US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 9 хвилин тому, Vladdi сказав: Останнім часом, як захожу в цю гілку, все більше враження як в лайно вступив. Втікачі та ухилянти старанно копіпастять кацапські вкиди та ретельно підготовлені іпсошні коментарі, в яких часткова правда старанно завалена з усіх боків купою перекручених, "готових до вживання плебсом" думок. Чуваки думають, що їх ненав'язлива агентурна робота проти країни залишається непоміченою, але лише дурень думкою багатіє, старий, але дуже актуальний вислів. Не вся правда автоматично є кацапським вкидом. Навпаки мають бути питання чому кацапські викиди виявляються правдою. Поки найбільш шкідливих та високопосадових агентів карають підвищенням чи почесною відставкою, дрібним дурниками нічого не загрожує 🙂 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Вам десь 50+, але все одно не зрозумієте про що йде мова не кієвскій, а жидобєндєровскій? я правильно вас зрозумів? 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Про них вже навіть говорять у воєнних зведеннях це пуста балаканина чергового експерда, а не зведення www.ponomaroleg.com/pustaya-sibir-karty-pvo-rf/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 5 хвилин тому, outdoor24 сказав: не кієвскій, а жидобєндєровскій? я правильно вас зрозумів? це пуста балаканина чергового експерда, а не зведення www.ponomaroleg.com/pustaya-sibir-karty-pvo-rf/ Ви старий ідіот. Вибачте. Гарного дня 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Поки найбільш шкідливих та високопосадових агентів карають підвищенням чи почесною відставкою, дрібним дурниками нічого не загрожує 🙂 Хіба що бусифікація. На відміну від Байкового кладовища для вКравчука і персональної пенсії і вілли в Монако для чучми... Змінено 13 січня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 45 хвилин тому, vadimv сказав: Хіба що бусифікація. То не покарання! То почесний обов'язок 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Кажуть вибори все ж таки будуть) focus.ua/uk/politics/688065-vibori-v-ukrajini-brend-sluga-narodu-zaminyat-na-noviy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Це буде залежати від того чи зможуть відокремити режим від країни "Режим — это все те, кому хорошо живется при режиме. Сюда входят не только берущие взятки столоначальники и ломающие черепа ганджуберсерки, но и игриво обличающие их дискурсмонгеры, проворные журналисты из Желтой Зоны, титаны поп- и попадья-арта, взывающие к вечным ценностям мастера оркской культуры, салонные нетерпилы и прочие гламурные вертухаи, ежедневно выносящие приговор режиму на тщательно охраняемых властями фуршетах. Следует помнить, что непримиримая борьба с диктаторией — одна из важнейших функций продвинутой современной диктатории, нацеленной на долгосрочное выживание. Подельники уркагана могут пустить на самотек образование и медицину, но никак не эту чувствительнейшую область, иначе может произойти непредусмотренная ротация власти. Отсюда этот страшный дефицит честности внизу — ибо любая оркская «новая искренность» есть не что иное, как хорошо забытая старая ложь." © S. N. U. F. F. Ну і доброго ранку нам, від Трампа ... "Для угоди треба стабілізувати фронт". Майбутній радник Трампа закликав Україну знизити мобілізаційний вік. Цитата Американський конгресмен Майк Волтц, якого Дональд Трамп хоче призначити своїм радником з національної безпеки, заявив, що для досягнення домовленості про припинення війни в Україні необхідно спочатку стабілізувати лінію фронту. Змінено 13 січня користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 година тому, Vladdi сказав: Останнім часом, як захожу в цю гілку, все більше враження як в лайно вступив. Втікачі та ухилянти старанно копіпастять кацапські вкиди та ретельно підготовлені іпсошні коментарі, в яких часткова правда старанно завалена з усіх боків купою перекручених, "готових до вживання плебсом" думок. Чуваки думають, що їх ненав'язлива агентурна робота проти країни залишається непоміченою, але лише дурень думкою багатіє, старий, але дуже актуальний вислів. Чому це останнім часом? Всі вісім тисяч сторінок. Я навіть намагався градуіровать уродів дизлайками. можна було б, при бажанні і волі модерів, опитування замутити на приз найулюбленішого упиря, якби форум дійсно хтів стати українським, а не філіалом камсамольскай правди. Правда, є і досягнення, патрашитєля кудись знов запхнули, але це не на довго. 2 години тому, vadimv сказав: с бабченком... Бо дуже полюбляють тут адептів свідєтєлей баобабченко і святой латиніной. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 6 хвилин тому, DmiVady сказав: "Режим — это все те, кому хорошо живется при режиме. Сюда входят не только берущие взятки столоначальники и ломающие черепа ганджуберсерки, но и игриво обличающие их дискурсмонгеры, проворные журналисты из Желтой Зоны, титаны поп- и попадья-арта, взывающие к вечным ценностям мастера оркской культуры, салонные нетерпилы и прочие гламурные вертухаи, ежедневно выносящие приговор режиму на тщательно охраняемых властями фуршетах. Следует помнить, что непримиримая борьба с диктаторией — одна из важнейших функций продвинутой современной диктатории, нацеленной на долгосрочное выживание. Подельники уркагана могут пустить на самотек образование и медицину, но никак не эту чувствительнейшую область, иначе может произойти непредусмотренная ротация власти. Отсюда этот страшный дефицит честности внизу — ибо любая оркская «новая искренность» есть не что иное, как хорошо забытая старая ложь." © S. N. U. F. F. Ну і доброго ранку нам, від Трампа ... "Для угоди треба стабілізувати фронт". Майбутній радник Трампа закликав Україну знизити мобілізаційний вік. Не вистачає тільки цитати про сепульок та сепулькарій 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 3 часа назад, US7IGN сказал: В теорії так, а на практиці навіть найдиктатурніші диктатури ще навіть до бусифікації не дійшли Угу, особливо це помітно в динири/линири. Всі хто тим чи іншим способом намагався уникнути служби зараз або з'їбнули, або здохли. рабзія своїх громадян ні во що не ставить, тож з українцями розмова буде коротка, незважаючи ні на політичну прихильність, ні на висновки ВЛК (чи що там буде за орган). Знаєте чому зараз майже не має інтерв'ю з полоненими із молодих "демократичних" республік? Бо вони всі скінчились. Правда комусь "пощастило" і вони втікли на рабзію, але маю думку, що їх там загребуть в першу чергу, як тільки оголосять чергову "часткову мобілізацію". 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 28 хвилин тому, US7IGN сказав: То не покарання! То почесний обов'язок А, дійсно. То я переплутав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 10 минут назад, Evgenich сказал: Угу, особливо це помітно в динири/линири. Всі хто тим чи іншим способом намагався уникнути служби зараз або з'їбнули, або здохли. рабзія своїх громадян ні во що не ставить, тож з українцями розмова буде коротка, незважаючи ні на політичну прихильність, ні на висновки ВЛК (чи що там буде за орган) це ж вже було (с) чорна піхота - чорносвитники - чорнопіджачники Змінено 13 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 11 хвилин тому, vadimv сказав: А, дійсно. То я переплутав... Але те що ви з'їбнули в Європу без них з кацапами, місцеві патріоти вам не пробачать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: Не вистачає тільки цитати про сепульок та сепулькарій Тут і цитати від Олеговича не так багато співрозмовників знають, а якщо почати цитувати пана Станіслава, то, гадаю, буде йой ... але в дитинстві щоденники Йона не розумів ... ) Змінено 13 січня користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 15 минут назад, US7IGN сказал: Не вистачає тільки цитати про сепульок та сепулькарій Теж захоплюєтесь хвантастикою?! Мене би давно бусифікували би, якби не читав,, Стальний щур йде до армії". 😎 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Але те що ви з'їбнули в Європу без них з кацапами, місцеві патріоти вам не пробачать Я до того часу маю намір з'їбнути на Таїті, хай шукають... Заколотників з "Баунті" 24 роки не могли знайти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 8 хвилин тому, vadimv сказав: Я до того часу маю намір з'їбнути на Таїті, хай шукають... Заколотників з "Баунті" 24 роки не могли знайти... Я би до зони інтересів Китаю близько не підходив, але спробуйте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 9 хвилин тому, sergio сказав: Теж захоплюєтесь хвантастикою?! Мене би давно бусифікували би, якби не читав,, Стальний щур йде до армії". 😎 Стальний щур, прочитаний в школі, зробив мене тим, ким я є Хоча Дік, Желязни та інші Бредбері з Воннегутами теж додали 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Стальний щур, прочитаний в школі, зробив мене тим, ким я є Хоча Дік, Желязни та інші Бредбері з Воннегутами теж додали Мабуть, ви з цікавістю(а може й з жалем) зараз дивитесь на тих, для кого слово "щур" це образа 😉 Теж любив цю серію в юнацтві, та й інше у Гаррісона непогане) Змінено 13 січня користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 22 минуты назад, vadimv сказал: Я до того часу маю намір з'їбнути на Таїті, хай шукають... Заколотників з "Баунті" 24 роки не могли знайти... та вони й самі між собою непогано розібралися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Це вже вищий рівень. Метати міну,як зірку ніндзя. t.me/AndriyuKK/39007 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 55 минут назад, US7IGN сказал: Стальний щур, прочитаний в школі, зробив мене тим, ким я є Хоча Дік, Желязни та інші Бредбері з Воннегутами теж додали Згоден. Особливо,, Народження стальной щура" Основний посил-пердоль будь-яку систему. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) Трошечки іпсо від Філа ))) ))) © Філ Змінено 13 січня користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Консерва любарскій вскрился.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 27 минут назад, Leon26 сказал: Консерва любарскій вскрился.. можна докладніше ? бо навіть дуже поверхневого погляду вистачило , щоб побачити , що там відвертий фсбшний агент впливу під традиційними для таких типажів кдбшно-тимошонківськими гаслами "за всьо хорошее против всего плохого" Змінено 13 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз