XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та хай ще потерплять сьогодні. Наступного разу зайду вже після Паски, привітаю з новим Президентом:) Знову зайдете сюди привітати Трампа?))) 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тю, так Україна - це ж фейсбук-країна. Щось робиться тільки через розголос у фейсбуці. Пости в фейсбуці мають більше сили, чим ота купа організацій з трьох-чотирьох букв, які мають слідкувати за законністю. не знаю. нема у мене пейсбука. в моїй синагозі файєрвол його не пропускає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Тю, так Україна - це ж фейсбук-країна. Щось робиться тільки через розголос у фейсбуці. Пости в фейсбуці мають більше сили, чим ота купа організацій з трьох-чотирьох букв, які мають слідкувати за законністю. Це біда України. При цьому повний правовий нігілізм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Знову зайдете сюди привітати Трампа?))) 😅 Я б не проти, щоб він був президентом України, але він поки що зайнятий. Може наступного разу:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я б не проти, щоб він був президентом України, але він поки що зайнятий. Може наступного разу:)) ще запропонуйте взяти Україну не до НАТО і ЄС, а одразу до США. гречкосії навіть власну мову нездатні вивчити, а англійську тим паче Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Дощ сказав: Ну ви самі в це вірите? Щоб з публічними особами які мають не одну сотню к підписників щось "тишком провернути"? Вбийте в гугл адвокат Сергій Гула. Колеги блогери висловлюють припущення, що його затримала СБУ, на його каналах видалені всі відео за останні 3 роки. Змінено 9 листопада 2024 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, US7IGN сказав: таке враження що тільки у вас до нього питань нема. але я вас чудово розумію. я теж вилизую головному босу дупу вправніше за всіх. але принаймні він не тільки знає про моє існування, а ще я й напряму зі мною спілкується Ну, вилизуйте дупи кому хочете, мене ваше особисте життя не цікавить. Якщо в когось до сирського є питання то певно треба їх задавати в першу чергу тому, хто його призначив, а не розмазувати какашки по повістка 7 хвилин тому, andrey_ka сказав: Імненно так. Або , потрібно зробити висновок , що він раптом (сеча в голову стукнула) почав гнати на ЗСУ , що в мене якось не поєднується зі здоровим глуздом. ПС.. І ще раз , пофіг як там відреагував Стерененко , це просто громадянин України (хай навіть відомий). Набагато показовіша реакція влади. Ні, тут саме стерненко розігнав хайп каравул. А реакція влади, а яка до речі реакція влади? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, XL.pro сказал: Вбийте в гугл адвокат Сергій Гула. Колеги блогери висловлюють припущення, що його затримала СБУ, на кого каналах видалені всі відео за останні 3 роки. А давай вгадаю. Мабуть розказував на публіку, як уникнути мобілізації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 32 хвилини тому, karbo сказав: То тепер по питання вже до тебе, якщо розумієш. Чи час і користь є зараз від такого? До нього ніхто не прислухається в військових колах, а розкол в суспільстві він посилює. ВІд такого користь є завжди. Це , як облитись холодною водою , неприємно але корисно. ПС.. Ну да , видно , як не прислухаються. І як можна розколювати суспільство , яке до тебе не прислухається! ПСС.. Все ж таки , наступного разу , спробуйте відповідати на питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: не знаю. нема у мене пейсбука. в моїй синагозі файєрвол його не пропускає Та який же ви після цього українець? Це безвідповідально, не брати участь у житті країни. Навіть в мене є, хоч і на ліве піб:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, Дощ сказал: Ні, тут саме стерненко розігнав хайп каравул. А реакція влади, а яка до речі реакція влади? Спочатку зарізав беззбройних людей (нехай і не зовсім нам симпатичних), а тепер верещить з обісранами штанами через повістку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: А реакція влади, а яка до речі реакція влади? Не надання повістки до цього часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: А давай вгадаю. Мабуть розказував на публіку, як уникнути мобілізації. Якщо "розказував" в межах діючого законодавства, то які претензії?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, andrey_ka сказал: ВІд такого користь є завжди. Це , як облитись холодною водою , неприємно але корисно. ПС.. Ну да , видно , як не прислухаються. І як можна розколювати суспільство , яке до тебе не прислухається! ПСС.. Все ж таки , наступного разу , спробуйте відповідати на питання. Всяка публічна критика військово-політичного керівництва під час війни може бути розцінена, як порушення законодавства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, XL.pro сказал: Якщо "розказував" в межах діючого законодавства, то які претензії?! Це дуже хитко, по тонкому пробував ходити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та який же ви після цього українець? Це безвідповідально, не брати участь у житті країни. Навіть в мене є, хоч і на ліве піб:)) часу немає на соцмережі і аудиторія у мене трохи інша. я напряму з населенням не працюю і мені воно не треба. а для всього іншого вважаю цей форум достатньо репрезентативним. Змінено 9 листопада 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Вбийте в гугл адвокат Сергій Гула. Колеги блогери висловлюють припущення, що його затримала СБУ, на кого каналах видалені всі відео за останні 3 роки. Не знаю хто такий. Але адвокатам у нас зараз клондайк - скирдують капусту не гірше МСЕК - якби ви знали скільки коштує звільнитись зі служби через адвоката, при чому вони сука як стерв'ятники - вс і так має право на звільнення, так вони з нього не три, а десять шкур здеруть щоб пару копій з рапортом надіслати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Спробуйте пригадати хоча би одну країну, де би під час війни зберігалися демократичні норми і вона перемогла набагато сильнішого противника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Якщо "розказував" в межах діючого законодавства, то які претензії?! Не можна таке холопам розказувати, право ухилятися має бути тільки у панів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 хвилин тому, karbo сказав: Всяка публічна критика військово-політичного керівництва під час війни може бути розцінена, як порушення законодавства. На якій підставі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: Не знаю хто такий. Але адвокатам у нас зараз клондайк - скирдують капусту не гірше МСЕК - якби ви знали скільки коштує звільнитись зі служби через адвоката, при чому вони сука як стерв'ятники - вс і так має право на звільнення, так вони з нього не три, а десять шкур здеруть щоб пару копій з рапортом надіслати. мене завжди дивує навіщо віддавати гроші за те що і так належить по закону і кожен може сам легко зробити. збоченці-марнотрати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Всяка публічна критика військово-політичного керівництва під час війни може бути розцінена, як порушення законодавства. Хто би сумнівався і.. дякую за ностальгічний лозунг. Так і уявив себе в шортах на вічному вогні , при отримані (всучуванні) піонерського галстуку. А керівництво зробить висновки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Спробуйте пригадати хоча би одну країну, де би під час війни зберігалися демократичні норми і вона перемогла набагато сильнішого противника. Та по-мойому навіть в СРСР було більше демократії під час другої світової. Коли з одного боку людей закликають йти захищати Батьківщину, а з іншого хапають на вулиці, запихають в бусіка, забирають телефона і відправляють на полігон. Ви просто вдумайтесь. Людина, яку держава посилає захищати Батьківщину, навіть не має змоги попрощатися з рідними. Це при тому, що вона живим може додому не повернутися. Батькі більше не побачать сина, дружина чоловіка, а діти батька. Це вже навіть не 37-й рік, там хоч з дому забирали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 18 хвилин тому, US7IGN сказав: ще запропонуйте взяти Україну не до НАТО і ЄС, а одразу до США. гречкосії навіть власну мову нездатні вивчити, а англійську тим паче Мало того, за кордоном, навіть ті, хто дома українською спілкувалися, часто переходять на кацапську. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 14 хвилин тому, andrey_ka сказав: Не надання повістки до цього часу. А як ви знаєте що не надавалась? Бо стерненко не сказав? Від балди в розшук не оголошують, по процедурі повинні бути підстави, і однією з підстав є відсутність реакції на раніше надіслані повістки, він же не дарма штраф платив. А те що вийшло в такий спосіб, ну то вже як є, реакція стерненка на виході має вигляд щось типу такого www.instagram.com/reel/DAvPY8SoNIY/?igsh=MXR3NjQxdXFjenk2MQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз