Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, sergio сказав:

Побільше ракет з вольфрамовими кульками нам передавати. Кажуть дуже помічне. 😎

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, US7IGN сказал:

В Остапа не було ні ключа ні, тим більше, квартири де гроші лежать, на відміну від Трампа. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

В Остапа не було ні ключа ні, тим більше, квартири де гроші лежать, на відміну від Трампа. 

Трамп закриває свій благодійний фонд Trump Foundation :lol:

www.rbc.ua/ukr/news/tramp-zakryvaet-svoy-blagotvoritelnyy-fond-1482621731.html

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Трамп закриває свій благодійний фонд Trump Foundation :lol:

www.rbc.ua/ukr/news/tramp-zakryvaet-svoy-blagotvoritelnyy-fond-1482621731.html

Нафіг йому фонд. В нього тепер американський  держбюджет є. 🤑

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бездомный сказав:

але не за для того кацапи Трампа до Білого дому тягнули

Кучно пішло )

image.png.240a55f7d922987a39d4de5aa5a6e1bd.pngimage.png.a25aa814df377783d311569b9f852180.pngimage.png.8eea03a7325d5d31fd57559cbaa4b262.png

Посилання на коментар

17 минут назад, sergio сказал:

Побільше ракет з вольфрамовими кульками нам передавати. Кажуть дуже помічне. 😎

Уявіть: Нам дадуть все, що ми побажаємо, та більше. Ми почнемо нищіти кацапів даже без своїх втрат. Розібємо їм все, що знаємо.

І тут хѱѷло такий: Ой, мої холопчики гинуть, пора закінчувати, та підписувати капітуляцію.

Ви так це бачите?

16 минут назад, Бездомный сказал:

та багато що , навіть софтпауер  - бан на росатом , вторинні санкції на споживачів кацапонафти ,  завалити ціну на нафту - перше що  на думку  прийшло .

Наведить приклад, коли єкономічний тиск, навіть повна ізоляція допомогла вплинути на диктатора.

Ніколи.

Змінено користувачем vovova
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Нафіг йому фонд. В нього тепер американський  держбюджет є. 🤑

і де в ньому ви? :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vovova сказав:

Уявіть: Нам дадуть все, що ми побажаємо, та більше. Ми почнемо нищіти кацапів даже без своїх втрат. Розібємо їм все, що знаємо.

І тут хѱѷло такий: Ой, мої холопчики гинуть, пора закінчувати, та підписувати капітуляцію.

Ви так це бачите?

Наведить приклад, коли єкономічний тиск, навіть повна ізоляція допомогла вплинути на диктатора.

Ніколи.

дивні українці - всі президенти їм щось винні, окрім власного :lol:

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, vovova сказал:

Ніколи.

срср  під час Рейгана

і ще раз 

хyйло - не диктатор , а ватаг племені людожерів - невеличке оповідання Джека Лондона - немов репортаж  з натури про наш кейс 

www.ukrlib.com.ua/world/printit.php?tid=820

кацапія - цілком собі глобалізована демократія з усіма плюсами та недоліками такого становища

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

дивні українці - всі президенти їм щось винні, окрім власного :lol:

Обіцянки власного президента в мене був час оцінити з 2019 року.😁

• Сумно 1
Посилання на коментар

10 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

Порошенко олігарх? Мадуть вдалий бізнесмен. Чи хочете сказати що йому гроші з неба впали? 

Послухайте про вдалого "бізнесмена" , який продав газову компанію Новінському в 60 раз дорожче, ніж придбав у держави, коли був президентом. Коли я купляв квартиру за 8, 5 тисяч доларів, ресторан, де я працював, продали за 8 тисяч, але чомусь далеко не кожний міг його купити. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, vovova сказав:

Обіцянки власного президента в мене був час оцінити з 2019 року.😁

я тільки цю пам'ятаю :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, vovova сказал:

Що може пропонувати Трамп путіну, щоб він закінчив війну? 

Нічого! Щоб він не пропонував, як би він не погрожував, як би він не давив економічно, все це буде діяти тільки на самих кацапів. Хѱѿлу буде пох...    Які ваші думки?

Трамп Путину может предложить повлиять на презираемого им Зеленского(а после последнего интервью Зе к презрению добавилась злость), чтобы тот провел выборы и новый през подписал то, что хочет Путин.

Це перше. Друге. 

Трамп может ничего не делать. Заниматься Америкой и американцами, выгонять мигрантов, достроить стену с Мексикой, захватить Канаду и Гренландию, научиться играть на варгане и горловому пению.

В это время расеяне будут продвигаться вперёд с арифметической прогрессией.

Украинское общество и армия сами сделают все для выноса Зе вперёд ногами или вниз головой.

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

50 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Послухайте про вдалого "бізнесмена" , який продав газову компанію Новінському в 60 раз дорожче, ніж придбав у держави, коли був президентом. Коли я купляв квартиру за 8, 5 тисяч доларів, ресторан, де я працював, продали за 8 тисяч, але чомусь далеко не кожний міг його купити. 

заздрість погано на вас впливає...негативні емоції. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

Краще запитати чому вони майже одразу відмовились від бусифікації? Там точно диктатура? :lol:

Як вони могли відмовитись від того чого у них не було? Ви ще скажіть що кордони не закрили бо не схотіли - це вам не тису перепливти

7 годин тому, Потрошитель сказав:

Ну и никого не бусифицируют

Та шо ви говорітє, вже немає кого чи лиш нз лишився? Та й взагалі не крадіть наш термін, бусифікація це наше, по гейропейськи, у вас методи більш вишукані - ми до них ще не доросли

01.11.2024 в 23:34, lug сказав:

У нас, когда "мобилизовали" всех, то вламывались через проходную на предприятия, и автоматчики цепью прочесывали территорию. Над частным сектором запускали дроны - кто в кадр попал, тот за забором не спрячется.

Так что, всё уже придумано

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Дощ сказав:

Як вони могли відмовитись від того чого у них не було?

ви мене дивуєте. певний період часу там навіть були такі самі відосики як у нас - менти з людьми в камуфляжі ловили перехожих та пакували в буханки.

але заперечувати реальність схоже національна забава. ну або гратися словами. так це вже теж було - "Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила" :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Потрошитель сказав:

Украинское общество и армия сами сделают все для выноса Зе вперёд ногами или вниз головой.

Ми навчились жити з Зе, його присутність принципово ні на що не впливає і виносити немає потреби, можете не сподіватись.

6 хвилин тому, Потрошитель сказав:

В это время расеяне будут продвигаться вперёд с арифметической прогрессией

Пупок розв'яжеться - з прогресією ви рухатиметесь в могили, а ми вам щиро допоможемо - можете до трун пришивати кишені і класти в них свої дерев'яні

• Лайк 7
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

ви мене дивуєте. певний період часу там навіть були такі самі відосики як у нас - менти з людьми в камуфляжі ловили перехожих та пакували в буханки.

але заперечувати реальність схоже національна забава. ну або гратися словами. так це вже теж було - "Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила" :lol:

У вас маразм, їжте горіхи

Бусифікація - лише один із елементів дій під час війни, будь-якої будь-де

У кацапні достатньо методів, не менш дієвих і більш вишуканих, які нашим ухилянтам і не снились

• Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, Дощ сказал:

У кацапні достатньо методів, не менш дієвих і більш вишуканих, які нашим ухилянтам і не снились

То ви про три ляма зразу і по 200 кр щомісяця?! 😏

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Дощ сказав:

Ми навчились жити з Зе, його присутність принципово ні на що не впливає і виносити немає потреби, можете не сподіватись.

та я вас одразу пізнав :lol:

• Дякую 2
Посилання на коментар

25 минут назад, Потрошитель сказал:

Трамп Путину может предложить повлиять на презираемого им Зеленского(а после последнего интервью Зе к презрению добавилась злость), чтобы тот провел выборы и новый през подписал то, что хочет Путин.

25 минут назад, Потрошитель сказал:

Я чомусь вважав, що Ви не дивитесь кацапське лайно, помилявся.

26 минут назад, Потрошитель сказал:

Трамп может ничего не делать. Заниматься Америкой и американцами, выгонять мигрантов, достроить стену с Мексикой, захватить Канаду и Гренландию, научиться играть на варгане и горловому пению.

Антарктиду ще забули включити в той список.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

та я вас одразу пізнав :lol:

Якщо вам зе=свобода, то чути таке від цигана що служить юристом мамоні дуже авторитетно

Посилання на коментар

20 хвилин тому, vovova сказав:

Я чомусь вважав, що Ви не дивитесь кацапське лайно, помилявся

Та він живе у ньому, як він може не дивитись

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Та шо ви говорітє, вже немає кого чи лиш нз лишився?

Там кордони відкриті, розумні - виїхали, дурні - лежать в українській землі. Не сприймайте слова Потрошителя близько до серця, у нього травма, з 2014 р. Тоді "вибивання" кацапів залежало від української влади (принаймі з Донецької і Луганської областей), зараз - від американської. Чим менше буде допомоги (кількісно і якісно), тим жорстокіше буде мобілізація.

Змінено користувачем XL.pro
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Потрошитель сказав:

достроить стену с Мексикой

Президент Мексики вимагає у Трампа повернути всі мексиканські території, які зараз – «під США»

x.com/amkbreaking/status/1877041910902083613?s=46

image.thumb.png.d93ab5bc84daa0179465653f1ef51e9f.png

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...