Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: я й забув про прозлучення)) Треба було одразу одружитися знову )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 10 минут назад, Alvalk сказал: Та бачу, які є. Один тут буває інколи, інший взагалі не буває, зато п*здять про Одесу, як дихають 🤡 Мені достатньо ютубу і спілкування з ватником на роботі щоби висновки робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, karbo сказал: Мені достатньо ютубу і спілкування з ватником на роботі щоби висновки робити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 24 хвилини тому, Магирус сказав: Ну і якщо працювати "на агресора" - то це там, де мільйонна аудиторія, а не будівельний форум і політична тема, де спілкуються 15-20 осіб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 18 хвилин тому, US7IGN сказав: порівняння - один з головних інструментів аналізу. якщо не знати чому в Україні дупа навіть порівняно з Польщею, то як знати над чим працювати треба? я бачу прямий зв'язок між тим що поляки, литовці, латвійці та естонці не розмовляли кацапською і обрали НАТО з тим що їм не доводиться воювати з парашкою. польша не входила в союз.може їм трохи легше було ? ніж остальним,а особливо нам с флотом в криму? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Треба було одразу одружитися знову )) я одружився років через 5)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: польша не входила в союз.може їм трохи легше було ? ніж остальним,а особливо нам с флотом в криму? Почитайте хто такий Лех Валенса хоча б ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, МаТраС сказав: польша не входила в союз.може їм трохи легше було ? ніж остальним,а особливо нам с флотом в криму? В Естонії і Латвії теж був флот, але їм якось вдалося його випхати підсрачниками. Змінено 20 липня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Почитайте хто такий Лех Валенса хоча б ))) трохи почитав в вікі. завтра в обід ще раз почитаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 25 хвилин тому, МаТраС сказав: вам не складно цю операцію зробити,бо я вже тричі на вашу книжку на телефоні клікнув. чи ви там 15 копійок за клік заробляєте?))) Дякую, я шукав, де прибрати. Наче прибрав - так мені здалося. Зараз зроблю. Воно вже нікому не потрібно і не актуально Наче розібрався і видалив Змінено 20 липня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 47 минут назад, Бублик сказал: Не фантазуйте.Не спілкуються вони татарською.Тільки російською. Ну, вот вики - "Татарский язык является вторым по распространённости и по количеству говорящих национальным языком в России[7]." - https://ru.wikipedia.org/wiki/Татарский_язык А так это был просто пример, можно взять любой другой пример, ну там когда Германия напала на Австрию - немецкий язык был языком оккупантов или защищающихся и т.п. Мысль в том что язык ни кому не принадлежит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, katso сказав: ну там когда Германия напала на Австрию - немецкий язык был языком оккупантов Саме про це і писав сьогодні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) ну і про Фаріон. хер з ним,про покійників херово не кажуть, але у вік калі юга можна все. повага за труди їй,дійсно був вклад,але: фільм Бєй в кость: Слышал такое выражение, если мужик построил тысячу мостов и сосал один член то мир запомнит его не великим строителем, а членососом Змінено 20 липня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 хвилини тому, katso сказав: язык ни кому не принадлежит. Он-то может и не принадлежит, но некоторые ... используют его в качестве оружия против других. Кстати, "никому" пишется слитно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, Магирус сказав: Дякую, я шукав, де прибрати. Наче прибрав - так мені здалося. Зараз зроблю. Воно вже нікому не потрібно і не актуально Наче розібрався і видалив хер ви прибрали)) книжка може кому і цікава.не видаляйте. але поважайте людей зі смартфонами... можна ж зробити ссилку з назвою книжки Змінено 20 липня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 минуты назад, МаТраС сказал: ну і про Фаріон. хер з ним,про покійників херово не кажуть, але у вік калі юга можна все. повага за труди їй,дійсно був вклад,але: фільм Бєй в кость: Слышал такое выражение, если мужик построил тысячу мостов и сосал один член то мир запомнит его не великим строителем, а членососом Ти щойно відсмоктав в кацапів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: Ти щойно відсмоктав в кацапів пішов на *** клоун .вивчи всю її біографію і загони. і я не сказав,що вона толкового не зробила. зробила багато...але.. а ти чмо тільки поверхнево читаєш Змінено 20 липня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 12 хвилин тому, Магирус сказав: Саме про це і писав сьогодні ніхто ж не заперечує щоб кацапи вчили українську Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 21 хвилину тому, katso сказав: Ну, вот вики - "Татарский язык является вторым по распространённости и по количеству говорящих национальным языком в России[7]." - https://ru.wikipedia.org/wiki/Татарский_язык А так это был просто пример, можно взять любой другой пример, ну там когда Германия напала на Австрию - немецкий язык был языком оккупантов или защищающихся и т.п. Мысль в том что язык ни кому не принадлежит. Які ж ви, вошнонарєчні - кумедні🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 38 хвилин тому, 7351 сказав: Зайшли, почитали пару сторінок по приколу і вийшли. Це будівельний форум. Народ зараз сидить на Тєлєгє. Тим більше в порівнянні з Арєстовічєм - Кантон просто немовля. І знову таки - нічого в його постах я не бачу. Бачу тільки те, що він має точку зору відмінну від вашої і все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Зайшли, почитали пару сторінок по приколу і вийшли. Це будівельний форум. Народ зараз сидить на Тєлєгє. Тим більше в порівнянні з Арєстовічєм - Кантон просто немовля. І знову таки - нічого в його постах я не бачу. Бачу тільки те, що він має точку зору відмінну від вашої і все ви зі ссилкою розберіться) товариш бувший рятувальник)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 15 минут назад, МаТраС сказал: вивчи всю її біографію і загони. Розкажи нам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Тільки що, МаТраС сказав: ви зі ссилкою розберіться) товариш бувший рятувальник)) Так наче прибрав - я нічого не бачу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 Тільки що, karbo сказав: Розкажи нам кпрс для кар єри це як по твойому? коли в райвідділі була вакансія офіцера, а в мене тоді освіта позволяла,то мій дід .повага йому велика за його слова...сказав: синок,якщо підеш,то я з тобою здороватись не буду... шо скажеш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 20 хвилин тому, МаТраС сказав: хер ви прибрали)) книжка може кому і цікава.не видаляйте. але поважайте людей зі смартфонами... можна ж зробити ссилку з назвою книжки Я не бачу посилання - я гадав, що його вже давно немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз