Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 23 хвилини тому, ks6 сказав: А какой документ подтверждает что человек осуществляет постийний догляд ? Или это в плане, что не каждый инвалид 2-й группы имеет право на постийний догляд? Там совсем мрак, плесень не понимает элементарных вещей и путает Постійний догляд та утримання. Згідно з частиною першою статті 202 Сімейного кодексу України повнолітні дочка, син зобов'язані утримувати батьків, які є непрацездатними і потребують матеріальної допомоги. Полная юридическая безграмотность. Более того, такие обязанности есть исключительно к дочери или сына относительно своих родителей, а не родителей своего супруга . Мрак и безысходность Постанова уряду не відповідає закону, закон суперечить Конституції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: web.archive.org/web/20220303221433/http://echo.msk.ru/programs/personalno/19781/ Н. БОЛТЯНСКАЯ Ну, давайте с чего начнем? Наверное, все-таки начнем с событий на Украине? В. ПОРТНИКОВ В Украине. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Постанова уряду не відповідає закону, закон суперечить Конституції. А все це починалося в 1996 з Конституції, де два речення в одній і тій же статті суперечать одне одному. "Риба гниє з голови" (с) Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Бо умни сильно. Чим освіченіша і розумніша людина, тим менше вона хоче розмножуватися. Тобто вони настільки умні, що не розуміють того простого факту, що стають зникаючою меншиною у світі, чим наражають себе на небезпеку вже за свого життя. Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Н. БОЛТЯНСКАЯ Ну, давайте с чего начнем? Наверное, все-таки начнем с событий на Украине? В. ПОРТНИКОВ В Украине. Читайте далі. П.С. Рекомендую обидва інтерв'ю прочитати повністю. Змінено 8 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто вони настільки умні, що не розуміють того простого факту, що стають зникаючою меншиною у світі, чим наражають себе на небезпеку вже за свого життя. Розуміють, але змінити це не можуть, бо перестануть бути демократією і білими людьми. Пастка розума. Гітлер намагався це змінити, але всім чомусь не сподобалося. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 35 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Посилання вище слабо подивитися? У посиланні усе вірно.В Україні. А як кацапи байдуже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 34 хвилини тому, ks6 сказав: А если бы Портников в интервью ЭХО в 2002 году плюнул в рожу за вотэти "на" то и войны бы не было. До 14 року не мало значения, Україна не була незалежною . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 4 часа назад, vadimv сказал: Як це видно на прикладі Орвела - він жив і мало і xyйово То ж в чому сенс такого життя? В гарних книжках про погане життя? ))) Людям то до лампочки, як ми бачимо - ані книжки, ані історія нічому їх не вчать... А чому навчить Історія , якщо Історію викладають смертельні вороги твого народу ? Нащадки тих жідів та кацапів , хто знищив понад 50 000 000 представників твого народу ? Змінено 8 червня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 29 хвилин тому, vadimv сказав: А все це починалося в 1996 з Конституції, де два речення в одній і тій же статті суперечать одне одному. Де саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Читайте далі. П.С. Рекомендую обидва інтерв'ю прочитати повністю. Не бачу сенсу. Усе зрозуміло із перших слів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 35 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Там совсем мрак, плесень не понимает элементарных вещей и путает Постійний догляд та утримання. Згідно з частиною першою статті 202 Сімейного кодексу України повнолітні дочка, син зобов'язані утримувати батьків, які є непрацездатними і потребують матеріальної допомоги. Полная юридическая безграмотность. Более того, такие обязанности есть исключительно к дочери или сына относительно своих родителей, а не родителей своего супруга . Мрак и безысходность Постанова уряду не відповідає закону, закон суперечить Конституції. Шо ви так нєрвніячете? Виїхати не можете, чи шо? А нащо вам? Харківські при кацапах змін фактично не відчують, бо ментально давно жили на кацапії. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Розуміють, але змінити це не можуть, бо перестануть бути демократією і білими людьми. Пастка розума. Це не пастка розума, а відсутність логіки. ) 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Гітлер намагався це змінити, але всім чомусь не сподобалося. Давня традиція обирати вождями припадочних художників )) Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 2 часа назад, ozzy сказал: Дощ раб системи, він не попливе, навпаки буде розказувати що світлото зло, потрібно жити як пращури без нього О, випадково мем народився, як мені здаєцця: СВІТЛОТО граємо усією країною.... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) Я діко вибачаюся, я тут людина відносно нова, а хто такий Євген Нірян? Бо тільки дізлайки ставить. Це хоббі таке у людини? Я ніколи діз не ставлю. Бо кожна людина має право на свою думку 2 хвилини тому, voglya сказав: СВІТЛОТО Я на роботі зараз живу. У нас категорійність. Якщо вимкнуть нас - то це вже псець буде означати Змінено 8 червня 2024 користувачем Магирус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 27 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Де саме? Стаття 10: Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Геніальна стратегія лавіювання між крапельками, сидіння на двох стільцях, багатовекторності і прийому з усіх боків. Маємо результат. Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це не пастка розума, а відсутність логіки. ) Давня традиція обрати вождями припадочних художників )) Логіки у білої людини явно більше, ніж у прихильників ісламу. І ця ж логіка каже, що процеси мають відбуватися поступово. Еволюція, а не революція. Америці потрібен Трамп. Після нього прийде сильний політик, який все змінить. Якщо американці оберуть Байдена, то далі прийде ще слабший і все стане ще гірше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 3 хвилини тому, Магирус сказав: Я діко вибачаюся, я тут людина відносно нова, а хто такий Євген Нірян? Бо тільки дізлайки ставить. Це хоббі таке у людини? Я ніколи діз не ставлю. Бо кожна людина має право на свою думку А вас бентежать дизлайки? Значить ви не впевнена в своєму світогляді людина. Я теж не ставлю дизлайки, але по іншим причинам. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Шо ви так нєрвніячете? Виїхати не можете, чи шо? А нащо вам? Харківські при кацапах змін фактично не відчують, бо ментально давно жили на кацапії. Хто вам казав, що я нервую із цього? Я і раніше міг виїхати в зараз можу. В нас тут поруч пожежа. www.rbc.ua/rus/news/harkovi-masshtabna-pozhezha-dim-vidno-riznih-1717839585.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 8 хвилин тому, vadimv сказав: Стаття 10: Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Геніальна стратегія лавіювання між крапельками, сидіння на двох стільцях і прийому з усіх боків. Маємо результат. А де протиріччя? Російська, то мова національної меншини, що не так? Хто не дає спілкуватися вдома? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 16 минут назад, Магирус сказал: Я діко вибачаюся, я тут людина відносно нова, а хто такий Євген Нірян? Бо тільки дізлайки ставить. Це хоббі таке у людини? Я ніколи діз не ставлю. Бо кожна людина має право на свою думку теж не ставлю дизлайки , навіть , якщо рука сама тянеться 🤣 тут є типажи , діз від яких десяти лайків вартий 🤣 але це не про Євгена - всі дізлійки від Єагена по ділу ( мені теж чимало свого часу вліпив - привід замислитися , а чи не маячню ти ляпнув 🤣) Змінено 8 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А де протиріччя? Протиріччя в тому, що або держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України і тоді російській мові НЕ гарантується вільний розвиток, використання і захист. Або російській мові гарантується вільний розвиток, використання і захист, і тоді держава НЕ забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. А не одночасно. 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: що не так? У вас там поряд пожежа, а ви мене питаєте що не так? Цікаво, коли ж до вас дійде, що пожежа - це наслідок (в тому числі) і статті 10 Конституції. Як казала Новодворська "Компромиссы вас догонят!" Таки догнали... Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: Як казала Новодворська "Компромиссы вас догонят!" Таки догнали... компроміси були необхідні , щоб максимально відтягнути час , поки на пенсію вийдуть радянські ахвіцери , за служби яких опір України відбувався б за кримським , або донецьким-луганським алгоритмом Змінено 8 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) Три українських дрона вперше уразили аеродром Моздок ( той самий , з якого кацапи бомбилим Ічкерію ) Той самий, на к якому базуються Ту-22М3 та регулярно злітають МІГ-31К. Відстань від от України – приблизно 1000 км. Змінено 8 червня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 52 хвилини тому, Магирус сказав: Я діко вибачаюся, я тут людина відносно нова, а хто такий Євген Нірян? Бо тільки дізлайки ставить. Це хоббі таке у людини? Я ніколи діз не ставлю. Бо кожна людина має право на свою думку я думаю це форумний бот. але від нього дизлайк = лайку нормальної людини, тому я би більше хвилювався якщо від нього не буде дизлайків. значить ви нічого розумного так і не спромоглися написати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз