US7IGN Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 7 хвилин тому, vadimv сказав: То ти виходить сам савєцький окупант? По-перше, не в шість, а в сім ) По-друге, спочатку було "бачити", а не "розуміти" )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 15 минут назад, vadimv сказал: По-друге, спочатку було "бачити", а не "розуміти" )) Ось ти і трактуєш побачене не розуміючи цього 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 43 хвилини тому, US7IGN сказав: повної окупації України та повної перемоги парашки не буде Якось варіант: "одна мова, одна віра, одна область" мені не сподобається ... Тому вважаю за краще трохи попрацювати на кращі варіанти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 12 минут назад, 7351 сказал: Я багато кого поважаю, а от "афторитетів", як для тебе сталін, в мене немає. Чет ранова-то отрекаетесь от своего пейсатого талейрана. Сталину я никогда дифирамбы не пел , в отличии от твоих хвалебных од Наполеончику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 17 хвилин тому, karbo сказав: Як я міг окупувати країну в якій народився? А, ну тобто "служив з безпосередніми учасниками", але безпосередньо участі не приймав? Якщо ні - то не окупант, а прислужник окупантів. 6 хвилин тому, karbo сказав: Ось ти і трактуєш побачене не розуміючи цього А у відкошування від армії через медкомісію бувають якісь інші трактування? ) Змінено 19 січня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 17 минут назад, vadimv сказал: А, ну тобто "служив з безпосередніми учасниками", але безпосередньо участі не приймав? Якщо ні - то не окупант, а прислужник окупантів Полк, в якому я служив, воював в Афганістані. Але без мене. Тож жодного відношення до бойових дій я не мав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 19 минут назад, vadimv сказал: у відкошування від армії через медкомісію бувають якісь інші трактування? ) Це були поодинокі випадки. Таких висміювали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 7 минут назад, karbo сказал: Це були поодинокі випадки. Таких висміювали. Я мог законно не идти в армию , по семейным обстоятельствам, но пошел , так как мог реально попасть на зону , и не раз. Глупый и наивный поступок. В армии 2 раза чуть не попал в места не столь отдаленные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 19 хвилин тому, karbo сказав: Полк, в якому я служив, воював в Афганістані. Але без мене. Тож жодного відношення до бойових дій я не мав Тобто таки прислужник окупантів. 18 хвилин тому, karbo сказав: Це були поодинокі випадки. Таких висміювали. Звісно, ухилянт - це ганебно. А прислужник окупантів - почесно. Головне - не переплутати... Змінено 19 січня користувачем vadimv 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 9 минут назад, vadimv сказал: Тобто таки прислужник окупантів. Я служив у своїй країні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 13 минут назад, рыбак сказал: Я мог законно не идти в армию , по семейным обстоятельствам, но пошел , так как мог реально попасть на зону , и не раз. Глупый и наивный поступок. В армии 2 раза чуть не попал в места не столь отдаленные. Я добровільно пішов шоби лише в із села втекти. Не хотілось до 27 в школі в селі працювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 11 минут назад, vadimv сказал: А прислужник окупантів - почесно В такому випадку твої батьки прислужники окупантів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 1 година тому, 7351 сказав: підрашист не збрехати не може(С) Не плутай заклики твого сталіна з Україною, будь ласка. Я багато кого поважаю, а от "афторитетів", як для тебе сталін, в мене немає. Ось одна з величезної кількості людин світового рівня, хто каже так само: x.com/vonderleyen/status/1759834240642863400 Україна переможе і посяде своє місце в нашому Союзі», — написала Урсула фон дер Ляєн. armyinform.com.ua/2024/02/20/ukrayina-peremozhe-i-bude-v-yes-ursula-fon-der-lyayen-vshanuvala-pamyat-geroyiv-nebesnoyi-sotni/ Гасло "Україна переможе!" рве пердаки тільки рашистам та підрашистам. На відміну від українців. з такими співучими бійцями точно переможе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня Покладання вінків на військовому кладовищі. І ніхто не називає полеглих окупантами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: з такими співучими бійцями точно переможе У першому випуску 13 сезону "Голос країни" командир одного зі взводів ЗСУ Юрій Городецький вразив виконанням пісні "Києве мій". www.rbc.ua/rus/styler/nayspivuchishiy-boets-zsu-golos-krayini-pidkoriv-1693805906.html 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 14 минут назад, karbo сказал: Покладання вінків на військовому кладовищі. І ніхто не називає полеглих окупантами. Женщина и инвалид это кто такие? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня В 18.01.2025 в 14:21, US7IGN сказал: цікаво чи готові її виборці піти працювати на всі ті заводи де українці вйобують? Что характерно - про все эти депортации украинцев говорят лишь представители оппозиционных партий которые не у власти и которым не нужно отвечать на вопрос "где тогда взять рабочие руки, как изменится ВВП страны, курс национальной валюты и т.п." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня Американська компанія-виробник безпілотників Shield АI відкрила офіс у Києві для забезпечення повної підтримки українського парку дронів вертикального злету та посадки MQ-35A V-BAT. Про це компанія інформувала у своєму пресрелізі. «Для повної підтримки українських сил Shield АI відкрила офіс у Києві, створивши місцеву присутність в Україні з командою інженерів, оперативного персоналу місії та технічних фахівців», – йдеться у повідомленні. Також компанія оголосила про початок навчань спеціалістів Сил безпілотних систем для експлуатації дронів V-BAT. mil.in.ua/uk/news/kompaniya-vyrobnyk-droniv-shield-ai-vidkryla-ofis-u-kyyevi/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 18.01.2025 в 11:48, sergio сказав: Так, а вони там всіх підряд катують, чи є якась система? x.com/Sergei_Gor/status/1599306790386036736 x.com/Lisa227795877/status/1599312156373094402 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 1 час назад, рыбак сказал: Женщина и инвалид это кто такие? Поняття не маю. Може дружина військового. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 13 часов назад, vadimv сказал: Справедливу плату визначає ринок - well-functioning market. "Абсолютноупругий сферічний кінь у ваккумі". Ох вже всі ці fairy tales з 90х, про риночок що порішає та інші... Пам'ятаю як десь році в 98 чи 99 професор відомого Київского ВНЗ розказував мені яке це благо фіксований валютний курс, про економічне чудо Аргентини, вільний ринок та ін... до великого бадабум в Аргентині лишалося 2 роки... А потім ти живешь на заході та дивися як ото "риночку допомогають порішати", та розумієшь що всі ці росказні з 90х про вільний ринок та таке інше, то все маячня, аби задешево отримати ресурс у папуасів. Змінено 19 січня користувачем Tochkin 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 8 часов назад, Tochkin сказал: А потім ти живешь на заході та дивися як ото "риночку допомогають порішати", та розумієшь що всі ці росказні з 90х про вільний ринок та таке інше, то все маячня, аби задешево отримати ресурс у папуасів. Ну шо у вас там , как обстановка на местах, Яйценюк свой еще не объявился ?. Нормально так денег можно замутить на строительстве забора с Америкой, а там уже как карта ляжет. Может и вам удача улыбнется, и к вам приедут на помощь наши украинские пейсатые патриоты. научат вас как нужно Родину любить. Армия мова вира - поди запущенно у вас там все с этим , так не годится. Змінено 20 січня користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 9 годин тому, Tochkin сказав: Пам'ятаю як десь році в 98 чи 99 професор відомого Київского ВНЗ розказував мені яке це благо фіксований валютний курс, про економічне чудо Аргентини, вільний ринок та ін... до великого бадабум в Аргентині лишалося 2 роки... Ви в курсі, звідки ця цитата? ) Цитата Under the right market structure, a collection of idiots produces a well-functioning market. Змінено 20 січня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 13 годин тому, karbo сказав: В такому випадку твої батьки прислужники окупантів. Звичайно. А діди - окупанти Європи. Але суть не в тому, хто твої батьки і діди. Головне - хто ти. Кожен повинен відповідати за СВОЇ власні вчинки. А не писати "всі служили, тому всі мають служити". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз