vadimv Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 11 годин тому, 7351 сказав: Якщо замість Зеленського стане хтось накшталт Порошенка -- гарантований повільний перехід до стану Беларусі... або швидкий. Зеленський -- це виключення зі всіх українських політиків -- просто шанс Україні... Цитата Так у нас вообще 2 варианта: - плохой (Петя нас ведет в мордор долгим извилистым путем) - очень плохой (Беня нас ведет туда по-быстрячку) И я лично не вижу других вариантов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 (змінено) 21 хвилину тому, sergio сказав: Тут вроде балов набрал в Политех на на коммерцию, на любой фак хватит поступить. Да в принципе и не на крутой бюджет тоже. Поцікавився, як вступають до ВНЗ у нинішній час. Цікавий тест знайшов, просто бомба... Аж до проросійської пропаганди, чого там тільки немає. Наприклад, ви знаєте, що гендерів зовсім не існує? Це вам не тридцять гендерів, і не чоловік-жінка, все більш цікаво. zno.osvita.ua/master/tznpk/566/ Ось, наприклад, як би Ви відповіли? Вгадали б чи ні? Змінено 30 червня 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 (змінено) 22 хвилини тому, sergio сказав: Не в том смысле. Из бана вышел. Тут вроде балов набрал в Политех на на коммерцию, на любой фак хватит поступить. Да в принципе и не на крутой бюджет тоже. Вітаю! 22 хвилини тому, sergio сказав: Вывозить?! Куда и с какими перспективами ну це у кожного індивідуально. у мене мала повертатися не планує Змінено 30 червня 2024 користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 Только что, US7IGN сказал: Вітаю! ну це у кожного індивідуально. у мене мала повертатися не планує Поки пхаю в полутех. Де все рідне і знайоме. Поки лазейка з виїздом як супровід є. З дружиною, якщо щось виїде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 Тільки що, sergio сказав: Поки пхаю в полутех. Де все рідне і знайоме. Поки лазейка з виїздом як супровід є. З дружиною, якщо щось виїде. ну ми просто порівняли перспективи з українським дипломом і європейським. ні, брешу. українську освіту взагалі не розглядали 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 23 хвилини тому, sergio сказав: Я колись так від поліціянтів злиняв, які сусідам по парковці вже почали квітанції виписувати. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 (змінено) 42 минуты назад, iiigolkin сказал: І знову на арені Піонтковський зі своїм прогнозом. Після Солов'я це, за контрастом, слухається як реальний аналіз. Як набридне - знову буде Соловей віщати про морозилку. ну , взагалі то , навіть кацап потапенко (а в нього завжи була платівка з впевненим видом видом казати "санкції не працюють") заскавчав від заборони ММВБ торгувати долларами /євро , та іншими корисними санкціями , які "важчі за визнання кацапії державою - спонсором тероризму" , каже , що цілком ймовірно , що й юань може піти з кацапії , і доведеться торгувати через казаські теньге та киргизькі соми . В ідеалі для Байдена - дотиснути кацапів до виборів Президента США , або завдати кацапам таких нищівних втрат , щоб навіть Трамп у разі перемоги нічого вже не міг "повернути взад". А вийде , чи ні - подивимося . Зараз кульмінація санкційно-політичного тиску . Змінено 30 червня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цей анекдот стане актуальним для українців восени:))) Хоча, по всьому видно, що вони полюбляють без вазеліна:) ну подивимося... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: Вітаю! ну це у кожного індивідуально. у мене мала повертатися не планує Как ответил мой сосед, у которого дочка учится во вроцлавской консерватории, когда я спросил, что нужно, чтобы учится за границей, хороший атестат, знание языка, и тп - ответил главное бабки, чтобы это все профинансировать. А у мну дочка через год бакавлатуру заканчивает, и тут уже без вариантов дальше нужно забугор отправлять учиться, бо в ЛНУ магистратура это дно. Короче на всех ресурсов не хватит. Полутех платный малому ещё потяну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 6 минут назад, vadimv сказал: Я колись так від поліціянтів злиняв, які сусідам по парковці вже почали квітанції виписувати. ) Я під Львовом живу, тут вже кожного дня вже по дорозі почали облави робити. Добре, що навчальный рік закінчився, дружина взяла лікарняний. Сижу дома виїжджаючи, час від часу в найближчий АТБ. Але вже налрвчився, вони буває, що стоять за поворотом, на розвилці, я тихенько підїжджаю, там дорога проглядається через кущі, якщо чисто, газ в пол. Якщо ні, обїжджаю грунтовкою через ліс. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 21 минуту назад, iiigolkin сказал: Поцікавився, як вступають до ВНЗ у нинішній час. Цікавий тест знайшов, просто бомба... Аж до проросійської пропаганди, чого там тільки немає. Наприклад, ви знаєте, що гендерів зовсім не існує? Це вам не тридцять гендерів, і не чоловік-жінка, все більш цікаво. zno.osvita.ua/master/tznpk/566/ Ось, наприклад, як би Ви відповіли? Вгадали б чи ні? Завдання на 200 балів. Думаю через кліповість. Яка правільно відповідь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 14 минут назад, vadimv сказал: Я колись так від поліціянтів злиняв, які сусідам по парковці вже почали квітанції виписувати. ) А міг би за бампер вчепитися і волочитися за машиною. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 1 хвилину тому, sergio сказав: ответил главное бабки, чтобы это все профинансировать 1000 євро на хату та поїсти це багато? до речі, я вважаю що поки в Україні за освіту не будуть брати 50+ євро на рік то ніхто наших спеціалістів цінувати не буде 24tv.ua/education/vartist-navchannya-pravo-skilki-koshtuye-rik-navchannya-vishah_n2578504 2 хвилини тому, sergio сказав: Я під Львовом живу, тут вже кожного дня вже по дорозі почали облави робити. Добре, що навчальный рік закінчився, дружина взяла лікарняний. Сижу дома виїжджаючи, час від часу в найближчий АТБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 41 хвилину тому, sergio сказав: Вывозить?! Куда и с какими перспективами Куда угодно. Год на обучение языку. С утра и до упора, без выходных. Германия ещё принимает. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 20 хвилин тому, sergio сказав: Поки пхаю в полутех. Де все рідне і знайоме. Поки лазейка з виїздом як супровід є. З дружиною, якщо щось виїде. Как стукнет 18 лазейка автоматически закроется. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 6 хвилин тому, sergio сказав: А міг би за бампер вчепитися і волочитися за машиною. ну може він так вже спробував і йому не сподобалося. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 24 хвилини тому, US7IGN сказав: ну подивимося... Бєзумству храбрих пойом ми пєстню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 (змінено) 15 хвилин тому, sergio сказав: Завдання на 200 балів. Думаю через кліповість. Яка правільно відповідь? Ви вгадали, що вони хотіли. Але правильні майже всі відповіді. Краще пройдіть весь тест, там багато іншого цікавого. І без тренувань це не пройти з першого разу - основні бали набереш, але трохи не вистачить до прохідного, так це складено. Наприклад, що ви знаєте про те, що гендерів не існує? Або про те, що в українців історично патерналізм (не жарт, там є десяток тестів на цю тему, де доводять, що від природи українці хочуть царя і сильної руки). Ось такі тести. Коротше, над Бездомним можна іржати, коли він говорить про російського попа і вчителя - але очі потрібно відкритими тримати, тоді може сміх вщухне. Змінено 30 червня 2024 користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Как стукнет 18 лазейка автоматически закроется. Як супровид пока действует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 (змінено) 39 минут назад, Бездомный сказал: В ідеалі для Байдена - дотиснути кацапів до виборів Президента США , або завдати кацапам таких нищівних втрат , щоб навіть Трамп у разі перемоги нічого вже не міг "повернути взад". А вийде , чи ні - подивимося . Зараз кульмінація санкційно-політичного тиску, Якщо самого Байдена не дотисне саме демократичний істеблішмент, бо він вже не витягує чисто фізично. Хоча когніти́вно ще переважає Трампа. Дивно, що долю Америки, а може навіть і цілого світу мають вірішити фізичні чи мікроскопічні розумові переваги одного старигана над іншим, тим більше що одного з них можна запідозрити в работі на путена. А тут головну роль грають моральні устої. Змінено 30 червня 2024 користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 1 хвилину тому, sergio сказав: Як супровид пока действует. все змінюється. я б на це не розраховував. 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бєзумству храбрих пойом ми пєстню ви у слові їбанутий багато помилок зробили. але ж люди не змінюються. головне вірити в Бога! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 3 минуты назад, iiigolkin сказал: Ви вгадали, що вони хотіли. Але правильні майже всі відповіді. Краще пройдіть весь тест, там багато іншого цікавого. І без тренувань це не пройти з першого разу - основні бали набереш, але трохи не вистачить до прохідного, так це складено. Наприклад, що ви знаєте про те, що гендерів не існує? Або про те, що в українців історично патерналізм (не жарт, там є десяток тестів на цю тему, де доводять, що від природи українці хочуть царя і сильної руки). Ось такі тести. Коротше, над Бездомним можна іржати, коли він говорить про російського попа і вчителя - але очі потрібно відкритими тримати, тоді може сміх вщухне. В мене малий 152 бали з мови набрав, і то як з осені до репетитора ходив по 500 грн за дві години. Загалом на мову тільки десь 16 кг пішла.Загалом десь під 60 кг підготовка до НМТ коштувала. Школа то зараз дно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Якщо самого Байдена не дотисне саме демократичний істеблішмент, бо він вже не витягує чисто фізично. Хоча когн ще переважає Трампа. Дивно,що долю Америки, а може навіть і цілого світу мають вірішити фізичні переваги одного старигана над іншим, тим більше що одного з них можна запідозрити в работі на Путена. так то ж шоу для бідних. ви ж у велосипедиста повірили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 56 хвилин тому, sergio сказав: Не в том смысле. Из бана вышел. Пы. Сы. Пока в Украине. Не знаю как получится в Албанию выскочить. Тут до границы проблема доехать, чтобы не бусифицировали. На сколько смотрел в телеге Краковец-Корчова пока как супровид выезжают. У мну другая дилема, малому 4 месяца до 18-ти. Вывозить?! Куда и с какими перспективами Тут вроде балов набрал в Политех на на коммерцию, на любой фак хватит поступить. Да в принципе и не на крутой бюджет тоже. Нащо вчити дитину в Україні, маючи Польщу під боком? Та ще й з перспективою мобілізації і статусу невиїзного. Це ж як треба не любити свою дитину І якість навчання в українських вузах - гівно. І це ще в мої часи було, а я вчився в київському політеху, начебто одному з найсильніших технічних вузів країни. Зараз періодично спілкуюся з свіжими випускниками, суб'єктивно якість ще впала. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Дивно,що долю Америки, а може навіть і цілого світу мають вірішити фізичні переваги одного старигана 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз