Глобальний саміт миру у Швейцарії 15-16 червня, оскільки хоче бути у своїй країні під час національних свят. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3872408-prezident-argentini-ne-priide-na-samit-miru-do-svejcarii-zmi.html#:~:text=Президент Аргентини не приїде на Саміт миру до Швейцарії - ЗМІ,-07.06.2024 12&text=Президент Аргентини Хав'єр Мілей,це повідомляє видання La Nacion. Генсек ООН не поїде на саміт миру по Україні www.rbc.ua/rus/news/gensek-oon-poyide-samit-miru-ukrayini-1717782893.html Кто бы сомневался... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 29 хвилин тому, ozor сказав: Що значить, якщо? Ви крім них, ще на когось працюєте? Це значить що. Інакше б ця недоармія під назвою ЗСУ вже б не існувала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 1 годину тому, Tochkin сказав: чого це? я обіцяв колись не писати тут за політику коли в мене не залишиться більше близьких родичів в Україні, ну ось цей момент настав. я тут взгалі зараз лише тому що про мене згадали і комментую лише бюрократичні питання Дякую вам, що не засрали цей осередок, як коти з адвокатами. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 9 хвилин тому, vadimv сказав: Мені один мохіто, будь ласка. Каждый обычно принимает в меру своей распущенности. Кацапам со мной очень непросто будет о цене договориться - они мне всю жизнь испоганили. Разве что они сами повесят ***ла, взорвут кремль, и сожгут мацкву, для начала. Мохіто - легко. А з кацапами ви вже домовились, в Аліканте їх дохєра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: Ні. Портніков реально розумний чувак. І веде дуже тонку гру. Я йому можу тільки поаплодувати. портников - обычный теле-***о*ол, говорящий то, что хочет слышать плебс. Но я не могу воспринять реального педе*аста (см. видео). Именно пед*ка, который на видео сношается в ж*пу. Кстати, за ссылку на этот пидро*ролик, меня на месяц забанила престарелая кляча - ирка, пронумерованная. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: А какая разніца? Ви от, готовий манкурт, вам штуку баксів дати і будете працювати на РФ. Чи дві-три-чотири-п'ять. Скільки вам? Як на мене, це відкрите вербування. Яка роль в цьому модерів? 2 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2024 3 хвилини тому, ashim1990 сказав: Як на мене, це відкрите вербування. Яка роль в цьому модерів? Яка доля? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз