sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 7 минут назад, МаТраС сказал: Мішок піску коштує 35 -40 гривень. Вам не смішно самому з себе? Ще й двічі їздити на ізмєні ХЗ. В нас в будівельному 60.І хоча там написано. 0, 03 куба, по факту два 10 л відра з верхом буде. Платити 30 грн за відро піска трохи тупо. В нас недавно дорогу робили. І лишили щебня куба півтора. Недавно їхав, чувак на Q5 стояв шуфлював в відра і складався багажник. В іншому місці бачив дідок на бусі мерсі причому досить таки свіжаковому теж щебінь грузив в досить в неоднозначному місці. (я там трохи стрьомаюсь) Я на такі речі звертаю увагу певних причин. 😎 А ви мабуть ІТівець з ЗП 5 кує то для вас ті 40-50 грн це ніщо. Пи. Си. Завтра стяжечку десь на 0, 6 куба буду лити. З покупного там тільки цемент. 😏 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 8 хвилин тому, sergio сказав: Ну цеж елементарно, але рятує життя стоять сурикати та дивляться вдалечінь чи не летить орел, чи не біжить лисиця які їх з'їсти хочуть. а самі уважні отримують бампер в лоба 5 хвилин тому, Canton сказав: А еще можно под бомжа нарядиться...главное, чтобы штыняло покрепче...рваную куртку кошачим дерьмом помазать и побрызгаться самогонкой ядреной... 100% работает.. ну у кожного своя стратегія виживання. але чи варто того таке життя? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: але чи варто того таке життя? "Унікальні можливості" казали вони... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 8 минут назад, Canton сказал: А еще можно под бомжа нарядиться...главное, чтобы штыняло покрепче...рваную куртку кошачим дерьмом помазать и побрызгаться самогонкой ядреной... 100% работает.. Для виряджання всеж таки тре прикласти певні зусилля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: але чи варто того таке життя? Смотря в каком месте и в какое время... Я так 4 месяца по Луганской области бродил в 14-м... даже погоняло было -"Бомж" у местных обсосов Максимум чего отгреб - прикладом плашмя по горбу на одном БП Змінено 3 листопада 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 5 хвилин тому, sergio сказав: ХЗ. В нас в будівельному 60.І хоча там написано. 0, 03 куба, по факту два 10 л відра з верхом буде. Платити 30 грн за відро піска трохи тупо. В нас недавно дорогу робили. І лишили щебня куба півтора. Недавно їхав, чувак на Q5 стояв шуфлював в відра і складався багажник. В іншому місці бачив дідок на бусі мерсі причому досить таки свіжаковому теж щебінь грузив в досить в неоднозначному місці. (я там трохи стрьомаюсь) Я на такі речі звертаю увагу певних причин. 😎 А ви мабуть ІТівець з ЗП 5 кує то для вас ті 40-50 грн це ніщо. Пи. Си. Завтра стяжечку десь на 0, 6 куба буду лити. З покупного там тільки цемент. 😏 Я по другому мислю. Якщо хтось дарує, то мені не соромно прийняти. А позоритись, витрачати час їзди на велику, потім на бензин і ще й красти пару мішків піску...хз не вкладається. Якщо я на каву,сигарети тільки в день більше витрачаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 падли мабуть хочуш зробити атаку шахедами на цілодобовому рівні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 4 минуты назад, sergio сказал: Для виряджання всеж таки тре прикласти певні зусилля. Без труда и рыбку не съешь, и на х...не сядешь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 59 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: якщо у мене є дрова зі спиляних дерев, що росли на власній ділянці? Я ж кажу, потрібно придбати рушницю, щоб відстрвлюветися від зелених ідіотів. Колись загравав пес, дивлюся у вікно, мусора к броніках та з автоматами. Дзвоню 102, кажу злочинне 36рупов3вання у дворі, спитали адресу, так ніхто і не приїхав. Вийшов питаю, що ви робите на території приватної власності, отмороз, кажуть спрацювала сигналізація, за якою адресою, мовчать, вивів довбограїв у хвіртку, показую табличку, питаю,читати вмієте? Сфотографував мордяки та номер машини. Пох, на 102 відмороз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 6 хвилин тому, vadimv сказав: "Унікальні можливості" казали вони... ну розкажіть про свої можливості, які відкрилися на пляжі в Іспанії? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 4 минуты назад, US7IGN сказал: стоять сурикати та дивляться вдалечінь чи не летить орел, чи не біжить лисиця які їх з'їсти хочуть. а самі уважні отримують бампер в лоба ну у кожного своя стратегія виживання. але чи варто того таке життя? Краще спати в своєму ліжку, ніж в якомусь контейнері в Голландії, чи на з"йомній хаті в Польщі. Для уникання ТЦКунів я витрачу на порядок менше зусиль ніж на уникання якихось мутних арабів з нігерами які будуть жити в сусідньому контейнері, або пашучи щоб заплатити оренду за квартиру. Вже сто раз обговорювалось. Звалити є зміст або якщо зовсім нічого немає в Україні або наоборот дофіга грошей(ну або ІТвець якись) , що зможеш і за кордоном забезпечити собі комфортні умови. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 3 хвилини тому, Canton сказав: Смотря в каком месте и в какое время... Я так 4 месяца по Луганской области бродил в 14-м... даже погоняло было -"Бомж" у местных обсосов Максимум чего отгреб - прикладом плашмя по горбу на одном БП важка робота у розвідника-диверсанта 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 (змінено) 9 минут назад, vadimv сказал: "Унікальні можливості" казали вони... Ось тільки не треба про Іспанію починати. Був я там в 19му році. На любителя скажімо так. Там Петро Санчес теж не подарок. 😺 Змінено 3 листопада 2024 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: Смотря в каком месте и в какое время... Я так 4 месяца по Луганской области бродил в 14-м... даже погоняло было -"Бомж" у местных обсосов Максимум чего отгреб - прикладом плашмя по горбу на одном БП Агент Бомж? Сто лет!)) Мабуть страшне щось ждали вас там. Але варік працюючий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 Тільки що, sergio сказав: Ось тільки не треба про Іспанію починати. Був я там в 19му році. На любителя скажімо так. ну чому ж. цікаво про можливості. у нас там якраз представництва досі не має. може чогось не знаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 6 минут назад, dvr002 сказал: падли мабуть хочуш зробити атаку шахедами на цілодобовому рівні 1300 шведів в місяць здається запустили. Тобто налагодиди массовые виробництво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 (змінено) 16 минут назад, sergio сказал: Змінено 3 листопада 2024 користувачем ks6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 1 година тому, US7IGN сказав: просто покажете чеки про придбання садженців по дорозі в ТЦК У 90х складав усі накладні на будматеріали. Назбирався пакет, потім чувал. Возив із собою к багажнику. Коли щось віз і зупиняли мусора, відкривав багажник і казав, вибирай. Дякую Луценку. Почав запитувати про причину зупинки. Перестали зупиняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: ну розкажіть про свої можливості, які відкрилися на пляжі в Іспанії? Не треба вдягати куртку, немає опалювального сезону, немає плісняви на хлібі в супермаркетах і ідіотів на дорогах. Ну і ТЦК з шахедами теж немає і світло на півдоби не вимикають. Змінено 3 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 8 минут назад, МаТраС сказал: Я по другому мислю. Якщо хтось дарує, то мені не соромно прийняти. А позоритись, витрачати час їзди на велику, потім на бензин і ще й красти пару мішків піску...хз не вкладається. Якщо я на каву,сигарети тільки в день більше витрачаю Ок. Скільки в місяць ви витрачаєте на тренажерний зал? Проїхатись на ровері, трохи покопати. Мішки по дорозі прямо багажник кидаються, нікуди спеціально їхати не треба. Що значить красти? Кар"єр закинутий вже років 30.Але, тим не мненше , закон про розкрадання державних надр, можна застосувати і до нього. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Не треба вдягати куртку, немає опалювального сезону, немає плісняви на хлібі в супермаркетах і ідіотів на дорогах. Ну і ТЦК з щахедами теж немає і світло на півдоби не вимикають. Буду в опі, розкажу пацанам які вони можливості втрачають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 54 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: якщо дерева самі виросли, або вже були на ділянці... Нотаріально завірені покази попереднього хазяїна. Сусід просив спиляти абрикосу, що росла над його гаражем. Інша сусідка визвала ментів Я сказав, що дерева не пиляємо, а обрізаємо гілляки, що навісають над будівлею, та над електричними проводами . Заспокоїлись, поїхали. Але комунальники так і не приїхали далі обрізати. Дерево потім впало на гараж тієї самої сусідки. Карма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Не треба вдягати куртку, немає опалювального сезону, немає плісняви на хлібі в супермаркетах і ідіотів на дорогах. Ну і ТЦК з щахедами теж немає і світло на півдоби не вимикають. Опалювального сезону нема, а холода є. Які трохи по різному відчуваються в наших утеплених будинках та в їх, збудованих з гівна і палок. Дружини сестра під Мадридом не дасть збрехати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Буду в опі, розкажу пацанам які вони можливості втрачають Я оце вчора побачив в телеграмі небриту морду самі знаєте кого - сіро-зелену, з мішками під очима і з страхом жахом в очах. Карочє, передавайте їм мої щирі співчуття... 32 хвилини тому, US7IGN сказав: але чи варто того таке життя? Змінено 3 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, sergio сказав: холода є ... під Мадридом Минулої зими я ходив у Меркадону у футболці в той час, як по ящику показували кореспондентів у Мадриді в зимових куртках. Змінено 3 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз