Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, Canton сказав:

"Свежо предание, но верится с трудом"(С)

ну можете зайнятися моніторингом тендерів на світлофори на прозорро в 2025 і викласти сюди результати. 

а потім ще й спікера поставити у незручне становище, якщо реальність не буде відповідати його словам.

але ж не будете цього робити, бо вкинути зраду це основна мета.

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, Canton сказав:

А что, на светодиодах стоят светофильтры?

Кстати, а почему только зеленый меняется на изумрудный? Надо еще желтый на оранжевый поменять (он жеж на самом деле не желтый, а оранжевый). Ну и красный еще можно заодно поменять на какой-нибудь малиновый...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Кстати, а почему только зеленый меняется на изумрудный? Надо еще желтый на оранжевый поменять (он жеж на самом деле не желтый, а оранжевый). Ну и красный еще можно заодно поменять на какой-нибудь малиновый...

хто ж так пиляє?! спочатку одне, потім інше. це як міст 30 років будувати і ще нащадкам трохи на оздобленні залишити :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Ну и красный еще можно заодно поменять на какой-нибудь малиновый...

в черную крапушку...

"Но это же красиво"(С)

Посилання на коментар

Такій собі ранок ... по графіку електроенергію не включили, то виходить, сьогодні не пощастило всі ракети позбивати ...

Тема світлофорів не розкрита ....

Світлофори гарно допомагають, щоб ніхто не пригадав про міни від Укроборонпрому, і про тих кого за яйця за це на каштанах не вивісили, та не дивилися на ДіпСтейт ...

• Лайк 4
  • Дякую 5
Посилання на коментар

38 минут назад, DmiVady сказал:

щоб ніхто не пригадав про міни від Укроборонпрому,

Кілька разів починав писати "казку про міни" - не виходить. Не виходить таку важливу криваву тему подати в скаркастичному вигляді. Ніяк не виходить...

Для того, аби супер-пильні співробітники СБУ та мої пильні читачі, не звинуватили мене в розкритті "сєкрєтной тайни", конкретні цифри та назву підприємства, яку всі знають, я називати не буду.

Почну з того, що я маю двох близьких товаришів. Один з них - експерт з озброєння, який має сертифікати трьох провідних виробників зброї Європи та США. Зараз він - заступник командира однієї з бригад. Другий мій товариш займається імпортом озброєння для України. Я двічі допомогав йому обходити різних корупціонерів при укладанні контрактів. Більш того, своєю поведінкою на міжнародному ринку озброєння він ламає той негативний стереотип, який вже встигли сформувати наші "оружейні борони": замість того, аби обговорювати "відкати", він бодається за зниження ціни...

Спойлер

Отже, на прикінці літа мій "експерт" повідомив, що він буде кілька днів в Києві і хоче зустрітись зі мною на чашку кави. Домовились.

Проте, в день зустрічі він зателефонував мені:

- Борісич, вибач! Маю терміново їхати до своїх, у них там якась проблема з мінами.

- Ща саме? З міною, чи з мінами???

- Та, з мінами! Постріл, вихід, а прильоту немає.

- Тобто? Як це?

- Ну, так. Вихід є. З дронів спостерігають за прильотом, а його нема!.. Пацани (піхота) матеряться на мінометників, а ті кажуть - проблеми з мінами. Мені треба їхати туди негайно.

На цьому ми і розпрощались.

Я не став запитувати у Друга, чи виявив він причини такої дивної поведінки мін, і які ці причини - багато іншого клопоту.

Отже, проблема неякісних мін виникла в військах не сьогодні, і не вчора.

Стала вона широковідомою завдяки розголосу, який вчинив Юра Бутусов. За що йому величезне "ДЯКУЮ"!

На днях мені зателефонував мій другий товариш, аби привітати мене з Днем народження. Миттєво наша розмова з вітань перейшла на "мінне поле".

Розповідаю те, що мені розповів мій товариш, опускаючи точні цифри, прізвища та назви підприємств-виробників.

Отже.

Спойлер

На початку вторгнення українська промисловість такі міни, практично, не виготовляла. Були спроби, але мізерні і неуспішні. З початком вторгнення, ми почали нарощувати темпи виробництва необхідних мін, діставши цифри, приблизно, в 20-30% від необхідної кількості. Решту ми закуповували за кордоном.

Якщо ви дивились відео Бутусова, то ви маєте розуміти, що міна складається з чотирьох складових. Проблеми маються в кожній з цих чотирьох складових. Не можна стверджувати, що проблема лише в якості порохів, або в якості підривників. Проблема комплексна і не має "простих рішень".

Свого часу Президент Зеленських ініціював таку ідею: концентруємось максимально не на закупівлях імпортного озброєння, а на виготовленні свого власного! Вважаю таку ідею абсолютно вірною і зрозумілою! Але тут починається кілька "але"...

Якби Зеленський не був PR-ником, якби він сам поспілкувався з промисловцями-виробниками, він, можливо, і зрозумів би всю складність реалізації його гасла. Але, ні, він користувався інформацією, яку йому надавали (і надають) його "ефективні менеджери". А те, що ті самі "менеджери" тримають Зеленського в "теплій ванні" не є таємницею. Тож, зрозумівши, що мова іде про велитенські кошти, "менеджери" лихо заскакали навкола Патрона: все зробимо, Шеф!!!

Гроші виділили.І тут почалось...

Спойлер

При виготовленні міни в технологічному ланцюжку є процес залиття тротілу в середину самої міни. Адже, коли ви бачите розрив міни по відео, ви маєте розуміти, що це вибухає не порох, а тротіл, який знаходииться в корпусу міни.

Наші виробники успішно налагодили виробництво корпусів мін. А от, щодо наповнення цих корпусів тротілом - виникли проблеми. Процес цей непростий, має свої нюанси, має свою технологію та свої вимоги до обладнання. Ми не мали (і не маємо досі) обладнання, яке б відповідало всім нормам. Тому, в переважній більшості, виробники вивозили за кордон корпуси мін, де їх наповнювали тротілом і повертали назад в Україну. Зрозуміло, що така справа вимагає коштів та часу.

На цей раз, у відповідь на ініціативу Зеленського, до процесу долучились не лиише виробники, але й ... деякі керівники ЗЕленої фракції у ВРУ.

Спойлер

Гуртом вони проштовхнули зміни в вимогах до технологічного процесу наповнення міни вибухівкою до такого рівня, який здатні були забезпечити українські виробники. Упс... Цей "український рівень" не відповідав світовим стандартам, але:

- по-перше, дозволяв замкнути цикл виготовлення всередині країни;

- по-друге, значно знижував кінцеву вартість готового продукту.

Про нашу улюблену корупцію нічго сказати не можу - не маю фактів. Проте, лобіювання такого "виробничого процесу" гівнюками з ВРУ залишає запитання...

Отже, в вуха Зеленському наспівали: ми й самі впораємось, нафігам нам імпортери?!

Виконуючи директиву Президента, всі імпортери були "послані за горизонт", не двлячись на укладені контракти - ми тепер самі все будемо виготовляти в необхідній кількості.

Спойлер

Збільшити виробництво з "0" до "100", запустивши лінію, яка простоювала, доволі нескладно. Надувши в вуха нашому любителю гучного PR, тезу про те, що ми "збільшили виробництво в 100 разів", "ефективні менеджери" спокійно випускали його на трибуни, з яких той з задоволенням робив "потужні" заяви.

Те, що збільшити виготовлення кінцевого продукту зі "100" одиниць до "300" в короткий термін без модернізації виробництва неможливо, не знає а ні сам Президент, а ні його "ефективні менеджери", які в житті ніколи і не бачили живого верстата. Але, в повітрі висить запитання до саміх виробничників - вони-то точно розуміли всі обіцянки ЗЕлених Мюнгхаузенів!.. Що спонукали цих поважних людей звяти участь в цій афері - не зрозуміло.

Отже, "менеджери" наспівали "можемо" і Кабмін виділив необхідні кошти в повному обсязі у вигляді передплати.

Через деякий (доволі короткий) час виробничники зрозуміли: ми не можемо "освоїти" виділені кошти в повному обсязі! Тобто, ми не можемо виготовити необхідну кількість продукції. Не очікуючи перевірок та ревізій, вони почали частинами повертати виділені кошти.

Здавалось, що мають, в такому випадку, робити "ефективні менеджери"? Правильно! Розміщувати замовлення за кордоном. Але!

Спойлер

Але, це б означало, що треба витягнути Презиидента з тієї самої "теплої вани" та штовхнути під холодний душ реальності! На такий ризик "менеджери" піти не наважились і продовжували вливати в ЗЕлені вуха пісню " а у нас фсьо хорошо"!

Ті люди у відповідних державних установах, які опікуються цим напрямком постачання, теж мали б почати бити в набат - відбувається зрив поставок! Але, і вони мовчки спостерігали за тим, що відбувається...

Цей ланцюжок брехні виштовхнув Зеленського на трибуну ВРУ, з якої він громогласно повідомив про виготовлення мільйонів мін та артилерійських пострілів. Всі в залі радісно захлопали в долоні, а ЗМІ почали ретельно висвітлювати черговий геніальний план Сонцесяйного! В повітря полетіли зелені чепчики.

І тут, раптом, зі своїм матеріалом виліз гад Бутусов, який розірвав на шмаття цю ЗЕлену PR-вакханалію!..

Сьогодні ті службовці, які місяцями мовчки спостерігали за розвитком подій з неминучим фіналом, істерично умоляють імпортерів завезти міни з-за кордону. Без передплати...

І їх завезуть!

Через всю цю ЗЕлену PR-шоблу ми втрачаємо територію, ми втрачаємо кошти, ми втрачаємо людей!..

Але! Це все втрачаємо МИ! Ми, а не вони. Георгий Тука

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, 988888 сказав:

Найвеличнішого катують у поодиноких закордонних "відрядженнях"? Чи в бункері сирість і протяги?.... Плять, нунейопт :fool:... та йди вже на пенсію по інвалідності як он прокурорські (наприклад) та не ний від надважких щоденних записів вечірньої гри театру одного актора. Он, подивись на Єльцина... "Я устал, я ухажу"... Давай, репетируй.

gazeta.ua/articles/politics/_tisyacha-dniv-vijni-zagartuvali-mogo-cholovika-stres-rujnuye-jogo-spinu-zelenska-pro-vpliv-vijni-na-yiyi-cholovika/1200731

Собаки брешуть, а караван йде. (С)

Україна переможе!

підори згинуть!

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

І тут, раптом, зі своїм матеріалом виліз гад Бутусов, який розірвав на шмаття цю ЗЕлену PR-вакханалію!..

а чого ж весь цей час мовчав з своїми експертами, які все знали,  

13 хвилин тому, Canton сказав:

Георгий Тука

???

Посилання на коментар

Южная Корея отказалась продавать нам оружие и боеприпасы.

Даже ПРОДАВАТЬ, а не просто передать.

• Лайк 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Южная Корея отказалась продавать нам оружие и боеприпасы.

Даже ПРОДАВАТЬ, а не просто передать.

воно скоро їм самим знадобиться. я передумав купляти телефон самсунг в тому числі через сумніви у їх здатності забезпечувати підтримку в наступні роки. їх інженерів теж можуть послати в окопи, а програмісти з'їбуть в якусь Австралію...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Такій собі ранок ... по графіку електроенергію не включили, то виходить, сьогодні не пощастило всі ракети позбивати ...

Світлофори гарно допомагають, щоб ніхто не пригадав про міни від Укроборонпрому, і про тих кого за яйця за це на каштанах не вивісили, та не дивилися на ДіпСтейт ...

Якісь інфа пробігала " Миколаївський Ваньок" що зі збиттям сьогодні не айс(( світла також нема, але є буржуйка і сонечко трішки заряджає  батарею, якось так))

• Лайк 2
  • Сумно 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, irina1969 сказав:

Якісь інфа пробігала " Миколаївський Ваньок" що зі збиттям сьогодні не айс(( світла також нема, але є буржуйка і сонечко трішки заряджає  батарею

image.png.142dc965a0d19b8aaed852571c170de1.png

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Сумно 4
Посилання на коментар

11 хвилин тому, irina1969 сказав:

Якісь інфа пробігала " Миколаївський Ваньок" що зі збиттям сьогодні не айс(( світла також нема, але є буржуйка і сонечко трішки заряджає  батарею, якось так))

www.bbc.com/news/live/c4ngn290zr5t

• Лайк 1
Посилання на коментар

Міністерство піздежа ПС дали таку інфу:

Цитата

Першою хвилею Україну атакували "Калібри" - біля Рівного, Львова, Луцька та інших міст. А після 7 ранку зайшли нові хвилі ракет з Ту-95МС.

Повітряні сили повідомили, що Росія запускала 57 крилатих ракет Х-101 із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, 28 крилатих ракет "Калібр" з Чорного моря, 97 "Шахедів" , три ракети С-300 по Харкову та три керовані авіаційні ракети Х-59/69 з акваторії Чорного моря.

Збити вдалось 76 крилатих ракет Х-101/"Калібр", три керовані авіаційні ракети Х-59/69 і 35 ударних БпЛА типу "Shahed" та безпілотників невстановленого типу (62 безпілотники локаційно втрачені).

Росія атакувала енергетику двома хвилями ракет. Аварійні вимкнення світла будуть до вечора, руйнування у Києві, Рівному, Луцьку і біля Львова

Не буду рахувати прильоти по містах, най осінтери свій хліб відпрацьовують, може їх всього 9, як і не збитих ракет.

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, DmiVady сказал:

Міністерство піздежа ПС дали таку інфу:

Росія атакувала енергетику двома хвилями ракет. Аварійні вимкнення світла будуть до вечора, руйнування у Києві, Рівному, Луцьку і біля Львова

Не буду рахувати прильоти по містах, най осінтери свій хліб відпрацьовують, може їх всього 9, як і не збитих ракет.

А ві сумували що ракетами не пуляют🤡 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DimaF сказав:

А ві сумували що ракетами не пуляют🤡 

Мені дуже не подобається, коли мені намагаються приписати те, що я не робив.

Якщо можете, то надалі намагайтесь бути більш коректним.

Посилання на коментар

29 хвилин тому, US7IGN сказав:

воно скоро їм самим знадобиться. я передумав купляти телефон самсунг в тому числі через сумніви у їх здатності забезпечувати підтримку в наступні роки. їх інженерів теж можуть послати в окопи, а програмісти з'їбуть в якусь Австралію...

+ очікування інавгурації Трампа та подальших дій.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

+ очікування інавгурації Трампа та подальших дій.

як це не парадоксально, пригасити пожежу у нас можуть в тому числі через необхідність перенесення фокусу та ресурсів на схід Азії. типу цю мапу розіграли, йдемо на наступну :flag1:

homm3-map.png

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

як це не парадоксально, пригасити пожежу у нас можуть в тому числі через необхідність перенесення фокусу та ресурсів на схід Азії. типу цю мапу розіграли, йдемо на наступну :flag1:

homm3-map.png

Спочатку тре побудувати та удосконалити до золотих драконів, бо некроси ще ті говнюки )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Спочатку тре побудувати та удосконалити до золотих драконів, бо некроси ще ті говнюки )))

насправді ми не знаємо що там набудували "сили бобра" дивлячись чим воювали супротивники у нас... але там будуть грандіозні морські битви :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

"Це ж було вже" (с) у Сирії після бамбасу.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Президент Сирии Башар Асад прибыл в Москву

Ему нужна военная сила и другая поддержка, чтобы подавить восстание оппозиции 

Посилання на коментар

А помните, когда Айдер еще в 2019 году предупреждал этих долбоебов, что будет херова туча предателей и страна стоит на грани гражданской войны, когда украинцам, возможно, придется стрелять друг в друга - как все это ебаное зеленое недорогенькое кодло вывернуло его слова наизнанку и с каким говном его смешали? 
Теперь вот мужик предлагает расстреливать украинцев за диверсию и предательство - но не тех, кто виновен, а, конечно же, порохоботов. То есть, обычных людей. Украинцев. 
Доброе утро, мои маленькие зеленые идиоты. 
А вас еще когда предупреждали. А. Бабченко

photo_2024-11-28_14-03-58.jpg

• Хаха 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, DmiVady сказав:

На кожен пр...б  викидається нова херня. Про дрова хайп пам'ятаєте? 

Цікаво, прокурори які ще не встигли інвалідності оформити, вже встигли в судах порішати з документами?  Бо їм може бути обідно на фоні більш пронирливих колег. Тим більше після такой PR компанії.

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, MaxS сказав:

На кожен пр...б  викидається нова херня. Про дрова хайп пам'ятаєте?

"з метою гармонізації з Європейськими нормами" (с)

• Хаха 4
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...