Вячеслав63 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 17 хвилин тому, loader сказав: Так це чергова йобань вкинула. І картинки русняві де в одному казані Притула і лисий наприклад. Чи клопотенко і Стерненко. Русняві картинки для дибілів. Для Стерненко мобілізуватись взагалі не проблема. Це настільки очевидно. Будь яка бригада візьме його. Як і забронюватись. Притула 3є дітей, захистив себе сам, та і фонд дає бронь 100%. Рік назад саме Стерненко розшевелив всіх з дронами, якби не це - невідомо де було б лінія фронту зараз. Це великий вклад на ділі. Задача одна - викликати збурення в суспільстві, зменшуючи кількість захисників України. Ну, і посіяти зневіру у людей, щоб менше донатили. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 22 минуты назад, loader сказал: Для Стерненко мобілізуватись взагалі не проблема І чому він цього досі не зробив? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: я в будь якому разі ні за новінсьткого ні за апхметку . я за норвезьку модель розробки корисних копалин А як там оце все, заглохло? Економічні паспорти для "покоління Зеленського". Хто і коли отримає гроші на 18-ліття www.bbc.com/ukrainian/features-59583331 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: І чому він цього досі не зробив? А ви? Тільки не треба про іншу країну і вік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 26 минут назад, loader сказал: Рік назад саме Стерненко розшевелив всіх з дронами Это смешно было...😀 "Продовжуйте! Цікаво..."(С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: А ви? Тільки не треба про іншу країну і вік. Ультра патріот який проживає в Україні буде чекати на пенсіонера з Чикаго, який має його захистити від ненависних москалів? У вас там таких багато хитро відтраханих? Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 18 минут назад, vadimv сказал: "Саломон Самсонович (запопадливо виймає з кишені красіву коробочку із калом, оздоблену палехською розписсю, і протягує Мурзіку). Понюхайте, це імпортний, ви такою не нюхали." (с) там найцінніше далі - відповідь Мурзіка Васильовича : - сам нюхай Змінено 14 листопада 2024 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Ультра патріот який проживає в Україні буде чекати на пенсіонера з Чикаго, який має його захистити від ненависних москалів? У вас там таких багато хитро відтраханих? Він набагато ефективніше допомагає, у цілому, захищати країну, поставляючи на фронт найбільшу кількість дронів, ніж би був десь у окопі. Чи ви хочете, щоб цей канал поставок для ЗСУ припинився? А ви на чиїй стороні, взагалі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Він набагато ефективніше допомагає, у цілому, захищати країну, поставляючи на фронт найбільшу кількість дронів, ніж би був десь у окопі. Чи ви хочете, щоб цей канал поставок для ЗСУ припинився? А ви на чиїй стороні, взагалі? Я хочу щоби патріотизм не ховався за волонтерством Банківські реквізити імені стерненка для надходження донатів ми збережемо посмертно Я за справедливість. Всі повинні воювати, хто підлягає мобілізації Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 31 хвилину тому, loader сказав: Так це чергова йобань вкинула. І картинки русняві де в одному казані Притула і лисий наприклад. Чи клопотенко і Стерненко. Русняві картинки для дибілів. Для Стерненко мобілізуватись взагалі не проблема. Це настільки очевидно. Будь яка бригада візьме його. Як і забронюватись. Притула 3є дітей, захистив себе сам, та і фонд дає бронь 100%. Рік назад саме Стерненко розшевелив всіх з дронами, якби не це - невідомо де було б лінія фронту зараз. Це великий вклад на ділі. 100% русняві Але щодо дронів стерненко більш по хайпу - передавальний елемент це касьянов по дронам, як і всі з тих часів, ще коли бився як риба об лід, а зараз як на кухнях клепати почали то всі дронарі хоч в гармату заряджай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 40 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Пропоную їх не героїзувати. Вони тупо захищають свою чималу власність, тому, що рашики все це заберуть, як тільки окупують. І то ще й дуже мало допомагають, враховуючи їх статки. 13 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Нормальні такі "свої", які гуділи та спонсорували терористів "Востоку" та іншу наволоч. А як вам таке - Газовидобувна група Smart Energy, акціонером якої є Вадим Новинський, спрямувала 4,5 млн грн на допомогу територіальній обороні Києва. Для забезпечення підрозділів придбають аптечки, харчові продукти та інше. Раніше аналогічна допомога була надана підрозділам ТО Запоріжжя, Дніпра та Черкас. Тим часом Фонд Вадима Новинського придбав на 15 млн грн сучасне медичне обладнання для оснащення лікарень Запоріжжя. Для медичних закладів закуплені, зокрема, апарат ШВЛ, три операційні столи, дві радіографічні цифрові системи, дві портативні ультразвукові системи, три інкубатори для новонароджених, монітори пацієнта тощо. Найближчім часом обладнання буде доправлено до Запоріжжя. metinvest.media/ua/page/vadim-novinskiy-pdtrimu-kranu-v-umovah-vyni Ви серйозно думаєте, що Ахмєтов кращий, ніж Новінський?\ А "сука православна", то тільки заздрощі, бо Новінський став дияконом, а Порошенко - лише прислужником РПЦ. Як там -- або труси, або хрестик... Навіщо ж ви зараз "героізували?" -- "ета другоє"? Поки що бачу тільки "не знаю як, але не так"... Все, що допомагає Україні одержати перемогу над загарбниками -- то добре. Всі, хто заважають Україні одержати перемогу над загарбниками -- вороги. Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: на чиїй стороні, взагалі? на чиєму боці 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) Ми так і не визначили підстави не мобілізації стерненка. Хоча відповідь тут очевидна, - це фейсбучне право. А тепер попросив би відповісти на просте питання - хто захоче добровільно захищати таку країну, де не закон встановлює справедливість, а фейсбук? З одного боку влада, яка бронює своїх, з іншого боку facebook І цілком нормально природня реакція громадян - штурм Тиси. Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Американский Шарий. Зря Бигдан ушел из соцсетей. Мы с Игорем переписываемся время от времени. Видение мира и мысли по этому поводу у нас совпадают процентов на девяносто девять. Так вот, он сейчас подкинул хорошую мысль. То, что происходит сейчас в США - это не «Квартал-95». Это не про хоть поржем и pohuy. Те были просто идиотами, имбецильными клоунами, свадебными фотографами, корабельными соснами и тамадами. Но в целом-то - они хотели добра. Повеселиться, поржать, помириться, перестать стрелять, чтоб войны не было, чтоб улицы освещены, чтоб зарплаты по четыре тысячи баксов, чтоб вечно веселый карнавал с Сердючкой на Майдане, хлебы и зрелища, и вино рекой - но в целом, добра. Просто идиоты. Эти же… Я не хочу сказать, что это абсолютное зло - но пришли они точно не поржать. Они пришли - тоже! - переделывать мир. Изменять его полярность. Изменять мироустройство. И они предельно целеустремленны, серьезны, идейны и мотивированы. И сильны. Те были веселые идиоты - эти идиоты уверенные и целенаправленные. Бигдан вот говорит, что в Штатах сейчас пришел к власти не коллективный Зеленский, а коллективный Шарий. Не уверен. Шарий не был столь целенаправлен. Он был просто продажен. А эти - идейные искренне. И это будет предельно деструктивная сила. Приход в воюющей стране к власти «Квартала-95» означал катастрофу - но катастрофу только для одной страны. Приход к власти людей, которые будут работать директорами национальной разведки единственной сверхждержавы в мире, политика которая влияет на всю планету, уверенные, что в Украине существуют биолаборатории, и министрами обороны, уверенные, что микробов не существует, потому что он их не видит, и поэтому можно по десять лет не мыть руки, и всему этому будет советовать Маск… А командовать всем эти будет Рыжая Волосатая Халва, имеющая монобольшинство в Сенате, в Палате, В Суде, набравшая 311 голосов выборщиков, взявшая все семь колеблющихся штатов и получившая тем самым полный, абсолютный картбланш от населения - в США еще не было такого президента, в руках которого сосредоточено СТОЛЬКО власти, система сдержек и противовесов, всегда и отличавшая Штаты, в этот раз поломалась - и которого поддерживают все ебанутые всего мира всех мастей, от кью-анонов и антиваксеров до плоскоземельщиков и свидетелей инопланетян… Это будет катастрофа мирового масштаба. Мир ебнулся. Все. Ваш Дед. А. Бабченко 2 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 5 хвилин тому, karbo сказав: Ми так і не визначили підстави не мобілізації стерненка. Хоча відповідь тут очевидна, - це фейсбучне право. Ви якось до Стерненка відноситеся упереджено. Він же для вас "гопнік". І цю інформацію ви взяли з рашистських помийок, або з наших колаборантських, які і сформували ваш світогляд. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ви якось до Стерненка відноситеся упереджено. Він же для вас "гопнік". І цю інформацію ви взяли з рашистських помийок, або з наших колаборантських, які і сформували ваш світогляд. Я цього гопника в прямому ефірі спостерігав, коли він зарізав невідому мені особу і нагло брехав що це не він зробив і що ножа він відібрав... До речі, який вирок суду? А зараз це чудо уникає мобілізації установленому законом порядку Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) Тобто, закони не для всіх. До всіх ТЦК і бусик. А вибраним роби що хочеш і тобі за це нічого не буде Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 17 хвилин тому, Дощ сказав: 100% русняві Але щодо дронів стерненко більш по хайпу - передавальний елемент це касьянов по дронам, як і всі з тих часів, ще коли бився як риба об лід, а зараз як на кухнях клепати почали то всі дронарі хоч в гармату заряджай Цей? m.censor.net/ua/blogs/3519497/moblzatsya_z_18_rokv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Я цього гопника в прямому ефірі спостерігав, коли він зарізав невідому мені особу і нагло брехав що це не він зробив і що ножа він відібрав... До речі, який вирок суду? А зараз це чудо уникає мобілізації установленому законом порядку Так поцікавтеся всіма обставинами справи, щоб було більше відомого. Уникати - це десь ховатися, ухилятися від мобілізації. Стерненко не ховається. Де тут порушення закону? Нормально так рашистська пропаганда діє, і в США також. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 5 хвилин тому, Canton сказав: национальной разведки единственной сверхждержавы в мире Сверхдержава кончилась 11 сентября 2001 года. И национальная разведка внесла в это свой вклад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 7 хвилин тому, Canton сказав: Американский Шарий. Зря Бигдан ушел из соцсетей. Мы с Игорем переписываемся время от времени. Видение мира и мысли по этому поводу у нас совпадают процентов на девяносто девять. Так вот, он сейчас подкинул хорошую мысль. То, что происходит сейчас в США - это не «Квартал-95». Это не про хоть поржем и pohuy. Те были просто идиотами, имбецильными клоунами, свадебными фотографами, корабельными соснами и тамадами. Но в целом-то - они хотели добра. Повеселиться, поржать, помириться, перестать стрелять, чтоб войны не было, чтоб улицы освещены, чтоб зарплаты по четыре тысячи баксов, чтоб вечно веселый карнавал с Сердючкой на Майдане, хлебы и зрелища, и вино рекой - но в целом, добра. Просто идиоты. Эти же… Я не хочу сказать, что это абсолютное зло - но пришли они точно не поржать. Они пришли - тоже! - переделывать мир. Изменять его полярность. Изменять мироустройство. И они предельно целеустремленны, серьезны, идейны и мотивированы. И сильны. Те были веселые идиоты - эти идиоты уверенные и целенаправленные. Бигдан вот говорит, что в Штатах сейчас пришел к власти не коллективный Зеленский, а коллективный Шарий. Не уверен. Шарий не был столь целенаправлен. Он был просто продажен. А эти - идейные искренне. И это будет предельно деструктивная сила. Приход в воюющей стране к власти «Квартала-95» означал катастрофу - но катастрофу только для одной страны. Приход к власти людей, которые будут работать директорами национальной разведки единственной сверхждержавы в мире, политика которая влияет на всю планету, уверенные, что в Украине существуют биолаборатории, и министрами обороны, уверенные, что микробов не существует, потому что он их не видит, и поэтому можно по десять лет не мыть руки, и всему этому будет советовать Маск… А командовать всем эти будет Рыжая Волосатая Халва, имеющая монобольшинство в Сенате, в Палате, В Суде, набравшая 311 голосов выборщиков, взявшая все семь колеблющихся штатов и получившая тем самым полный, абсолютный картбланш от населения - в США еще не было такого президента, в руках которого сосредоточено СТОЛЬКО власти, система сдержек и противовесов, всегда и отличавшая Штаты, в этот раз поломалась - и которого поддерживают все ебанутые всего мира всех мастей, от кью-анонов и антиваксеров до плоскоземельщиков и свидетелей инопланетян… Это будет катастрофа мирового масштаба. Мир ебнулся. Все. Ваш Дед. А. Бабченко Ну якщо кацап військовий злочинець так сказав значить так воно і є. Це зовсім не те зло, що в Китаї та кацапстані ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: Так поцікавтеся всіма обставинами справи, щоб було більше відомого. Уникати - це десь ховатися, ухилятися від мобілізації. Стерненко не ховається. Де тут порушення закону? Нормально так рашистська пропаганда діє, і в США також. Для чого мені цікавитись? Я що сам особисто бачу на свої очі про те і суджу Я думаю що історія з стерненко явно не в користь мобілізації інших до збройних сил України Нехай попросить броню щоб було все законно. А не крики- як ви смієте мене до воєнкомату??? Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) Там йому повістка була виписана для візиту в ТЦК. Він туди ходив? Чи це не повістка була? Що ж він там так верещав? Я от хочу в Україну повернутись. Мені теж так можна буде? Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Цей? m.censor.net/ua/blogs/3519497/moblzatsya_z_18_rokv Так 7 хвилин тому, karbo сказав: Я думаю що історія з стерненко явно не в користь мобілізації інших до збройних сил України А хто його збирався мобілізовувати? Як раз історія і показала що все працює - прийшов, заплатив штраф, дані надав А мобілізовувати його ніхто й не збирався, то він злякався і сам придумав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 15 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ви якось до Стерненка відноситеся упереджено. Він же для вас "гопнік". І цю інформацію ви взяли з рашистських помийок, або з наших колаборантських, які і сформували ваш світогляд. тю.... воно в мене багато років у ігнорі , як кацапський бот запроданець 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз