Александр Аврамчук Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 тричі ухилянт до повномаштабного вторгнення клявся що війни не буде і радив усім готуватися до шашликів. якщо він каже що війна скоро закінчиться, так і буде. він брехати не може. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Це залежить чи повернеться тричі ухилянт з чергової поїздки за кордон чи отримає статус біженця))) ніхто йому цього не дасть. скажуть, запросив ворога до себе в країну, іди виганяй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 10 минут назад, US7IGN сказал: Це залежить чи повернеться тричі ухилянт з чергової поїздки за кордон чи отримає статус біженця))) АААААА!!!!! Это сделало мне день! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 вибори на россіі 2030 року аж. ще 6 років війни як мінімум. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 16 минут назад, akineo сказал: вибори на россіі 2030 року аж. ще 6 років війни як мінімум. Какие выборы??) К 30-му году пуйло будет именоваться царем Вованом Таврическим, и холопов будут бить розгами на площадях...) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Вот это поворот)) Враги пробрались в самое логово патриотов) Ты фашист, нет ты......(с.) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Наивные европейцы спрашивают: "Як би ви двома словами охарактеризували прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо?" Мля, да на этих дебилов просто зла не хватает... Это же КГБэшный завербованный пи%арас в чистом виде... Диверсант... Ушатал Канаду вхлам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) Сегодня рядышком прилетел ФАБ500 с УМПК Пролетел 105 км. Если раньше южнее черты Харькова не долетало, то теперь с большим запасом. Кисло достаточно. Расскажите что нибудь про чмобиков и про разваливающийся военпром балалайни Змінено 26 вересня 2024 користувачем Canton 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 У Британії починають з'являтися нові дорожні знаки. Ці місцеві дебіли уявили себе занадто багато, вважають що можуть гуляти де хочуть і коли хочуть, і дітей своїх туди відпукати, тому петушмейстери попереджають щоб вони знали своє місце. Біля параші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 5 хвилин тому, Canton сказав: ФАБ500 с УМПК Пролетел 105 км. або це не ФАБ з УМПК, а УПАБ, або ти як завжди прибріхуєш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 5 минут назад, outdoor24 сказал: або це не ФАБ з УМПК, а УПАБ, або ти як завжди прибріхуєш. Выдыхайте , бобер .. Я лучше знаю Даже официалы заявили А "тикайте собi у сраку"(с) Змінено 25 вересня 2024 користувачем Canton 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: Я лучше знаю як обманути фізику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: як обманути фізику? Движок с большей тягой и авионика с большей подъемной силой Если без движка - сброс с большей скорости и аысоты Давно про них были слухи, что 120 км закрывают. Вот теперь я точно знаю, что это реально Змінено 25 вересня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: Движок с большей тягой и авионика с большей подъемной силой Если без движка - сброс с большей скорости и аысоты Давно про них были слухи, что 120 км закрывают. Вот теперь я точно знаю, что это реально Тут така справа, літаки не так вже й далеко від кордону скидають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 19 минут назад, Canton сказал: Расскажите что нибудь про чмобиков и про развали вающийся военпром балалайни Одно никак с другим не связано. Эта ФАБ может лежит на складах с 50-х годов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 3 хвилини тому, Canton сказав: Движок с большей тягой и авионика с большей подъемной силой у ФАБ з УМПК???🧐 тепер я точно знаю, що ти балабол, бо там немає двіжка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Місс лондон 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 4 минуты назад, outdoor24 сказал: у ФАБ з УМПК???🧐 тепер я точно знаю, що ти балабол, бо там немає двіжка Это Вы идиот. УМПК для 500 кг фаб как раз и есть с импульсным ВРД Для 250 кстати тоже. Называется УМПБ Д30 Змінено 25 вересня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 7 минут назад, US7IGN сказал: Тут така справа, літаки не так вже й далеко від кордону скидають. Я знаю откуда сегодня сброс был. Бомба пролетела 105 км 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 3 хвилини тому, Canton сказав: Я знаю откуда сегодня сброс был. Бомба пролетела 105 км А куди летять ті що над Донецьком зкидають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 9 минут назад, DimaF сказал: Одно никак с другим не связано. Эта ФАБ может лежит на складах с 50-х годов. Связано. Первые боеприпасы с УМПК летели на 30 км. Буквально за год они летят уже больше 100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Только что, US7IGN сказал: А куди летять ті що над Донецьком зкидають? А я ебу? Тут бы со своим регионом не прое...ть вспышку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 2 минуты назад, Canton сказал: УМПК Так это УМПК допиливают, их при Сралине не было... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 12 хвилин тому, Canton сказав: Называется УМПБ о, тобто не УМПК. як завжди - написав муйню, а коли підловили, то починаєш викручуватися і правити пости. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 5 минут назад, outdoor24 сказал: о, тобто не УМПК. як завжди - написав муйню, а коли підловили, то починаєш викручуватися і правити пости. Брехать не надо, телепузик... Фаб 250 + умпк с движком имеет собственное название Умпб д30 Фаб 500 пока не имеет, может и не будет. Он не межвидовой Змінено 25 вересня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз