Вячеслав63 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Прикольненько - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 6 часов назад, US7IGN сказал: є шанс побачити як прості рішення застосовуються для офісу простих рішень. Стратегия демократов Примерно такая же помощь Украине, как и сейчас. 40-60 млрд в год. Конгресс противится, будет борьба. Ничего серьезней Ф16 не планируется. Зона поражения - 100 миль вглубь от границ 91 года. Условия прекращения войны - выставляет Украина. Никаких сепаратных договоренностей. Стратегия республиканцев Все сложнее, но за основу взяты тезисы Кит Келлог и Кейт Фляйц. Возможность остановки военной помощи, если Украина отказывается от мирных переговоров. В случае отказа балалайни - усилении поддержки Украины. Балалайня поставлена в известность. Два варианта - прекращение огня и заморозка на нынешней линии соприкосновения (первый), Украина выводит войска из Донецкой и Луганской областей, балалайня уходит из больше части Херсонской и Запорожской областей. Коридор в Крым шириной 50 миль остается за рашей (второй). Также законодательное закрепление невступления в НАТО в течение 15-20 лет, россия выплачивает контрибуцию в виде процента со всех экспортно-импортных операций. Часть санкций с неё снимут. Все санкции снимут только после выхода из Крыма. Это скользкий момент, т.к. идут торги о будущем статусе Крыма. Не похоже, что его нам отдадут. Но и раше тоже не светит... Если план балалайней не принимается - резкое увеличение помощи Украине. Пока разговор идет о достаточном количестве Ф22, увеличение зоны поражения до 500 миль и поставка соответствующих боеприпасов на такое расстояние. Основные отличия в подходе Байден будет действовать под лозунгом "Ничго об Украине без Украины". Трампу на Украину плевать, он не желает разговаривать с Киевом. Говорить будет только с ***лом. Нас поставят перед фактом. (С) Где то так видится. Змінено 29 червня 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 3 години тому, Дощ сказав: Контрнаступу не було - цим визначенням оперують цивільні, журналісти і т.п. некомпетентні люди типу безмозглої. Контрнаступ (зворотний рух) - оперативний термін, його можливо здійснювати виключно на незакріплені позиції, коли ворог ще не встиг закріпитись, а коли вони вже півроку заривались то це що завгодно але не конртрнаступ. Щодо самого факту тут безтолково щось обговорювати, на війні відбувається багато подій і дій, не всі вони є вдалими але це не значить що не потрібно нічого робити - то тільки на словах все ясно і понятно, і, як правило, заднім числом, але життя постійно вносить корективи Ти суворо судиш "контрнаступом" оперували в інформаційному просторі в широкому розумінні - що от наступали кацапи,а тепер почнемо ми. Запізнились з цим контрнаступом ,але тут багато чого залежало від партнерів,які виділяли на це зброю і ми пам'ятаємо як це все було складно і недостатньо як на мене. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 3 години тому, Privet сказав: Новина щодо пивничної Кореї, московії та їх договору - у контексті історичних паралелей - договір країні красних прапорів та Німеччині. Питання - хто з них планує напасти першим на підписанта ? Навіщо? Навпаки, тісний союз рашка,китай,кндр та "прімкнувший" до них іран. Вісь зла . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимр прораб Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, Canton сказав: Стратегия демократов... Коли пи...те чужу працю, незабувате добавляти значок (С) Змінено 29 червня 2024 користувачем Владимр прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Я тут бухать кинув приблизно на півроку, до дня народження. Я таке практикую. Так що мене не буде на форумі. Бо не інтєрєсно сюди тверезим заходити. В конце-концов на цьому форумі, зокрема в подібних гілках, можна спілкуватися тільки коли вип'єш. Як-то кажуть, треба спуститися на рівень співбесідника, а кращого засобу, ніж алкоголь, я не знаю. А ще краще спуститися ще нижче (якщо прилічно випить). Тоді взагалі приємно поспілкуватися з розумними людьми. Тож почитаю вас в режимі офлайн. Іноді. Бо не сильно інтєрєсно. В принципі все одне і теж. Ніяких нових ідей. Пи.Си. Можливо за цей час я покину цю благословену країну. Поки що на півроку. Але маю надію, що зароблю трохи на майбутніх виборах, не пізніше кінця наступного року. В конце-концов, треба жить на шось за границьою. Ваш Кіт:) 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 19 хвилин тому, Canton сказав: разговор идет о достаточном количестве Ф22 Обана! 19 хвилин тому, Canton сказав: увеличение зоны поражения до 500 миль Обана!! По кремлю, лубянке, фрунзенской набережной и ново-огарево? ) 19 хвилин тому, Canton сказав: и поставка соответствующих боеприпасов на такое расстояние. Томагавков? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 18 хвилин тому, vadimv сказав: Обана! Обана!! По кремлю, лубянке, фрунзенской набережной и ново-огарево? ) Томагавков? )) Хватить тупить, ваші яйця на Таїті ніхто не збереже:) Ви там ніхто і звуть як ніяк:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 36 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я тут бухать кинув приблизно на півроку, до дня народження Раз в пол года организму нужно давать встряску - не бухать! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Тільки що, Canton сказав: Раз в пол года организму нужно давать встряску - не бухать! Це да, перестать дрочить на російську армію, кадровому офіцеру РФ - це складно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це да, перестать дрочить на російську армію, кадровому офіцеру РФ - це складно Тьху на вы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 1 година тому, Юрий Киев сказав: Навіщо? Навпаки, тісний союз рашка,китай,кндр та "прімкнувший" до них іран. Вісь зла . Юра, я тільки що перечитав закриту вітку форума твою. Це ***ець. Знаєш чому генерали хочуть мобілізацію 40+? Тому що совок, так воні виховані. Бо це бидло. Барани, яких можна гнати на убій, гвинтики системи, які виховані, щоб не творити спротив. Я ще раз, повторюю, перечитав це все. Але ти не пристрелив жодного з уйобків командирів. Бо радянське чмо. Вибач. Ти гвинтик радянської системи. І я впевнений, що ти б з задоволенням став би гвинтиком цієї системи, як Дощ і прочі підари, які купилися на запропоновані плюшки. Змінено 29 червня 2024 користувачем Dmitriy_S 1 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 7 годин тому, Canton сказав: Точно, точно...даже условия уже обрисованы в контурах... Возможные сценарии в зависимости от результатов выборов в США Байден не будет давить жестко. Будет предложена техническая помощь- полное финансирование процесса, обеспечение передвижными избирательными пунктами за рубежом, создание относительно безопасной сети избирательных пунктов в Украине. Будет предложен алгоритм голосования на линии фронта. Процесс голосования растягивается на неделю. Детали и нюансы в процессе проработки. Трамп будет прессовать не на шутку. Зеленского он терпеть не может, считает его одним из виновников импичмента. Считаете его "твердолобым ослом, который только и умеет, как тянуть у Америки деньги"(С) На нашу конституцию ему наплевать. "Хотят помощи - пусть сами думают, как выйти из этой ситуации"(С) От як можна було того ж Шарпа, який пише українською, перекласти на кацапську? Як? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 1 година тому, Юрий Киев сказав: Ти суворо судиш "контрнаступом" оперували в інформаційному просторі в широкому розумінні - що от наступали кацапи,а тепер почнемо ми. Запізнились з цим контрнаступом ,але тут багато чого залежало від партнерів,які виділяли на це зброю і ми пам'ятаємо як це все було складно і недостатньо як на мене. А наступати на трьох напрямках одночасно, то не складно.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 44 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Хватить тупить, ваші яйця на Таїті ніхто не збереже:) Ви там ніхто і звуть як ніяк:) Натякаєте, що перебування під окупацією (двічі) є ознакою великого розуму? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: Натякаєте, що перебування під окупацією (двічі) є ознакою великого розуму? ) Я там був хоча б з природньої реакції захищати свій дім, а ви/ти уїбали звідти бєз сомнєній і сожалєній:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 27 минут назад, Dmitriy_S сказал: От як можна було того ж Шарпа, який пише українською, перекласти на кацапську? Як? Запросто... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я там був хоча б з природньої реакції захищати свій дім Простіше кажучи - через тваринний інстинкт, який переважає над лобними долями ) Двічі!! Необучаємиє... 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: а ви/ти уїбали звідти бєз сомнєній і сожалєній:) Сомнєнія і сожалєнія у мене закінчилися ще в березні 2017 Змінено 29 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 Тільки що, Canton сказав: Запросто... Хуйлу харківському кацапському - лєгко. Не жалуйтесь потім, уйобки кацапощелепні, що на вас кабы падают. Надіюсь, це вас вилікує. Але нє. Кончені кацапи конченими мають і здохнуть. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Простіше кажучи - через тваринний інстинкт, який переважає над лобними долями ) Сомнєнія і сожалєнія у мене закінчилися ще в березні 2017я Я в курсі і все це читав і все це ізучав І оце все що ви назвали, і ще двадцять годназад:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я в курсі і все це читав і все це ізучав І оце все що ви назвали, і ще двадцять годназад:) І це все одно не допомогло уникнути окупації. От що значить постійно бухати (розчиняти і зливати мізки в унітаз). Змінено 29 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хуйлу харківському кацапському - лєгко. Не жалуйтесь потім, уйобки кацапощелепні, що на вас кабы падают. Надіюсь, це вас вилікує. Але нє. Кончені кацапи конченими мають і здохнуть. Истерикой удовлетворен... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 16 хвилин тому, vadimv сказав: І це все одно не допомогло уникнути окупації. От що значить постійно бухати (розчиняти і зливати мізки в унітаз). Таке, подивимося де ми опинимося в кінці-кінців:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Таке, подивимося де ми опинимося в кінці-кінців:) Типу "в кінці кінців" є якісь варіанти... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз