Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, vadimv сказал:

Ще один куб бетону до ніг прив'язали )

До чого це?! 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

37 хвилин тому, XL.pro сказав:

Помилка, від цього "життя в Україні". Коли податки будуть вищі за європейські, ринкові ціни на все, в тому числі і на енергоресурси, а доходи залишаться африканськими.

Саме так, закони і податки будуть європейські, а зарплати африканські.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

До чого це?! 

Чим більше кубів стяжки залито (чим дорожче нерухоме лайно) - тим важче його покидати )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Чим більше кубів стяжки залито (чим дорожче нерухоме лайно) - тим важче його покидати )

Є таке. 

.Таке нерухомк майно, як у вас не шкода і покинути. Як там, доречі, ремонт нерухомості у Франеку? 

• Хаха 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Саме так, закони і податки будуть європейські, а зарплати африканські.

15.09.2019 в 11:45, vadimv сказав:

Токо в процессе такой "амнистии" половина населения за границей потеряется.

Нема дурных жить в Африке с налогами как в Европе.

• Дякую 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, US7IGN сказав:

ще трохи цілющої, свіжої та навіть теплої у вуха та очі вам, шановні :lol:

focus.ua/uk/voennye-novosti/677404-mobilizaciya-v-ukrajini-hto-pershiy-otrimuye-povistki-v-ukrajini

Не хватає хлопцям грошей, гусі закінчуються.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Як там, доречі, ремонт нерухомості у Франеку? 

Потроху добудовується

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Потроху добудовується

Так там, вже давно коробка була. Думав вже внутрянку давно зробили. 

Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Не хватає хлопцям грошей, гусі закінчуються.

Якщо перестати платити сто тисячі ЗП с пенсіями прокурорам, вони можуть розізлитися і почати саджати когось, кого не,, треба". 😏

• Хаха 2
Посилання на коментар

А тупие піндоси, як з"ясувалось, не такіе вже і тупие... Нам до ніх "як до кітая раком"...

Страпонімся шановна громада мовою та вірою, це едине що в нас залишилось, нам ведь,як справжнім скрепцам, головне протерпітися, прострадатися та прогордитися...

Змінено користувачем Leon26
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, sergio сказав:

Так там, вже давно коробка була. Думав вже внутрянку давно зробили. 

Коробка була - фасаду не було. Внутрянка вже є, залишилося прибрати риштування з одного боку.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

23.10.2024 в 09:37, DimaF сказав:

У вас якась хвора фантазия.

До цих полетов як до Киева раком...

biz.censor.net/news/3518811/pershyyi_aeroport_v_ukrayini_vidnovyt_robotu_vje_u_sichni

заголовок звісно хайповий, але дуже багато різних рухів, щоб вважати, що хвантазія хвора.

ви часом не під повітряним коридором там в Борисполі живете?

Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

нерухомості у Франеку? 

Франек - то не Суми , Чернігів , Харків , Херсон , Миколаїв , Запоріжжя , Одеса , Дніпро .

Навіть не Хмельницький (  бо Зазбручча )

До Франеку кацапи якщо й дойдуть -  то виключно з грунтовими водами .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, outdoor24 сказал:

ви часом не під повітряним коридором там в Борисполі живете?

Именно под ним)

Первым узнаю что что то взлетело))

Новость из серии "Новый Год в Ялте" от Буданова....

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Бгг, "внезапно" у Трампа нет никакого плана по прекращению войны...🤓

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Коробка була - фасаду не було. Внутрянка вже є, залишилося зняти риштування з одного боку.

Іноді мені вже здається, що звичка будуватися це вже хвороба))

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Новость из серии "Новый Год в Ялте" от Буданова....

колись і позиції  кацапні у НДР здавалися  непохитними 

а потім  тікали , гублячи капці  - самІ тікали , ніхто , навіть , копняками  не вибивав

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Польоти з України можуть відновити на початку 2025 року: які розглядають аеропорти

Польоти в одному з українських аеропортів - "Львів" або "Бориспіль" - можуть відновити до кінця січня 2025 року.

Про це заявив старший партнер страхової компанії Marsh McLennan Кріспін Еллісон на Київському міжнародному економічному форумі, пише "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, якщо нам пощастить, то в січні у нас буде п'ять або шість авіакомпаній, які захочуть літати з України", - сказав Еллісон.

За його словами, забезпечити механізми страхування для авіації буде простіше, якщо літаки почнуть літати з аеропорту "Львів", але президент Володимир Зеленський наполягає на тому, щоб першим було відкрито міжнародний аеропорт "Бориспіль".

"Президент зненавидить мене за те, що я це сказав, тому що він сфокусований на "Борисполі", проте початковий фокус - "Львів". Сім хвилин польоту від Польщі", - сказав старший партнер компанії Marsh McLennan.

Він зазначив, що пасажирські Airbus-320 і Boeing-737 також, як і невеликий пасажирський авіалайнер, потребуватимуть страховки мінімум на три чверті мільярда доларів.

За словами Еллісона, остаточне рішення щодо польотів ухвалюватимуть в Офісі президента. Воно залежатиме від роботи протиповітряної оборони, ситуації з безпекою.

"Я продовжую говорити, що Львів набагато безпечніший за Тель-Авів. Людям не подобається, коли я так кажу, але я кажу", - сказав він.

Читайте також: Україна – не Ізраїль. Чи можливо відкрити українське небо до кінця війни?

Нагадаємо:

Польоти цивільної авіації над Україною були повністю закриті 24 лютого 2022 року.

У квітні 2023 року Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) у своєму прогнозі до 2029 року передбачає, що обмеження на польоти в повітряному просторі України, Росії, Білорусі і Молдови збережуться.

У жовтні того ж року, міжнародний аеропорт "Бориспіль" заявив, що готовий розпочати приймати літаки вже за місяць після закінчення війни.

У листопаді 2023 року керівник офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в Україні ще до завершення війни, ймовірно, відкриють один з цивільних аеропортів.

Компанія "Супернова Ейрлайнз" отримала права на експлуатацію повітряних ліній Львів – Прага та Київ – Прага з частотою 7 рейсів на тиждень для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень.

Міністерство розвитку громад спільно з керівниками міжнародних аеропортів презентували дорожню карту з відкриття повітряного простору України в умовах воєнного стану.

www.epravda.com.ua/news/2024/11/7/721539/

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

Франек - то не Суми , Харків , Запоріжжя , Дніпро .

Навіть не Хмельницький (  бо Зазбручча )

До Франеку кацапи якщо й дойдуть -  то виключно з грунтовими водами

в Херсоні та Ірпенях в 2014-2022 роках мабуть теж думали що лугандонія то далеко та не про них...

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, sat-prof сказав:

Польоти з України можуть відновити на початку 2025 року: які розглядають аеропорти

Польоти в одному з українських аеропортів - "Львів" або "Бориспіль" - можуть відновити до кінця січня 2025 року.

Про це заявив старший партнер страхової компанії Marsh McLennan Кріспін Еллісон на Київському міжнародному економічному форумі, пише "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, якщо нам пощастить, то в січні у нас буде п'ять або шість авіакомпаній, які захочуть літати з України", - сказав Еллісон.

За його словами, забезпечити механізми страхування для авіації буде простіше, якщо літаки почнуть літати з аеропорту "Львів", але президент Володимир Зеленський наполягає на тому, щоб першим було відкрито міжнародний аеропорт "Бориспіль".

"Президент зненавидить мене за те, що я це сказав, тому що він сфокусований на "Борисполі", проте початковий фокус - "Львів". Сім хвилин польоту від Польщі", - сказав старший партнер компанії Marsh McLennan.

Він зазначив, що пасажирські Airbus-320 і Boeing-737 також, як і невеликий пасажирський авіалайнер, потребуватимуть страховки мінімум на три чверті мільярда доларів.

За словами Еллісона, остаточне рішення щодо польотів ухвалюватимуть в Офісі президента. Воно залежатиме від роботи протиповітряної оборони, ситуації з безпекою.

"Я продовжую говорити, що Львів набагато безпечніший за Тель-Авів. Людям не подобається, коли я так кажу, але я кажу", - сказав він.

Читайте також: Україна – не Ізраїль. Чи можливо відкрити українське небо до кінця війни?

Нагадаємо:

Польоти цивільної авіації над Україною були повністю закриті 24 лютого 2022 року.

У квітні 2023 року Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) у своєму прогнозі до 2029 року передбачає, що обмеження на польоти в повітряному просторі України, Росії, Білорусі і Молдови збережуться.

У жовтні того ж року, міжнародний аеропорт "Бориспіль" заявив, що готовий розпочати приймати літаки вже за місяць після закінчення війни.

У листопаді 2023 року керівник офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в Україні ще до завершення війни, ймовірно, відкриють один з цивільних аеропортів.

Компанія "Супернова Ейрлайнз" отримала права на експлуатацію повітряних ліній Львів – Прага та Київ – Прага з частотою 7 рейсів на тиждень для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень.

Міністерство розвитку громад спільно з керівниками міжнародних аеропортів презентували дорожню карту з відкриття повітряного простору України в умовах воєнного стану.

www.epravda.com.ua/news/2024/11/7/721539/

оптиміст :lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, sat-prof сказал:

можуть відновити до кінця січня 2025 року.

Ага, судя по тому как шахеды сегодня насквозь летали через Киев, как раз возобновят.

Мантры, мантры....

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DimaF сказав:

Ага, судя по тому как шахеды сегодня насквозь летали через Киев, как раз возобновят.

ну буде наш план "кавьор" на такі випадки. в кацапстані ж якось літають. хоча я теж не думаю, що Бориспіль буде першим. хіба що спецрейс-камаз з баблом, як у овоча. 

Змінено користувачем outdoor24
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DimaF сказав:

Ага, судя по тому как шахеды сегодня насквозь летали через Киев

Так буває, коли інженери штурмують посадки. Необучаєма нація.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Так буває, коли інженери штурмують посадки. Необучаєма нація.

ви думаєте інженери з АКМ краще би збивали дрони в Києві? :lol:

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

оптиміст :lol:

першим тестовим полетить Зеленський? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...