sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 44 минуты назад, murava сказал: Тут щось наш цифровий представник міністерства піздєжу пропустив покращання, що з першого числа всі волонтерами передані машини у військо,тна любих номерах, мають мати страховку, ага, автоцивілку. На які мілостиво зробили знижку, в 50%. Правда на корчі до 2,5л На 20 річні якісь субурбани і джипи знижка не канає, страховку на 6 літровий апарат можете прикинути самі. Країні очінь нужни дєньгі. Потрясем військових, у них бабла багато Вкид на днях був, що камери відеохвіксації будуть реєструвати ТЗ, що рухаються без страховки автоматично надсилатимуть штрафи. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 хвилини тому, sergio сказав: Вкид на днях був, що камери відеохвіксації будуть реєструвати ТЗ, що рухаються без страховки автоматично надсилатимуть штрафи. Все буде. Перевірили реакцію суспільства) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 минуту назад, sergio сказал: Вкид на днях був, що камери відеохвіксації будуть реєструвати ТЗ, що рухаються без страховки автоматично надсилатимуть штрафи. ПиzДЕЖ, це у кацапів так буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Все буде. Перевірили реакцію суспільства) Особисто, вже пів року на одну з машиш цивілку не оформляю, 2+ кг все таки. Жаба дусить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 минуты назад, DimaF сказал: ПиzДЕЖ, це у кацапів так буде. И у нас надо. А то хитронамотаных персонажей развелось 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 хвилини тому, sergio сказав: Особисто, вже пів року на одну з машиш цивілку не оформляю, 2+ кг все таки. Жаба дусить. Я теж тільки зелену карту ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 минуту назад, Vitaliy67 сказал: И у нас надо. А то хитронамотаных персонажей развелось Після того, як мені по цивілці виплатили за пошкодження мого Ланоса, що за ті гроші ледве на гаражах помалювали, пішли нах. Головне в солідну машину, випадково не в"їхати. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 минуты назад, US7IGN сказал: Я теж тільки зелену карту ))) Я раніше їздив до Польші за берлінками купляв польську страховку за 100 зл (тоді десь 700 грн) на місяць, тоді,, к наша коштувала 650 грн - 14 днів. Потім наші страховщики видно занесли куди треба і без нашої Зеленої карти навіть на сам переход перестали пускати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня який рафінований кацап www.yaplakal.com/forum3/topic2876256.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 24 минуты назад, vovova сказал: Подивіться на Китай та на Корею, чи сильно змінило становище, що чиновників садять і вішають? Сильно. Нету полного беспредела... Тут только страх, животный страх сработает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) 10 минут назад, sergio сказал: Після того, як мені по цивілці виплатили за пошкодження мого Ланоса, що за ті гроші ледве на гаражах помалювали, пішли нах. Головне в солідну машину, випадково не в"їхати. 😏 Вот один из хитронамотаных. В курсе, что на каждую хитрую ж.... Есть с винтом Змінено 5 січня користувачем Vitaliy67 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня Только что, Vitaliy67 сказал: Вот один из хитронамотаных. В котором месте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 19 годин тому, XL.pro сказав: Хочу порадити до перегляду інтерв'ю екскомбрига 53ОМБр, в якому висвітлюється поточний стан української армії. Відео довге, але дуже цікаве, на швидкості 1,5 продивився на одному диханні. Додивився, дякую. Прикро, що нашого Верховного Головнокомандувача потужно забанили на ю-тубі, й він цього не побачить та не почує ... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 58 хвилин тому, US7IGN сказав: Тобто на машину знайшов, а на страховку ні? Може й на бензин пільги дати? Так справа не в грошах - пільга не соцдопомога, у неї інше призначення Але в нас вміють зганьбити що завгодно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 3 хвилини тому, Дощ сказав: Так справа не в грошах - пільга не соцдопомога, у неї інше призначення Але в нас вміють зганьбити що завгодно Будь яка дискримінація це завжди дискримінація. Хтось щось отримує за рахунок іншого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 21 хвилину тому, US7IGN сказав: Будь яка дискримінація це завжди дискримінація. Хтось щось отримує за рахунок іншого. Треба вас позбавити частини доходів щоб ви не отримували щось за рахунок інших 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 16 хвилин тому, Дощ сказав: Треба вас позбавити частини доходів щоб ви не отримували щось за рахунок інших Комуніст? Позбавитеся багатих, наступними вчених будете як хуєбіни вбивати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 1 час назад, US7IGN сказал: Тобто на машину знайшов, а на страховку ні? Може й на бензин пільги дати? Машина - це не курча, яку ти брав поїсти сьогодні. Машину брав 10 років тому, коли були достатки. Ситроен Немо 1,4 бенз. 2009р. Сьогодні автоцивілка на неї - 5200 грн. на рік. А штраф за її відсутність - 425 грн. Як Ви вважаєте, буде хозяїн купувати цю цивілку? Це риторичне питання. (Ситий голодного не зрозуміє.) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 3 минуты назад, vovova сказал: Машина - це не курча, яку ти брав поїсти сьогодні. Машину брав 10 років тому, коли були достатки. Ситроен Немо 1,4 бенз. 2009р. Сьогодні автоцивілка на неї - 5200 грн. на рік. А штраф за її відсутність - 425 грн. Як Ви вважаєте, буде хозяїн купувати цю цивілку? Це риторичне питання. (Ситий голодного не зрозуміє.) То що, нові ціни такі? 😳 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 3 минуты назад, vovova сказал: Машина - це не курча, яку ти брав поїсти сьогодні. Машину брав 10 років тому, коли були достатки. Ситроен Немо 1,4 бенз. 2009р. Сьогодні автоцивілка на неї - 5200 грн. на рік. А штраф за її відсутність - 425 грн. Як Ви вважаєте, буде хозяїн купувати цю цивілку? Це риторичне питання. (Ситий голодного не зрозуміє.) То есть, плевать я хотел на окружающих. Я в кого нибудь вьеду и мне все до лампочки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 5 минут назад, vovova сказал: Машина - це не курча, яку ти брав поїсти сьогодні. Машину брав 10 років тому, коли були достатки. Ситроен Немо 1,4 бенз. 2009р. Сьогодні автоцивілка на неї - 5200 грн. на рік. А штраф за її відсутність - 425 грн. Як Ви вважаєте, буде хозяїн купувати цю цивілку? Це риторичне питання. (Ситий голодного не зрозуміє.) Погано рахуєш. У випадку аварії тобі прийдеться сплачувати потерпілому гроші зі своєї кишені. Про те, що тобі на себе байдуже, то вже твій вибір. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 2 минуты назад, Vitaliy67 сказал: То есть, плевать я хотел на окружающих. Я в кого нибудь вьеду и мне все до лампочки. Ну тогда по стандартной процедуре, через суд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) 10 минут назад, vovova сказал: Машина - це не курча, яку ти брав поїсти сьогодні. Машину брав 10 років тому, коли були достатки. Ситроен Немо 1,4 бенз. 2009р. Сьогодні автоцивілка на неї - 5200 грн. на рік. А штраф за її відсутність - 425 грн. Як Ви вважаєте, буде хозяїн купувати цю цивілку? Це риторичне питання. (Ситий голодного не зрозуміє.) Да не розуміє. Особливо коли таке лайно в'вїзжае в тебе на парковці. Я за ті 20к гривень що по судам тягатись буду Змінено 5 січня користувачем AOZ1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня Тільки що, sergio сказав: Ну тогда по стандартной процедуре, через суд. Чергу за ТЦК треба вже займати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз