Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Я просто нагадаю, що ЛПЗ кацапи захопили 1 червня

Не было уже никакого ЛПЗ тогда...

Щас найду свой старый пост по этой теме

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Я просто нагадаю, що ЛПЗ кацапи захопили 1 червня, Порошенко став президентом 7 червня, тож закидати сивочолому втрату ЛПЗ якось дивно.

Ось Вам!

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Canton сказал:

Вот как раз его команда и рыла на 2 метра вглубь, чтобы поломать эту тенденцию. И поломала в конечном итоге.

А тут еще Боинг сбитый нехило подмогнул...

Яка була тоді світова тенденція, добре видно на прикладі Грузії 08.08.08, коли грузинів ще зробили винними в тому, що вини самі на себе напали, а увесь світ ту кацапсьу брехню підтримав.

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Canton сказав:

Еще раз НАХЕР!

ПАТ «Луганський патронний завод» - это спортивные патроны. Последний выпуск был в 2010 году. В продаже были и в 2014 и в 2015 всплывали в Грузии. Старые запасы.

А вот ГП "Луганский патрон" - боевые БП. Закончило существование в 2009 году банкротством.

Дерибанили его Жвания и Голенко

www.dsnews.ua/politics/art39713

https://ru.wikipedia.org/wiki/Луганский_патронный_завод

Тобто, ти забрехався -- патронний завод у 2014 році в Луганську був і я навів докази.

Мої пости, з купою посилань, на відміну від твоїх, зтерли, всі, коли ця тема обговорювалась.

Так шо, ти знаєшь, хто ти є...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

а увесь світ ту кацапсьу брехню підтримав.

Україна допомагала тоді Грузії, буки, якими було збито не один рашистський літак, точно дала...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

Не было в Украине никакого такого патронного завода за много лет до 2014 года. От слова СОВСЕМ не было.

51 хвилину тому, 7351 сказав:

Читаємо:

23 серпня 2017

Президент Петро Порошенко розповів про заплановане виділення 1,4 млрд грн з державного бюджету на будівництво патронного заводу, передає Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, у травні 2014 року приватне акціонерне товариство «Луганський патронний завод» виробило останню партію комерційних боєприпасів, які встигли потрапити на прилавки українських магазинів. Незабаром після цього, в ході збройного конфлікту на сході України, завод був узятий під контроль так званої «Луганської Народної Республіки».

mind.ua/news/20175814-v-ukrayini-zyavitsya-zavod-boepripasiv

Тепер, якщо ти не брехло і не підруснява пліснява -- давай посилання на докази твоєї брехні.

5 хвилин тому, Canton сказав:

Так кто забрехался?

Тикайте собі у сраку, майне кляйне піздунець

Розкрий очі та вивчі українську за перший клас, щоб зрозуміти написане...

Ти знаєш, хто ти.

• Лайк 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

t.me/AndriyuKK/38649

Кількість випадків СЗЧ в армії збільшилася 2024-го, але з осені почало зменшуватися, — Зеленський
"СЗЧ у 2024 році збільшилося, але з вересня-жовтня воно зменшилося. Це факт", - заявив президент.

За його словами, дезертирство в армії пов'язане з тим, що солдати втомлюються тривалою війною.
"Коли люди втомлюються, (потрібно – ред.) збільшення ротацій. Завдяки чому? Завдяки збільшенню резервів. Резервів не так багато. Чому? Тому що не все доїхало, щоб укомплектувати резерви", - додав він.

PS:  брехло, тобто ні захмарна корупція, ні війна тільки для бідних, ... - то не причина?

• Лайк 4
Посилання на коментар

Україна отримала партію техніки від партнерів з Естонії, Нідерландів та Люксембургу на суму понад 3,3 млн євро в рамках програми IT-коаліції.

«Україна отримала від партнерів з Естонії, Нідерландів та Люксембургу чергову масштабну поставку техніки на понад 3,3 млн євро», – написав Умєров.

До складу поставки цього разу увійшли:

1 026 робочих місць для реєстру «Оберіг» – ноутбуки, принтери, вебкамери, сканери для штрихкодів

- 1 000 ноутбуків для різних інформаційно-комунікаційних систем у ЗСУ

- обладнання для центру обробки даних ЗСУ

- 20 000 ключів двофакторної автентифікації для користувачів бойової системи DELTA

- 3 520 планшетів для тактичного рівня ЗСУ.

«Ця допомога є частиною масштабної програми IT-коаліції, яка дозволяє ЗСУ використовувати сучасні цифрові технології для оперативного управління військами, координації дій та підвищення безпеки даних», – зазначив міністр оборони.

www.slovoidilo.ua/2025/01/03/novyna/suspilstvo/ukrayina-otrymala-novu-partiyu-dopomohy-ramkax-it-koalicziyi

зображення_2025-01-03_143538971.png

Посилання на коментар

Президент Володимир Зеленський доручив цього року виготовити не менше 30 тисяч далекобійних дронів.

Крім того, вітчизняні підприємства планують виготовити близько 3 тисяч крилатих ракет та ракет-дронів.

Про це на засіданні уряду розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Він нагадав, що на армію та посилення оборонної промисловості у бюджеті-2025 передбачили 2 трлн 230 млрд гривень. Витрати на озброєння та військову техніку становитимуть не менше 739 млрд.

«Плани вітчизняних підприємств ОПК передбачають нарощування наявних виробничих спроможностей до 30 млрд доларів. У межах проекту «Зброя перемоги» запустимо довготривалі контракти з виробниками на 3-5 років. Особливу увагу будемо приділяти компоненту далекобійності та ракетній програмі. 

www.slovoidilo.ua/2025/01/03/novyna/bezpeka/shmyhal-rozpoviv-skilky-raket-droniv-ukrayina-planuye-vyhotovyty-czoho-roku

зображення_2025-01-03_143905065.png

Посилання на коментар

8 минут назад, murava сказал:

Вже 30 тисяч...

Мєльчаєт мільйон зеленскава, мельчаєт....

Мы живем в мире, где слова стоят больше, чем дела...и это ужасно!

Микола Мельник

Вільний переказ інтерв'ю родини Зеленських для "Єдиного марафону":

- Питання до вас як до амбасадора ментального здоров'я? Як Воно?
-Добре коли виходить, погано коли не виходить. Пишаюсь нашими цивільними, красавчікі, що тримаються!
- Як ви змінились?
- Стали ще більше амбасадорами ментального здоров'я!
- Як вам 2024?
- Пишаюсь нашим народом!! На міжнародній арені ми підписали 27 безпекових угод і отримали 40 млрд $. Зірвали наступальні операції ворога і тут всі молодці. Треба подякувати людям і волонтерам! Але більше всіх донатів підзібрали державне United 24!
- Що там по Трампу?
- Він вирішальний, сильний і непередбачуваний!
- Що таке справедливий мир?
- Питання дискусійне, але без гарантій безпеки з боку США це все до лампади. Наш план зупинити війну, а згодом дипломатично повернути все ("території" - авт.)
- Який в нас план, щоб це не повторилось?
- Нам потрібна сильна армія (вітання ЗЕ-команді, яка топила за роззброєння в 2019му);
- Що по фронту?
- Ворог просувається на Сході, бо там більше росіян, а наших мало і вони без ротацій. Але скоро буде обіцяна зброя і армія виконає завдання!
- Як закінчиться війна?
- Все залежить від західних партнерів.
- Що там вибори?
- Їх зараз хочуть росіяни і окремі українці. Якщо мир буде в 2025, і в нас буде достатньо сильна армія то можна піти на скасування воєнгого стану, а вже тоді...
- На другий строк підете?
- Я загадочєн.
- Як повернути людей?
- Західні партнери, хочуть щоб повернулась в Україну лише шобла безробітна, а фахові спеціалісти ні. Стратегія є. Хтось повернеться, хтось - ні. Ми будемо робити Велике відновлення в тому числі заберемо бабло в оборонки.
- Що там по СЗЧ? Чому СЗЧ декриміналізували, а втікачів збільшилось?
- Люди втомились.
- А от тепер по справжньому важливе питання. Нє в бровь, а в глаз...Як ви все витягуєте?
- Бо ми сильні, а всім нам треба світло! 

P.S. Громадянин Зеленський виступає голубом миру. Він не критикує СЗЧ-ів, він не говорить про армію (сукупно 2хв з 60хв), він фактично, на мою не компетентну думку, толерує ухилянтам. 

Але головне, що крає моє серце так це те, що громадянин Зеленський не вірить більше Татарову, який вб'є всіх чеченців і здобуде Перемогу для України. До речі слово "Перемога" також, майже, пропала з уст громадянина. (с)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, murava сказал:

Вже 30 тисяч...

Мєльчаєт мільйон зеленскава, мельчаєт....

Вы специально тупите  или у Вас нечаянно получается? Может миллион это вообщем а 30тыс из них далекобойных?

Посилання на коментар

1 час назад, samsung 2.1 сказал:

t.me/AndriyuKK/38649

Кількість випадків СЗЧ в армії збільшилася 2024-го, але з осені почало зменшуватися, — Зеленський
"СЗЧ у 2024 році збільшилося, але з вересня-жовтня воно зменшилося. Це факт", - заявив президент.

За його словами, дезертирство в армії пов'язане з тим, що солдати втомлюються тривалою війною.
"Коли люди втомлюються, (потрібно – ред.) збільшення ротацій. Завдяки чому? Завдяки збільшенню резервів. Резервів не так багато. Чому? Тому що не все доїхало, щоб укомплектувати резерви", - додав він.

PS:  брехло, тобто ні захмарна корупція, ні війна тільки для бідних, ... - то не причина?

Я мушу вибачитися перед Володимиром Зеленським.

За роки недовіри, огиди і зневаги до нього.

Я був абсолютно неправим. Тому що мій рівень інтелекту не дозволяв мені правильно трактувати процеси, що відбувалися.

Але тепер світлі новоявленого чуда, я нарешті усвідомив, наскільки неправим був я.

Всі ці 7 років, виявляється, Володимир Зеленський, не сцяв людям в очі, він мироточив з метою нашого сцілення.

Вибач, батьку отамане.(с)

60997229_1267943566696383_2420918119515029504_n.jpg

Змінено користувачем Canton
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Я мушу вибачитися перед Володимиром Зеленським.

За роки недовіри, огиди і зневаги до нього.

Я був абсолютно неправим. Тому що мій рівень інтелекту не дозволяв мені правильно трактувати процеси, що відбувалися.

Але тепер світлі новоявленого чуда, я нарешті усвідомив, наскільки неправим був я.

Всі ці 7 років, виявляється, Володимир Зеленський, не сцяв людям в очі, він мироточив з метою нашого сцілення.

Вибач, батьку отамане.(с)

переродження 

• Дякую 1
  • Хаха 5
Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

вітання ЗЕ-команді, яка топила за роззброєння в 2019му

Брехня! Черговий вкид рашапропаганди.

image.thumb.png.17ed39d4bef8ec767f6b53616875b71c.png

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Серьожа сказал:

Вы специально тупите  или у Вас нечаянно получается? Может миллион это вообщем а 30тыс из них далекобойных?

Ви неуважно слідкуєте за словами нашого великого лідора.

Мільйон дронів(серед мільярда дерев та гігаватів душевного тепла) - це був план минулого року.

Хз як він виконаний, цього не знає ніхто, і судячи з того що бригади і волонтери досі жебрають по копійці на дрони, напевно виконаний він не дуже потужно. Але, зауважу, ми не знаєм.

Може мільйон дронів як раз і зробили, а ото жебрають, щоб їх викупити з цупких лап держави і направити у військо - ми не можемо такого стверджувати.

Але ми можем точно стверджувати, що нині вже третє число січня нового року і новий мільйон дронів якось подрібнішав.

Проте, ще не пізно взяти ситуацію під особистий контроль і пообіцяти додатковий мільярд. Треба вірити в нього.

Молімся за нєво!

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, murava сказав:

Ви неуважно слідкуєте за словами нашого великого лідора.

Мільйон дронів(серед мільярда дерев та гігаватів душевного тепла) - це був план минулого року.

Хз як він виконаний, цього не знає ніхто,

Якщо у вас немає бажання знати то не розписуйтесь за всіх.

Цитата

і судячи з того що бригади і волонтери досі жебрають по копійці на дрони, напевно виконаний він не дуже потужно.

Мільйон був, але коли бачиш тупі відоси як на одного кацапа витрачають 3-4 дрони то що тут казати, де ж ти їх напасешся?

А скільки браку, а скільки кацапи глушать і садять теж не в курсі?

Крім того все залежить від конкретного підрозділу і командирів, якщо є піар то є і забезпечення, а якщо покуїст то і хлопці на голодному пайку.

Отож

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

43 минуты назад, 7351 сказал:

Брехня! Черговий вкид рашапропаганди.

image.thumb.png.17ed39d4bef8ec767f6b53616875b71c.png

19 год - это бюджет принятый при ПАП в 18-м

20-21 - это с учетом "госгарантий" и возвратом Тараном десятков миллиардов на "велике крадивныцтво"

Выдыхай, бобер (с), бо вже забємбали...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Canton сказав:

19 год - это бюджет принятый при ПАП в 18-м

20-21 - это с учетом "госгарантий" и возвратом Тараном десятков миллиардов на "велике крадивныцтво"

Выдыхай, бобер (с), бо вже забємбали...

ти знову забрехався...

Так і до 2025 дойти не довго -- не стримуйся -- чого тільки до 2021-го?

Хтось із блазня став Президентом, якого поважає весь цивілізований світ, а хтось із Президента став блазнем, як і посіпаки(С)

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, murava сказав:

Хз як він виконаний, цього не знає ніхто, і судячи з того що бригади і волонтери досі жебрають по копійці на дрони, напевно виконаний він не дуже потужно. Але, зауважу, ми не знаєм.

ви не знаєте, бо вам і не потрібно знати -- українці знають і вірять в Перемогу над рашистськими окупантами та підрашистською пліснявою всередині України.

26 Листопада 2024

Мільйон дронів для фронту: Україна перевершила президентський план.

armyinform.com.ua/2024/11/26/miljon-droniv-dlya-frontu-ukrayina-perevershyla-prezydentskyj-plan/

t.me/zedigital/5079

зображення_2025-01-03_180245032.png

зображення_2025-01-03_180948752.png

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, Canton сказав:

В 14-м для всего Мира у нас был внутренний конфликт. 

И хрен нам кто что продавал.

А це прямий пройоп дипломатії попередньої влади. Речі треба було називати своїми іменами. Хоча, може так і задумано було?

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, 7351 сказал:

ви не знаєте, бо вам і не потрібно знати -- українці знають і вірять в Перемогу над рашистськими окупантами та підрашистською пліснявою всередині України.

26 Листопада 2024

Мільйон дронів для фронту: Україна перевершила президентський план.

armyinform.com.ua/2024/11/26/miljon-droniv-dlya-frontu-ukrayina-perevershyla-prezydentskyj-plan/

t.me/zedigital/5079

зображення_2025-01-03_180245032.png

зображення_2025-01-03_180948752.png

Черговий вкид раша пропаганди.

Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

А це прямий пройоп дипломатії попередньої влади. Речі треба було називати своїми іменами. Хоча, може так і задумано було?

А не напомните - сколько потребовалось времени, чтобы убедить цивилизованный мир, что это реально агрессия, а не гражданская война?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...