anabioz Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 1 хвилину тому, Дощ сказав: 9 годин тому, vadimv сказав: І взагалі, Кузьма знав "що буде війна" ще у 1997 і я тоді таки його чув... Чув дзвін, да не знає де він (С) P.S. Я фігею, дорога редакція, з цих казочників! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 2 хвилини тому, anabioz сказав: Я так розумію, що до бездомномно-вінсольних-кантоно-вадимів прибуло? Так - прибув anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 17 минут назад, Магирус сказал: ... Моя вам порада - якщо ви мешкаєте в приватному будиночку - зробіть буржуєчку або "булерйан". Якщо квартира - придбайте зарядну станцію, поки вони ще коштують на за "всі гроші світу". Цієї зими ви "пізнаєте війну" Щось не зрозуміла градація: приватному будинку - буржуйку; квартирі - аккумулятор... В квартирах буде тепло але не буде світла а в будинках навпаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 1 хвилину тому, 988888 сказав: Щось не зрозуміла градація: приватному будинку - буржуйку; квартирі - аккумулятор... В квартирах буде тепло але не буде світла а в будинках навпаки? В квартирі не поставиш а ні генератор, а ні додаткове опалення. Тому тільки зарядна станція. А в приватній оселі - майже все, на що вистачить грошей.. Може не так висловився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 5 хвилин тому, Дощ сказав: Ніякого сенсу Якось сумно (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Так - прибув anabioz Та от я і бачу, що ваша "гвардія" поповнилася ... Скільки ж вас, упоротих. Нічого, і не таких переживали. Тьфу, аж гидко відповідати. Відправив до цих "товаріщєй в ігнор". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, anabioz сказав: Та от я і бачу, що ваша "гвардія" поповнилася ... Скільки ж вас, упоротих. Нічого, і не таких переживали. Тьфу, аж гидко відповідати. Відправив до цих "товаріщєй в ігнор". А ви тут бусічка - діамант форума? )) Вибачте мене, охлоса Змінено 29 серпня 2024 користувачем Магирус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 5 минут назад, Магирус сказал: ...а ні додаткове опалення. Тому тільки зарядна станція... Альтернативне аварійне опалення в квартирі влаштувати можна. Воно буде коштувати десь як і зарядна станція. Пересічні цим ЗАРАЗ не заморачуються бо то-ж ремонт попортиться, дизайн... Півень клюне - зашевеляттся... Але вже буде дорожче... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 3 хвилини тому, 988888 сказав: Альтернативне аварійне опалення в квартирі влаштувати можна. Воно буде коштувати десь як і зарядна станція. Пересічні цим ЗАРАЗ не заморачуються бо то-ж ремонт попортиться, дизайн... Півень клюне - зашевеляттся... Але вже буде дорожче... ХЗ, коли не буде електрики...(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 7 хвилин тому, Магирус сказав: А ви тут бусічка - діамант форума? )) Вибачте мене, охлоса А що потерли про свої регалії? Соромно стало за піздьож? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 Только что, Магирус сказал: ХЗ, коли не буде електрики...(( Воно (опалення) автономне. Електрики не потребУє (газові конвектори). Можна скористатись досвідом автокемпінгів... Коротше, є варіанти. Бажання потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 Тільки що, 988888 сказав: Воно (опалення) автономне. Електрики не потребУє (газові конвектори). Можна скористатись досвідом автокемпінгів... Коротше, є варіанти. Бажання потрібно. То розум потрібен ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 2 хвилини тому, anabioz сказав: А що потерли про свої регалії? Соромно стало за піздьож? Ну ви ж прочитали? Цього достатньо. Ви ж не спілкуватися зі мною прийшли. Ви вже надрочені на мою персону і немає значення, що я напишу. Думка упереджена. Хоча я не зрозумів - в чому я упоротий. І, доречі - ви ж мене в ігнор загнали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 4 хвилини тому, 988888 сказав: Воно (опалення) автономне. Електрики не потребУє (газові конвектори). Можна скористатись досвідом автокемпінгів... Коротше, є варіанти. Бажання потрібно. Це якщо газ буде. Як ви в квартирі реалізуєте газове опалення без вентиляції? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 8 хвилин тому, Магирус сказав: Мені, як захиснику України і учаснику бойових дій Хіба захисники України своїх побратимів називають "обісраними вояками"? Тим паче тих хто в строю. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 1 година тому, ashim1990 сказав: Схоже, не помилка пілота. В украинском военном командовании рассматриваются различные версии крушения истребителя F-16, среди которых как ошибка пилота, так и "дружественный огонь" своих ПВО. www.pravda.com.ua/rus/news/2024/08/29/7472566/ Пишуть, що це третій наш літак збитий нашою ж ппо. Таке собі... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 6 хвилин тому, anabioz сказав: То розум потрібен ... За самовільне газове опалення в багатоквартирних будинках передбачена відповідальність. Іменно - що розум потрібно мати і ще трохи знання А шо такоє? Все ж під котролем? Скоро Мааааскву будемо брати. Що, щось пішло не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, tort сказав: Хіба захисники України своїх побратимів називають "обісраними вояками"? Тим паче тих хто в строю. В цій гілці немає кордонів,ліній чи норм та правил. Хто чим наповнений ,те і видає в етер. Жодного сенсу когось виправляти ,але висновки робити можна і навіть потрібно. Змінено 29 серпня 2024 користувачем Юрий Киев 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 3 хвилини тому, tort сказав: Хіба захисники України своїх побратимів називають "обісраними вояками"? Тим паче тих хто в строю. Так я суджу по людях. Бо і Ілля Ківа теж учасник бойових дій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 Только что, Магирус сказал: Це якщо газ буде. Як ви в квартирі реалізуєте газове опалення без вентиляції? Ми-ж розглядаємо це як аварійну ситуацію. Газ це не єдине що горить. Підійде і скраплений газ (нада - і баллони на 20 поверх без ліфта потягаю). Підійде і дизель і бензин... Якщо можна десь достать то і вугілля... То все питання лише привичок до комфорту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 (змінено) 1 годину тому, akineo сказав: пілоти і спеціалісти можууть бути найманими фахівці ппо теж бууло б бажання партнери своїми приколами вже за*бали Контроль над всім процесом передачи та використання ф16 повністю у америкосів. Жодного навіть бажаючого пілота ,а такі є в самих штатах, воювати за штурвалом на стороні України вони поки що не допускають . Думаю і не допустять. Змінено 29 серпня 2024 користувачем Юрий Киев 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 2 хвилини тому, 988888 сказав: Ми-ж розглядаємо це як аварійну ситуацію. Газ це не єдине що горить. Підійде і скраплений газ (нада - і баллони на 20 поверх без ліфта потягаю). Підійде і дизель і бензин... Якщо можна десь достать то і вугілля... То все питання лише привичок до комфорту. Капець... Ви екстремал.... Я на таке не наважусь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Бо і Ілля Ківа теж учасник бойових дій Тобто по собі. Буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 8 хвилин тому, tort сказав: Хіба захисники України своїх побратимів називають "обісраними вояками"? Тим паче тих хто в строю. А хіба побратимів називають "щурами" ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 29 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2024 4 минуты назад, Магирус сказал: За самовільне газове опалення в багатоквартирних будинках передбачена відповідальність. ... Якщо я буду таким законослухняним в той час коли влада потужні відосики мені по телевізору показуватиме то дійсно в квартирі замерзну. Патріотично. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз