Оконщик Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 1 час назад, Canton сказал: Эти уеб...ки все таки сделали это... это не стеб???? жесть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 42 хвилини тому, XL.pro сказав: 1.Питання було не про ваше бачення: хто конкретно буде воювати, якщо всі офіційно відкупляться? Наприклад, 20 тис.грн це 500 у.о. Тобто 10 тис.у.о., за можна не воювати кілька років. 2. Уявімо, що дохід інженера 20 тис.грн, він донатить 1 тис.грн, в 20 разів менше за вас. На війну повинен йти виключно інженер, не it-вець так, як його дохід менше? В нашій країні знецінена оплата праці багатьох професій, але ці люди нічим не гірші програмістів. ну я відповів, а ви мабуть не читаєте. тому далі - самі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 10 минут назад, Оконщик сказал: это не стеб???? жесть... Уже в продаже postmark.ukrposhta.ua/index.php?route=product/product&product_id=10664 Змінено 10 січня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 16 минут назад, Оконщик сказал: я в бригадах не специалист. Но в стране происходит уяня. Выгребли трактористов, монтажников окон ( кого поймали. некоторых уже и похоронили) и т.п., а военные пенсионеры, менты и прочие "не созданные для войны" сидят в тылу... Та не сидят, а дичью какой_т0 занимаются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 7 хвилин тому, Canton сказав: Уже в продаже postmark.ukrposhta.ua/index.php?route=product/product&product_id=10664 так це персоналізована. можете хоч себе там намалювати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Премʼєр Шмигаль сьогодні виключив припинення транзиту нафти - бо є угода про транзит, до речі, підписана у 2024 році відповідно до європейської енергетичної хартії. Наведу вам цифри. На продажі нафти через український нафтопровід «Дружба» росія заробляє близько $6 мільярдів в год. На транзиті нафти через український нафтопровід «Дружба» Україна заробляє 0,15 мільярди в рік. В 40 разів менше. Питання в стилі президента Зеленського: може це все ж таки х***я, а не «Дружба»? Бо отримувачі російської нафти теж не дуже дружні до нас. (С) 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Только что, US7IGN сказал: так це персоналізована Какая разница? (С) Заигрывание с быдлом...а потом удивляемся, когда быдло расправляет крылья... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Тільки що, Canton сказав: Какая разница? (С) Заигрывание с быдлом...а потом удивляемся, когда быдло расправляет крылья... велика. в даному випаду хтось просто хакнув систему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 53 минуты назад, Canton сказал: Какая разница? (С) Заигрывание с быдлом...а потом удивляемся, когда быдло расправляет крылья... мабуть , пан переконаний у тому , що він - небидло Змінено 10 січня користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 6 годин тому, loader сказав: Простий приклад - на 20-30тис грн без забезпечення житлом, МО шукає якихось звірів, але якась йобань на посаді директора укрпошти отримує 1.5млн грн! За 3 роки нікому не муляє? Тільки 3 роки? А ви раніше політикою цікавилися? Бо знали б, що Смілянський очолює "Укрпошту" з квітня 2016-ого. Я думаю, без протекції його б туди не призначили. Хтось же його туди прилаштував. Цікава деталь біографії - "У 2010-2011 рр. керував злиттям і поглинанням банком ПУМБ «Донгорбанку», яке стало успішним у дуже стислі терміни. Після цього повернувся у BSG директором. Працював над стратегією розвитку, великими угодами в нафтовому й енергетичному секторі, розробляв аналітичні стратегії. Пізніше, у 2014 р., повернувся у ПУМБ, щоб допомогти зі злиттям із банком «Ренесанс Капітал», а також розглянути можливості об’єднання з іншими банківськими системами, проте через напружену суспільно-політичну ситуацію цей напрям роботи не зміг розвинутися." Оце "злиття-поглинання" - це рейдерство? Макиївські адвокати можуть роз'яснити? Звісно, "напружена суспільно-політична ситуація" вже не дуже сприяла ахмєтовським "злиттям-поглинанням", бо там вже інші керували цими процесами, але якось же вдалося Смілянському стати директором "Укрпошти". 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 36 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Тільки 3 роки? А ви раніше політикою цікавилися? Можете перечитати мої мемуари в політичці. Будуть питання велкам. А так по суті - я зрозумів, що ключове тут для багатьох що було при Порошенку, і якщо була якась ***ня, то міняти цю ***ню з поправкою на нові умови - категорично не можна. Все що можна - сказати що це ***ня ще від Пороха. Бля ну зовсім ті самі умови в країні. Все що я вам хочу сказати друзі - у вас витік мозок. Всього доброго. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 1 година тому, Canton сказав: потом удивляемся, когда быдло расправляет крылья. Та ніхто вам вже не дивується, не парся. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: Та ніхто вам вже не дивується, не парся. 😜 На понятном быдлюкам языке... "Тикайте собі у сраку"(С) Змінено 10 січня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Впродовж першої половини року на ТОТ планують збільшити кількість призовників - ЦНС РФ формує списки мешканців окупованих територій для весняного призову в армію. Окупанти планують збільшити кількість призовників та змушують їх підписувати контракти для відправки на фронт. unn.ua/news/vprodovzh-pershoi-polovyny-roku-na-tot-planuiut-zbilshyty-kilkist-pryzovnykiv-tsns 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 3 хвилини тому, Canton сказав: На понятном языке... І сказав їй мудрий дід: — Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика, а не знає мови… по суті - коли ти тут хаяв Угоди (не меморандуми, а саме Угоди) з ХХ країнами, то це не бидлячєство? А коли ЗЕ сказав як є про Меморандум який по суті є туалетним папером, то раптом тебе це тригернуло. 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 10 минут назад, outdoor24 сказал: по суті - коли ти тут хаяв Угоди (не меморандуми, а саме Угоди) з ХХ країнами, то це не бидлячєство? Нет. Это просто название вещей своими именами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 34 хвилини тому, Canton сказав: Это просто название вещей своими именами... та і я ж про це. ти про речі, я про тебе. а у Аркаши Баобабчєнко сьогодні вихідний? шо ти нічого не перепостив ще. о, невже патрашитєля відправили туди, де його місце? Змінено 10 січня користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 27 хвилин тому, loader сказав: Можете перечитати мої мемуари в політичці. Будуть питання велкам. А так по суті - я зрозумів, що ключове тут для багатьох що було при Порошенку, і якщо була якась ***ня, то міняти цю ***ню з поправкою на нові умови - категорично не можна. Все що можна - сказати що це ***ня ще від Пороха. Бля ну зовсім ті самі умови в країні. Все що я вам хочу сказати друзі - у вас витік мозок. Всього доброго. По суті: 1. Ви не бачите взаємозв'язку між вибором в минулому і наслідками в теперішньому. 2. Півроку мусолите з економічним бронюванням, знаючи, що під нього попадуть it-ці - люди вашої спеціальності. Це в Україні програмісти отримують в 5-10 разів більше за інженера, а за кордоном вони заробляють не набагато більше водія, а з умовним інженером - на одному рівні. Цю особливість (несправедливість) не хочете бачити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 8 хвилин тому, XL.pro сказав: По суті: зазвичай проти зміни підходів до бронювання ті, хто вже заброньований або має дуже вагомі причини, щоб не бути мобілізованим. а оці всі розмови про нерівність це лише прикриття. думаю ви пам'ятаєте, хто є найбільшими поборниками моралі. Змінено 10 січня користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 29 хвилин тому, loader сказав: Можете перечитати мої мемуари в політичці. Будуть питання велкам. А так по суті - я зрозумів, що ключове тут для багатьох що було при Порошенку, і якщо була якась ***ня, то міняти цю ***ню з поправкою на нові умови - категорично не можна. Все що можна - сказати що це ***ня ще від Пороха. Бля ну зовсім ті самі умови в країні. Все що я вам хочу сказати друзі - у вас витік мозок. Всього доброго. Основне те, щоб не забували хто започаткував цю херню і за чиєї протекції, щоб не порівнювали одне лайно з іншим, та ще й знову його пропонували. А що міняти це все треба - то безумовно, тільки з "мінялом" якось в Україні не виходить, система залишається незмінною. Чому ж і не проголусували вдруге за Порошенка. Тому і на наступні вибори основна вимога до президента - змінити цю довбану корупційно-олігархічну систему. Попередники з цим не справилися - ні Порошенко, ні Зеленський. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: зазвичай проти зміни підходів до бронювання ті, хто вже заброньований або має дуже вагомі причини, щоб не бути мобілізованим. а оці всі розмови про нерівність це лише прикриття. думаю ви пам'ятаєте, хто є найбільшими поборниками моралі. Зазвичай всі розмови про зміни існуючих умов можна звести до однієї фрази:"Не знаю, як, але не так!". Чи хтось запропонував такі умови, які влаштують всіх, без винятку? Дайте посилання, якщо таке було, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Це в Україні програмісти отримують в 5-10 разів більше за інженера У цієї країни з'явиться майбутнє коли вчителі будуть заробляти в 5-10 разів більше за програміста... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 7 хвилин тому, outdoor24 сказав: зазвичай проти зміни підходів до бронювання ті, хто вже заброньований або має дуже вагомі причини, щоб не бути мобілізованим. а оці всі розмови про нерівність це лише прикриття. думаю ви пам'ятаєте, хто є найбільшими поборниками моралі. Проти яких змін і підходів йде мова? В конкретному випадку, якби програмісти заробляли близько 30 тис.грн, loader не піднімав би тему за економічне бронювання. Для нього на дану суму можуть прожити тільки звірі. У нас половина країни живе на доходи сім'ї не більше 30 тис.грн Персонально тільки за економічне бронювання, готовий доплачувати за можливість виїзду за кордон на відпочинок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 1 хвилину тому, 7351 сказав: Дайте посилання, якщо таке було, будь ласка. почитайте пости від @loader - там є про це. 2 хвилини тому, US7IGN сказав: У цієї країни з'явиться майбутнє коли вчителі будуть заробляти в 5-10 разів більше за програміста... та шо ви гаварітє, виходить у надроченої вами Польщі немає майбутнього? europortal.biz.ua/evropa/polshha/zarplata-v-polshhi.html якийсь пафос. масові послуги не можуть коштувати дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Проти яких змін і підходів йде мова? саме про економічне бронювання. ви зациклилися на програмістах, але ідея ж не в професії - ідея у раціональному використанні наявного ресурсу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз